Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Lucifer fényességes dicsőségéhez hasonlították a titkosszolgálatok és a kecskeméti politikusi tömeggyilkosok ámokfutásait

Előszó helyett friss hír:
A mai napon Molnár F. Árpád a Legfőbb és a Katonai Főügyészségen többek között életellenes bűntettek miatt feljelentést tett Kabai Andrea (BRFK rendőr-főtörzsőrmestere), Kovács Krisztina (PKKB sortüzes-csonttörő Veérbírója), Metzinger Éva (Kecskemét zomborista jegyzője) és ismeretlen tettesek ellen


2009-08-09.
Molnár F. Árpád (főszerkesztő, terroristaellenes tényfeltáró, tömeggyilkos-roncsoló, Echelon-tanú)


Bajnai Gordon, mint John Carpenter világhírű filmjében, a Háttérhatalmat óvatosan, de velősen leleplező "They Live"-ban. Az illuminátusok titkos világa Magyarországon csak kívülállók előtt leplezett. Előttünk, akik bejáratosak vagyunk kapcsolataikba, a mélységekig ismert. Az USÁ-ban széles körben tudott, miről van szó, itt mi fogjuk megtanítani, és igyekszünk megölni azokat, akik közben utunkat állták. Igazság nélkül nincs jövő. Akik ellenségeink voltak, mindenki ellenségei voltak. Amint a zomborokhoz és metzingerekhez hasonlókat elérjük, ha a váltás előtt, ígérem, hogy meg fogjuk őket ölni. Magyarország háború és felrobbantás útján, de szembesülni fog a valósággal, amelyet elvettek tőle. Szövetséget ajánlottunk, eplusztításunkra törtek. Vesszenek el abban a sütőben, ahová a világot zárták volna.

(Molnár F. Árpád)

 

Bajnai Gordon, Orbán Viktor, a Legfőbb Ügyészség, a Katonai Főügyészség, Dávid Károly bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány, Kassai Károly kecskeméti rendőrkapitány, Kovács Krisztina sortüzes-csonttörő vérbíró, Kabai Andrea rendőr-főtörzsőrmester, Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere, Metzinger Éva, Kecskemét jegyzője, Provaznik Balázs osztályvezető és bűntársai pártfogóra találtak. A Hírháttért felkereste egy valódi luciferi Sátánimádó, aki nagy bőséggel leosztotta Munkatársainkat és Multimédiánkat, emberjogvédő tevékenységeinket, tényfeltárásainkat és a tömegmészárlásokkal szemben képviselt álláspontjainkat, ahogyan élesen kritizálta, hogy velük ellentétben miért képviseljük a szegényeket és hajléktalanokat, akik azért hajléktalanok, mert alsóbbrendűek. Közölte - Metzinger Éva már hegyezi is a fülét -, hogy Lucifer (azaz a Sátán) a világ ura, a Fényhordozó, aki - vegyük tudomásul - uralkodik a világban, annak hűbéresei is uralkodnak, és nekik joguk van azt csinálni az alsóbbrendűekkel, a világ népeivel és velünk, amit akarnak. Azért, mert övék a fény, amely Luciferből árad, ők az elit, az arisztokrácia, a valódi szellemi és felsőbbrendű, mi pedig az alsórendű állati gojok, barmok, majmok és állatok, amik fogyóeszközök és az uralkodás hitvány használati tárgyai.

Az előadott őrület csak a magyar fülek számára szokatlan, mert itt még titokban zajlik, de pl. az Egyesült Államokban már széles körben ismert, ahogy mi és az állami, valamint katonai titkosszolgálat-közeliek is gyakran találkoznak vele, mert sokak képviselik, csak itt még titokban; mi is közvetlenül ismerünk ilyen háttérhatalmi szektánsokat és kisebb társaságokat, és valódi, a média előtt soha publikussá nem tett kapcsolati Lucifer-imádókkal is jóban vagyunk, de ezek egyike sem ellenséges, akik pedig azok - mint Bajnai Gordon és bandája -, kerülik a hagyományos közvetlen kapcsolatot. (Bajnai Gordon háttérhatalmi kötődéseiről később szeretnénk meglepetésanyagokkal szolgálni. Bajnai ugyanolyan illuminátus tébolyult, mint George W. Bush, a Koponya és csontok szekta kétszarvú bafometimádóinak kultikus elmebetege.) A gyilkos illuminátus szekták egyébként legtöbbször cionisták is. Az újdonság ebben az, hogy kimondottan velünk szemben, nyílt álláspontként fogalmazódott meg. Az elmondottak pontosan illeszkednek azon illuminátus titkos társaságok ideológiájába, amelyet ma még nem mernek ilyen gátlástalan nyíltsággal képviselni, de amely meghatározója a szabadkőműves páholyokat is átfogó, illetve azokat összefogó illuminátusi rendeknek, amelyekbe tartoznak az olyan személyek, mint George W. Bush, Bill és Hillary Clinton, a Koponya és csontok és más bafometimádó, tehát a Bibliai kétszarvú fenevadat imádó háttérhatalmi szekták és pénzügyi-bankári-politikusi Emberiség-ellenes bűnöző köztemetők. Ezekről a tömeggyilkos pénzimádó és sötét-gonosz bűnbandákról igen nagy bőséggel adott számot pl. Cathy O'Brien, a CIA MK-Ultra katonai és háttérhatalmi elmeprojectjének hivatásos CIA-titkos ügynöke és programozott elnöki modellje, aki programozás szerint nyújtott évtizedeken át szexuális és más titkosszolgálati nemzetközi szolgáltatásokat az önmagát arisztokráciának nevező sátáni-háttérhatalmi milicista terrorista tömeggyilkosi lumpen elitrétegnek.

Elme-Bajnaiék és metzingeri terrorista bandáinak és mesterük hódolója azt is elmondta Kovács Tamás legfőbb ügyész, Orbán, Bajnai, Zombor, Metzinger Éva és társai védelmében, hogy ez a faji különbség az oka annak, hogy az ő fajuk nemhogy tömeggyilkosságokat elkövethet, de kifejezetten arra termett, hogy a tömeggyilkosságokat és a népirtásokat a világ minden részén a hozzájuk képest alacsonyrendű állati majomfaj ellen elkövesse. Ettől olyan felsőbbrendűek ők, a Sátán, azaz a Fény gyermekei, és ettől vagyunk mi, állatok nyomorra és kipusztításra termettek.

 


Öröm a háznál. Végre a Hit Gyülekezetén kívül is megvallják, hogy szintén éltetik a felsőbbrendű helliták (pokolkeltők) civilek elleni tömegmészárlásait, s hogy nem istenember, hanem leölendő állat az, aki nem ismeri el e világ hatalmait isteni dicsőségében és jogos tömegmészárlásaiban. Hosanna in excelsis! Másként: Lucifer a magasságban! Hejehuja, haj! Németh Sándor által feljelentett rémfilmünket ide kattintva megtekinthetik!
(Molnár F. Árpád)


Zombor Gábor, Kecskemét Fideszes polgármestere elfoglalta trónusát, homlokán a Fenevad jól kiérdemelt pecsétjével. Regnálása alatt soha nem látott szegényüldözés, hajléktalangyártás, megélhetési bűnözésgyártás, politikusi csalás és sok milliárdos bűntettek, és a magyar történelemben példa nélkül álló módon leleplezett és eltussolt interkontinentális terrorista és titkosszolgálati bűntettek történtek és vannak folyamatban. Hogy Zombor Gábor Lucifer fia, abban pártfogói sem kételkednek. De hogy fel kellene emelkednünk tömeggyilkosságai és példátlan Emberiség-ellenes bűntettei színvonalára, az már maga a legtébolyultabb metzingeri-elmebajnai téboly!
(Molnár F. Árpád)

 

Részletesen kifejtette, hogy azért vagyunk szegények, mert alsóbbrendűek vagyunk, ők pedig azért gazdagok, mert uralkodásra teremttettek. Lucifer, a Fényhozó az ő atyjuk, ők pedig a gyermekei, és ez a valódi isteni Izrael, amelyet helyesen Izra-HELL-nek, azaz (magyarul) Izra-Pokolnak kell nevezni. Ezért ölhetnek a felsőrendűek, a fényhozók (fordítom: a Sátáni illuminátusok és rabszolgái) korlátlanul palesztinokat, magyarokat, afrikaiakat és minden népeket, hiszen Lucifer nekik adta a hatalmat, és azt, hogy uralkodhassanak minden állat fölött.

Részletezte, hogy az Echelon-fegyverek, amelyekkel a barmokat mentálisan irányítják, vegyük tudomásul, hogy az ő tulajdonuk, az ő jog- és hatáskörük, ők, az elit lettek azért, mint isteni fényhordozók, hogy uralkodjanak mindenki felett, és elnyomják, valamint elpusztítsák az alsórendűek társadalmát. Ettől arisztokrácia az elit, és ettől állati rendűek azok, akik megismerszenek arról, hogy szegények, arról, hogy nem ülnek hivatalokban és politikai pulpitusokon, nem üldözik tömegesen a lakosságot, és nem gyakorolják a tömeggyilkosságokat, hiszen értéktelenek a Fényhozó, Lucifer, tehát a Sátán és választottai szemében, amilyenek Zombor Gábor, Orbán, Bajnai, Metzinger és társai.

Ezért kérjünk bocsánatot mindenkitől, és alázkodjunk meg a Fényhozó Lucifer (azaz a Sátán) és gyermekei előtt: Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Zombor Gábor, Metzinger Éva és társai előtt, mert nem vagyunk méltók arra sem, hogy megszülettünk, és arra sem, hogy éljünk.

A Hírháttér Multimédia nevében először is Molnár F. Árpád megragadva a lehetőséget, kifejezi hódolatát a Nagy Tömeggyilkos fiai és lányai előtt:

Oh, Metzinger Éva, te arisztokratikus gátlástalan tömeggyilkos, milliók hóhéra, te, aki oly' magasztos szellemi magaslatokból nézel szét ezen a hitvány pórnépen, mely íme, fényességes tömeggyilkos lelked előtt hever, eltartva téged Emberiség-ellenes bűntetteidért és hitvány tömeggyilkosságaidért. Te, akinek igazságát oly hamar felismeri saját tömeggyilkos JÚDÁSFAJ-tája, akinek látják dicsőségét, erkölcstelenségénél fogva isteni fényességes felsőbbrendűségét, te, indonéz gyermekek tömeggyilkosa, a felsőbbrendű, németh sándori lelki Izrael, szegények üldözője és köztörvényes, felmentett, mert felsőbbrendű és kovács tamás-fajból való fényhordozója, te, akinek igazságában alélnak a legfőbb ügyészi és katonai főügyészségi tömeggyilkosok, az NBH, Dávid Károly sortüzes-csonttörő fényhozó megyei rendőrfőkapitány, Kassai László kecskeméti rendőrkapitány pszichopata bűnöző, a Sátán fia. Ti, akik egymás nagyságát csak magatok között ismeritek el, egymás között, fényességesebbnél fényességesebb dicsőségeket, rangokat, kitüntetéseket és jutalmakat osztogatva gonoszságaitokért, a legpofátlanabbul és krónikusan hazudozva, ahogyan egy igazi háttérhatalmi elmebeteghez illik, és mely nagyságotokra íme, a nép, az alsórendű, a leuralni és kiirtani való ilyen szégyenteljes módon csak megvetéssel tekint. Mert nem látja, milyen magasztos dolog utolsó görény, tapló, büdös tömeggyilkosnak és köztörvényes, bűnszervezeti hóhérnak lenni, és milyen nagyszerű, amikor ti, a féregmoslék JÚDÁSFAJ egymással parolázva, egymást a világ legtömegpusztítóbb tömeggyilkosságaiból mint makulátlan és szeplőtelen tömeggyilkosokat kimosva a szegényeket, a hajléktalanokat és minden igazakat üldöztök, jóllakva minden igazak és keresztyének vérével, akik éltek a Földön, és ész nélkül, lefejezett holttesteitekkel is az arany serlegből kínálgatva a világ népeit, és megitatva  a Föld lakosait - ahogyan a Jelenések Könyve rólatok Kimondta, ahogyan örök szenvedéseteket is, mely jutalomként mindenképpen dukál.

A súlyosan elmebajnai-zombori-metzinger-bűnbandáknak tehát nincs miért búslakodniuk, mert minőségükhöz máris akad erkölcsi és eszmei, ideológiai és vallási támasz. Pont olyan, amilyet megérdemelnek, hiszen addig jó, ameddig mi és ők tényleg külön faj vagyunk; jaj volna nekünk, ha össze lehetne minket keverni. De amíg ilyen hitványak vagyunk, addig hadd töröljük továbbra is, Elme-Bajnai és metzinger-patkány, belétek lábainkat, ami ránk ragadna büdös sátáni, sötét, ébenfekete, hódolóitok szerint is tömeggyilkos és rosszindulatú mocskotokból.

A kapuk bezárultak.


Robin Hell Hood: Veérgazdával issza a keresztyének vérét, és itatja vele a Föld lakosait. Táplálja a gazdagokat, üldözi, rágalmazza, bebörtönzi, kilakoltatja, éhhalálra ítéli a szegényeket. Lucifer Fia, Orbán, te szent csoda, akinek homlokán a Fenevad pecsétje, aki Pestys járványt szop, és Krisztus keresztjébe fejjel lefelé szúrja fel saját fejét. Mikor jutok én abba a világosságba, ahol te vagy! Remélem, soha. Menj inkább a Pokolba, örök szenvedésre te. Lucifer szerintem is ekkor kötött jó üzletet.
(Molnár F. Árpád, az alsórendű, szemben a tömeggyilkos kiváltságos fényhozó terroristákkal)


Elme-Bajnai Gordon elmehátterét is a Nagy Elmebeteg, e világ dicsőséges Lucifere szolgáltatta. Adott hozzá, mint felsőbbrendű gyermekéhez több milliárdos vagyont, Echelon-technológiákat az Emberiség ellen, ártatlanok elleni gyilkosságokat, gyanútlan civilek, kicsinyek és nagyok elleni interkontinentális tömeggyilkosságokat, a közérdekű bejelentők totális üldözését és közvetlen meggyilkolási szervezéseit, ahogyan ellenem tette és teszi folytatólagos eltussolással és elkövetéssel. Méltó a dicsőségre és a szent mikrohullámú sütőben való zsírropogtatásra és szénné égetésre, hogy abban a közegben, mocsokban és moslékban ragadjon, ahová a keresztyénekkel és az igazakkal együtt az egész Emberiséget zárni akarta.
Te elmebeteg állat!
(Molnár F. Árpád tényzáradó kommentárja)

 


A multimilliomos luciferista Németh Sándor, az összeroncsolt palesztin gyermekek és állami felsőbbrendű elmegyógyintézetekben szénné égetett keresztyének fényhozója, a Nagy Demagóg és a Nagy Tömeggyilkos multimilliomos, szegényüldöző szörnyszülöttje, a Sátánimádó és illuminátus fényzabáló (echelonista fotonfogyasztó) tömeggyilkosok kívánatos apostola Izrael Moszados minisztereinek társaságában. A tömeggyilkos fenevad feljelentett minket azért, mert a legutóbbi izraeli-palesztin háború kapcsán (amikor szó szerint százszor annyi palesztint gyilkoltak halomra, mint ahány izraeli elesett), amikor igazságos és ISTEN-nek tetsző tömegmészárlásnak titulálta a zsidó állam tömeggyilkosságait, tömeggyilkosnak neveztük, és tolmácsoltunk egy valódi felsőbbrendű kijelentést saját - azóta látványosan betelt - jövőjéről, az ezt követőkről és elkárhozásáról, valamint szavai világméretű pusztító kockázatairól. A középkorban szintén keresztyén-tömeggyilkos katolikus egyház óta kizárólag a Hit Gyülekezete élteti valamennyi keresztyén egyházak, gyülekezetek és szekták közül a tömeggyilkosságokat. Emiatt a metzingeri-zombori-elmebajnai álláspont miatt a Hírháttér - és különös tekintettel a Hit Gyülekezete szűnni nem akart üldözésére - kezdeményezni kívánja a Hit Gyülekezete teljes magyarországi betiltását. Nincs veszélyesebb és ördögibb annál, mint amikor valaki a gyanútlan és vétlen lakosság elleni tömegmészárlásokat ISTEN-nek tetsző, és üdvös cselekedetnek nevezi.

(Molnár F. Árpád)


Kovács Tamás korábbi katonai főügyész, a katona- és tényfeltárni akaró rendőrgyilkosságok legfőbb elkövetőjének, jelenleg legfőbb ügyésznek is megláttatik dicsősége. Igazságosságának és őfőfényességének forrását maradék hódolói sem vonják kétségbe: mindenki egyetért vele, hogy a Sátántól való.
(Molnár F. Árpád)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-09. -
agy-Baj-nainak, Draskovicsnak és maffiatársaiknak; családok kilakoltatása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: agy-baj-nai Gordon háttérhatalmi szolga, Draskovics Tibor emberiségellenes bűnöző ... (...) A neveitek nincsenek beírva az Élet Tekercsébe, hiszen az emberiség eddigi történelme során soha ilyen gátlástalan, lelketlen, haza- és emberiségáruló hitvány férgek még nem kerültek olyan pozícióba, hogy több ezer-százezer-millió és..... az egész emberiség felett pusztítsanak! Minden nap, melyet megértek, és nem pusztultok el, egy katasztrófa a Föld bolygónak, és az azon élő minden nemzetnek is!!! A halálotok megoldás lenne arra, hogy legalább több kárt és bajt nem okoznátok másoknak, az emberiségnek! Mert nektek már mindegy: kárhozottak-átkozottak vagytok!

 

Következő cikk:
2009-08-10. -
Lélekölő: Pénz, modern gazdaság, adósságcsapda
/Kinda Miklós/
Részlet: Az emberi testet el lehet párologtatni sugárzással, hatalmas kínok között elevenen el lehet rothasztani ördögien kreált vegyszerekkel vagy vírusokkal (...). (...) Megvásárolták az emberek elkorcsosult vezetőit és a segítségükkel elvették az emberektől a jogot arra, hogy a szükséges pénzt létrehozhassák. Helyette a semmiből kreáltatnak egyfajta adósságpénzt. (...) Az emberek vezetői nem szabadok többé, meg vannak szorítva egy erős, nem emberi marok által. Azt teszik, amit parancsolnak nekik (...). (...) A babiloni torony mindenképp összeomlik, akármiből és akárhányszor is építik újra az emberek, de mi ne legyünk az építők között...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu