Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Gondolatok és vélelmek az izraeli kémrepülőgépek "sikeres" talajérintő átstartolása kapcsán

 

2010-03-22.
Figler Csaba (keresztyén gyülekezeti vezető, újságíró)

 

GONDOLATOK ÉS VÉLELMEK AZ IZRAELI KÉMREPÜLŐGÉPEK "SIKERES"  TALAJÉRINTŐ  ÁTSTARTOLÁSA  KAPCSÁN!

 

Az Izraeli kémrepülőgépek nemzetközi jogot sértettek, és velük  minden létező szabályt felrúgtak?

 

                                                                          Egy állampolgár vélelmei a hadijogról,

                                                                          provokációról, jelenlegi magyar politikai és

                                                                          gazdasági helyzetről, a kialakult alárendeltségi

                                                                          viszonyunkról és a vallással is előidézett alapjairól!

 

 

Úgy vélem, hogy jelenleg hadi cselekmények kapcsán kétféle hadifélt ismer a gyakorlat, úgymint: baráti és ellenséges hadifélt.

Ugyanígy baráti és ellenséges hadicselekményt, hadieszközt is, amellyel az adott ország viszonylatában megjelenhet, ügyködhet a másik fél!

 

Ha ez a két hadi fél egymással hadi cselekmény kapcsán kerül viszonylatba, szerintem nincsen semleges hadi féli státusz!

 

Mi, jelenleg a NATO tagjaként baráti fél viszonyban állunk minden NATO-országgal és nem állunk baráti viszonyban semmilyen más országgal katonai fél szempontjából! Hanem a hadicselekmények szempontjából a NATO-n kívüli országokkal ellenséges hadiviszonyban állunk, ha olyan hadicselekményt vagyunk tőlük kénytelenek elszenvedni, amit előzően velünk és/vagy a NATO-val nem egyeztetett!

 

A Jézusi mondás itt is igaz: aki nem velünk, az ellenünk van!

 

Legjobb tudomásom szerint azon hadieszközök, melyek kimondottan hadicélt szolgálnak, és felénk irányulnak, mégpedig olyan országok kezéből, akik nem tagjai a baráti katonai tömbnek, ellenséges hadieszközöknek minősülnek!

 

Szerintem és gondolom, hogy a hadijog szerint is!

 

Vagyis minden katonai repülőgép, amelyik nem baráti, az ellenséges!

 

Aztán rémlik nekem egy olyan is, hogy szintén hadi jogban kialakítottak szerint az országhatár légi úton való megközelítése (200 km-re megközelítése) esetén az ellenséges hadi repülőgép felszólítást kell kapjon, hogy megközelítette hazánk légterét és forduljon vissza!

 

Amennyiben pedig ezt nem teszi meg, és/vagy nem válaszol, felküldik az elfogó vadászgépeket, hogy védje hazánkat, és ha amaz hadi repülőgép belép a légterünkbe, két dolgot tehet a magyar légierő! Vagy leszállásra kényszeríti, vagy lelövi az ellenséges hadigépet!

 

Ha a légterünkbe belépett, már nincs lehetősége visszafordulni! Le kell neki szállnia, a védelem azt átkutatja, adathordozóit és személyzetét kihallgatja, vizsgálatot kezdeményez, melyet jelentéssel zár le, és a gép további sorsa diplomáciai eljárás részévé válik!

 

Ez vonatkozik minden olyan ellenséges hadigépezetre, amely magyar honvédelmi jóváhagyás és engedélyezés, illetve tudomásulvétel nélkül a légterünkbe belépett!

 

Különösen igaz ez akkor, ha a légelhárítás nem tud az idegen ellenséges katonai hadigép kilétről semmit!

 

Persze ez csak egy elvárás! Hogy miként hajtják végre? Hát éppen így!

 

Természetesen máris megkezdődtek a hazudozások! Mást állít a légügyi hatóság, mást a honvédelem és mást az Izraeli nagykövet!

 

Vagyis mindenki hazudik!

 

Ennél pedig nincsen rosszabb állapot, mert ilyenkor a találgatások sorozata indul el!

 

Ez nem jó Izrael államának, szégyen a magyar légvédelemnek, zavar a belső kommunikációban és tanácstalanság a diplomáciában!

 

És lehet, hogy éppen ez volt a cél?

 

Legközelebb meg hadgyakorlatként ledobnak majd ránk egy fabombát?

 

Komolyan mondom, hogy itt valami nagy baj van!

 

HITES TESTVÉREIM!

 

Hát hogy is van ez?

 

Én féltelek benneteket, kedves Németh Sándorék! Mert mi van, ha a lakosság esetleg azt gondolja, hogy ilyen hadijogtiprást csakis azon nép ellen mer elkövetni az a farizeusi kormány, amely őt Isten helyében istenként imádja! Vagyis hogy éppen ti kerültök akkor a középpontba, hogy imádatotokkal hozzátok ránk amaz fél kivagyiságának fitogtatását!

 

MERT LEHET ITTEN HAZUDOZNI, HOGY EZ CSAK EGY GYAKORLAT VOLT! MIFÉLE GYAKORLAT, HÖN? A HADI ESZKÖZÖK GYAKORLATOZTATÁSÁT HADGYAKORLATNAK HÍVJÁK!

 

Közös hadgyakorlat egy NATO-n kívüli országgal?

 

Na, ez akkor érdekes eset! Mit szól majd ehhez a NATO, hogy tudomása, beleegyezése nélkül itten ti hadgyakorlatoztok egy ellenséges országgal?

 

És a parlament? Annak nem kellett volna esetleg jóváhagynia, ha közös hadgyakorlatot? Ja, hogy talán azért nem, mert nem magyar katonák léptek külhoni földre? Hanem "csak" IZRAELI KATONÁK "LÉPTEK" MAGYAR FÖLDRE?

 

Jó kis hadgyakorlat! Foglaljuk el új hazánkat, a Kárpát-medence földjét fedőnevű hadgyakorlat?

 

Jó kis hadgyakorlat!

 

Teszteljük le, miként fogjuk majd mindenekelőtt ellenállás nélkül „berepülni”, és a légi védelmüket, az elektromos és rádióhullámú kommunikációjukat megbénítani, hogy még csak észre sem veszik, hogy már a mi kezünkben van a légi uralom!

 

Jó kis hadgyakorlat!

 

Teszteljük le, hogy ha az ötvenezer fős lakóparkjainkat kell megvédenünk esetleges légi támogatással és légi úton, miként tudjuk azt a régi hazánkból az újban megtenni!

 

Jó kis hadgyakorlat!

 

Teszteljük le, hogy meddig mehetünk el ezekkel szemben! Miként tudjuk a nyilvánvaló rendsérelmet az agybesugárzásainkkal, a N. Sándor-féle agymosásainkkal, a megvásárolt politikusainkkal semlegesíteni! Miként fogadja ezt a lakosság? Milyen erős lesz az ellenszenv, a tiltakozás, vagy éppen az ujjongás? Hogy miként fogadják majd a következő lépéseinket?

 

Jó kis hadgyakorlat!

 

Ezáltal ki tudjuk ugratni a minket gyűlölőket! Akik fölé ezután bármikor berepülhetünk észrevétlen és bármilyen operációt elvégezhetünk, hiszen egy mukkot sem mernek szólni a politikai vezetőik, nemhogy a légvédelmüket ellenünk mernék fordítani! Főleg, hogy már tudjuk, észre sem vesz bennünket a légvédelem!

 

Jó kis hadgyakorlat!

 

Mit mer ehhez a világ, a NATO szólni, ezzel lemérhetjük! Azt, ahogy megnyilvánulnak, abból konstatáljuk pillanatnyi helyzetünket és erőnket, hogy miként léphetünk fel a Közel-Keleten!

 

Jó kis hadgyakorlat, ha mondom! Magyarország meg jó terep ehhez! A lakossága meg jó alany ehhez!

 

Hogy egyszerűbb emberek is értsék!

 

Van az a bűnelkövetői magatartás, hogy bemegy a bankba az ember, odateszi a kisablakba a nylon szatyrát, erősen ráfixálja szemével, majd a tekintetét a pénztárosnőre szegezi szigorúan, és utána a szatyorra szegezi és viszont, és csak ennyit mond: ide a lét kisanyám! És ha az beijed, mert a muksó valóban elszántnak látszik, meg amúgy is ijesztő, és odaadja a lét, akkor amaz meg szépen kisétál és dőzsöl a pénzből!

 

De ha a kisasszony nem „gyullad be” a szúrós tekintettől, és megnyomja a pánikcsengőt, és elkapják a fülit a próbálkozónak, akkor még mondhatja, hogy csak vicceltem és nem követtem el semmi rosszat!

 

És valóban! Ez az eset megtörtént! A kisasszony odaadta a lét, és a tagot sem lehetett megbüntetni, mert hát az nem bűncselekmény, hogy ide a lét, és szigorúan nézünk! Egy kis iróniával mondhatjuk, hát ez csak egy "gyakorlat volt"! Rutingyakorlat bűnözőknek!

 

De ha már egy csoki pisztoly van a kezében, mely kétség nélkül összetéveszthető egy valódival, az már bűncselekmény! És ha meg a világ legmodernebb hadi repülőgépével csinálják ugyanezt, hogy na, kisanyám, ide a „készletet”, akkor azt meg már minősítsétek ti, magatok, hogy mi is az!

 

Figler Csaba

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 20 perc)   /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 17 perc; KLIKK!)   /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-03-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Világrekord Médiaüldözés, Féktelen Babiloni Bűnözés (Maffiafilm)
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 23 perc; KLIKK!)   /Zene: Ligeti György, Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az Echelon-tanúk az egész világon beszámolnak róla, hogy akik az elmetechnológiák totális uralmáról beszélni kezdenek, azokat (...) bűnszervezeti politikai és katonai titkosszolgálati támadások érik, miközben környezetük is láthatóan megbolondul. Az Echelon-tényfeltárás kivételes dolog; csak azok tehetik meg, akik az ISTENTŐL a legáldottabbak (...). Amint Varga Szibilla Anna, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője az Echelon-tényfeltáráshoz hozzákezdett, az első filmfelvételeket követően kb. 2 órával már cserben hagyásos gázolás érte. Ez akkor történt, amikor az utcán a Molnár F. Árpádtól (legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanújától) eltávolodott. A száguldó elkövetőknek több autó is a nyomába eredt. Amint a rendőrség elfogta a tetteseket, hirtelen ismét történt valami: a 2006-ban válogatás nélkül minden népből való fiatalt és idős nagymamát főbe lövő és nyomorékra törő és rugdosó rendőrség kezeit imára kulcsolva esdekelt: bocsássunk meg a három elkövetőnek, és engedjük őket szabadon, a szemmel láthatóan bűnöző alkatú pszichopata sofőrrel együtt. Igen rémisztő maffiafilmünk a sötét Magyarországon ma még csak az értelmesek számára ad teljesebb képet; de hamarosan...

 

Következő cikk:
2010-03-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Tény Ő: A megprófétált családirtás (A Kapun túl Szól a Hatalom)
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 15 perc; KLIKK!)   /Zene: Steve Jablonsky: A Texasi láncfűrészes/
Tartalom: Emlékezetes mészárlás hajtatott végre Tényőn: egy családapa (...) meggyilkolta két kisgyermekét, feleségét, majd igen apokaliptikus módon, egy láncfűrésszel öngyilkos lett. Egy másik, szombathelyi gyilkosság szintén feltűnő: a 2 éve még ügyvédként dolgozó 57 éves asszony rituális módon, három kést ragadva ölte meg édesanyját, majd kihívta a rendőrséget. A kiszálló rendőrökkel közölte: már egy ideje harcolt a Sátánnal, és ő vette rá az emberölésre. A tényői mészárlás egyébként is emlékezetes lenne, de...: legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja, a Molnár F. Árpád minden eddigi idők magyarságának legfőbb női tényfeltárójával, az Echelon-leleplező Varga Szibilla Annával dolgozott a Hírháttér szerkesztőségében. A munka után Varga Szibilla MSO-főszerkesztő azt ajánlotta: Molnár nézze meg az "A Texasi láncfűrészes mészárlás" című filmet (mely igaz történetet dolgoz fel), és kezdje a második résszel... Aki ismeri a háttérhatalmi szimbolikát, már sejtheti, hogy ez mit jelent, de sokkal evidensebb az, ami utána történt; összesen sem több, mint pár órával a mészárlás előtt... Lássanak gyöngyszemeket mindennapjainkból, az eltitkolt valóságból, miképpen él egy nép az ismeretekből kirekesztett, állati tudatlanságba vetett és ellenséges lakosság között láthatatlanul elvegyülve, hogy a választottak átforgassák az ISTENTŐL Kapott Erejükkel az egész világot...
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu