Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

A film üldözését a törvény fegyházzal bünteti!
HÍRHÁTTÉR TV:
Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus -
Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
(életvédő, terrorleleplező, repülős és nemzetbiztonsági film)

 
2010-02-01.
-
Soós József "Kárpáti Magyar" (politikai üldözött keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú)
- Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

A FORRÁS e filmünket a Sanoma, a CEMP, az MTE és az Index szervezetekkel egy, és ezek védelmére csoportosult terroristák és népirtók áldozatainak szentelte.

Tartalom:
2009 Karácsonya másnapján, december 26-án a nigériai származású Umar Farouk Abdullmutallab - aki Hollandiában tanult - megpróbálta felrobbantani a Delta North-West utasszállító repülőgépét, de a bomba nem robbant fel, hanem ő égett meg, eztán pedig az utasok tették ártalmatlanná. Azonnal kiderült, hogy a fiú apja gazdag bankár, aki hónapokkal korábban értesítette a titkosszolgálatokat, hogy fia amerikai repülőgépet akar felrobbantani; az angol és az amerikai titkosszolgálatok pedig hónapok óta éjt nappallá téve figyelték minden lépését! Ők mondták: tudtak a fiú Al-Kaidás kapcsolatairól is! Hogy a merénylet sikerüljön, még amerikai vízumot is kapott, a reptéren pedig segítették, hogy a bombát fel tudja csempészni. A jelek szerint az Obama-kormányzat terve az volt, hogy a civilek százainak karácsonyi halomra mészárlásával háborús indokot találjon Jemen ellen, ahol a nigériait kiképezték, de a robbantási kísérlet ürügyén vezették be a következő, jó előre elkészített, lakosság elleni fasiszta törvényt is. Azonban a CIA és társai tervei csaknem teljes kudarcot vallottak: ugyanis a bomba nem robbant fel.

A filmben személyes üzenetekkel Barack Obama részére a HÍRHÁTTÉR, az Obama-kormányzat által pozícionált magyar multimilliárdos terrorista médiakartellek, és a kuruc.info kapcsán, továbbá személyes üzenetekkel Madarász Károly, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) vezetőjének is.

Tényfeltáró filmjeink ellen különösen aljas indokból és célból az idegen titkosszolgálatok és hálózatok által pénzelt magyar multimilliárdosok minden idők legbukottabb médiakartelljébe és bűnszervezetében szervezkedve leplezett és soha nem látott súllyal nyilvános terrorista és népirtó háborút indítottak, összes tényfeltárásaink és a világ összes népe áldozatul esett és folytatólagosan kiirtásra kerülő civil és polgári lakosai ellen. Ezen kartellek leglátványosabban és legigénytelenebbül (a legláthatóbban) szervezett maffiája a Sanoma Budapest Zrt. médiakartell Szabó György vezérigazgató vezetésével, továbbá a CEMP-csoport (Közép-Európai Médiacsoport) bűnszervezete, amelynek vezetője (amiként a CEMP-csoport Index médiájának is) Spéder Zoltán, Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike. A CEMP-csoportba tartozik még az Origo Zrt., de pl. a BBC - tehát az angol, az amerikai és a cionista titkosszolgálatoknak és bankármilliárdosainak - leányvállalata, az Info Rádió és terrorista milliárdos patrónusai is.

 

A film büntető feljelentésünkben tárgyi bizonyíték, így megrongálása, cenzúrázása, hozzáférhetetlenné tétele, megsemmisítése stb. büntetőjogi következményeket von maga után, melyeket nekünk is - törvényben megkövetelt kötelességünk - kezdeményezni. A film elleni felsorolt támadások bármelyike esetén további hivatalos lépésekért számos bel- és külföldi állami hatósághoz, titkosszolgálathoz és diplomáciai képviselethez kívánunk fordulni.

(A képek teljes méretéhez kattintson rájuk!)

 

Ha itt nem indul, alatta megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Életvédők, Tényfeltárók:
Soós József és Molnár F. Árpád
(keresztyén "keresztény" emberjogvédők, tényfeltárók, Echelon-tanúk)

Zene:
James Newton Howard
témájára John Frizzell

Operatőr:
Soós József (Kárpáti Magyar),
Nagy Sándor (Naleksz),
Molnár F. Árpád,
Tánczos Krisztina (Echelon-tanú)

Malomanimáció:
Nagy Sándor (Naleksz)

Az érintett személyek neveiből:
Umar Farouk Abdulmutallab (nigériai, aki a Delta utasszállítót akarta felrobbantani), Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök), Osama Bin Laden (volt CIA-s, az Al-Kaida vezetője), George W. Bush (volt USA-elnök), Gyurcsány Ferenc, Adolf Hitler (a náci Németország Führere, fasiszta), Kardos Gábor (a CEMP üzletfejlesztési, az Index ügyvezető igazgatója), Kovácsics Ferenc (a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgatója, a romagyilkosságok és más terrorcselekmények legfőbb katonai szervezője és eltussolója), Jézus Krisztus (Megváltó), Madarász Károly (a Katonai Felderítő Hivatal főigazgatója, az ellenséges titkosszolgálatok és milliárdos terrorista bűnözők legfőbb katonai betelepítője és patrónusa), Shirley Manson (az illuminátus Garbage együttes énekesnője), Barack Obama (USA-elnök, CIA, NSA), Pink Floyd, Sátán (Lucifer, Ördög, Gonosz, Ősgonosz, Őskígyó, Azazel, Baál, Belzebub), Nicolas Sarkozy (francia miniszterelnök, volt belügyminiszter), Spéder Zoltán (a CEMP-csoport Igazgatóságának elnöke, Magyarország egyik leggazdagabb embere), Szabó György (Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója), Uj Péter (Index főszerkesztője), Ziegler Gábor (a CEMP-csoport kereskedelmi, az Index értékesítési igazgatója)

Szem és pulzáló fényforrás 1989 Magyarországának teléből.Hangeffektusok és Rendezte:
Molnár F. Árpád (keresztyén, Echelon-tanú)

Felvétel: 2010 január 24., Kecskemét
Készült: 2010 január 29. és 31., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com


A filmben hivatkozott film forrásoldala, mely filmünket Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb milliárdosainak egyike) és társai, a film megjelenését követő rekord rövid idő alatt semmisített meg - mely tettük miatt ismét világszerte feljelentést tettünk folytatólagosan, különösen aljas indokból és célból elkövetett népirtás stb. befejezett bűntettek miatt. A magyarországi multimilliárdosok mára szinte teljesen leplezetlenül képviselik, hogy a világ népei ellen elkövetett összes államilag szervezett népirtást, terrorcselekményt és tömeggyilkosságot teljes erővel kell védelmezni, megsemmisítőleg fellépve mindazok ellen, akik tömeggyilkosságok kapcsán nem azokat pártfogólag, elhallgatólag és nyom-, valamint bizonyítékeltüntetőleg lépnek fel:
A filmet a Forrás Barack Obama és Bajnai Gordon részére jegyezte
2010-01-26. - HÍRHÁTTÉR TV:
Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen

/Soós József "Kárpáti Magyar" (politikai üldözött keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Kjurkcsijszkij (bolgár): Concerto/  
(Film, 14 perc)

 

Filmünket itt is megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes méretre válthat)

 

Itt is megnézheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat!)

 


Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai hulladéka.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-01-29. -
Banki károsultak érdekében! - Közérdekű pert indítottak a civilek a bankok ellen
/Munkáspárt publikáció)/
Részlet: De az otthonukat nem veszítették volna el, ha a magyar kormány nem neoliberális politikát folytat, és a válságban nem a bankokat támogatja, hanem a lakosságot. A bankok a gazdasági helyzetre hivatkozva egyoldalú szerződésmódosítást hajtottak végre a hitelfelvevőkkel. Megemelték a törlesztő részleteket, és elindítottak egy lavinát, egy tömeges katasztrófát az országban. (...) A bankok ellen indított közérdekű perhez csatlakozott a Munkáspárt is. (...) Közérdekű pert kívánunk indítani a mai naptól számított 2 napon belül a Fővárosi Bíróságon az 50 legnagyobb bank és pénzhitelezéssel foglakozó cég ellen.

 

Következő cikk:
2010-02-02. -
Életünkkel tartozunk Budaházy Györgyért (+Bérgyilkost akartak felbérelni a Molnár F. Árpád ellen)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Az ágyon ült, amikor telefonon hívtak azzal, hogy ki kezdett el szervezkedni a meggyilkolásomra, és mely személyt kereste meg, hogy bérgyilkosként ellenem lefizesse. Az illető személy, aki ezekről értesített, pontosan megadta a felbujtó nevét, hátterét, később pedig a fényképét és egyéb adatait is átadták. A rendőrség és az ügyészség (...), és az NBH, valamint a katonai titkosszolgálatok roma sorozatgyilkos és terrorista vezető bűnözői alig várták, hogy valaki meggyilkoljon, de nálam ez az eltussolásuk is napi rutin, mert...

   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu