Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

100-nál több feljelentés eltussolva, tanúkihallgatások megtagadva, iratismertetés lenyelve
(Kovács Tamás legfőbb ügyész és ikernövése, kopasz zsolt kecskeméti vezető halálügyész és társai ma napvilágra került, továbbá feljelentett bűncselekményeiből)

A meghallgatáshoz
klikkeljen a hangszóróra!

2010-02-10.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom: Molnár F. Árpád legfrissebb feljelentése - a Hírháttér Rádióban további kommentárokkal - a legújabb információkra támaszkodva a bács-kiskun megyei és kovács tamási öngyilkos bűnperben, ahol a bűnözés leplezetlenül 100%-os, és az eltussolás soha nem látott leplezetlenséggel 100%-os. Azaz - mint mindig - ahogy előre bejelentettük, úgy borulnak össze az Emberiség legordenárébb bűnöző állatai.

 

Tisztelt ORFK! Tisztelt Kovács Tamás Legfőbb Ügyész!

 

 


kopasz zsolt kecskeméti vezető halálügyész és ikernövése, gyermek-halálraégető, 2006-os sortüzes, csonttörő, arc-és koponyacsontzúzó korcsa, azaz kovács tamás legfőbb ügyész. A két antiszociális bűnöző alkatú pszichopata olyan pofátlan leplezetlenséggel dolgozott össze minden emberölés, sorozatgyilkosság, terrorcselekmény és bűntett eltussolására, és a Hírháttér intézményesített, bűnszervezetben bizonyított üldözésére, ami alapján az előzetes letartóztatások és a többszörös életfogytiglan halmozott bizonyítást nyert, és minden publikációval és feljelentésünkkel egyre és egyre vészterhesebben sorakozik... Úgy fest, hogy nemzetközi emberjogvédő szervezetek megkeresésével ez az egy ügy is elég ahhoz, hogy Magyarország újságíró-üldözésben legalább több helyet vettessen hátra.

Én, Molnár F. Árpád, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály 03050/683/2009/ bü. ügyiratszámon iktatott, ellenem zaklatás hamis vádjának ürügyén indított büntető eljárás további rendőrségi és ügyészségi elkövetései ellen Zsigó Tímea (Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozója) és társai, kopasz zsolt (kecskemét városi ügyészség vezető ügyésze) és bűntársai, valamint további ismeretlen tettesek ellen

F E L J E L E N T É S T

teszek

Bűnpártolás 244. § (1) a), b), c), (2), (3) a) és b),
Hivatali visszaélés Btk. 225. §,
Közérdekű bejelentő üldözése Btk. 257. §


és más bűncselekmények folytatólagos elkövetése, továbbá ezen kívül halmazata miatt.

Az ügyben azért teszek pár órán belül újabb feljelentést, mert Kovács Tamás Úr patronált hivatala és vezető ügyésze, kopasz zsolt naponként annyi új bűncselekmény hírével szolgál az ügyben, hogy folyamatos munkát biztosítanak hosszú hónapok óta, Kovács Tamás legfőbb ügyész urat pedig - a bűncselekmények folyamatos eltussolása és lenyelése következtében - kordokumentum-szinten közismertté és történelmi alakká tették.

INDOKLÁS:

A zaklatás címén karasz csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettes által feljelentés útján megindított eljárás első napján már több feljelentést tettem írásban több hatóság felé (azóta pedig úgy 100-150-et), halmozottan és tételesen, Btk.-paragrafusokkal felsorolva az eljárás elleni kifogásaimat, hivatkozván annak köztörvényes jellegére és ennek feltűnő halmozására. Ezzel feljelentések tömegeivel éltem Kovács Tamás legfőbb ügyésznek, továbbá számos más belföldi igazságügyi szerv felé, konkrétan felsorolt, szakszerűen megfogalmazott törvényi paragrafusok hivatkozásával.

Az eljárást azóta lezárták és átadták annak az ügyészségnek, amely ellen és annak vezetője ellen számos ugyanilyen halmozott feljelentésekkel éltem.


A "Tömegpusztítás mindhalálig! - Olaszliszka sok százszorosa!" című maffiaellenes tényfeltáró dokumentumfilmünk egyike a Kovács Tamás legfőbb ügyésznek már tavaly(!) elküldött feljelentéseinknek, ahogy a cikk is (KLIKK!), amely alapján a film készült! A bizonyító erejű rémfilmet Kovács Tamás legfőbb ügyész éppen úgy nyelte le, ahogy az összes életvédelmi és terrorellenes feljelentéseinket, amiket 10 esztendő alatt elküldtünk! A szerencsétlen halálügyész minden idők leglátványosabb bukássorozatát építgeti. Mivel a Orbán Viktor hiába próbálta magához ragadni a Drágaságot, az Élet Orbán Viktor hiába próbálta magához ragadni a Drágaságot. Az Élet Vize halálra mérgezte, és eltávozott e babiloni fenevadtól.Molnár F. Árpádra nem sikerült semmilyen bűncselekményt ráverni (ugyanis nem bűnöző, hanem bűnüldöző), így azt találták ki, hogy a Hírháttér emberjogvédő és tényfeltáró munkásságát a főszerkesztő önálló életre alkalmatlanná nyilvánításával próbálják elérni: azok, akik ellen éppen ilyen bűntettek miatt is tettünk feljelentéseket. Ezt a világrekorder kovács-kopasz-maffia arra eszelte ki, hogy a kamera elöl pl. a roma sorozatgyilkosság bármely része leleplezése esetén gyámkodás címén könnyebb legyen azt hazudni a bizonyítékokra, hogy nem látják, nem tudják értelmezni, továbbá el lehessen hurcolni a főszerkesztőt, bekábítószerezni, és fizikailag, továbbá szellemileg totális munka- és mozgásképtelenné tenni. Molnár F. Árpád Magyarország vezető tényfeltárója a Hitlertől Kádáron át, Orbántól Bajnaiig elkövetett politikai pszichiátriai és elmegyógyintézeti bűntettek, csonkítások és tömeggyilkosságok leleplezése vonatkozásában is, amiből egy-egy eset vagy állami bűnöző (pl. Pigniczki Zsuzsanna sokkos gyilkos, akinek élettársa is katonaorvos sorozatgyilkos volt) puszta megnevezése is - egész Közép- és Kelet-Európában - mindig is indokolta már önmagában véve is a politikai gyilkosságokat. Az ügyekben eljáró személyek neveit és tetteit folyamatosan nyilvánosságra kívánjuk hozni, visszavonhatatlan történelmi ténydokumentumokként.

 

A feljelentéseim összesére sem érkezett semmiféle válasz, amely bármiféle, a feljelentésekben foglaltak akármely pontja akár a leghanyagabb kivizsgálását vagy annak legcsekélyebb hajlandóságát igazolta volna, vagy azt igazolta volna vissza, hogy az általuk elkövetett, részemről feljelentett bűncselekmények erdejéből melyik az a legalább egy paragrafus, amelyre akár Kovács Tamás legfőbb ügyész úr, akár védencei konkrétan reagálni mertek volna pl. legalább azzal, hogy nem addig az! Nem, mert nem mertek egyetlen feljelentett tétellel sem vitába szállni, hogy ne legyenek feljelentőkből vádlottak. Hanem - a feljelentéseimben foglaltak további folytatólagos igazolására - ugyanazokat a bűntetteket követték el egyre halmozottabban és egyre láthatóbb bűnszervezeti egységbe rendeződve, amelyek miatt feljelentettem őket, továbbá amelyek miatt kértem az ügy elfogultság miatti áthelyezését, ezen belül annyiszor Kovács Tamás legfőbb ügyész úrhoz fordulva, amennyivel bátran kitapétázhatná saját szobáját is.

Sem személyi védelmemre, sem az ügy elfogultság miatti áthelyezésére, sem az általam tömegével és hatóságok tucatjainál kért szembesítésekre, továbbá tanúim kihallgatására nem voltak hajlandók. Egész egyszerűen lesöpörtek mindent - de ezzel Kovács Tamás úrnak újat nem mondok, hiszen az Interneten az ügy kapcsán tömegével találkozhat a nevével mind cikkek, mind filmek tömegeiben, mára kordokumentummá kinőve magát. De még azt sem voltak hajlandók mindvégig elárulni, egyáltalán ki írta alá, ki engedélyezte a Hírháttér Multimédia elleni házkutatást és a működésünk megbénítását, mely név a házkutatási papíron sem lett feltüntetve.

Emiatt külön feljelentéssel élek.

Nem csak a házkutatási parancson nem szerepelt az elrendelő neve, de a kiszálló négy rendőr együttesen sem volt hajlandó erre válaszolni, továbbá minden írásban tett megkeresésem és feljelentésem ellenére sem volt hajlandó erről nyilatkozni senki, beleértve a bács-kiskun megyei rendőrségi szóvivőt, Mihálynét [Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője], akivel az imént ismét beszéltem telefonon. Mihályné rendőrségi szóvivő ugyancsak nem volt hajlandó mondani az egész ügyről a világon semmit sem. Semmit! Sem most, sem előtte! Sem személyemnek, sem a Hírháttér Multimédiának! Legutóbb pl. arra hivatkozott, hogy folyó ügyről nem adhat felvilágosítást, aztán meg arra hivatkozott, hogy az ügyészségre továbbított ügyekben nincs hatásköre nyilatkozni.

Megjegyzem: soha életemben nem hallottam egyetlen tévéállomás, rádió és sajtótermék esetében hasonlóról, hogy egy rendőrségi sajtószóvivő úgy nyilatkozzon egy ügyről, mint olyan ügyvédek, akik éppen hétpróbás gazemberek és bűnözők, keresztapák védelmében flegmán leráznak magukról minden érdeklődést, látványosan mit sem törődve sem a hatályos jogszabályokkal, sem azzal, hogy ezzel valószínűleg újabb magyar rekordot döntöttek.

 


Egy a tengernyi gyilkossági ügyekből, amiknek leleplezéséért halálos gyűlölettel üldöznek minket: a munkába járó romák és gyermekeik elleni sorozatgyilkosságról utóbb beismerték: az elkövetők 8 esetben használták ugyanazt a telefont. Egy piti ügyben is az elsők között van, hogy ellenőrzik a telefonos cellainformációkat. Azaz a második esetben már megvolt a tettes, és az összes többi terrortámadás teljes állami bűnszervezeti fedezékben történt. Amikor a Molnár anno a telefonok alapján felajánlotta az ügy gyors felderítését, életveszélyesen megfenyegették, és megöltek további négy romát. Eztán büntető eljárást indítottak ellene Kecskemét rendőrkapitány-helyettese sérelmére e-mailben elkövetett felségsértés vétsége miatt, melyből - kovács tamás hullagyárral az élen - gyorsan ki is sütötték, hogy a Molnárt - folytatólagos gyilkossági ügyeik leleplezőjét - egyúttal sürgősen gyámság alá is kell helyezni, hogy könnyen lehessen likvidálni. Akar Ön is kovács tamás legfőbb ügyésszel az általa megölöttek hullahegyeiben Veérfürdőt venni? Nézze csak a posztkommunista tömeggyilkos kovács tamás fejét, hogy örül ennek!

Ezen eljárások miatt Mihályné rendőrségi sajtóreferens ellen további panasszal, feljelentéssel élek!

Jelen feljelentésemben külön kiemelem, hogy iratismertetésre nem került sor. Az ügyet távollétemben úgy zárták le és adták át az általam feljelentett városi ügyészségnek, és annak feljelentett vezető ügyészének, kopasz zsoltnak (akiről minden magyar idők leglátványosabb bűnügyi leleplező filmjeit publikáltuk szerte a Föld bolygón, azaz maximálisan alkalmatlan volt arra, hogy az ügyben egy gyufaszálat odébb tegyen!), hogy iratismertetés felajánlásának a közelébe sem jutottam. A hatóságok következetesen és látványos bűncselekmények sorát elkövetve, minden védekezési lehetőségtől elzártak, mit sem titkolva arról, hogy nyilvános bűnözésről van szó, amellyel meg lehet tölteni a Földet. A Kovács Tamás Úr által patronált kopasz zsolt vezető ügyész teljes biztonsággal támaszkodott Önre, sajtóinformációinknak megfelelően pontosan olyan eredményességgel, ahogyan Ön azt tengernyi feljelentéseink ellenében szépen le is rendezte, ahogy előre napvilágra hoztuk.

A rendőrség és az ügyészség nagyon jól tudta, hogy jogilag messze-messze képzettebb és gyakorlottabb vagyok az átlagnál, és a nap 24 órájában szegények, uzsorakamat- és lakásmaffia-áldozatok károsultjaival, emberölésekkel stb. foglalkozom a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjeként. Ezért minden szembesítést, és minden iratismertetést köztörvényes bűncselekmények és kiemelt bűntettek halmozott és folyamatos, folytatólagos elkövetésével próbált megakadályozni.

Az iratismertetés és a fenti összes panasz 100%-os eltussolása miatt a fenti paragrafusok alapján feljelentetést teszek, és kérem az ügy haladéktalan kivizsgálását, az iratismertetés számomra történő biztosítását.

Kérem Kovács Tamás Úr részéről az öngyilkos, halmozottan és előre bejelentetten szuicid bűncselekményi halmozás megállítását, védencei kezéből az ügy azonnali áthelyezését, és az ügy legalább 1%-ban történő törvényes útra terelését.

Egyúttal továbbra is szívesen látjuk a Hírháttér Multimédia oldalain, hogy továbbra is olvashassa, hallgathassa és láthassa az Önről és közvetlen feljelentett beosztottjairól szóló verseket, cikkeket, Hírháttér Rádiós műsorokat és filmeket, melyekkel rendszeresen töltjük fel a Föld bolygót.

Molnár F. Árpád keresztyén, ingyenes emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, az Amnesty International tagja, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alapító tagja, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, Echelon-tanú

(doc. és html formában is csatolva)

Feljelentő: Molnár F. Árpád (született: Kecskemét, 1972.11.13.; anyja neve: Retezár Mária)
Levelezési és lakcím: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Telefonszám: 30/919-6386 ; 76/320-450
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: http://hirhatter.com

Molnár F. Árpád (+36-30/919-6386)
(Írta: 2010 február 9.)Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 2. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 3. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 4. Médiakartell minden népek irtására
 5. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 6. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-02-10. -
Vörös nyakkendő; Az Orbán-beszéd, avagy a polgári politika korlátai
/Thürmer Gyula (Munkáspárt-elnök)/
Részlet: Mesterházy Attila felemás helyzetbe került. Nem szakíthatott elődje nyakkendő nélküli világával, lévén Gyurcsány kreatúrája, de apró változásokat megengedtek neki. Eltűnt a szakáll, ami egy szoci államtitkár esetében bocsánatos bűn, de egy miniszterelnök-jelölt esetében a győzelem akadálya lehet. És, most tessék figyelni! Időről-időre öltönybe bújik, és nyakkendőt is köt hozzá. Megválasztásakor például vöröset.

 

Következő cikk:
2010-02-11. HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikk formájában is!): 35 tétel, plusz egy sorozat Kovács Tamás legfőbb ügyész maffiájának életfogytiglanjáról
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban,
vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

/Zene: E. S. Posthumus/
Tartalom: Amit olvashatnak/hallhatnak, több, mint feljelentés. Tegnap íródott (mindössze pár óra alatt) és lett elküldve a címzetteknek, de addig, amíg annak írója, a Molnár F. Árpád nem jelent meg Zombor Gábor gyámügyi osztályán, direkt nem hoztuk nyilvánosságra. Ahogy a felvételen hallhatják, mi már tudtuk a gyámügyi osztály döntését. A már évekkel ezelőtt pont ilyen bűntettek miatt feljelentett Pigniczki Zsuzsa kém- és katonaorvos, kopasz zsolt vezető ügyész és bűnbandája elmebetegség tüneteként értékelte a romagyilkosságok leleplezését. Mint írták: felborult logikai rend, széteső gondolkodás, terelhetetlen figyelem (azaz a Molnár F. Árpád nem képes egy feltett kérdésre válaszolni (tehát ha pl. azt mondják: beszéljen a főzésről, a II.Világháborúról kezd beszélni; ha azt mondanák, beszéljen a hajléktalanság megoldásáról, akkor pl. az útburkolásról, majd hirtelen a tehénfejésről stb. kezd beszélni)). Az elkövetők a romagyilkosságok leleplezésére cselekvőképességet kizáró gondokságot és gyógykezelést rendeltek el. Azok, akiket feljelentettünk. Ahogy idejében írtuk: a politikai gyilkosságokba bukott tömeggyilkos állambanda nyílt dikta-Tórába fordul. Ahogy előre jeleztük: az állami gyilkosságokat mostantól leplezetlenül védik és követik el. A gyámügyön gúnyos hangnemben azt ismételgették, mennyire szeretnének "segíteni". "Segíteni". Nagyon okosan a tegnapi feljelentésbe ezt is előre(!) beépítettük! Hallgassák meg a tegnapi feljelentést, amelynek hírére a gyermek-tömeggyilkos bűnbanda segíteni vágyása olyannyira felerősödött.
KLIKK az oldalra! (69 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu