Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Börtönbe a holocaust-tagadókkal!(?); A Jobbik kapitalizmust akar

 

2010-03-18.
Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)

Börtönbe a holocaust-tagadókkal! (?)

A magyar kormány minap keresztülizzadta a parlamenten a holocaust tagadását büntető törvényt. Az ellenzék tartózkodott, a köztársasági elnök meg aláírta. Egyikük sem kockáztatta meg, hogy leantiszemitázzák őket. Ha ellenkeznek, bizony meg is kapták volna, elsőként az amerikaiaktól. Az amerikaiak évek óta nyomják, hogy a magyar politikai elit lépjen fel az antiszemitizmus ellen. Na nem a zsidóellenesség gyökerei ellen, nem, az nehéz, és nem látványos. Elég csak a külső megnyilvánulásai ellen tenni, abba nem szakadnak bele, és mutatós is. Választások előtt meg pláne. A holocaust tagadása az amerikaiak szemében főbenjáró bűn. Ez rendben is van, de tessék találgatni, hogy melyik országban nincs olyan törvény, amely alapján, mondjuk, három évre le lehetne csukni valakit, aki tagadja a nyilvánvalót! Okos! Talált! Az Egyesült Államokban nincs „holocaust tagadó” törvény. Nincs, és kész! Amerika a külvilágtól számon kéri az ilyen törvény létét, de odahaza előbbre tartja a szólásszabadság alapvető polgári elvét. A világban egyébként hirtelenjében összevissza 16 olyan országot tudnék felsorolni, ahol van valami ilyesmi törvény. A többiben nincs. Hát igen! Iszonyú is lehet élni olyan országokban, mint Nagy-Britannia, Olaszország, Finnország, Dánia, Görögország, Svédország, nem is beszélve olyan apró országokról, mint Japán, Kína vagy Brazília. Hogy vannak meg ezek Antiholocaust-törvény nélkül? Szóval, az említett törvény léte vagy nemléte nem a demokrácia mércéje. Nem az antiszemitizmus elleni harc fokmérője. Ha valamit mér a törvény, akkor ez az adott kormány szolgalelkűsége, sőt talpnyalása. Egyes belső körök irányába, és persze a Nagy Testvér irányába. Nem tudom, hogy Mesterházy maga találta-e ki, hogy a választási kampányban septiben keresztülverjenek egy törvényt, vagy súgták neki. Nem tudom, de voltaképpen mindegy. Mesterházy és az egész szocliberális társaság tett egy óriási szívességet a Jobbiknak. Most még többen fognak a rájuk szavazni, tegyük hozzá, az MSZP hülyeségéből. Itt még nincs vége! Az MSZP egyúttal megágyazott a következő parlament szélsőséges erőinek, akik majd azt büntetik, aki tagadni meri, hogy a szocializmus nem más, mint népirtások, gulágok, munkatáborok összessége. Most már tetszik érteni a kérdőjelt?

A Jobbik kapitalizmust akar

A Jobbik vezérei hiszik, de legalábbis vallják, hogy 1989-90-ben nem volt rendszerváltás, vagy nem teljes. De sebaj, majd jön a Jobbik, és majd befejezik a rendszerváltást! Jól hangzik, egy a baja: nem igaz! Szerintem ezt a Jobbik vezérei is pontosan tudják. Ha nem, akkor üzenem nekik: ha még mindig szocializmus lenne, ha nem lett volna tőkés rendszerváltás, a Jobbikot már régen betiltották volna, sőt meg sem születhetett volna. Ennyi. A kapitalista rendőrség Vona Gábort beviszi, aztán lazán szabadon engedi. Hát, akkoriban nem így történt volna. Na, de kinek is szól ez a „nem volt rendszerváltás” szöveg? Rövidtávon a szocialistáknak, akiket a Jobbik a múlt rendszer túlélőinek tekint. Le velük! Na, és kik voltak a szocik útitársai? A választ a kedves olvasó is tudja: Budapest és az ország tolvajai – az SZDSZ széplelkűnek maszkírozott liberálisai. A Jobbik tétele kicsit hosszabb távon pofont ad a Fidesznek, mondván, hogy ők sem vitték végig a rendszerváltást, beletörődtek, de majd a Jobbik, az igen! De az igazi lényeg most jön. Hosszú távon, stratégiai értelemben a Jobbik tétele azok ellen irányul, akik tudják, hogy most igenis kapitalizmus van, s azt is tudják, érzik, hogy a magyar dolgozók problémáit nem lehet a kapitalizmusban megoldani. Ehhez forradalom, szocializmus kell. Rendszerváltás kell, de nem tőkés rendszerváltás, hanem szocialista. Ezt nevezik forradalomnak. A Jobbik hazugságával azt igyekszik elfeledtetni a kizsákmányolt magyar munkással, dolgozóval, hogy 1989-90-ben a néptől elvették a hatalmat, a munkástól a gyárat, szétverték a szocializmust és a legdurvább, leggyarmatibb kapitalizmust valósították meg. A Jobbik így igyekszik maga mellé állítani a munkást, az elégedetlen kispolgárt. A Jobbik kamatoztatja azt, hogy az emberek radikális változást akarnak. A Jobbik változást hirdet a tömegek érdekében, de változatlanságot fog teremteni a nagytőke érdekében. A nagytőke pedig örül ennek, megtűri a Jobbik szélsőséges kilengéseit. A nagytőke tudja: ha nem lenne a Jobbik, most a kommunisták vihetnék harcba a dolgozókat, valahogyan úgy, ahogy most Athén és más görög városok utcáin történik. Ha nem lenne Jobbik, most a Munkáspárt tartana nagy erőkkel a parlamentbe.

Thürmer Gyula

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 20 perc)   /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 17 perc)   /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/
Tartalom: Ha a Hírháttér nem létezett volna, akkor e filmünk ismét a magyar történelem legfontosabb filmje lenne, és legalább fél Európa abszolút csúcsteljesítménye. Az elmaradott és gyűlölködő magyar ősközösség előtt 50 éves, az USÁ-ban közismert agyprogramozó projectekről, a programozott ún. Kelly-baby-kről, a millió dolláros Mk-Ultra Monarch-bébikről, a biorobot szexrabszolgákról és elnöki modellekről (presidential models) beszélünk nevekkel, az elkövető politikusok neveit is bőven leleplezve, magyar és orosz háttérhatalmi illuminátusokról és projectről is tényfeltárva. Míg a magyarok saját csapdájukba borulnak, mégpedig felülről egybegyűjtött hulladékként és a szemétként, választott állami pártjaik hazudozásai közben szépen, lépésenként megírjuk a Történelmet: csak úgy, ahogy azt előre, már évekkel előre Kinyilatkoztattuk... Azaz a barbár és bunkó, alacsonyrendű magyarság eltörölhetetlen szégyenére és minden idők rekordját megdöntő leégésére... Évek óta, folyamatosan szóltunk...

 

Következő cikk:
2010-03-18. - HÍRHÁTTÉR TV:
És a Júdásfaj népirtást akart... -
Isten és Háttérhatalom, Bűn és bűnhődés
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 20 perc; KLIKK!)   /Zene: Ligeti György/
Tartalom: A magyarság Echelon-eszközökkel történő, minden eddigi rekordot megdöntő leépítését évekkel előre és folyamatosan bejelentettük. (...) A Hírháttér legújabb közvélemény-kutatása szerint a szavazók 33%-a saját maga és családja, valamint a világ népeinek államilag védett és titkolt irtása mellett voksolt. Morvai Krisztina és Emberiséggyilkolás, Morvai és a sokkos gyilkos, vigyorgó smile-idióta, korlátlanul magyar kuruc.info összefogása eredményeiről. Szólunk további abszolút rekordjainkról, melyek miatt az Emberiség ellenségei nem csak elhallgattak minket, de minél inkább magyarok voltak, annál kérkedőbben üldöztek. Szent Korona, azaz a magyarság telefosott és saját fejére borított bilije. Torgyán-Kisgazda kampánnyitó és Világtörténelem. A magyarság legbetiltottabb filmjeiről. 1988.08.28.: Minden idők légi-bemutatóinak legsúlyosabb katasztrófája: a Frecce Tricolor (Háromszínű Nyilak) és a Hírháttér.
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu