Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.    *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Izraeli gyakorlat; Országértékelő; Nem szavazunk az MSZP-re!

 

2010-03-24.
Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)

Izraeli gyakorlat

Nem értem a Magyar Nemzetet! Miért van azon kiakadva, hogy két izraeli katonai repülő gyakorlatozott a Ferihegyi repülőtér felett? Először is, kérdem én, hol gyakorlatozzanak? Izrael durván ötször kisebb, mint Magyarország, ott mire felszáll egy gép, már szállhat is le. Ha tovább megy, az már nem Izrael. Az még nem lenne baj, de arra felé lelőnék. Pesten nem lövik le. Másodszor is, szó sincs kémkedésről, mindez csakis a műszaki haladást szolgálja. Ezek az izraeli repcsik több száz kilométeres távolságból képesek lehallgatni minden elektromágneses sugárzást, legyen az mobiltelefon, wifi, rádió- vagy radarjel. Ne háborogjunk, ha nem tanuljunk tőlük! Képzeld el, ha akkor jöttek volna, amikor Gyurcsány a szárszói beszédet mondta, nem kellett volna a szociknak bíbelődni a lehallgatással, az izraeliek megcsinálták volna szívességből. Harmadszor, megmondta a HM-s szóvivő, meg a külügyes is, hogy minden OK, mert az izraelieknek volt papírjuk. Lenne azért itt mit tenni. Ha az izraelieknek bérletük van a magyar légtérbe, leváltanám azt, aki kiadta. Ha nincs, és csak úgy jöttek, az izraeli nagykövet már is csomagolhatna.

Országértékelő

A heti politikai folklór legbájosabb eseménye Gyurcsány Ferenc országértékelője volt. Nem beszéd, nem előadás, országértékelő, így lazán. Nem tudom, észrevették-e, hogy nálunk egyedül ő teszi kezét a szívére, amikor játsszák a himnuszt. Úgy, ahogyan az amerikaiak. Istenem, Amerika bejön neki. Én azt se bánom, hogy most országértékelőre volt kedve. Legyen! De azért egyszer valaki megmondhatná neki, hogy ez itt nem Amerika. Az amerikai elnök évenkénti országértékelője lehet, hogy jó ötlet. A tengeren túl. Ehhez persze kell egy amerikai elnök, akinek tekintélye van, és persze kell egy akkora ország is, mint az Egyesült Államok, amelynek helyzete nem csak egy szűk kört érdekel, hanem, mondjuk, a világot. Nálunk is lehet országértékelőket szervezni, de ezek nagyjából úgy viszonyulnak az eredetihez, mint a falusi autószerelő által gyártott dísztárcsa a gyári márkáshoz. Könnyebb és leesik az első nagyobb hepehupán. Igaz, nem is kár érte! A mindenkori miniszterelnök nálunk ugyanis nem a nemzet egységének jelképe, hanem egy személy, akit már megválasztásának pillanatában megtagad az ország fele, majd valamivel később még egy negyede. A világ televíziós állomásai sem fizetnek drága pénzeket közvetítésükért, mert a barátok, rokonok és üzletfelek csapatát leszámítva itthon sem érdekel senkit, nemhogy külföldön. De jó, legyen nálunk is! Mi sem vagyunk rosszabbak, mint az amerikaiak! Na, de, hogy Gyurcsány is országot értékeljen? Ebben, ne tessék letagadni, már van egy jó adag ízlésficam. Mindegy, megcsinálták. Együtt volt minden, ami egy klasszikus szocliberális showhoz kell. Az MSZP elkötelezett nyugdíjas harcosai, akiknek fát lehet vágni a hátukon, s vágnak is, mégis kitartanak a párt mellett mind halálig. Ott voltak a rendszerváltás utáni nagy szimbiózis, az MSZP-SZDSZ-szövetség egykori vezérei, Mécs Imre, Bauer Tamás, Vitányi Iván, Juhász Ferenc, Gál J, Zoltán. Ja, és persze, ott volt maga Gyurcsány. Szerencsére most nem táncolt, mint pár éve, amikor Hugh Grantot utánozta Az igazából szerelemben. Most csak beszélt. És milyen jókat, milyen meghatókat! „Magyarország ma jobban él, mint 2001-ben." Hát nem szép? Biztos igaz is, legalább is az, hogy Gyurcsány jobban él. A többi nem érdekes. De a legremekebb a Fideszt leleplező mondata: „ez a politika és az a kormány a hazugság mocskában születik" Ez igazán jól hangzik Gyurcsány szájából, aki egy kedves puccsal 2004-ben kibuktatta Medgyessyt, majd 2006-ban lazán félrevezette az országot, sőt, ezt öszödi, azóta már kanonizált beszédében el is ismert.

Nem szavazunk az MSZP-re!

Feltartóztathatatlanul közeledik április 11-e. Az MSZP most nagyágyúját, Lendvai Ildikót vetette be annak kimondására, hogy aki demokrata, aki a Jobbik erősödését meg akarja akadályozni, az az MSZP-re szavaz. A Jobbik ugyanis a lényeges normák tagadásával „legyilkolná”, míg a Fidesz a többpártrendszer szűkítésével „kiherélné” a demokráciát. Ez már önmagában sem semmi, de most tessék figyelni! „A szocialisták ezért minden olyan demokratikus oldalon tartózkodó választó szavazatára számítanak, aki biztosra akar menni a rendszerváltáskor kialakult demokratikus szerkezet megvédésében”. Néhány megjegyzés. Ad egy: a mostani „demokratikus rendszer” rossz, szinte eleve kizár egy sor politikai erőt a parlamentből, például a Munkáspártot is. Ad kettő: a szélsőjobboldal ellen küzdeni kell, de erre a mostani választás nem a legjobb eszköz. Tetszettek volna megakadályozni, hogy a Jobbik pénzhez jusson, ne tetszettek volna lovat adni alájuk! A Munkáspárt demokratikus erő, de üzenjük Lendvai úrasszonynak: ránk ne számítson! A Munkáspárt a saját jelöltjeire és listáira fog szavazni. Ahol nincs jelölt, nincs lista, ott nem megyünk el szavazni. Nemet mondunk a tőkés pártokra.

Thürmer Gyula

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/  (Film, 31 perc)  (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/  (Zene: Ennio Morricone: A Polip)  (Film, 16 perc)  (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/  /Zene: 8 zeneszerzőtől/  (Film, 97 perc)  (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/  /Zene: Enigma - Touchness/  (Film, 16 perc)  (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/  (Film, 92 perc)  (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/  /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/  (Film, 11 perc)  (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/  (Film, 20 perc)  /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/  (Film, 17 perc; KLIKK!)  /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.    (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-03-22. - HÍRHÁTTÉR TV:
Tény Ő: A megprófétált családirtás (A Kapun túl Szól a Hatalom)

/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 15 perc; KLIKK!)  /Zene: Steve Jablonsky: A Texasi láncfűrészes/
Tartalom: Emlékezetes mészárlás hajtatott végre Tényőn: egy családapa (...) meggyilkolta két kisgyermekét, feleségét, majd igen apokaliptikus módon, egy láncfűrésszel öngyilkos lett. Egy másik, szombathelyi gyilkosság szintén feltűnő: a 2 éve még ügyvédként dolgozó 57 éves asszony rituális módon, három kést ragadva ölte meg édesanyját, majd kihívta a rendőrséget. A kiszálló rendőrökkel közölte: már egy ideje harcolt a Sátánnal, és ő vette rá az emberölésre. A tényői mészárlás egyébként is emlékezetes lenne, de...: legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja, a Molnár F. Árpád minden eddigi idők magyarságának legfőbb női tényfeltárójával, az Echelon-leleplező Varga Szibilla Annával dolgozott a Hírháttér szerkesztőségében. A munka után Varga Szibilla MSO-főszerkesztő azt ajánlotta: Molnár nézze meg az "A Texasi láncfűrészes mészárlás" című filmet (mely igaz történetet dolgoz fel), és kezdje a második résszel... Aki ismeri a háttérhatalmi szimbolikát, már sejtheti, hogy ez mit jelent, de sokkal evidensebb az, ami utána történt; összesen sem több, mint pár órával a mészárlás előtt... Lássanak gyöngyszemeket mindennapjainkból, az eltitkolt valóságból, miképpen él egy nép az ismeretekből kirekesztett, állati tudatlanságba vetett és ellenséges lakosság között láthatatlanul elvegyülve, hogy a választottak átforgassák az ISTENTŐL Kapott Erejükkel az egész világot...

 

Következő cikk:
2010-03-24.
Feljelentésért elmebeteggé - Akit Orbánéknak (sem) nem sikerült meggyilkolniuk: Mónus Áron interkontinentális politikai és titkosszolgálati üldözéséről (Állami bérgyilkosok halállistájával)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Draskovics Tibor és a Stefán Géza-Kovácsics Ferenc vezette KBH-s környezetből, valamint máshonnan az is kiderül, hogy a Mónus Áron és a Molnár F. Árpád közötti telefonbeszélgetéseket lehallgatták, és azokat operatív elemzések céljából, az állami bűnszervezeteket és elkövetőiket pártfogó védekezési metódusok kidolgozása végett mind a KBH-nál, mind az NBH-nál és másutt operatív csoportok létrehozásával és működtetésével továbbították. Ilyen operatív csoportokat külön hozott létre a Nemzetbiztonsági Hivatal és a Katonai Biztonsági Hivatal is, ahol Mónus Áron fedőnevet is kapott, mint a rendszerre nézve problémás, veszélyes személy és ellenség. Ilyen fedőnévvel egyébként a Molnár F. Árpád is - enyhe megfogalmazással - nagyon régóta rendelkezik. A titkosszolgálati jelentések irdatlan hatalmas Molnár-dossziéiban (...). (...) A kollektíven bűnös magyar nép megérdemelte a sortüzeket.
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu