Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

Fülesek Draskovics Tibor és Kopasz Zsolt kecskeméti Veérügyész ellenünk való röfögéseiből és bűntetteiről (művészi rémfilmünkkel)

 

2010-02-02.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)


Draskovics Tibor élethűbb portréját Nagy Sándor (Naleksz) tervezőnk és operatőrünk készítette.

 
 


A képen Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyésze, minden magyar idők legbukottabb városi vezető ügyésze, aki egyetlen tömeggyilkosságban sem talált semmi kivetni valót, hanem egyik büntető eljárást a másik után indíttatta a feljelentő Molnár F. Árpád ellen. Az ügyészség kizárólag politikai megrendelésre dolgozik. Ezek között jócskán van, amiről már akkor beszámolunk, amikor kvázi, illetve ténylegesen tervbe sem vették. Így jártak a cigány politikusok elleni fellépések kapcsán is, mely egyébként - mint arról beszámoltunk - nemzetközi terv volt a romák elleni állami sorozatgyilkosság elfedésére, és a buta, manipulálható lakosságnak a cigányság elleni hangolására.

A Hírháttér egyik anonim informátora szerint Kopasz Zsolt, Kecskemét Városi Ügyészség vezető ügyésze (ez a legfőbb ügyész pozíciója Kecskeméten) az ügyészség épületében hangoztatta a Molnár F. Árpádról, miszerint - szó szerint idézem -:

"Megtalálom a módját, hogy végleg megszabaduljak ettől a rettentő alaktól, és a Hírháttér végleg elhallgasson!"

Mint arról beszámoltak, Kopasz Zsolt vezető ügyész és bűntársai az önkormányzatot és más állami szerveket, így a bíróságot igyekeznek bevonni abba, hogy - a hivatalokat bűncselekmények elkövetésére véve - a Molnár F. Árpádtól 'végleg megszabaduljanak, és a Hírháttér végleg elhallgasson'.

Mint arról informátorunk beszámolt, Kopasz Zsolt és társai - összesen sincsenek sokan az ügyészségen - rengeteg időt töltöttek azzal, hogy kidolgozzák a Molnár F. Árpád elleni koncepciós pert, de azt a Hírháttér által számos alkalommal a kellemetlenebbnél kellemetlenebb bizonyítékok publikálása, a Molnár F. Árpád és szövetségesei folyamatos leleplező tevékenysége állandóan keresztülhúzta, és új koncepciók, illetve bűnszervezeti koncepciós módosítások eszközlését tette szükségessé. Kopaszék olyan megoldást szeretnének találni, amely legalább egy időre megszabadítja őket az egzisztenciális bukástól és a büntetőjogi következményektől, a Molnártól pedig - mint remélik - örökre.

Kopaszék, Karasz Csabáék (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, 2006 évének rendőre) és Zombor Gáborék (Kecskemét polgármestere, Orbán Viktor egyik legfőbb és egyik legtöbb bűntett elkövetésében alkalmazott alvezére) nem csak Orbán Viktor folyamatos, sokszor - azt mondják - nem is csupán háttértámogatását, de Draskovics Tibor volt MSZP-s igazságügyi és rendészeti miniszter folyamatos bűnszervezeti támogatását is élvezték. Draskovics Tiborról egy másik kapcsolatunk beszélt: mint mondta: amiket Draskovics a Molnár F. Árpád, Soós József és a Hírháttér tevékenysége ellen elkövetett, az - idézzük -:

"Aknamunkák olyan sora, Molnár, amit el se tudsz képzelni!"

Mivel az ügyészség - mondanom sem kell - sokkal alkalmazottabb arra, hogy a falnak is füle legyen, szemben pl. egy óvodával, így a későbbiekben is számítunk becsületes és hősies informátorok jelentkezésére, mind Kopaszék eddigi, mind ezt követő bűntetteinek leleplezésére, ahogy a politikusok és más milliárdosok bűnszervezeti bűntettei megbuktatására is, ezzel a magyar népet és az Emberiséget, meg a Legfontosabbat, a Teremtő ISTENT szolgálva, AKIT az Emberiség és minden élettörvény és jog sátáni férgei annyira gyűlölnek.

Kérjük mindenki további segítségét minden bel- és külföldi állami bűntett, gyilkosság és terrorcselekmény megelőzésében, elhárításában és leleplezésében is.

Ne feledjék: aki az államhoz fordul bejelentőként, az állam ellenségességét váltja ki. De aki hozzánk, az nemcsak védelmünket kapja meg, de a bejelentett állami bűntettek legideálisabb kezelését is biztosítja, mert nálunk nincsenek kopaszok, karaszok, orbánok és draskovicsok, hogy minden létező emberölési, sorozatgyilkossági, bel- és külföldi terrorcselekményben és tömegmészárlásban a korlátlan gyilkolás sátáni, júdásfaji, genetikai és elektromágneses szemeteiként szerepelnének le.

Kopasz Zsolték folytatólagos és minden rekordot megdöntött bűntetteiről készült nagy sikerű, döbbenetes és felkavaró filmünket itt megtekintheti. Ha itt nem indul, alatta is megtekintheti, de ide kattintva le is töltheti! [1.: Bal klikk, 2.: Hivatkozás mentése más néven]. Sokszorosítsák, mert a maffia üldözi! A filmet cikk formájában ide klikkelve olvashatja! Mentse el, mert a maffia üldözi!
(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Itt is megtekintheti! Ide kattintva pedig saját gépére mentheti! [1.: Bal klikk, 2.: Hivatkozás mentése más néven]
(A lejátszó alján a "Vimeo" felirattól balra klikkelve teljes méretre válthat!)

 Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.
A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-02-02. -
Életünkkel tartozunk Budaházy Györgyért (+Bérgyilkost akartak felbérelni a Molnár F. Árpád ellen)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Az ágyon ült, amikor telefonon hívtak azzal, hogy ki kezdett el szervezkedni a meggyilkolásomra, és mely személyt kereste meg, hogy bérgyilkosként ellenem lefizesse. Az illető személy, aki ezekről értesített, pontosan megadta a felbujtó nevét, hátterét, később pedig a fényképét és egyéb adatait is átadták. A rendőrség és az ügyészség (...), és az NBH, valamint a katonai titkosszolgálatok roma sorozatgyilkos és terrorista vezető bűnözői alig várták, hogy valaki meggyilkoljon, de nálam ez az eltussolásuk is napi rutin, mert...

 

Következő cikk:
2010-02-02. -
Hírháttér-botrány a Torgyán-Kisgazda-kampánygyűlésen
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Hát Torgyán igen bujkált előlem, akkor én már éreztem, hogy ebből gáz lesz (...). Drábikot üdvözölni sem akartam ... (...) A Soóst felállították, és onnantól állva jelentkezett, mint egy felkiáltójel állt a nézőtéren ... (...) A Soós persze rögtön az Echelon- és tudatmódosító technológiákról kérdezett, mondván, hogy e nélkül nincsen sem ország, sem föld, nincsen semmi! A Hittig [Hittig Gusztáv egyetemi docens] (...) pánikban pislogott a Hírháttér kamerájára, meg rám is ... (...) A Drábikot - aki Torgyán jobbján ült - Hittig nem merte megtagadni, így azt mondta, nála jobban ő sem tudja elmagyarázni, és ezzel lezárta a Világtörténelem és az Emberiség legfontosabb vészhelyzetét, ahogyan Grósz Károly anno a többpártrendszerről való vitákat (...). Úgy tűnt, Hittiget egyszerűen kitapsolták.
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu