Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Mi történt veletek?

 

2010-03-30.
Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)

Mi történt veletek?

Mi történt veletek? – kérdezte egy kedves arab ismerősöm, aki jobban szurkol nekünk, mint néhány magát baloldalinak nevező honfitársunk. Ugye, nem adjátok fel? – szegezte nekem a kérdést egy rokonszenves asszonyka, akit a könyvem írása során ismertem meg. Ő a békebeli polgári világból jött, s igencsak rácsodálkozott arra, hogy vannak még kommunisták, sőt, talán nem is olyan rosszak, mint ahogyan terjesztik róluk. Mit mondjunk barátainknak, mi történt velünk? Miért nem tudtunk országos listát állítani?

Hivatkozzunk a tőkés környezetre? Mondjuk azt, hogy húsz év alatt a magyar kapitalizmus gyökeret vert, s bármennyire is panaszkodnak az emberek, nem látnak más utat? Mondjuk azt, hogy a tőkés média elbutította az embereket, s a saját helyzetüket sem képesek felismerni? Igen, mondjuk! Mondjuk, mert sajnos ez az igazság. Másként nem tudjuk hova tenni azt, hogy a csepeli nyugdíjas a Fidesztől vár munkahelyet unokái számára, a budapesti pedagógus pedig a Jobbiktól remél „szebb jövőt”.

Mondjuk azt, hogy elbocsátások ide, kilakoltatások oda, a magyar munkás még nem égette magát elégé a kapitalizmus tüzében? Mondjuk, mert ez is az igazság része. A magyar munkás egyelőre semmit sem tesz a tőke ellen. Nem sztrájkol, nem megy az utcára tüntetni, és még a szakszervezetekbe is csak egy ötödük lép be. Egyet azonban nem szabad elfelejteni: ha valaki menni fog a kapitalizmus ellen, az objektíve csak a magyar munkás lehet.

Mondjuk azt, hogy a többszörösen becsapott szocialista választó nyolc év országrombolás, a rengeteg szemét ellenére sem rohan a Munkáspárthoz? Igen, mondjuk, mert ez is tény. S, tegyünk hozzá még valamit! Az MSZP oly mértékben lejáratott mindent, ami baloldali, hogy már az igazi baloldalnak sem hisznek. Ez is igaz, ezt is tapasztaltuk.

Mondjuk azt, hogy a Jobbik jobb, mint mi vagyunk? Ne, ezt nem mondjuk, mert ez nem igaz! Mi egy más világot kínálunk az embereknek, igaz, ezért meg kell harcolni. A Jobbik azt a látszatot sugallja, hogy ők mindent megváltoztatnak, ami rossz, s ezért még tenni sem kell. A Jobbikot a tőkésosztály találta ki. Nem a maga szórakoztatására, hanem azért, hogy az elégedetlen emberek rájuk szavazzanak. A Jobbik soha nem fogja kivinni az embereket a kapitalizmusból. A tőke ezt tudja, ezért engedi, sajnos, az emberek viszont még nem tudják. De, nyugi, meg fogják tudni.

Nyilván akadnak barátaink között, sőt, sorainkban is olyanok, akik azt mondják: rendesek vagytok, de rossz az, amit mondotok. Nos, mi harcot hirdettünk a kapitalizmus ellen. Ez világosan benne van minden szavunkban, s ezen nem szabad változtatnunk, mert ez hitünk, világnézetünk része. Ha a munkás most még nem szavaz ránk, ez nem azt jelenti, hogy a mondanivalónk a rossz. Az idő még nem jött el, de el fog jönni. Lehet-e világosabban megfogalmazni, hogy mit gondolunk a szocializmusról? Lehet, és tennünk is kell!

Öregek vagyunk, kevesen vagyunk és kész! Ekkora csapattal nem lehet megostromolni a parlamentet. Még választási értelemben sem. Sokan mondják ezt, és sajnos igaz. Nincs mit csodálkozni ezen. Ez a mi pártunk születési rendellenessége. Húsz éve a munkahelyi szervezeteket a rendszerváltó urak és hölgyek betiltották. A Munkáspártot az egykori nyugdíjas szervezetek szülték újjá. Akkor ez volt, és akkor ez jó volt. Tudtuk, hogy ezen változtatni kell, de amíg sokan voltunk, halogattuk. Addig-addig halogattuk, hogy egyik-másik megyében már nem maradt senki.

Kell-e felelősöket keresni a pártban? Van, aki azt mondja, hogy nem kell, hiszen úgy is kevesen vagyunk. Ez igaz, de igaz az is, hogy fegyelem nélkül soha sem fogunk sikert elérni. Nem felelős az a párttag, aki dolgozhatott volna többet is, de inkább kibúvókat keresett? Nincs felelőse annak, hogy rosszul számolják össze a cédulákat és kiderül, hogy kevés az, ami soknak tűnt? Senki sem felel azért, hogy sok helyen felrúgták a választási stratégiánkat, s ahelyett, hogy két-három helyre koncentráltunk volna, mindenütt gyűjtöttünk? Nem felelünk-e valamennyien azért, hogy jó döntéseket hozunk, aztán nem hajtjuk végre őket?

Mi a megoldás, egyáltalán van-e megoldás? Nos, a kérdést közös erővel kell megválaszolnunk. Elemeznünk kell munkánkat, minden szinten, de az elemzés nem zárulhat azzal, hogy vége, nincs tovább. Folytatni kell!

A jövőt nem lehet íróasztalnál kitalálni. Nagy elődeink is mindig a tömegek élő tapasztalatát vették alapul. Nekünk is vannak sikeres szervezeteink, és ismerjük a siker titkát is: folyamatosan járják az embereket, benne vannak helyi szerveződésekben, a helyi társadalmi életben, áldoznak a pártért, s amikor jön a hajrá, dolgoznak. Azokra kell építenünk, akik a nehéz körülmények között is képesek eredményt elérni.

Egy szóval gondolkodnunk kell, de közben pénzt kell találnunk a központ üzemeltetésére, fenn kell tartani A Szabadságot. Na, és persze jönnek az önkormányzati választások is. Kell mindehhez hit? Kell, de ezért vagyunk kommunisták.

Thürmer Gyula

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 20 perc)   /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 17 perc; KLIKK!)   /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-03-29. HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Magyarság, alsószemétlét
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

Tartalom: A Molnár F. Árpád elleni államtitoksértési koncepciós perről, és az alacsonyrendű magyar faj vágómarha-kijelölt állapotának mesterséges programozásáról. Youtube-kommentáló, aljaszemét, agyalágyult fajmagyarok és részünkről még nem érvényesített büntetőjog. Az állatvilág és a magyarság. Önállóság vagy faji csordaidiotizmus. A bizonyítékok elnyomó tömegei ellenére tipikusan magyar alsófaji, ön- és tömegpusztító, primitív állati barbarizmus és irányított gondolkodásképtelenség. Hogyan lett egy zsidó vezető több, mint 15 millió magyar az egész Világtörténelem során. Amerikai és magyar Echelon-tanúk, a lejtő legalján pedig disznómagyarfaji ostobaság. A Molnár F. Árpád - aki legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja - dedós stílusú magyarázásról a söpredék és marha vágómagyarok kedvéért. A magyar szeméttelep morális és büntetőjogi eladósításáról. Múlt időben olyanokról, amik még meg sem történtek...
/Zene: Ennio Morricone/   KLIKK az oldalra! (20 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Következő cikk:
2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV:
Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)

/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 22 perc; KLIKK!)   /Zene: Enya (4 műve)/
Bill Clinton amerikai elnökTartalom: A Világtörténelem legnagyobb külföldi, zsidó és magyar alakjairól. Az Echelon-tanúk nagyságáról és rendkívüli, magasztos státuszáról. Minden magyarok első Echelon-tanúkat gyűjtő helye: A HÍRHÁTTÉR. Az 1500-ak maffiája: a magyar köztársaság pszichiáterei, a Kádár-érából átmentett módszereik és szélsőjobboldali, háttérhatalmi pártfogóik. Soós József Úr elleni elektromágneses (foton)csapás az NBH budapesti főépületénél. Elkerülhetetlen győzelmünkről, ellenségeink biztos bukásáról. Gyurcsók József, távgyógyítás és a többiek. Amit használunk: Az ISTEN és/vagy Nagy Babilon Ereje? Jöjjetek közénk, Echelon-tanúk! A magyarság már régen a világ legnagyobb nemzete lenne... És még egy történet...
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu