Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

Életünkkel tartozunk Budaházy Györgyért (+Bérgyilkost akartak felbérelni a Molnár F. Árpád ellen)

 

2010-02-02.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)


A Hírháttér fórumán a mai napon (2010.02.01.) Csiza Csaba aktivista hívta fel a figyelmet a Budaházy György elleni állami koncepciós perek és hamis vádak tömegeire, melyekről azt írta: úgy véli, hogy amilyen vádakat Budaházy György ellen megfogalmaztak, idézem: "néhány hamis tanúval rá lehet húzni bárkire is".

Ilyen esetekben, mint a Budaházy György elleni maffiaper (ahol tehát az állam a maffia), az a szokás, hogy amikor találnak maguknak valakit, arra mindent rá akarnak húzni, többek között azért, hogy javítsák a statisztikát, és az áligazságszolgáltatási bűnszervezeti bűnözők saját előmenetelüket jobban biztosítsák. Ilyen rendőr és titkos szolga férgek között éltem; úgy ismerem őket és módszereiket, mint az ABC-t.

A tengernyi általam feltárt, így aztán részükről eltussolt ügyek egyike - csak ezt sem említettem részletesen, mert annyi ilyen van, mint a nyű -: Nyáron pl. éppen nálam volt egy befutó Echelon-tanú; akkor járt nálam először; egy lány. Az ágyon ült, amikor telefonon hívtak azzal, hogy ki kezdett el szervezkedni a meggyilkolásomra, és mely személyt kereste meg, hogy bérgyilkosként ellenem lefizesse. Az illető személy, aki ezekről értesített, pontosan megadta a felbujtó nevét, hátterét, később pedig a fényképét és egyéb adatait is átadták.

A rendőrség és az ügyészség, a féreg-júdásfaj karaszai, zomborjai, gergényijei és kopasz zsoltjai, és az NBH, valamint a katonai titkosszolgálatok roma sorozatgyilkos és terrorista vezető bűnözői alig várták, hogy valaki meggyilkoljon, de nálam ez az eltussolásuk is napi rutin, mert elmegy esetükben a többi emberölés, romák elleni sorozatgyilkosság (KLIKK!) és nemzetközi repülőrobbantás, meg tömegmészárlás között, amiket mind hiába jelentettünk be- és fel 10 év során, folytatólagosan, azaz folytatólagos üldözésüket és folyamatos halálos fenyegetéseiket is kiváltva. Annyi a terrorelhárító és gyilkolás-elhárító munka, hogy sokszor a saját ügyeimmel sem érek rá foglalkozni semennyire sem.

A lány, aki akkor jött, hallotta a telefonban a beszélgetést, aztán az azt követőt is, és teljesen megrémült. Utána mondtam neki, hogy ne aggódjon, nem lesz semmi gond, már megszoktam, a munkánkban előfordul az ilyesmi. Mivel eleve bátor volt, hogy egyáltalán el mert hozzám jönni - egy sem hétköznapi, aki megteszi -, így ennyitől is megnyugodott, pedig nem állt mögötte évtizedes nemzetbiztonsági háború és politikai gyilkosságok, robbantásos merényletek stb. sora. A politikusok viszont egy nyamvadt e-mailt is úgy lobogtatnak, mintha halomra lövöldözték volna a családjaikat. Ilyen undorító, mocskos féregbandát, akasztani való sátáni genetikai és elektromágneses hulladékot, ami ebben az országban rákos fekélyként elburjánzott, ilyen nyilvánosan és ekkora súllyal sosem hordott hátán a Föld. Nem véletlenül hívják ezt a várost is Kecskemétnek, annyi Bibliai ganéjt halmozott fel ide a Sátán.

 
Kopasz Zsolték folytatólagos és minden rekordot megdöntött bűntetteiről készült nagy sikerű, döbbenetes és felkavaró filmünket itt megtekintheti. Ha itt nem indul, ide kattintva le is töltheti! [1.: Bal klikk, 2.: Hivatkozás mentése más néven]. Sokszorosítsák, mert a maffia üldözi! A filmet cikk formájában ide klikkelve olvashatja! Mentse el, mert a maffia üldözi!
(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Mindezen bűnügyi hegyek, töménytelen mennyiségű életveszélyes fenyegetések, robbantási és gyilkossági ügyek, terrorcselekmények és hullahegyek után ellenem indított eljárást ez a tömeggyilkos terrorista banda feljelentésben tett szóval verés címén, a vádként felhozott feljelentésben is eltussolva az említett összes emberölést és gyilkosságot, terrorcselekményt, és azok részükről esztendőkön keresztüli folytatólagos eltussolását 100%-ban lenyelve. A bűnöző állatok, akik sikeresen igyekeztek megdönteni minden idők magyar, de talán egész európai rekordját, a legfontosabb dolgokban pedig minden idők legnagyobb rekordját, neveztetnek Karasz Csabának (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, 2006 évének rendőre), Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere, Orbán Viktor által kvázi abszolút leplezetlenül megbízott és felbujtott házi terroristája), Kopasz Zsolt (Kecskemét Városi Ügyészség vezető ügyésze) és bűntársai, valamint a kecskeméti Nemzetbiztonsági Hivatal, Szilvásy György, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Draskovics Tibor, Juhász Gábor, Balajti László és a többi féreg tömeggyilkos, terrorista és alkotmányos rend elleni bűnszervezeti bűnöző, akik ügyről ügyre minden elkövetésben eltussolók és ellenem bűnszervezeti támadásokat indító népirtó tömeggyilkosok voltak és maradtak.

 


Minden idők polgármesterei közül a legsúlyosabb bűntetteibe Zombor Gábor bukott. Így aztán Orbán Viktor előbb szociális érdemeiért való megjutalmazását szervezte jóvá, majd a 2010-es választásokra képviselőként jelöltette. Orbán bűntetteivel sokat harcolt a Molnár már abban az időben is, amikor Gergényi, valamint Veér András volt a kedvence. A magyarok akkoriban azt sem tudták, hogy a sokkos gyilkos Gergényi - később minden magyar idők legbizonyítottabb sortüzes terroristája és alkotmányos rend elleni fegyveres bűnözője - a világon létezik.

Mondja valaki, hogy nem érdekeltek 2006-os évének rendőre, Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, tehát Karasz Csaba, valamint Zombor Gábor orbán viktor haveri polgármestere, Kopasz Zsolt kecskeméti vezető ügyész és mocskos, undorító, okádni való bűnbandái a romagyilkosságok eltussolásában, repülőgép-robbantásban, bombarobbantásokban, elektrosokk terápiák lenyelésében stb., ha egyszer érdekeltek, hiszen mindezeket eltussolták, és életre-halálra, bűnszervezetben üldözték egész életükben és üldözik azokat, akik ezek közül bármiben közérdekű be- vagy feljelentést tettek és tesznek!

Nagyon csúnya folytatásai és elborzasztó vége lesz ennek a soha nem látott tömeggyilkolási tébolynak és vérengzésmániának. Ezek minden határt átléptek, amit ember szabadlábon maradva át tudott lépni. Az életüket tették fel az összes vérengzés és gyilkosság védelmére. Az életüket tették fel mindre!

Az a csoda, hogy engem még nem vádoltak meg pl. a Hercules repülő felrobbantásával, vagy az Air France 2009-es utasainak vízbe fojtásával (KLIKK!) (amiről készített filmünket a magyar multimilliárdosok
Spéder Zoltán, a CEMP-csoport Igazgatóságának elnöke, Magyarország 20 leggazdagabbjainak egyike vezetésével szintén betiltottak), hiszen az előbbiben tényszerűen elkövetők azok, akik ellenem eljárásokat indítottak, az utóbbiban pedig szintén bizonyított, hogy ezen bűntettek elkövetését örökre kívánják biztosítani. Ilyen Kopasz Zsolt, Karasz Csaba-féle kuplerájban Budaházyék elleni, evidensen, mint mindig, hamis vádak tömegét halmozva ajtókormozásokról beszélni életveszélyes, mert ha egyszer csak - ISTENI és/vagy titkosszolgálati szervezésre - a nép meglódul, és az a terv, akkor ezekből a férgekből egy nem marad életben.

Budaházy Györgyért - nem csak mi, keresztyénekként, de az istentelen emberek is - életünkkel tartozunk. Ahogy állami ellenségei kizárólag a rosszindulatban, a bűnözésben, a romagyilkosságokban (KLIKK!), a terrorizmusban és a lakosság tömeges lemészárlásában - ahogy a Jelenések Könyve Írja róluk - féktelen módon vérengző, mocskos állatok, júdásfaji féreg ördögök, úgy nekünk ugyanazzal a szorgalommal kell dolgoznunk, és élnünk, valamint halnunk Budaházy Györgyért, akit egyre többen szeretnénk egy következő Magyarországon a belügyminiszteri poszton látni, rendkívüli jogkörökkel felruházva, és nem a cigányok ellen, hanem azok ellen, akik az ellenségei és minden élő ember és angyal, minden Mennyei és földi ellenségei voltak: akik a bűnpereket megszervezték és kivitelezték ellene és társainak titulált polgári személyek ellen.

Életünkkel tartozunk Budaházy Györgyért.

Molnár F. Árpád

(Írta: 2010.02.01.)Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.
A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
A FORRÁS e filmünket a Sanoma, a CEMP, az MTE és az Index szervezetekkel egy, és ezek védelmére csoportosult terroristák és népirtók áldozatainak szentelte.
2010-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV:
Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
(életvédő, terrorleleplező, repülős és nemzetbiztonsági film)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (politikai üldözött keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: James Newton Howard témájára John Frizzell/
(Film, 11 perc)
Tartalom: 2009 december 26-án a nigériai (...) Umar Farouk Abdullmutallab (...) megpróbálta felrobbantani a Delta North-West utasszállító repülőgépét, de a bomba nem robbant fel (...). ... a fiú apja gazdag bankár, aki hónapokkal korábban értesítette a titkosszolgálatokat, hogy fia amerikai repülőgépet akar felrobbantani; az angol és az amerikai titkosszolgálatok pedig hónapok óta éjt nappallá téve figyelték minden lépését! ... tudtak a fiú Al-Kaidás kapcsolatairól is! Hogy a merénylet sikerüljön, még amerikai vízumot is kapott, a reptéren pedig segítették, hogy a bombát fel tudja csempészni. A jelek szerint az Obama-kormányzat terve az volt, hogy a civilek százainak karácsonyi halomra mészárlásával háborús indokot találjon Jemen ellen, ahol a nigériait kiképezték (...). (...) A filmben személyes üzenetekkel Barack Obama részére a HÍRHÁTTÉR (...). /Folytatás a linkre klikkelve!/

 

Következő cikk:
2010-02-02. -
Fülesek Draskovics Tibor és Kopasz Zsolt kecskeméti Veérügyész ellenünk való röfögéseiből és bűntetteiről (művészi rémfilmünkkel)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Kérjük mindenki további segítségét minden bel- és külföldi állami bűntett, gyilkosság és terrorcselekmény megelőzésében, elhárításában és leleplezésében is. Ne feledjék: aki az államhoz fordul bejelentőként, az állam ellenségességét váltja ki. De aki hozzánk, az nemcsak védelmünket kapja meg (...). (...) Draskovics Tiborról egy másik kapcsolatunk beszélt: mint mondta: amiket Draskovics a Molnár F. Árpád, Soós József és a Hírháttér tevékenysége ellen elkövetett, az - idézzük -: "Aknamunkák olyan sora, Molnár, amit el se tudsz képzelni!"
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu