Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

Banki károsultak érdekében! - Közérdekű pert indítottak a civilek a bankok ellen

 

2010-01-29.
Munkáspárt publikáció

BANKI KÁROSULTAK ÉRDEKÉBEN!

FELHÍVÁS!

FONTOS!

A múlt év második felében rengeteg ember került abba a helyzetbe, hogy nem tudta fizetni a banki törlesztőrészleteit, vagy nehéz anyagi helyzetének köszönhetően a közüzemi számláit, így árverés alá vonták az ingatlanjaikat. Ezen esetek jövőbeni elkerülése végett, illetve az Ő érdekükben alakult az Otthon- és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége, akik első körben perbe fogtak több mint 30 bankot, illetve pénzintézetet. A per alapja az, hogy a válságra hivatkozva a pénzintézetek egyoldalúan módosították a szerződéseket, megemelték a törlesztőrészleteket. Sajnos a médiák erről keveset beszélnek, így nem tudják az emberek, hogy van lehetőség, van kiút a sanyargatott helyzetből.

A múlt évben több mint 15.000 családot lakoltattak ki. Az otthon nélkül maradt családoktól, akik nem találtak megfelelő lakhatási lehetőséget, gyerekeiket állami gondozásba vették. Több mint 600.000 végrehajtási ügy van folyamatban.

Arra kérlek, ha Te, vagy a környezetedben élők között tudsz olyanról, aki hasonló helyzetben van, akkor informáld, küldd ezt tovább mindenkinek, hogy ne csüggedjen! Csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez! Írja meg problémáját, keressen minket, hogy segíteni tudjunk!

Nagyon sokszor bebizonyosodott már, hogy akár jogtalanul, bírósági végzés nélkül is lakoltatnak ki embereket.

Most kell cselekednünk, mert hamar itt van a március, és akkor lejár a kilakoltatási moratórium. Újra elkezdik a végrehajtásokat, és utcára tesznek családokat, gyermekeket, időseket.

Részleteket olvashat itt [vagy alatta idézve az oldal tartalmát - a szerk.]: http://munkaspart.hu/archivum/bankiper.htm

 

Küldd tovább


 

Közérdekű pert indítottak a civilek a bankok ellen.

Közérdekű pert indítottak a civilek a bankok ellen.
December 18.-án adta be a közérdekű keresetet, Dr. Czirmes György ügyvéd a felperesek jogi képviselője a Fővárosi Bíróságra.

 

A Munkáspárt csatlakozott egy nagyon fontos civil kezdeményezéshez az Otthonvédéshez. Magától értetődő volt a csatlakozásunk, mivel politikánk alapja, hogy minden magyar állampolgárnak legyen lakása és munkahelye. A mostani válság elindított egy olyan folyamatot, hogy veszélybe került mind a kettő. Sokan veszítették el munkahelyüket és részben ennek köszönhetően az otthonukat. De az otthonukat nem veszítették volna el, ha a magyar kormány nem neoliberális politikát folytat, és a válságban nem a bankokat támogatja, hanem a lakosságot. A bankok a gazdasági helyzetre hivatkozva egyoldalú szerződésmódosítást hajtottak végre a hitelfelvevőkkel. Megemelték a törlesztő részleteket, és elindítottak egy lavinát, egy tömeges katasztrófát az országban. Naponta hallani arról, hogy a bedőlt hitelek miatt, lakoltatnak ki családokat. A kormány meg nemtörődöm magatartással, hagyja sorsukra ezeket az embereket. A Munkáspárt az Otthonvédőkkel közösen ezen úgy próbál meg segíteni, hogy a kilakoltatások és az otthon-árverezések azonnali leállítását követeljük mindazok érdekében, akiknek az egyetlen otthonáról van szó, jogszerűen birtokolják azt, és önhibájukon kívül váltak fizetésképtelenné.

A bankok ellen indított közérdekű perhez csatlakozott a Munkáspárt is.

 

 

Nyilatkozat

Alulírottak az Otthon - és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége név alatt közös fellépésre határoztuk el magunkat a banki károsultak, a közüzemi díjhátralékosok és a kisvállalkozók érdekeinek védelmére.

Közérdekű pert kívánunk indítani a mai naptól számított 2 napon belül a Fővárosi Bíróságon az 50 legnagyobb bank és pénzhitelezéssel foglakozó cég ellen.

A közérdekű perben az kérjük, hogy az összes érintett bank és hitelezéssel foglakozó cég összes adósaira kiterjedő hatállyal állapítsa meg a bíróság azt, hogy:

-A civil életben a polgárok egymás közötti kölcsönügyletétől eltérően felszámított különböző elnevezésű és adósokat terhelő költségek tisztességtelenek.

-A devizahitelek esetében a kockázatok előre meg nem becsülése és ebből kifolyóan minden utóbb jelentkező teher, árfolyam emelkedés, kamatemelkedés kizárólag az adósra történő terhelése tisztességtelen

Amennyiben a bíróság kérelmünknek helyt ad, úgy az összes adós szerződését a bankoknak felül kell vizsgálni, illetve az ingatlan végrehajtásokat fel kell függeszteni.

Megvizsgáljuk annak a lehetőségét is, hogy a külföldi tulajdonú bankok ellen-amennyiben feltételezett tisztességtelen eljárásuk bebizonyosodik -, saját országuk bírósága előtt lehet-e indítani e miatt, kártérítési eljárásokat. Sikeresség esetén a kártérítési összegeket a hazai banki károsultak megsegítésére szándékozzuk fordítani.

A bankok üzletszabályzatait és az abban foglalt feltételezett tisztességtelen feltételeket a PSZÁF, azaz a Magyar Állam hagyta jóvá. Ez a tény, a tisztességtelen feltételek fennállása esetén, felveti a Magyar Állam kártérítési felelősségét is.

-Felkérjük az országgyűlést, hogy rendkívüli ülésen azonnal hatállyal egyhangúan szavazza meg a pénzintézetekről szóló törvény olyan módosítását, amely a jövőre vonatkozóan megtiltja a bankok egyoldalú szerződésmódosítási lehetőségét.

-Felkérjük az Alkotmánybíróságot, hogy a hasonló tárgyú és 2009 február óta benyújtott kérelem tárgyában haladéktalanul döntsön, és visszaható hatállyal semmisítse meg a bankok egyoldalú szerződésmódosítási lehetőségét.

-Felkérjük a Köztársasági Elnök Urat, hogy álláspontját felvizsgálva, tegye magáévá a benyújtott kérelmet, és az Alkotmánybíróságnál kezdeményezzen e tárgyban soron kívüli eljárást.

-Felkérjük a Kormányt, hogy a bankok szanálásra fordítandó külföldi kölcsön felét közvetlenül

-Az árverés alá esett banki adósok megmentésére,

-Az árverés előtt vagy alatt álló banki adósok megsegítésére fordítsa.

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

A közelmúltbeli monori kilakoltatás megrázó képsoraival indult az Otthon –és Érdekvédők Magyarországi Szövetségének bemutatkozó sajtótájékoztatója a Magyar Orvosi Kamara Székházában ma 11 órától.

A Szövetség tarthatatlannak nevezte azt a helyzetet, hogy emberek tízezrei veszítik el otthonaikat és mindezt az állam tétlenül nézi. Megelégelve ezt az állapotot, jogi lépésre szánták el magukat. Az Otthon –és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége közérdekű pert indít közel ötven bank-és hitelintézet ellen, hogy a kölcsönügyekben a tisztességes polgárok közötti kölcsönügyletekhez hasonló feltételek alakuljanak ki. A sajtótájékoztatón megjelentek a felperesek (Magyar Családok Országos Szövetsége, Igazságos Jogállamért Szövetség, Vagyonőrök és Biztonsági Őrök érdekvédelmi Egyesülete, Dél –zalai Civil Fórum Egyesület, Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége, Független Újságírók Szövetsége, Rászorulók Érdekvédelmi Szervezete) és a perbeli képviseletben résztvevő ügyvédek is nagy számban képviseltették magukat. A bevezetőben elhangzott, hogy a pénteki napon beadásra került a Fővárosi Bíróság Gazdasági Kollégiumában a közérdekű per keresetlevele. A felszólalók között volt Dabasi Tamás az Otthon – és Érdekvédők Magyarországi Szövetségének elnökségi tagja és dr. Czirmes György a per vezető ügyvédje. Dabasi Tamás kihangsúlyozta, hogy a jelenlegi állapotok tarthatatlanok. Az állam, a parlamenti képviselők, a bankok, a köztársasági elnök, az Alkománybíróság nem tesznek semmit azért, hogy ennek a jelenségnek véget vessenek és visszaadják emberek tízezreinek a biztonság érzetét. Czirmes ügyvéd úr úgy fogalmazott, hogy a Szövetség ezzel a lépéssel „jogi forradalmat „indít útjára. Azzal a céllal, hogy Magyarországon minden családnak legyen hol laknia és elvett lakását visszakapja, a hónap végére ne küzdjön számla befizetési gondokkal. Egységes az álláspont abban, hogy a tisztességtelen általános szerződési feltételek bírósági úton történő kiiktatásával érdemben lehetne változtatni a kialakult helyzeten. Újságírói kérdésre válaszolva mindkét fél megerősítette, hogy a Bankok Etikai Kódexe, az áthidaló kölcsön intézménye alkalmatlan a jelenlegi helyzet eredményes rendezésére. Ezzel a gesztussal csak elódázzák a már meglévő probléma komolyságát és az igazán rászorulóknak ezek az intézkedések nem nyújtanak érdemi segítségét.

A Szövetség tagjai bizakodva várják a tárgyalás mielőbbi kitűzését. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy a felperesi kör várja magánszemélyek és civil szervezetek csatlakozását, akik magukénak érzik a bankok elleni harcot. Már a helyszínen is több civilszervezet és magánszemély aláírásával biztosította a közérdekű per támogatását.

Az ügy további kimenetelét illetően az Otthon –és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége számít a média folyamatos, jelenlétére, tájékoztatására.

 

Kiadta: Otthon –és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

Budapest, 2009. december 20.

További információk: Kovács István otthonvedelem@munkaspart.hu

 Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.
A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Qatar és térsége (Katar és térsége)2010-01-28. -
Soha nem került nyilvánosságra!: Molnár F. Árpád egykori kapcsolata az arab titkosszolgálatokkal, az Emberiséggel ellenséges nyugati bűnszervezetekkel szemben
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: ...a qatari titkosszolgálattal jóban voltam, annak ellenére, hogy évtizedek óta amerikai támaszpontot telepítettek oda, a szaúd-arábiai titkosszolgálat viszont igen parás és roppant érzékeny volt mindig. (...) A qatariak meghívtak anno magukhoz; ők erősítgették, hogy ne a palesztinokhoz meneküljek állami gyilkosság elől és a nyugati egység-bűnbanda gyilkosságait és orbáni-medgyessy-i, meciari stb. maffiaügyeinek bizonyítékaival, hanem hozzájuk. (...) Mint emlékezetes, akkoriban egy árva állami emberölés, nem sok, annyi sem került a hivatalos Uniós média általi nyilvánosságra, az Internet pedig gyenge volt. Ezek mindenkit megöltek, aki bármit meg akart buktatni. Most már - Soós József visszatérő felvetését követően - kezdeményeztük az állampolgárságunk visszaadását is.

 

Következő cikk:
A FORRÁS e filmünket a Sanoma, a CEMP, az MTE és az Index szervezetekkel egy, és ezek védelmére csoportosult terroristák és népirtók áldozatainak szentelte.
2010-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV:
Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
(életvédő, terrorleleplező, repülős és nemzetbiztonsági film)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (politikai üldözött keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: James Newton Howard témájára John Frizzell/
(Film, 11 perc)
Tartalom: 2009 december 26-án a nigériai (...) Umar Farouk Abdullmutallab (...) megpróbálta felrobbantani a Delta North-West utasszállító repülőgépét, de a bomba nem robbant fel (...). ... a fiú apja gazdag bankár, aki hónapokkal korábban értesítette a titkosszolgálatokat, hogy fia amerikai repülőgépet akar felrobbantani; az angol és az amerikai titkosszolgálatok pedig hónapok óta éjt nappallá téve figyelték minden lépését! ... tudtak a fiú Al-Kaidás kapcsolatairól is! Hogy a merénylet sikerüljön, még amerikai vízumot is kapott, a reptéren pedig segítették, hogy a bombát fel tudja csempészni. A jelek szerint az Obama-kormányzat terve az volt, hogy a civilek százainak karácsonyi halomra mészárlásával háborús indokot találjon Jemen ellen, ahol a nigériait kiképezték (...). (...) A filmben személyes üzenetekkel Barack Obama részére a HÍRHÁTTÉR (...). /Folytatás a linkre klikkelve!/
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu