Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Előre a jövőnkért! - Interjú Thürmer Gyulával

 

2010-02-13.
Thürmer Gyula (Munkáspárt-elnök)

Előre a jövőnkért!

A héten elindult a kopogtatócédulák intenzív gyűjtése. Ennek fontosságáról és a párt jövőjéről kérdeztük Thürmer Gyulát, a Munkáspárt elnökét.

Az elmúlt napokban riasztó hírek jöttek. A Fidesz és az MSZP aktivistái ellepték az utcát, ráadásul a kopogtatócédulák is bonyolultabbak lettek. Hogy érinti mindez a Munkáspártot?

A Fidesz azt hirdette meg, hogy kétmillió cédulát gyűjt össze, és teszi is, ezt valamennyien tapasztaljuk. Tisztességtelen, bár manapság hol lehet polgári demokráciában tisztességről beszélni. Ugyanakkor visszaélés is a demokráciával. A kopogtatócédulák gyűjtése arra való, hogy mindenki esélyt kapjon, és ne egy-két párt uralja a mezőnyt. A Fidesz akciója, de az MSZP sem marad el tőle, azt szolgálja, hogy mindenki mást elrettentsenek, és csak ők uralkodjanak. A Munkáspártot azonban nem lehet elrettenteni. Nehéz a gyűjtés, de nem lehetetlen. Csinálni kell, más titka nincs ennek a munkának.

Elég bonyolulttá tették a kopogtatócédulákat is.

Így igaz. A tőkés erők tisztában vannak vele, hogy a kopogtatócédulák rendszere rossz. Ahelyett, hogy eltörölnék, a formai kivitelezésen változtattak, úgy nyomják, mint a pénzt. A mi dolgunk az, hogy pontosan töltsük ki, a párt pontos nevével, pontos címmel és névvel, illetve személyi számmal. Nem hibázhatunk!

Akkor tehát a Munkáspártnak lesz országos listája?

Feltétlenül lesz, ehhez a feltételeket megteremtettük. Nem mondom, hogy minden feltételt, de az elégséges feltételeket igen. Van elegendő jelöltünk ahhoz, hogy erős országos listánk legyen. A párt programja igen nagy példányszámban a szervezeteknél van. És nem utolsó sorban, a viszonyainkhoz képest sikerült elég sok pénzt mozgósítani a választási munkára. Most a feladat, hogy éjt nappallá téve gyűjtsünk. Menni fog, csak csinálni kell! Hittel, kitartással!

Hány jelöltünk lesz véglegesen?

A párt célja az, hogy legyen erős országos listánk. Ehhez az kell, hogy minden megyében legyen területi lista, és minden egyes lista mögött viszonylag sok egyéni jelölt álljon. Nem tudtunk 176 jelöltet kiállítani, de mindenütt állítottunk, ahol tudtunk. A gyűjtésben arra koncentrálunk, hogy legelőször a stratégiai körzetekben állítsuk meg a jelöltet. Ezeket előre kijelöltük, és számításaink szerint itt tudjuk leggyorsabban, legbiztosabban összegyűjteni a cédulákat. Ha ezek megvannak, mehetünk a többi területre. Nagyon fontos, hogy ettől a haditervtől ne térjünk el, mert akkor visszaesünk a régi hibába, azaz sok helyütt gyűjtünk keveset, de sehol sem eleget.

Mi történik, ha megtámadják egyik-másik jelöltünket, ahogyan ezt négy éve az MSZP tette Pest megyében?

Erre készültünk. Ezt a taktikát alkalmazza az utóbbi időben a Jobbik, de az MSZP sem fog visszariadni tőle, ha a maga számára veszélyt lát. A Munkáspárt képes szavazatokat elvenni az MSZP-től, és a Jobbiktól is, ezért mindkét oldalról fennáll a veszélye annak, hogy a választási szervekben kifogásolni fogják a kopogtató cédulákat, vagy kitalálnak valami mást.  Mindenütt azt mondtuk, hogy legyen tartalék. Ne csak annyi jelöltet állítsunk, amennyi minimálisan kell a területi listához, hanem többet, mert bajba kerülhetünk. A másik dolog az, hogy kifogástalan cédulákat kell leadni. Ez nem zárja ki ugyan a veszélyt, de biztosabb hátteret jelent. És még egy: a választási bizottságokban ne hagyjuk magunkat. Védjük magunkat, sőt támadjunk!

Azt tapasztalni, hogy az MSZP igyekszik politikailag is meggyőzni a mi lehetséges választóinkat. Mi a véleménye?

Így van, ahogy mondja. Az MSZP most két dolgot „nyom”. Egyrészt hirdeti, hogy rengeteg mindent tettek a dolgozókért, a nyugdíjasokért, meg mindenkiért. Ez, mint tudjuk, nem igaz. A másik pedig a régi ötletük: ha nem szavaztok az MSZP-re, jönnek a fasiszták! Ez sem igaz, de, sajnos, sokan vannak olyanok, akik mindkettőnek felülnek. Minap találkoztam egy nyugdíjas bácsival, aki még mindig arra panaszkodik, hogy a Fidesz valaha elvette a 13. nyugdíját. Régen is volt, de ami fontosabb, az MSZP azóta sokkal, de sokkal többet elvett.

A fasiszta veszély felvázolása sokakat zavar meg?

Sajnos igen. És az is sajnálatos, hogy vannak szélsőjobboldali, fajüldöző, fasiszta nézetek. A Jobbik kimondva-kimondatlanul épít ezekre. A kérdés az, hogy megváltozik-e a helyzet, ha az MSZP marad hatalmon? Nyilvánvalóan nem! Ha az MSZP akarta volna, eddig is megakadályozhatta volna a szélsőjobboldali erők szerveződését. Ehelyett azt látjuk, hogy például az állami Magyar Rádió a Jobbikot meghívja a választási műsorok egyeztetésére, a Munkáspártot pedig nem.  Rosszabb lesz-e a helyzet, ha a Fidesz kerül hatalomra? Bizonyára nem lesz jobb, de nem lehet rosszabb sem. Megmondom, hogy miért? A Jobbik nem jó a Fidesznek. Ugyanúgy, ahogy korábban nem volt jó nekik a MIÉP vagy a Torgyán-féle kisgazdák. A MIÉP szavazóit lenyelték, a pártot jelentéktelenné tették. Torgyánékat kihasználták, amíg kellettek a többséghez, aztán lefejezték őket. A Fidesz ma sem akar osztozkodni a hatalmon. És van még valami: az Európai Unió nem igen szívleli a szélsőjobboldallal való együttműködést, bár kétségkívül igaz, hogy az európai nagytőke komolyan felhasználja a szélsőjobboldalt.

Mire lehet őket felhasználni?

A lakosság megfélemlítésére, ami nálunk már bejött. Másodszor, a szélsőjobboldalt lehet felhasználni a radikális baloldal, a kommunisták visszaszorítására. A Jobbik sok dolgozó embert is megtéveszt. Teheti, mert a tőkés média teret ad nekik. Nekünk pedig nem ad. A tőke jobban tart tőlünk, mint a szélsőjobboldaltól. S, ennek megvan a sajátos oka: a Jobbik nem akarja a kapitalista rendet megváltoztatni, mi viszont nagyon is.

Sokakat zavar, hogy a Munkáspárt programja hasonlít a Fidesz programjára?

Nem a miénk hasonlít a Fideszére, a Fidesz használja a mi ötleteinket, s akkor még finoman fogalmaztunk. Egy millió munkahely tíz év alatt, mondja most Orbán Viktor, mi húsz éve mondjuk. De ugyanez igaz a multik korlátozására, a magyar vállalkozók támogatására is. Ezek igaz és jó gondolatok, akárki is mondja. De van itt más is! A Fidesz a helyzeténél fogva nem adhat garanciát arra, hogy ezt a programot valóban megvalósítja. A Fidesz a kapitalizmust erősíti, ahol soha sem lesz teljes foglalkoztatás, mert az ellentmond a kapitalizmus alaptörvényének. Ha nem lennének a kiszolgáltatott munkanélküliek milliói, a tőke nem lenne képes zsarolni és kizsákmányolni a dolgozókat. Ha nem hiszik, nézzenek körül nálunk! Nekünk, dolgozóknak alapvető érdekünk, hogy legyenek munkahelyek, hogy ne vegyék el a pénzünket, így mi vagyunk a garancia. Ezért kell a Munkáspárt a parlamentbe.

Egyes helyeken tartanak attól, hogy a Munkáspárt-2006 is konkurenciát jelent nekünk?

Nézze, a Vajnai-féle Munkáspárt-2006-ot azért találták ki, hogy gyengítsenek bennünket. Ez 2006-ban be is jött. Mára a helyzet megváltozott, az MSZP-nek nem kellenek olyan mértékben, mint négy éve. Másrészt úgy tűnik, hogy fogytán az erejük. Sokan csalódtak. Úgy látom, hogy sokan jönnének vissza hozzánk. A választások után komolyan fogunk ezzel is foglalkozni.

A Vajnai-féle párt ezen a választáson a Zöld Baloldal nevű szerveződés keretében indul, tehát nem önállóan. Egy-két megyében, Hevesben, Baranyában, Szabolcsban több aktivistájuk van, mint másutt, de nem kell megijedni.  Nyugodtan gyűjtsük csak a kopogtatókat! Mi erősebbek vagyunk. Ha azt mondják: Munkáspárt, kommunista, mi jutunk az emberek eszébe.

A választások április 11-én lesznek. Utána mi történik a Munkáspárttal?

A Munkáspárt húsz éve él, létezik, annak ellenére, hogy a helyzetünk soha sem volt könnyű. Miért voltunk erre képesek? Nos, azért, mert mindig hittünk egy jobb és igazságosabb társadalomban. De a hit önmagában kevés lett volna. Küzdöttünk is a kapitalizmus ellen. Ezért élünk, és ezért fogunk élni. Az idősebbek közül sokan áldoztak százezreket a pártért. Miért? Azért, mert hisznek a jövőnkben. Fiataljaink zömében óriási a hit és az elszántság. Most a kopogtatócédulákra koncentrálunk. Február végén, márciusban csinálunk egy intenzív kampányt. Márciusban, az egyéni jelöltállítás befejezése után a Központi Bizottság ülést tart. Közösen döntünk a további lépésekről.

Most a választás a döntő, de tervezzük a jövőt is. Egyik egyetemistánk nagyszerű kommunikációs elképzeléseiből most keveset tudunk érvényesíteni, de a jövőben vár ránk ez a feladat. Az Internettel kapcsolatos programjaink is kiterjednek már a jövőre is. A gyári akciókba éppen, hogy csak beletanultunk, a jövőben kell tömegessé tennünk őket. A párt anyagi bázisának megszilárdítása is kiterjed a jövőre. Jelöltjeink és a háttérben dolgozó aktivistáink közül sokan holnap a párt vezetői lehetnek. Egy viszont biztos: a következő napokban, hetekben kegyetlenül össze kell szednünk magunkat, hogy sikeresek legyünk a választásokon és könnyebb legyen a jövőnk. Úgyhogy, előre a jövőnkért!Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 2. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 3. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 4. Médiakartell minden népek irtására
 5. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 6. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-02-11. HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikk formájában is!): 35 tétel, plusz egy sorozat Kovács Tamás legfőbb ügyész maffiájának életfogytiglanjáról
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban,
vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

/Zene: E. S. Posthumus/
Tartalom: Amit olvashatnak/hallhatnak, több, mint feljelentés. Tegnap íródott (mindössze pár óra alatt) és lett elküldve a címzetteknek, de addig, amíg annak írója, a Molnár F. Árpád nem jelent meg Zombor Gábor gyámügyi osztályán, direkt nem hoztuk nyilvánosságra. Ahogy a felvételen hallhatják, mi már tudtuk a gyámügyi osztály döntését. A már évekkel ezelőtt pont ilyen bűntettek miatt feljelentett Pigniczki Zsuzsa kém- és katonaorvos, kopasz zsolt vezető ügyész és bűnbandája elmebetegség tüneteként értékelte a romagyilkosságok leleplezését. Mint írták: felborult logikai rend, széteső gondolkodás, terelhetetlen figyelem (azaz a Molnár F. Árpád nem képes egy feltett kérdésre válaszolni (tehát ha pl. azt mondják: beszéljen a főzésről, a II.Világháborúról kezd beszélni; ha azt mondanák, beszéljen a hajléktalanság megoldásáról, akkor pl. az útburkolásról, majd hirtelen a tehénfejésről stb. kezd beszélni)). Az elkövetők a romagyilkosságok leleplezésére cselekvőképességet kizáró gondokságot és gyógykezelést rendeltek el. Azok, akiket feljelentettünk. Ahogy idejében írtuk: a politikai gyilkosságokba bukott tömeggyilkos állambanda nyílt dikta-Tórába fordul. Ahogy előre jeleztük: az állami gyilkosságokat mostantól leplezetlenül védik és követik el. A gyámügyön gúnyos hangnemben azt ismételgették, mennyire szeretnének "segíteni". "Segíteni". Nagyon okosan a tegnapi feljelentésbe ezt is előre(!) beépítettük! Hallgassák meg a tegnapi feljelentést, amelynek hírére a gyermek-tömeggyilkos bűnbanda segíteni vágyása olyannyira felerősödött.
KLIKK az oldalra! (69 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Következő cikk:
2010-02-13. -
20%, azaz húsz százalék - EU-s közbeszerzések, pályázatok (korrupció, Predesztináció)
/Nagy Sándor "Naleksz" (szerkesztő, tervező)/
Részlet: ...kijelentette, hogy „szinte nem tudok olyat mondani, ahol a kivitelező cég valamilyen úton-módon ne tette volna érdekeltté a befektetőt, hogy őt válassza”. (...) Ennek az összejátszó rétegnek nagyságrendekkel nagyobb a károkozása, mint bármi másnak. (...) ...az itteni speciális (EU-s, állami, önkormányzati) bűnszövetkezeti vadhajtása azonban csak húsz éves múlttal él és virul. A gátlástalan harácsolást a szintén korrupt, rövidlátóan buta és dühítően lapító vagy elmaszatoló hatóságok sem fékezik. Bűnösen fedezik a bűnözőket. Mivel technikailag fejlett világunkban minden dokumentálva van (!), csak elő kellene venni az anyagokat… (...) A vaddisznóknak mindenképp felelniük kell tetteikért...
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu