Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

A "Koponya és csontok" illuminátus szekta soha nem publikált titkaiból

 

2010-01-16.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Bevezető helyett:
A tényfeltáró, leleplező cikk nem támaszkodott semmiféle Interneten, könyvben vagy dokumentumfilmben közzétett tartalomra. A cikk írója a személyesen megszerzett ismereteiből publikált. Így pl. a Koponya és csontok illuminátus szektáról írottak egyetlen egy szava sem a nyilvánosan hozzáférhető anyagokból való, ahogy a Világrendszerről közzétett konstrukciós tényfeltárások is személyesen megszerzett ismeretek gyümölcsei.

A "Koponya és csontok" ("Skull and bones") háttérhatalmi, illuminátus szekta, a Bibliában Megprófétált titokzatos Nagy Babilon minden sajátosságával és ún. "csodáival", felszerelve, melyek - ahogy a Biblia Megírta - az üres csalás által működtetettek, azaz Isten Csodáit csupán másolják, utánozzák. Tagjai között olyanok vannak, mint George W. Bush és a világ vezető pénzügyi, bankári bűnözői, politikusai stb. Szembetűnő, ahogy ezek a személyek szinte mind nagyon fiatalon kerülnek beszervezésre, amikor még esély sem mutatkozhatna arra, hogy a világ legnagyobb mágnásai, illetve a sosem létezett demokrácia demokratikus körülményeinek megfelelően, azaz a mesebeli független és szabad választások útján a legfőbb vezetői, illetve miniszterelnöki pozíciókba kerülnek.

A Koponya és csontok rendkívül titkos szervezet. Csak olyanok férnek hozzá a titkaikból, akik maguk is beszervezettek, vagy az ISTEN Kegyelméből másképp jutnak tudáshoz, ismeretekhez. A Skull and bones titkosságára jellemző, hogy nagyon gyakoriak a balesetek és a halálesetek, valamint gyilkosságok azok ellen, akik akár belsősként, akár kívülálló nyomozókként bizalmas adatokat hoznak a háttérhatalmi bűnszervezetről nyilvánosságra. A gyilkosságokban, balesetekben, infarktusokban, bekövetkező elmebajokban stb. a hatóságok nem nyomoznak, amikor pedig mégis, olyankor mindent eltussolnak. Mivel a Skull and bones és bandái ellenségesek velünk, azaz az Emberiséggel is, ezért mi csak azért is leleplezzük azokat, amikért mindenki másnak halálbüntetés jár. Minket nem ér el a halál, mert az a Küldetésünk, hogy beszélhessünk, azt csinálunk, amit akarunk, akinek pedig ez az Obama-kormányból vagy a cionista tömeggyilkosok közül nem tetszik, forduljon panasszal a Sátánhoz, mivel az ISTEN többet szóba sem áll velük, hacsak nem arra, hogy csapdába Vezesse őket, az Ószövetségben olvasható örök Isteni Metodikáknak  megfelelően.

A Skull and bones sokat ad a vérvonalra. Mivel Babilon Központja maga az a forrás, ahonnan a szekta tagjai kinyilatkoztatásaikat, vagyonaikat, választásokon a lakossági szavazataikat stb. nyerik, így a Bibliában előre Deklaráltaknak megfelelően a szektát maga a Sátán irányítja, aki már 2000 évvel ezelőtt kijelentette a Jézus Krisztusnak, hogy ő kapta meg az egész emberi világot:

Eztán felvitte Őt [Jézust] az Ördög egy nagy magas hegyre, megmutatta Neki a Föld minden országait egy szempillantásban [titkosszolgálati kifejezéssel: "belezipelte"], és azt mondta Neki az Ördög:
   - Neked adom mindezt a hatalmat és ezek dicsőségét, mert nekem adatott, és annak adom, akinek akarom. Azért ha Te engem imádsz, mindez a Tied lesz. (Lukács Evangéliuma 4:5-7.)

Azóta is ez a személy, azaz egy erre a bolygóra vetett földönkívüli, másképpen bukott angyal az, aki az egész világot irányítja elmeirányító Echelon-fegyverekkel (ezt és az ehhez hasonló háttérhatalmi technológiákat Hívja a Jelenések Könyve üres csalásnak, mert csak utánozzák ISTEN Csodáit); természetesen nem nagyobb hatalommal, csak ahogy az ISTEN Engedi.

De mit is jelent, hogy a Koponya és csontok - tehát a Sátán, az Emberiség legfőbb ellensége - vigyáz a vérvonalra. Azt, amit láthatunk! Ahogyan pl. George W. Bush nagyapja Adolf Hitler legfőbb pénztárosa volt, úgy a Sátán az elektromágneses stb. eszközeivel az ifjabb Bush-okat, mindkettőt az Egyesült Államok legfőbb látható politikai posztjára szervezte, mégpedig a lakosságot teljesen irányítása alá vont totális agykontroll-technológiák által!

A Koponya és csontok háttérhatalmi, illuminátus szekta tagjai tudják, hogy akihez imádkoznak, és akit imádnak, az maga a Sátán. Hitler unokája, George W. Bush is éppen úgy tudja ezt, amikor leborul a Sátán lelki trónja előtt, amely mindenütt jelen van, ahol őt lélekben imádják. Onnan tudják, hogy a Sátán előtt borulnak le, ahonnan a régi próféták is: az "úr" kijelenti magát bennük. Csak nem az ISTEN az az Úr, hanem a Sátán. Echelon-eszközökkel és anélkül irányítja gondolataikat, érzelmeiket, ösztöneiket. A legtöbben, akik bekerülnek a Skull and bones illuminátus szektába, sátáni családból származnak, ezért fiaik, unokáik is a Sátán tulajdonává terveztetnek már fogantatásuk előtt. Lám, itt is ahogy már a Tízparancsolat Törvényeiben Szólt az ISTEN, úgy lett!:

   - Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az Égben, vagy amelyek alant a Földön, vagy amelyek a vizekben, a föld alatt vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert Én, az Úr, a Te Istened, féltőn szerető Isten vagyok, Aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyedíziglen, akik Engem gyűlölnek. De irgalmasságot cselekszem ezeríziglen azokkal, akik Engem szeretnek, és az Én Parancsolataimat megtartják. (Mózes II. Könyve 20:4-6.)

Jól látható tehát, hogy a mai Egyesült Államok és annak csatlósa, Izrael egy azon forrásból való, ahonnan Adolf Hitler és a fasizmus is származott: tehát a Sátántól. Hitlernek éppúgy látomásai voltak, ahogyan George W. Bush is naponta kapja a kijelentéseket, amiképpen megannyi Skull and bones szektatag is. Ugyanaz a forrás rendelte őket, méghozzá gyakran - mint Bush-ék esetében - apáról fiúra, harmad- és negyedíziglen, azaz ISTEN Által azért Elvettetve, mert már a nagyapjuk is a Sátán rabszolgája volt. Ekképpen felelnek a szülők nem csak a saját, de gyermekeik örökkévalóságáért is!

A Sátántól való tehát Hitler és a fasizmus unokája, leszármazottja, Bush és a Bush-féle illuminátus klán is, a titokzatos és elmeirányító despota Egypártrendszernek minden sátáni módszereivel együtt: demokráciának hazudni a világ legcsalóbb és leghazugabb rendszerét, elrejteni az ISTEN és a Jézus Krisztus Létének bizonyítékait, üldözni az igazmondást, az Emberiség túlélési érdekeit államtitokká nyilvánítani és kiirtólag üldözni, megpróbálni megfélemlíteni, elrettenteni, betiltani a valódi, nem bálványimádó, nem pénzcentrikus, nem népirtó keresztyénséget, megpróbálni megölni azokat, akik az ISTEN Igéjét a Jézus Krisztus Nevében hirdetik, megpróbálni az összes médiummal és gazságügyi, a Sátántól vezérelt szervvel eltörölni a tényfeltárásokat, amiket eszközöltünk, hogy az Emberiség megfosztasson a Jézus Krisztus ismeretétől, elkárhozzon, hogy örökké szenvedjen, és amíg a nép tengődik buta és vak baromként, addig is a lehető legtájékozatlanabb, legostobább, legirányíthatóbb, leggyengébb és legjobban irthatóbb legyen. A Sátán üldöz minket azért is - az ő bábbá aljasított rabszolgáival -, amiért nem pártoljuk a repülőrobbantásokat, a népirtásokat, a tömeggyilkos eszközök elrejtését, az ő férgeit - amiket öltönybe és nyakkendőbe öltöztetett -, és követeli, hogy mi is az Emberiség örök kárhozatra juttatásán fáradozzunk, ahogy ellenségeink teszik! A Sátán legfőbb munkásaiból néhány kordokumentált, örök kínzatásra tervezett mocskos, ISTENI kiirtásra készült vágóállat: Barack Obama, Gordon Brown, Vlagyimir Putyin, Shimon Peresz és a többi Moszados cionista, Nicholas Sarkozy, Gyurcsány, Draskovics, Juhász Gábor, Balajti László, Orbán Viktor és a többi elveszett, megőrült, kárhozatra gyártott faji selejt. Azaz az Emberiség legveszélyesebb és minden idők legfenyegetőbb faji hulladéka, akiknek a kárhozat örök kínja és örök borzalma készült el az ISTENTŐL - ahogy Ő Mondotta - már örök időknek előtte, azaz mindig.

A szekta titkos beavatásai szertartásai is egy az egyben a Sátán és a Bibliában Megprófétált kétszarvú fenevad (Jelenések Könyve 13.Rész) munkamódszereit idézik, ahogyan a titoktartás roppant meghatározó követelményei is! Aki titkot ad tovább, gyakran meghal! A Háttérhatalom és eszközeinek léte, az elmeirányító világhatalom és kultuszai titkolása tehát egyenesen a Sátántól ered! Ahogy a Jelenések Könyvében az ISTEN-től az Emberiségnek át is adatott: amikor Nagy Babilonról beszélünk, akkor arról az elmeuralmi világhatalomról beszélünk, amelyet sokan imádnak, és amely titkos, titokzatos!

Azok, akik úgynevezett keresztényekként, továbbá politikusokként, médianyomorultakként stb. titkolják az elmetechnológiákat, tehát közvetlenül a Sátán akaratából teszik. Ő verte szét az agyukat, hogy - ahogy Jézus Mondja - ne lássanak, ne halljanak, és meg ne gyógyuljanak, hogy elkárhozzanak az örök tűzre. A világ a Sátán akaratából szavazta meg George W. Bush-t, Hitler pénztárosának unokáját a világ legfőbb katonai hatalmú államának élére, és a Sátán akaratából - amivel globálisan kijelöltette az Emberiséget - titkolta el, hogy a Háttérhatalom és annak módszerei léteznek, és az irányítja az egész Emberiséget. A legfőbb ok pedig, amiért a Sátán titkolta létét, eszközeit és hatalmát, az a hatalom Istentől Megengedett megtarthatósági szempontjai mellett az, hogy az Echelon elmeirányító eszközök léte napvilágra kerülésével világszerte sok-sok millióan, vagy milliárdok ráébrednek a Jézus Krisztus Létezésére, hiszen kizárólag a Biblia Jelezte Előre ezt a Rendszert, annak formáját, módszereit, globalitását, eszközeit stb.! Az elmeuralmi Echelon-technológiák léte bizonyítja a milliárdok számára azt is, hogy azok a lélekből lélekbe beavatkozások, csodák stb., amiket a Jézus Krisztustól olvasott, tényleg léteznek, sőt, ezeket a beavatkozásokat nemhogy az ISTEN, de egyszerű eszközökkel (számítógép, GPS és rádióadó) egy lerongyolódott titkosszolgálat is bármikor leutánozza, hogy a vevő személy különbséget sem tud tenni, mikor szólt hozzá az ISTEN, és mikor a legócskább, legkezdetlegesebb Echelon-eszköz! A Sátán most is a Jézus Krisztus ellen harcol, ezért is üldöztet minket az ő rabszolgáival, amilyen a Szabó György-féle Sanoma, az OTP-vezér Csányi Sándor, annak ördögi szövetségese, a szintén tömeggyilkos Pintér Sándor, Orbán Viktor (aki a Sátánt "Mesternek" nevezi, mindeddig gondosan kerülve a Jézus Krisztus kifejezést) és a többi végleg elvetett elmenyomorult, ISTEN-től gyűlölt Emberiség-pusztító és örök kínzatásra szánt antikrisztus állat.

A Skull and Bones tagjai arról/azokról, akivel/akikkel lelki kapcsolatban állnak, általában többesszámban szoktak beszélni, ekképpen: "ők azt akarják", "azt várják, hogy...", "hatalmat és sok pénzt adnak", "ha nekik szolgálsz, multimilliomos vagy akár miniszterelnök is lehetsz!" stb. Éltetik a láthatatlan hatalom hatalmát, erejét, bosszúját. Nem Istenre, hanem "rájuk" hivatkoznak. A láthatatlan hatalom pedig - azaz Babilon Központja - nem az ISTEN, hanem a háttérhatalom, és a Bibliában Megprófétált kétszarvú fenevad imádatát követeli, amit-akit Baphometnek neveznek. A Baphomet-kultuszt tehát a Háttérhatalom eredő forrása terjesztette el, azt is pontosan kénytelen úgy, ahogyan az ISTEN Kijelentette 2000 évvel ezelőtt, a János apostol által Leíratott Jelenések Könyvén keresztül, amelynek Krisztusi Kinyilatkoztatási Jézusnak a Földről testben való távozása után kb. 40 évvel később Adattak át.

A Sátán szektájának tagjai tehát a régi prófétákhoz hasonlóan kapják kinyilatkoztatásaikat: révület, látomások, képek és filmek a jövőből, beletudások, zipek, ismeretek, továbbá tőzsdetippek stb., miközben a tőzsdei döntéseket és mozgásokat a Háttérhatalom, tehát Babilon Echelon-eszközökkel irányítja és határozza meg, ahogy a választásokat, háborúkat, forradalmakat, a magyarok világrekord-méretűvé dagasztott öngyilkos ostobaságát, a legszerencsétlenebbekben indukált velünk való ellenségességet stb. Akik felett az ISTENTŐL Babilon és a Sátán hatalmat kapott, azokból a világ vágóbarmait, disznóit és a világ csúfjait formázta meg, miközben az Ószövetség elejétől az Újszövetségi Jelenések Könyve végéig Láthatjuk: nem csak a Sátán, de a Mindenható is gyakran butítja le és vezeti önpusztításba, halálba és kárhozatba, akit csak akar, és ez így is marad az Emberiség végső elszámoltatásáig!

A Skull and bones antikrisztusainak adott kinyilatkoztatások - még egyszer mondjuk el - olyanok, amilyeneket az ószövetségi próféták és a Krisztus Erejével világszerte az ISTEN-től Elterjesztett keresztyének tapasztaltak évezredeken át. Csak ahogy az ISTEN Megíratta a Jelenések Könyvében, a titokzatos Nagy Babilon az egész világra kiterjesztett hatalmi eszközeivel, a homlokra sütött pecsétjével - amellyel megváltoztatja minden ember gondolkodását, értékítélő képességét, érzelmeit és ösztöneit - az üres csalással utánozza, másolja, imitálja; azaz az ISTEN minden Csodáit a Szent Lélek Kijelentésének utánzásától az UFO-elragadásokon át az égi és földi úgynevezett csodákig bezárólag.


A Háttérhatalom, melynek ura a Sátán, jobb- és baloldalira osztotta az Emberiséget. Az Egypártrendszerű Nagy Babilon felváltva tolja előre hol egyik, hol másik bábját, és azzal hitegeti az ostoba lakosságot, ha pár évente új arcú az antikrisztus, akkor a nép élete jobbá, a közélet tisztábbá lesz. Közben a vetélytársak együtt titkolnak mindent, közösen nyalják a baphometformájú vaginát, és közösen imádják a titokzatos "őket", valamint a kétszarvú fenevadat, ahogy a Sátán beléjük plántálja.

 

Amikor a Bush-kormányzat és maga Bush megannyi alkalommal arról számolt be, hogy reggelente a földre borulva - így nyilatkozták - "beszélget ISTENNEL" - ez a magyarnál sokkal felvilágosultabb amerikai társadalomban nem okoz semmilyen megrökönyödést -, olyankor nem az ISTENNEL, hanem a Háttérhatalommal, a láthatatlan Nagy Babilonnal beszélgetett. Azzal, akinek a tulajdonában áll, és akinek akaratát szinte szüntelen teljesíti, a Sátántól megkapva ezért és hitleri vérvonala miatt az USA elnöki posztját.

Cathy O'Brien Echelon-tanút elnöki adatvivőnek és az arisztokrácia, valamint az állami vezetők és elnökök szexuális céljaira programozták (a foglalkozása presidential model, azaz elnöki modell volt). Cathy O'Brien volt az, aki a CIA és a Pentagon hivatásos elmeprogramozójával, Mark Phillips-szel a Világtörténelem addigi legsikeresebben teljesített leleplezéseit tette közzé az emberprogramozásról, és annyit mert felfedni, hogy pl. az USÁ-ban sok millió gyanútlan polgárt is átprogramozott a Háttérhatalom, miáltal az USA lakossága transzban, mesterséges elektromágneses révületben van. Bár Mark Phillips-szék leleplezéseiről az USÁ-ban még a kisgyerekek is tudnak, sőt, a miniszterelnöki kampányfilmek sorát is leplezetlenül az elmetechnológiák nyílt ábrázolására készítették, a magyarok addig, míg el nem jöttünk, azt sem tudták, hogy ilyesmik léteznek! A Sátán és rabszolgái pedig a mai napig azért üldöznek minket, hogy amit átadtunk, azt is elvegyék, betiltsák, megsemmisítsék, ugyanis céljuk a magyarság totális besötétítése, immunitásuk kiirtása, és a teljes lakosság elkárhoztatása. Ezek ellen utóbb példát statuáló igazságügyi megtorló intézkedésekkel akarunk fellépni Bajnai Gordontól Draskovicson és Orbánon át a Sanoma Budapest Zrt.-ig bezárólag.

Cathy O'Briennel esett meg egyik előadásakor, hogy többször megállt beszéd közben, és mondandójától eltérő tartalmú szöveget olvasott fel, miközben látszólag a levegőbe nézett, majd folytatta a "saját mondandóját". Ezekről nyíltan Cathy O'Brien és Mark Phillips nem mert beszélni, de azért lettünk mi, hogy nem tőlük, hanem tőlük függetlenül is mindenkinél többet tárjunk fel a mindenki által eltitkolt Valóságból. Amikor Cathy O'Brien látszólag a semmibe nézve felolvasta a bele mutatott szöveget, amit csak ő látott, olyankor a Háttérhatalom, azaz Babilon valamelyik szervere, alszerve küldött neki ekképpen is anyagot, s mint mindenki esetében, nem tudni, hogy mikor közvetlenül az ISTENTŐL vagy annak angyalaitól, illetve ISTEN vagy angyalai által, akiket (az angyalokat) a mai megfogalmazás földönkívülieknek nevez.

 

A kétszarvú fenevad, azaz a Bafomet.
A kétszarvú fenevad, azaz a Bafomet.

A programozott elnöki modell és biorobot szexrabszolga Cathy O'Brien nemi szervét is a Háttérhatalom (Nagy Babilon) által a mesterségesen, a Sátántól tenyésztett és programozott arisztokráciába plántált kultikus szexuális igényeknek megfelelően műtötték át úgynevezett bafometté. A baphomet - mint írtuk - a Bibliai kétszarvú fenevaddal azonos, akinek imádata - Deklarálja a Biblia - kötelező lesz az egész Föld bolygón, és aki nem imádja, az megöletik (lásd: Jelenések 13:15-16.), aki pedig imádja, örök kínzatásra vettetik a Jézus Krisztus és a Mennyei angyalok színe előtt, örökkön és örökké (lásd: Jelenések 14:9-11.). A vaginaműtét másik formája, amikor a szexrabszolga nemi szerve köré a bafomet fejét tetoválják akképpen, hogy a behatoló férfi nemi szerv a kétszarvú fenevad képének szájába hatol.

Az, hogy a Háttérhatalom ennyire döntő súlyt helyez a szexualitásra és - rögtön olvashatják - a perverziók összes formájára, abból ered, hogy az ISTEN szinte vagy egészében a paráznaságot gyűlöli a legjobban, a Sátán pedig a paráznaság istene. Az Emberiség Édenből való elvettetése is ugyanattól a földönkívüli hadvezértől, a Sátántól eredt, oka ugyanúgy a paráznaság volt, ahogy a Teremtő a Jelenések Könyve Által Kinyilatkoztatta, hogy a titokzatos Nagy Babiloni Szajha - tehát ez a halálra ítélt Világrendszer - maga is Szajha, és - idézzük -:

...kezében egy aranypohár, tele utálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával. A homlokára egy név írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld utálatosságainak anyja. (Jelenések Könyve 17:4-5.)

Emiatt van az, hogy az arisztokráciában a szexualitás és annak összes létező perverziója és gátlástalan kiélése olyan domináns: mert a Háttérhatalomtól elválasztottak arra lettek tervezve, hogy minden biztosítható tekintetben az ISTEN által gyűlöltek lehessenek, és minden fő bűnt fenékig ürítsenek: paráznaság, gyilkosság, bálványimádás, harácsolás, hazudozás, csalás, népirtás, az Emberiség félrevezetése, fogyóeszköznek tekintése, totális elkárhoztatása, az ISTEN és a Jézus Léte bizonyítékainak eltitkolása, az ISTEN és a Krisztus Létét bizonyító személyek - mint a Hírháttér keresztyénjei - elszigetelése, intézményesített és nemzetközi üldözése stb. A Sátán és annak rendszere, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha által plántált mesterséges, programozott szexualitás az oka annak, hogy olyan elterjedt és a Földet egyetlen hatalmas bűnszervezetként behálózott a titkosszolgálati-politikusi-bankári gyermekkereskedelem és pedofilia, a szado-mazo kicsinyek ellen és nagyokkal, a kéjgyilkosságok és gyermekek szexuális indíttatású megölése, és mindezek olyan védelme, ahogyan a cionista érdekeket nyíltan megjelenítő Virtus.hu és a Sanoma Budapest Zrt., valamint a Sanoma kém és hazaáruló cégnek Kemény Dénessel parolázó vezérigazgatója, Szabó György is teszi. Azért kapják a reklámokat, azért kapja Bajnai Gordon és Orbán Viktor a miniszterelnöki posztot, azért kapja a Sanoma az évi 20 milliárdos forgalmat, hogy üldözze a keresztyénséget, üldözze az ISTEN és a Jézus Krisztus Léte bizonyítékait, imádja a Sátánt és a Háttérhatalmat, fedezze annak minden titkait és népirtó eszközeit, és pusztítsa a Földet mindhalálig. A tömeggyilkosságokért és a korlátlan népirtásokban való bűnszervezeti, elévülhetetlen bűntettekért reméli a debreceni Kiss Attila Tamás ügyvéd is, hogy a cionisták, a putyini orosz terrorszervezet és az Ügyvédi Kamara elnöke, Bánáti János védelmébe veszi, sőt, sok-sok pénzzel jutalmazza bűntetteit.

A világ bushista, obamista, cionista és gyermek-tömeggyilkos, minket üldöző háborús uszító németh sándorista szemete egészen addig harcolni fog a vérengzésekért és a tömegmészárlások egységbe forrott Világrendszere minden titkai védelmében, amíg - Írja a Biblia - a Jézus Krisztus Eljön, Aki ellen ezek az ostoba, minden világból kivetett utolsó férgek még akkor is egy hatalmas földi hadseregben összefogva indítanak majd támadást, végső vesztükre és örök kínjaikra.

ISTENNEK Legyen ezért is Dicsőség, mert az Ő Nemes és Rettenetes Bosszúját Teljesíti Be ellenük, hogy tengernyi bűneik és az általuk elkárhoztatott Emberiségért a legmélyebb vaksággal, butasággal, stratégiai sötétséggel és öngyilkos ostobasággal agyonveretve tengődjenek, majd kipusztításra kerüljenek, és elfoglalják a Földet és a Világegyetemet azok, akiket azért üldöztek, mert az Emberiség ISTENTŐL Tervezett és Szervezett, Gondolt és Gondolatokkal Mozgatott jótevői voltak. Az egyetlen orvosság, ami erre a Földre és annak soha nem látott módon elbutult, sűrű sötétségébe példátlan kivételként Teremtetett!

Éljen ellenségeink helyett a Jézus Krisztus mindörökkön örökké!
Ámen!

Készült: 2010 január 15.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

 

 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Balról: Kemény Dénes, Sárvári György (Neosys) és Szabó György (Sanoma).2010-01-16. -
A Hírháttér Multimédiát betiltó népirtó bűnözők helyzete
(Sanoma Budapest Zrt. (Szabó György, Bognár Bálint stb.); Németh Sándor (Hit Gyülekezete); DiMa Kft. (Dinkó Tamás, Kiss Attila Tamás ügyvéd)

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú)/
Soós József (Kárpáti Magyar), a titán 2009-ben.Részlet: Így soha el nem évülő bűncselekményeknek minősülnek! Ezt még súlyosbítja az a tény, hogy folytatólagosan, különösen aljas indokból, bűnszervezetben történt az elkövetés. (...) A Sanoma Budapest Zrt. ellenünk intézett felszámoló hadjárata egyenes következménye az lett, hogy a Sanomát belebuktattuk az általuk hosszú évek alatt elkövetett bűncselekmények halmazatába! (...) Vagyis a Btk. úgy fogalmaz, hogy még az is büntethető, aki elmulasztja a feljelentést, illetve a segítségnyújtást! (...) ... nem hajlandók arra, hogy nemet mondjanak a népirtás bűntettének elkövetésére, továbbá... minden erővel igyekeznek azt a továbbiakban is biztosítani... (...) Tették ezt önös érdekből, haszonszerzés céljából...

 

Következő cikk:
Molnár F. Árpád, a megjövendölt kék szerzetes.2010-01-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
A "Koponya és csontok" illuminátus szekta soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Ravel-Tomita/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban,
vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

Tartalom: Az azonos című tényfeltáró cikk művészi értékű rádiós változata, minden idők zeneirodalmának leghíresebb és legnépszerűbb pavane-jával, amelyet a francia impresszionista Maurice Ravel komponált, és amelyet Isao Tomita instrumentációjával hallhatnak. A zenemű címe: Pavane egy infánsnő halálára.
KLIKK az oldalra! (29 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu