Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

Feljelentés a tömeggyilkos terrorista gyermek-halálraégető hazaáruló Uj Péter Index-főszerkesztő és bandája ellen

 

2010-01-26.
A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából

FELJELENTÉS!
Tisztelt Uj Péter, az Index Főszerkesztője!

 


Uj Péter, az Index Osama Bin Laden világcsúcsait döntögető globális terrorista fasiszta és szadista, gyermek-tömeggyilkos bűnözője, a gyávaság és bujkálás médiájának végleg trágyába betonozott lidérce.


Az összes Bel- és Külföldi Hatóság előtt, akiknek az Ön által soha nem látott provokatív pofátlansággal pártolt és BŰNSZERVEZETBEN szervezett népirtásokban és tömeggyilkosságokban a feljelentést kevesebb, mint 2 órával ezelőtt, 1 óra 46 perckor elküldtem [ide klikkelve olvashatják! - a szerk.], azonnali válaszát várom arra, hogyan lehetséges, a bizonyítékként csatolt filmet, amit összesen láthattak talán hárman a másfél óra alatt, az Indavideo - az összes többi bizonyítékként csatolt filmekkel együtt - törölte, azzal, hogy a népirtások elleni bármiféle fellépés sérti az Index felhasználási feltételeit. Akár magyar, akár amerikai, akár francia, akár indonéz stb. polgári lakosok és gyermekek tömeges kivégzéséről van szó!
 
 Ön az egyik legnagyobb magyarországi médium vezetője! Hogyan lehet az, hogy senkinek egyetlen levelére sem mer válaszolni, és kivétel nélkül minden bizonyítékot bűnszervezetben, úgy, hogy arra reklamáció sem érkezik, csak azért töröltet, mert az nem áll ki életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő módon tömeggyilkosságok mellett?!
 
 E levelem büntető feljelentés Ön ellen és az Index Indavideo ugyancsak teljes hallgatásba burkolt bűnszervezeti nemzetközi globális terroristái ellen, a hatóságok azonnali és haladéktalan fellépését követelve a soha nem látott népirtások és minden népek elleni tömeggyilkosságok folytatólagos elkövetésének és bűnpártolásának stb. szerepe miatt!


A lakosság elől rejtőzködő fenevad média, az Index ugyanakkora kérkedő nagypofával Bajnai Gordon, Orbán Viktor, és Kovács Tamás legfőbb ügyész előtt. A globális terrorista gyermek-halálra égető tömeggyilkos terrorista és bandája büszke gerinctelenségére és arra, hogy tetteik az emberek előtt 100%-ban felvállalhatatlanok. Index: az "újságírók", amik nem mernek riportot készíteni, de minden bizonyítékot, amit lehet, megsemmisítenek a Föld bolygón.

 

 Egyúttal adóhatósági vizsgálatot kezdeményezve feljelentést teszek Ön ellen és az Index, valamint újságírói ellen annak kiderítésére, milyen érdek fűzi Önöket magyar, francia, amerikai, izraeli, indonéz és más nemzetekből való civil lakosok és kisgyermekek tömeges lemészárlásához, és válogatás nélkül az összes repülőgép-robbantás és terrorcselekmény elkövetőinek védelméhez, függetlenül attól, hogy a világ mely országának lakosait érik, csak feltétel legyen, hogy lakosság elleni tömeggyilkosságokról legyen szó!
 
 HALADÉKTALAN VÁLASZÁT VÁROM, ÍRÁSBAN, TELEFONON VAGY SZEMÉLYESEN! ÖN MÉDIA, DE BÁRKI KERESI, BUJKÁLÓ, BŰNSZERVEZETI TERRORISTAKÉNT MŰKÖDIK, SENKI ÉS EGYETLEN EMBERE SEM MER EGYETLEN MEGKERESÉSRE ÉS LEVÉLRE SEM VÁLASZOLNI, HANEM MINT AKIKET KÖRÖZNEK, MINTHA MAGA OSAMA BIN LADEN ÉS AZ AL-KAIDA LENNE, VALAMENNYIEN REPÜLŐGÉPEK FELROBBANTÁSÁVAL ÉS A POLGÁRI LAKOSSÁG TÖMEGES IRTÁSÁVAL VANNAK ELFOGLALVA!

Kevesebb, mint 4 nap alatt 5 rendbeli népirtás, terrorizmus, és más bűnszervezetben elkövetett bűntett, amiről előre bejelentettük, hogy Önök folytatólagosan fogják elkövetni! Mint amikor a Hercules felrobbantását jeleztük előre, vagy pl. minden idők legnagyobb indiai terrorcselekménye közben már olyan adatokat küldtünk tovább, amik a világsajtóban csak napokkal később jelentek meg!

Önök folyamatosan merték megtenni azt, amit a világ legrosszabb államaiban maximum egyszer, egy-egy személy, olyanok, akik az életükkel fizettek ezért!

HALADÉKTALAN FELLÉPÉST KÖVETELÜNK BAJNAI GORDON MINISZTERELNÖKTŐL! KEZDEMÉNYEZTÜK A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁG VISSZAADÁSÁT, DE AMÍG ITT ÉLÜNK, NEM VAGYU8NK HAJLANDÓK EGYÜTTÉLNI A LEGUTOLSÓ FASISZTA TÖMEGGYILKOSOKKAL!

BAJNAI ÚR, NAPPAL ÚJRA FELHÍVJUK A MINISZTERELNÖKI HIVATALT, AHOGY A FENTI TERRORCSELEKMÉNYEK ÜGYÉBEN! NEHOGY MEGINT AZT HALLJUK AZ ÖN EMBERÉTŐL, HOGY DEMOKRÁCIA VAN, MIKÖZBEN BEFEJEZETT ÉS ELŐKÉSZÜLETEK ALATT ÁLLÓ TERRORCSELEKMÉNYEKRŐL BESZÉLÜNK!

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia Főszerkesztője

 Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.
A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Műholdas kép az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisról, ami Kecskeméten van, 50 méterre a Hírháttér Szerkesztőségétől.A filmet a Forrás Barack Obama és Bajnai Gordon részére jegyezte
2010-01-26. - HÍRHÁTTÉR TV:
Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
(természettudományos, repülős, hadászati és nemzetbiztonsági film)

/Soós József "Kárpáti Magyar" (politikai üldözött keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Kjurkcsijszkij (bolgár): Concerto/
(Film, 14 perc)
Tartalom: 2009 június 1-én az óceánba zuhant az Air France Airbus A330-as repülőgépe, az AF447 francia utasszállító. A világ azt hazudta, hogy egy héten át még a roncsokat sem találták meg! A halottak száma majdnem 230 fő! Filmünkben - mely feljelentés tárgya is - bebizonyítjuk, hogy tudatos tömeggyilkosságokról van szó, és extrém sima megoldásokat sorolunk az összes ilyen tömegmészárlás végleges orvoslására. Sokat láthatnak űrkutatási eszközökről is. A film zenei aláfestéséhez a bolgár Kjurkcsijszkij kiváló, és a magyar médiamaffia számára elborzasztó élményeket lappangón mélybevéső Concerto-jának részleteit hallhatják. E filmünk a Sanoma által 2009 Karácsonyán betiltott "Transit"-filmünk és a magyar idegen titkosszolgálati média általi üldözésünkre született. Akiben csak pillanatra felvillan a konstrukciója annak, hogy mi történik, láthatja, hogy a Világtörténelem lemocskosabb férgeinek elbutulása és lélekhalála futótűzszerű Abszolút Hatalmi biztosítása mellett több magasztost kaptunk és fogunk kapni, mint amennyit szinte bárki a Világtörténelem során.

 

Következő cikk:
Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke2010-01-28. -
Hány izlandi elnök van Magyarországon?; Amerika segít [Haiti]; Nem kell csoda
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Az izlandi bankok szép kis hitelezési ügyekbe kezdtek, aztán amikor jött a válság és a csőd, szépen benyújtották a számlát az államnak. Tessék fizetni, a kapitalizmus alapját jelentő bankok mégse mehetnek tönkre! Állam bácsinak Izlandban is csak annyi pénze van, amennyit a lakosságtól elvesz. Mondjuk úgy, hogy nem költ az egészségügyre, a nyugdíjakra, a szegényekre. Az Európai Unió még biztatta is őket (...). (...) Az izlandi elnök választott. (...) Az izlandi polgárok nyomására. Ők nem törődtek bele a nyilvánvaló disznóságba, és elkezdtek egy népszavazási kezdeményezést. „Elutasítjuk olyan adósság fizetését, melyben nem vagyunk felelősök.” Ez volt jelszó. Bejött. (...) Mi jó van abban, hogy a nép veszi kézbe a saját sorsát? Kinek lesz jó, ha államosítják a multikat, megadóztatják a gazdagokat? (...) Majd Amerika megvédi a haiti népet. Meg az összes többi népet. Attól a földrengéstől, amelytől jobban rettegnek az amerikai kapitalisták, mint bármely természeti katasztrófától, a népek forradalmától.
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu