Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Arló faluban nincs jövő idő; Benzinárak; Lottó

 

2010-04-13.
Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)

A borsodi kis falu, Arló polgármestere megdöbbentő szavakat mond: a faluban megszűnt a jövő idő. Mondhatjuk, hogy éltünk, talán az sem túlzás, hogy élünk, de hogy fogunk-e élni, nos, erre ma már az a válasz, hogy nem. A jövő idő eltűnt. Nem most tűnt el, az elmúlt húsz évben, lassan, de biztosan. Nem köthető kormányzati ciklusokhoz, mindenki rontott valamit a helyzeten. Kezdetben felszámolták az ózdi, borsodnádasdi gyárakat. Ki gondolt akkor arra, hogy mi lesz az emberekkel? Bezárták a tsz-eket, a földből élő ember földön futóvá vált. Kit érdekelt ez akkoriban? A cigányság munka és megélhetés nélkül maradt, gyökeresen megváltozott egész addigi életük. Vajon okos emberek nem tudták kiszámolni, hogy az eredmény több százezer ember nyomora lesz, ami nemzedékekre szociális, kulturális gettóba zárja a cigányokat? Bezárták az iskolákat, elmenekült az a kevés értelmiségi is, aki volt. Nem tudták, hogy értelmiség nélkül meghal a falu? Az emberek zöme, nem néhány tucat család, és nem csak a cigányok, hanem a magyarok is, nos, az emberek többsége pillanatok alatt elszegényedett. A második nemzedék nő úgy fel, hogy nem tudja, mit jelent a rendszeres munka. A kormányok, a politikai elit megnyugtatja lelkiismeretét azzal, hogy rendre tanulmányok készülnek a mélyszegénységről, csak éppen nem történik semmi. Aki tud, menekül. De nem mindenki menekülhet. A többség Arlóhoz van kötve, Ózdon sem kellenek, nemhogy az Európai Unióban. Ki adja vissza a jövő időt? Egyáltalán visszaadja-e valaki?

A politikai benzin

A benzin nem átlagos áru. Politikai áru. Senki se mondja nekem, hogy a benzin ára nem politikai döntés következménye! Sajnos, az! A benzin árának 34 százalékát teszi a termelői ár. Ez az, amire mindig hivatkoznak, mondván, hogy a világpiaci árak így, meg úgy. Persze, szerepük van, de csak egy határig. 36 százalékot tesz ki, ugyanis a jövedéki adó és újabb 20 százalékot az általános forgalmi adó. Ez már nem akármi! Az állam ezeket az adókat olyan termékekre szabja ki, amelyekről biztosan tudja, hogy azokból nem fogy majd kevesebb, akár mennyi is lesz az ára. Hiába drágább az alkohol, nem iszunk kevesebbet. Hiába drágul a cigaretta, nem mutatható ki, hogy a magyar ember ezért leszokna. Így van ez a benzinnel is. Az autós emberek többsége nem mond, nem mondhat le a kocsiról, mert ez a munkaeszköze vagy alapvető közlekedési eszköze. Nincs alternatívája. Hiába igyekeznek elhitetni, hogy a bicikli a csodamegoldás. Nem az, nem is lehet az! Senki sem érdekelt abban, hogy kevesebb benzin fogyjon. A multik nyomják ide a gépkocsikat, és mi meg is vesszük, mert a kormány még véletlenül sem fejleszti a tömegközlekedést úgy, ahogy normális ésszel gondolkodva, kellene. A sok adó jól jön az államnak. Van miből eltartani a naplopókat, mármint a kormányembereket, rokonaikat, barátaikat és üzletfeleiket. A benzin árában van egy-két természetes tényező is, mint például a kereskedelem haszna. Az ár 1 százaléka jut a kőolajkészletezési díjra. Ne kérdezd, hogy mi ez, nem tudom, szerintem más se. Egyszóval, a benzin politikai áru, politikai árral. Tudod, még ezt is hajlandó lennék tudomásul venni. Feltéve, hogy lennének más politikai áruk is. Példának okáért a benzin extraprofitjából olcsóbbá lehetne tenni a tankönyveket, a gyerekruhákat, ad abszurdum a villamos- és buszjegy árát. De ne izgasd fel magad idő előtt! Ez nem fog bekövetkezni. Egész egyszerűen azért, mert kapitalizmus van. A kapitalizmusban pedig egyáltalán nem fontos, hogy mi jó Neked, mi jó a társadalomnak. A lényeg az, hogy mi a jó a tőkésnek, mitől lehet a gazdag még gazdagabb.

Lottó

Nagy az izgalom kis hazánkban. A lottó ötöst megint nem nyerte meg senki. Ezen héten már 1 696 millió forint a várható főnyeremény. Ezért már érdemes izgulni. Szerintem nincs ez jól. Jó, ha tudod, a tőkés rendszerben a lottó is tőkés. Minden arra van kihegyezve, hogy egy valaki sokat nyerjen. A szocializmus idején is sokat nyert, akinek ötöse volt, de megmaradt emberi méretekben. Vehetett jobb lakást, jobb kocsit, öltözhetett jobban, az élete is megváltozhatott, de ezt a pénzt nem használhatta mások kizsákmányolására. Irigykedtünk a nyertesre, de sok mindent mi is megszerezhettünk, ötös nélkül, tisztességes munkával. Több, mint másfélmilliárd forint már nem emberi léptékű nyereség.  Ennyi pénz igazából arra való, hogy még több pénzt csináljon. Tisztességes munkával ennyit nem is lehet keresni. A szocializmusban az ötös mellett sokat kaptak azok is, akik csak négy számot találtak el. Voltak tárgynyeremények, például lakás. A Ferenc körút és az Üllői út sarkán álló házon ma is olvashatod a feliratot: Lottóház. Nos, szerintem jobb az, ha mindenkinek jut valami, mintsem ha keveseknek jut sok, sokaknak meg semmi

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 20 perc)   /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

Bill Clinton amerikai elnök2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 17 perc)   /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 22 perc)   /Zene: Enya/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-04-12. HÍRHÁTTÉR TV:
HAARP-álomban az egész bolygó (I See You, Cathy!)

/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 12 perc; KLIKK!)   /Zene: Steve Jablonsky/
Tartalom: A HAARP alapjait a szerb Nikola Tesla fektette le 80 évvel ezelőtt. Publikus HAARP-telepek is világszerte vannak. A HAARP-ot használjuk időjárás-szabályozásra, viharok, tornádók, hurrikánok, esőzések és aszályok, árvizek és tsunamik (cunamik), villámlások és földrengések előidézésére, és a HAARP-pal szólóban lefedtük az egész bolygó élővilágát biológiai és mentális manipulációk céljából: a HAARP beismert tevékenysége mellékeként is éppen ama hullámokat termeli, amelyek az emberi elme transzba, révületbe ejtését, hipnotikus állapotba hozását okozzák. És amikről sehol nem hallottak, pedig mindenki benne van: így egyebek mellett dióhéjban a kínai szecsuáni földrengés okáról és előzményeiről...

 

Következő cikk:
2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból)
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 23 perc; KLIKK!)   /Zene: Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk ismét csak azoknak, akik haladók a Háttérhatalom (...) ismereteiben! Keresztyéneknek kevésbé ajánlott! Valódi illuminati filmet láthatnak, bár nem ez volna az igazi célunk, hanem az ISTEN Léte tudományos bizonyítása (melyet most is bőven szolgálunk). Azonban - a magyarok bukására - mélyebben nyúlunk a Háttérhatalom titkos, számunkra belülről ismert illuminátus világába, mint eddig (...). Az 1925-ben született, programozott szexrabszolga és illuminátus háttérhatalmi titkos ügynök, világhírű divatmodell Candy Jones életén keresztül kalauzolunk - a beavatottak interaktív szemével - a Háttérhatalom, a Bibliában titokzatos Nagy Babilon rejtett, szörnyű és szó szerint végzetesen csábító mételyvilágába, helyesebben (...). Bár még mindig nagyon szűkszavúan fogalmazunk - hiszen az Igazság e magyar faj számára azonos a Krisztus Szegletkövén való kollektív összeroncsolódással -, az értelmesek számára elég a lényeghez, és szinte mindenkinek (...).
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu