Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Fölkel a nap jókra és gonoszokra

 

2010-01-15.
Tánczos Krisztina (keresztyén újságíró, Echelon-tanú)

Tánczos Krisztina keresztyén újságíró, Echelon-tanú.Fölkel a Nap jókra és gonoszokra. Kinek ahogy elrendeltetett!

A mögöttünk hagyott évet beárnyékolta gazdasági válság, amit morális válság is kísér. A tartós válság felőrli a társadalmat. Viszont alapvetően fordítva van a helyzet: nem a gazdasági válság idézte elő az erkölcsi bajokat, hanem az erkölcsi válság következtében állt elő a gazdasági válság. Kirobbanásának az oka az alap nélküli hitelezés volt, a mérhetetlen profitszerzés vágya úgy, hogy valós pénzeszköz már nem is áll mögötte. Ez egy erkölcsprobléma. Az elhúzódás pedig abból adódik, hogy nem lehet mindezt fiskális, vagyis pénzügyi és gazdasági módon megoldani. A probléma megoldásához is az erkölcs felől kell közelíteni. De még ennél is továbbmenve: az erkölcsi válságnak alapvetően a hit válsága az oka. És tudjuk, egész politikai formációk szerveződtek, hogy a hitet háttérbe szorítsák az emberek életében. Ennek a rombolásnak az eredménye a gazdasági válság is.

Ezt a gondolatmenetet fordíthatjuk úgy is, hogy a válság következtében egyre többen keresnek kapaszkodókat, támaszokat. Akik megjárták a vérkorszak koncentrációs táborait, úgy vélekednek, hogy az ilyen egzisztenciális válsághelyzetben a hívők sokkal nagyobb emberi tartásról tettek bizonyságot, mint a nem hívők. Ez abból az egyszerű tényből fakad, hogy Isten teremtményei vagyunk és nem tudunk hiteles emberi életet élni Isten nélkül. Ő ad az embernek stabilitást, erkölcsi tartást. Ezért amikor az ember valami nehézséggel találja szembe magát élete során, akkor Istenhez fordul.

A hit nem ópium, ahogy ahogy a marxizmus tanította, hanem az emberi létünk lényegéhez tartozik, ezért keresnek támaszt és megerősítést a hitben. Persze jó volna, ha nem ilyen súlyos helyzetek ébresztenének rá bennünket a hit fontosságára, ha kisebb jelek is elegendőek lennének ahhoz, hogy fölismerjük: az élet másról szól, mint a pénz és a hatalom.

A kereszténység a szegények, elesettek gyámolítója. De mi a helyzet azokkal, akik előidézték a válságot, és annak haszonélvezői?

Jézus úgy fogalmazott, hogy fölkel a nap jókra és gonoszokra egyaránt. Ugyanakkor azt is mondta, hogy nehéz a gazdagoknak bejutni Isten országába. Nem azért, mert gazdagok, hanem mert helytelen az anyagi javakhoz való viszonyuk. Mindebből az következik, hogy Krisztus és rajta keresztül minden Egyházi közösség is hívja a gazdagokat és szegényeket egyaránt. Ez nem jelenti azt, hogy a bűnnel kiegyezhetünk. A bűnt bűnnek kell nevezni, és a bűnből meg kell térni. Krisztus egyaránt hív szegényt és gazdagot, mert minden embert üdvözíteni akar. Kérdés az, hogy 2010-ben, amikor az ország jövője dől el, vajon mi az erősebb parancs: a politikamentesség vagy az, hogy "vétkesek közt cinkos aki néma".

Sem az emberek, sem az Egyházi közösségek nem politikamentesek, pedig a vezetőknek a pártpolitikát a civil tagoknak kellene feladatul átadni, ők vegyenek részt a társadalmi élet alakításában. Az is kívánatos lenne a magyar társadalom számára, hogy minél több hívő ember kapjon szerepet politikai hatalom gyakorlásában, mert az ő elkötelezett munkájuk gyümölcsöző lenne hívőknek és nem hívőknek egyaránt. Az elmúlt két választási ciklus során kormányzati szinten fordultak szembe a keresztényekkel; persze a jobboldalon sem mindenki elkötelezett, buzgó híve a keresztény értékrendnek.

       ISTENÉ LEGYEN A DICSŐSÉG, az Ő akarata fog teljesülni.
 

Tánczos Krisztina korábbi cikkeiből, filmjeiből:
2009-09-27. - Tényfeltárás a Hatalom irányításának szerepéről, a Rendszer látszat-igazságszolgáltatási működéséről
2009-09-23. - Egy politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú újságíró - a politika és a titkosszolgálati terrorista bűnszervezet megbízásából elkövetett - gyalázatos meghurcoltatásáról
2009-08-12. - "Itt a tizedelés csúf évada" - Tánczos Krisztina legújabb hatalmi kijelentése
2009-05-18. - Kijelentések és versek a Megprófétált és felépült Echelonról
2009-05-08. - Támogassuk a magyar gazdákat! - Felszólítás az Echelon-álomból történő ébredésre!
2009-04-17. - A hit mágikus ereje, vagy az emberben szunnyadó természetes adottságok felszínre hozása
2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig (Film, 39 perc)
2009-01-20. - Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok
2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

 

 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-01-15. -
Vagyonőr oktatónak a levele a rendőri és ügyészbűnözésről
/Bakos Róbert (személy és vagyonőr oktató)/
Részlet: Tisztelt Dr Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr! Várhatóan sajtósok fogják Önt keresni, kérem vetesse elő valamelyik emberével azt a tucatnyi panaszomat, amit nem vizsgáltatott ki (...). Ön felelős azért, mert eltűrte az ellenem folyó büntető eljárások alatt a rendőri és ügyészi visszaéléseket és az ellenem elkövetett bűncselekményeket! (...) Közben bűnözőket hagytak futni az Ön miskolci, nagykanizsai, szolnoki kollégái. (...) A mai napig fenn áll több ítéletem, amelyek meghamisított nyomozati anyagokra, szétlopott pénzügyi anyagokra alapozottak és egyéb visszaélések is történtek. Mivel én közismert ember vagyok 10 évnyi vagyonőr oktatás és a hátam mögött 4000 becsülettel kiképzett vagyonőrrel...

 

Következő cikk:
Zas Lóránt (Szász Lóránt) Mexikóban.2010-01-15. -
Hogy átvágják a szó hömpölygését (Zas Lóránt legújabb verseiből)
/Zas Lóránt (Szász Lóránt, költő, elektromérnök {Kalifornia, USA})/
Tartalom: Zas Lóránt költő és elektromérnök legújabb verseiből most hatot prezentálunk: 1. Atyám; 2. Forradalom; 3. Imát Haitiért; 4. Hitem; 5. Most hát a szavakat; 6. Ott helye van.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu