Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), kuruc.info, Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere).       (2009.11.10.)

   

HÍRHÁTTÉR TV: Futballhuliganizmus vagy tevékeny erő? (+kuruc.info)

 

2009-11-14.
Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) és
Mo
lnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 
Soós József (Kárpáti Magyar) és Molnár F. Árpád a "Futballhuliganizmus vagy tevékeny erő?" című 2009-es Hírháttér-filmben.
Tartalom:

Hasznos-e a stadionokban és azon kívüli futballszurkolói törés-zúzás? Van-e kinyerhető és haszonra fordítható erő a focidrukkerekben? Hősökről és tömeggyilkos terroristákról, Budaházy György és társai megmentéséről, az állami bűnözés, a kuruc.info és a Hírháttér viszonyáról. A kurucinfós Molnár Balázs és bandája tömeggyilkos állami féreglétéről. A titkosszolgálatok szülik és fújják le a tüntetéseket. Népi baromlét és háttérhatalom. Hogyan kell rendszert dönteni? Van-e hasznos evilági titkosszolgálat? A Hírháttér páratlan referencia-listájából.


Molnár Balázs, a bujkáló kurucinfós draskovicsi féreg.A szöveg alatti képen ez a háttérhatalmi szellemi fogyatékos idióta, draskovics féregpatkány tibor, a jobboldali mocskos képen szintén taktikai, törvényi és morális agyalágyult idiótája, molnár balázs, a kuruc.info draskovicsi férge, amiről mindig azt hazudozta a terrorista gazságügyi miniszterpatkány, hogy azt sem tudja, kicsoda és hol van. Ezzel draskovicspatkány - több más Btk.-bűncselekményt kimerítve - a Btk.244.§-a értelmében bűnpártolást is elkövetett, amit csak egy bűnszervezeti, tehát a törvények szerint szintén dupla tétellel büntetendő bíróság nem állapít meg. Mivel csak bűnöző ügyész és köztörvényes bíró állíthat olyat, hogy sem IP-cím-ellenőrzés, sem rutinellenőrzés nem létezik sem a nyomozó szerveknél, sem a titkosszolgálatoknál, hanem együttvéve is hülyébbek, mint egy hekker kisgyerek. draskovics tibor féreg azt hazudozta bűnpártoló bűnözőként, évekkel később sem tudták, kik írnak és honnan, amikor a kuruc.info-ról van szó.Minthogy a kurucféregfaj nem nyugodott, és okádta életfogytos, terrorista és ártatlan magyarok elleni tömeggyilkos moslékját, minden tényfeltárásunkat és életvédelmünket ocsmány és undorító, gerinctelen féregként üldözve, előlünk bujkálva, feltehető, hogy mocskos, sunyi és gátlástalan pofájukat kihasználva és reklámozva rájuk szállunk, és le nem mászunk rólunk, míg törvényes vagy törvénytelen, tehát igazságos elintézésükre sor nem kerül. A terrorista ellenségünk, draskovics féreg patkány nálunk tartatott házkutatást, lefoglalásokat és rendelte el ez az ocsmány állat a főszerkesztő, Molnár F. Árpád elhurcolását, mégpedig tömeggyilkosságokban kifogásolt stílusú feljelentés címén, miszerint az Karasz Csaba draskovicsi rendőrkapitány-helyettes és Orbán Viktor egyik alvezére, Zombor Gábor polgármester lelkét sértette. Draskovicsféregállat problémája ugyanis az volt, hogy míg lehazudott kurucinfója - hozzá hasonlóan - támogatta az ő és posztkommunista összes elődje ártatlan magyarok ellen elkövetett politikai gyilkosságait, elektrosokk terápiáit és nemzetközi terrorcselekményeit, addig a Hírháttér és a Molnár F. Árpád nemhogy nem támogatta közös és elévülhetetlen Emberiség elleni bűntetteiket, de még le is leplezte azokat, sokszor azok megtörténte és bekövetkezte előtt. A roma sorozatgyilkos draskovicsi féreg a Mossad és a BND által tulajdonolt, az USA és a vörös seggű pávián putyin által befolyásolt médiumokban reklámozta éveken át a kurucbandát, míg a Hírháttér ellen - példátlan, ebben is minden rekordot megdöntöttünk - a házkutatást és gyurcsány-bajnai-orbán terrorcselekményei eltussolását is, a teljes média-megbénítással és elhurcolásokkal, valamint a legpofátlanabb egypárti koncepciós perekkel teljes titoktartásban, titkosszolgálati nyelven D-Notice mellett folytatta. A kurucféregfaj mentális állapotáról szóló, két hete készült rövid filmünket ide kattintva láthatja.

Ha itt nem indul, alatta megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

Soós József (Kárpáti Magyar) és Molnár F. Árpád a "Futballhuliganizmus vagy tevékeny erő?" című 2009-es Hírháttér-filmben.Előadók és producerek:
Soós József (Kárpáti Magyar)
és Molnár F. Árpád

Zene:
Trevor Jones és Ian Green:
Chaos

Operatőrök és fotómontázsok:
Nagy Sándor (Naleksz)
és Molnár F. Árpád

A filmben érintett személyekből:
Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Balogh Mária (Kisléta, politikai gyilkosság áldozata), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Budaházy György, Csorba Róbert családja Tatárszentgyörgy, kettős állami gyilkosság), Demszky Gábor (Budapest főpolgármestere, SZDSZ), Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter), Elter Zsanett (politikai üldözött), Gyurcsány Ferenc, Szaddam Husszein (Saddam Hussein, Irak és a pánarab összefogás volt királya), Kóka János, Kovácsics Ferenc (Katonai Biztonsági Hivatal (KBH), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Jézus Krisztus, Laborcz Sándor (FSZB-s NBH-igazgató), Molnár Balázs (kuruc.info, terrorista), Orbán Viktor (Fidesz), Romano Prodi (Putyin olasz KGB-s miniszterelnöke és személyi végrehajtó féreg Echelon-terroristája), Vlagyimir Putyin (orosz elnök), Sátán (Ördög, Őskígyó, Lucifer), Stoffán György (provokátor, ügynök, antikrisztus), Szilvásy György (titokminiszter), Tánczos Gábor (Körmend), Veér András (OPNI-s állami tömeggyilkos professzor)

Hangeffektusok:
2006 október 23.

Rendezte:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)

Felvétel: 2009 november 8., Kecskemét
Készült: 2009 november 13., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Ide kattintva kiváló minőségben saját gépére letöltheti a "Futballhuliganizmus vagy tevékeny erő?" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfajzataival szemben!
(Film, 12 perc)

 

Itt is láthatja filmünket.
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes méretre válthat)

 

Itt is megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó jobb alsó ikonjától eggyel balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Jézus Krisztus gyertyatartók között; Jelenések Könyve.2009-11-12. -
HÍRHÁTTÉR TV: Az Isten Országa és Babilon - Márk Evangéliuma 9:1. (Fúziós film)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén (keresztény) emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) és Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Clint Mansell - Paul Oakenfold/
Molnár F. Árpád és Soós József. A film címe: "Az Isten Országa és Babilon".(Film, 8 perc)
Tartalom: Kísérleti keresztyén műsornak indult, fúziós és Echelon-feltáró film lett belőle. Találomra felnyitottuk a Bibliát, és ahol kinyílt, onnan olvastunk el egy Verset, melyet annak magyarázata követett arról, mi Isten Országa, és - nagyon röviden - mit jelent Tapasztalni az ISTEN és a Jézus Krisztus Létezését. Keresztyén evangelizációs és tudományos-titkosszolgálati fúziós filmet láthatnak, amibe beletartozik a végén a videoclip is, melyet belföldi ellenségeink, az Emberiség ellenségeinek egy szűkebb, de stabil listája zár, akik közül messze a legtöbb számára csak a kénköves pokol biztossága maradt.

 

Következő cikk:
Zarándok (pilgrim)2009-11-15. -
Egy sikertelen misszió
/Figler Csaba (keresztyén költő, újságíró)/
Részlet: És akkor jött ezeregy anyagi természetű okoskodásával, meg kikövetkeztetéseivel, hogy a Biblia az nem is lehet igaz, mert akkor ez, meg az a tény benne hamis, mert ha nem lenne az, akkor meg ő miért nem érti! És akkor én próbáltam neki elmagyarázni így! Aztán meg úgy! És nem értette! Akkor meg amúgy, és félreértette!

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu