Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "Egy emberi tulajdonságokkal megvert nemzetben úgy tudunk Bibliai Szintű, pusztító disznópestisjárványt előidézni, ha annak vályújába az Élet Vizét öntjük."       (2009.05.01.)

   

Mindenki voksol: Gondolkodó vagy Pártfajista - (Magyarul talán az eddigi legjobb összehasonlító felsorolás)2009-06-05.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
A pártokrata fajként viselkedik, pártjának fajaként, és eképpen is kezel mindenkit. Ezért mi is fajnak nevezzük. A pártokrata faj (Pártfaj) és a párton kívüli gondolkodók tulajdonságainak összehasonlításáról és kritériumairól készült ez a felsorolás, mely a maga nemében az összes ilyen összehasonlítás közül talán a legjobb, ami magyarul megjelent.

   - A pártgörénynek nem Istene, hanem pártja van. Akinek Pártja van, nincs Istene.

   - A pártgörény nem ismer sem Istent, sem embert, sem erkölcsöt, sem törvényt. Mindent felülír primitív, beszűkült, barbár-állati elméjében a Párt.

   - A Pártgörény gyűlöli az igazakat és az igazságot, mert azok tanúságtétele megfeddi az életét.

   - A Pártgörény önállótlan, aki képtelen a Párttól függetlenül gondolkodni. Gondolatait és környezete életét csakis a Párt tettein keresztül képes elgondolni. Minden felsőbbrendűt, ami a Párt vagy annak vezetője bűnözésével ellenkezik, megvet és elutasít.

   - A keresztyén Istenre, az ateista igaz ember egy stabil és állandó erkölcsre tekint, gondolatait és életét igyekezvén ezekhez szabni. A pártállat mércéjét viszont a Párt és annak vezetője gyurmaként formálható gerinctelensége és napi állati tettei határozzák meg. Azaz a pártállat - a pszichiátriai determinus szerint - pszichopata.

   - A keresztyén és az erkölcsös a felsőbbrendűre, az istenire és az Istenre tekint, a pártgörény az alsóbbrendűben és az állatiban találja meg élete támaszát, magvát és velejét. A keresztyén és a tisztességes isteni és magasztos, a pártszolgálatos önállótlan, hitvány, gyurmaként formálható és alávaló.

   - A keresztyén és az erkölcsös Istenhez konvergál, a pártbarom bálványpártjához és ahhoz, hogy saját bálványállata, totemállata, a goj, a barom mit képvisel a többi, rivális totemállatokhoz képest. Tehát a becsületes ember fix értékek mentén, felfelé létezik, a pártgörény pedig a Párt érdekeinek bármi mocskában, a sárban tengődik.

   - A pártgörénynek mindannyiszor ellensége az Igazság, ahányszor az Pártja vagy annak kedvenc vezetője pillanatnyi érdekeit sérteni látszik.

   - A pártember mindig hazaáruló, mert bármikor kész lemondani bármiről, eladni bárkit és bármit, ha az a Párt pillanatnyi érdekeit szolgálhatja.

   - A pártgörény mindig megalkuvó, és bármilyen megalkuvásra kész, kiváltképp, ha annak kritériuma a lealjasulás. Mércéje nem egy felsőbbrendű eszme, hanem a Párt és az, hogy a másik párthoz képest bálványa mit képvisel.

   - A pártállat fasiszta, mert ahogyan a nácik sem cselekedetek, hanem rasszok és nemzetek szerint ítélik meg az embereket, úgy a pártgörénynél sem a tettek és a minőség, valamint az erkölcs és az emberi jogok, hanem a Párt a mérvadó. A keresztyén és a becsületes az embereket tettek szerint, a pártállat viszont - mert fasiszta - választott Pártja szerint ítéli meg.

   - A pártgörény sosem állhat meg becsületes, erkölcsös és tisztességes emberrel szemben, gyűlöli is őket, mert ahányszor a Párt vagy annak kedvence bűncselekményei, kegyetlenségei, vérengzései vagy tömeggyilkosságai kerülnek szóba, rögtön erős érzelmi- és ösztönállati késztetést érez, hogy ne a felsőbbrendűségnek és az erkölcsöknek, hanem a Pártnak feleljen meg. Ez azért van, mert a Párt nem angyalokat és igazakat termel, hanem állatokat és gerinctelen csúszómászókat követel. Mindaz, ami nem ilyen, az üldözendő és irtandó ellenség.

   - A pártállat gyűlöli az igazságot és a becsületet, és menekül attól, ahányszor azt látja, hogy pártja szolgálatával ezekről le kell mondania. Rosszul érzi magát, ha ilyenkor becsülettel és gerinccel találkozik, ezért vagy bezárja tudatát, hogy állat maradhasson az állatok között, vagy - a pszichiátria így nevezi - primitív reakciókat produkál: agresszívvé, gyűlölködővé, támadóvá válik, azaz manifesztálódni kezd jellemében a bűnöző alkatú, paranoid pszichopátia.

   - A pártgörény nem gondolkodik, hanem érez. A pártgörénynek nem értelme, hanem érzései és ösztönei vannak. Azaz a pártgörény pszichopata!

   - A pártgörény nem az Istenre, nem az Emberiség túlélésére, nem saját országára és nemzetére, nem családja jövőjére, hanem a Pártra szavaz, azaz mind az Istennek, mind az Emberiségnek, mind saját országának, nemzetének és családjának halálos ellensége.

   - A pártgörény ellensége a függetlenség, az értelem, a logikus gondolkodás, az erkölcs, mert mindezek a mindenkori pártnak és annak vezetőjének vannak alárendelve, és mindezek bármely részével csak abban az esetben és csak úgy lehet azonosulni, ahogy a Párt ezt megfogalmazza.

   - A pártgörény egy folyékony, likvidált, csordaösztönnel megvert massza arctalan egyede, gazdái érdek-haszonállata, aminek nincsen szüksége önálló személyiségre és arra, hogy gondolkodni tudjon, hanem elegendőnek, sőt, szükségesnek tartja, hogy az emberi egyedek állattá silányítva semmi mást ne tehessenek, minthogy a Pártnak és annak bálványainak bólogassanak, valamint hogy rajongjanak ezekért. A pártgörénylét egyik legvégső állomása, amikor a Pártnak és a párt bálványállatának mindig igaza van, a kritika pedig halálos közellenség.

   - A pártgörény alsóbbrendű az állatokhoz képest is, mert az állatok nem képesek csak azért felszámolólag és kiirtólag fellépni saját családjukkal és fajtájukkal szemben, hogy egy hatalmas falka vezetőjének ösztönállati késztetéseit kiszolgálják.

   - A pártgörény szociális érzékenysége addig terjed, amíg az a Párt pillanatnyi vélt érdekeit kiszolgálja. A pártgörény azonnal kész a kínzásra, a csonkításra és a tömeggyilkosságok helyeslésére, amint azzal szembesül, hogy azt pártja és/vagy annak vezetője helyesli. Azaz a pártgörény közveszélyes, szociopata és bűnöző alkatú pszichopata. A pártgörény ön- és közveszélyes az egész társadalomra nézve.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-06-03. - Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? - Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra
/Molnár F. Árpád/

2009-06-03. - A Jobbik-párt és a Kurucinfó a Háttérhatalom fiókszervezete
(Morvai Krisztinának szóló antikurucinfós (tehát antijobbikos) mélybevéséssel, folytatásokban)
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

2009-04-25. - Az orbáni elektrosokk terápiák tenyészállati pártfarmján halálos járvány tombol
/Molnár F. Árpád/

2009-04-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/   (Film, 19 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-15. - Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-05. -
Nyílt levél ifj. Hegedűs Lórántnak
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mivel egyszerre két világ urát nem lehet szolgálni, ezért választani kell! Nincs kompromisszum, és nincs megalkuvás! Egyenes, határozott döntés létezik csupán... (...)! Vagyis aki az "Igét" hirdeti, az ne adja nevét semmilyen párt programjához sem...

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Lássuk részletesen, magyarul abszolút elsőként megint és megint és megint a Hírháttéren, hogy miről van szó, és a tényfeltárással ismét tapossunk nyugodtan a tömeggyilkos Pártállam mocskos lakájain, akik (...) őrjöngenek az örökre fenntartandó sötétségért és a magyarság, valamint a világ népei elleni egységes ellenségességért, hogy ne tárjunk fel semmit, amit ők elrejtettek, hanem imádjuk Vona Gábort és a kurucinfót. (...) Egy a hadászatban járatos nemzetbiztonsági kapcsolatunk elmondta: a kémműholdakkal és a telekommunikációs műholdaknak javarészt csak álcázott, mert valójában szintén kémműholdakkal a repülőgépeken és más földi objektumokban...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu