Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Nyílt levél Gerő Andrásnak és Dobrev Klárának

 

2010-02-13.
Varga Szibilla (a Magyar Sors főszerkesztője)
(Publikáció a Magyar Sors Online főszerkesztőjének engedélyével)

A levél eredetileg Gerő Andrásnak íródott, de a mostani közzététel 2 személynek szól, Gerő Andrásnak és Dobrev Klárának. Mindenki képzelje oda a többesszámot, mivel Dobrev Klára legutóbbi előadásában ugyanarról beszél, mint Gerő, mellesleg ez várható volt.

Az írásból csak és kizárólag pár bekezdés bevezető rész másolható a folytatáshoz az oldalt és a forrást szigorúan kérem megjelölni!

T. Gerő András!

Nézem az Echo Televízió 2008. február 18-i adását, este 20.30, Ez történhet a héten c. műsorát, ahol az egyik meghívott Gerő András történész volt. Ezúton tennék egy-két megjegyzést mondandója egy darabkájához, mellyel súlyosan sérti a magyar anyák érdekeit.

Minden tiszteletem Kocsi Ilonának, aki megérzésem szerint döbbenetében megpróbálta Gerő vehemenciáját letörve józanul megmagyarázni, miért is van ma Magyarországon gyes és családi pótlék.

A következő hangzott el Gerő András magát többször hangsúlyozottan értelmiségként aposztrofáló történész szájából, nem szó szerint idézve: „A miniszterelnök a kiadások és adók csökkentéséről beszél, kérdem én, miért kötelező, hogy ma Magyarországon az anyák 2-3 évig gyesen maradhassanak? Miért jár alanyi jogon a családi pótlék? Mi ez, 60-as évek? A világ nem erre tart, minél képzettebb egy nő annál kevésbé érdekelt abban, hogy egy ilyen folyamat részese legyen, hogy otthon maradjon a gyermekével…” stb.

Nos akkor én, mint 2 kiskorú gyermeket nevelő gyesen lévő édesanya 4 gyermekkel a családunkban tájékoztatnám Önt a világ folyásáról, és a nők helyzetéről, és a gyermeknek, mint frissen érkezett emberi lénynek a jogairól!

 


Varga Szibilla 2010 január 31-én.
(A fotó teljes méretéhez klikkeljen rá!)

Nekem, mint gyermeket szülő nőnek, és a világ egyik társadalmi intézményében (magyarországi demokrácia) létező állampolgárnak jogom van eldönteni, akarok-e dolgozni vagy nem, a gyermekem mellett. Karriert akarok-e építeni vagy gyermeket nevelni és családot ápolni. Akarok-e 10-12 órát lehúzni éhbérért úgy, hogy az 1 éves gyermekemet bölcsődébe adom, ami egyenlő az intézettel, főleg a mai ápoló és munkaerőhiány miatt embertelenek a viszonyok egy csecsemőnek. Akarok-e gyermeket szülni vagy nem ebbe az ellehetetlenítő társadalmi-gazdasági rendszerbe, akár 10-et is. Akarok-e visszamenni gyed után a jól fizető állásomba, hogy nehogy kirúgjanak, vagy döntök a gyes mellett, mert ez a gyermekem érdeke.

A gyermeknek joga van minimum 3 éves koráig az édesanyja mellett lenni, a mai fejlett pszichológiai spirituális és társadalomtudományi kutatások igazolása is e mellett szól, hiába szeretnék azt, hogy minél hamarabb elszakíthassák az anyáktól a teljesen az anyában létező lelkeket. A gyermeket nincs joga egyetlen anyának és egyetlen társadalmi intézkedésnek sem arra kényszeríteni, hogy születése után elszakítva töltsön akár egyetlen percet is az édesanyjától. Ez a bolsevik módszer. A tudatmódosítás és idomítás egyik legjobb módszere, gyökerében elbizonytalanítani és védtelenné tenni az emberi lényt, családok szétszakításával, a gyermek izolálásával, akár hetes bölcsődébe beadva. Milyen 60-as évek? Maga történész? 1967-ig nem létezett Magyarországon semmiféle gyes! Az én nővérem 1963-ban született, anyámnak nem volt lehetősége az előbbiekből kifolyólag otthon maradni vele. Irány a bölcsőde. A nővérem olyan beteg lett, hogy majdnem belehalt. Nem fertőző beteg volt, orvosi szakvélemény (főorvosi!) igazolta, hogy a gyermeknek két hete van hátra, ha nem veszik ki a bölcsödéből! Egyszerűen nem képes elviselni egy emberi lélek, ha elszakítják az anyától. Az én anyám állása kockáztatásával innentől kezdve a hátralevő éveket fizetés nélküli szabadságon töltötte. Ugye ismerős még ez a szó, és az is, hogy KMK? Közveszélyes munkakerülés. Nem lehetett az anyának nem dolgozni akkor sem, ha nem akart enni, fizetést kapni, hogy a gyereke mellett lehessen. Ennyit a hatvanas évekről. A nővérem orvos, magasan kvalifikált szakember, 6 éve gyesen van a gyermekeivel, minden karriert félretolva, nyomorogva, 25 ezer forinttal!

A világ nem erre halad! A nyugati fejlett demokráciák figyelembe veszik az emberi élethez való jogokat. Nem azzal emancipálják a nőket, hogy menjél dolgozni a gyufagyárba, aztán haza, mossál, meleg vacsora estére, kölök meg le van tojva. Nem erre halad a fejlődés, hogy megfosztjuk a gyermeket az anyja lényétől. Nem erre halad a fejlődés, hogy pénzügyi kényszereket alkalmazva, a társadalmat az éhhalál szélére taszítva az anyákat küldjük 4 műszakba! Nem erre halad a fejlődés, hogy kijelentjük, értelmes okos nő nem hajlandó a gyermekével otthon maradni, mert ő értelmiségi, és az értelmiség karriert épít, nem pelenkát mos, arra ott a bébiszitter, amit a több százezres fizetésből megtehet ugyebár. Nem erre halad a fejlődés, hogy megfoszthatjuk az anyát és gyermekét az együttlét jogától. Nem erre halad a fejlődés bármely egészséges nyugati demokráciában, hogy a családok nem tudnak megélni, ha az anya nem dolgozik! Azért van gyes, mert a férfiak, mint tradicionális családfenntartó egyének nem tudnak annyit keresni, hogy eltartsanak egy akár, csak 3 tagú családot, ez csak valamilyen kis kompenzáció, mivel a nő kiesik a munkából. A normálisan fejlett gazdasággal rendelkező államokban a nők otthon vannak, és a tradicionális szerepüknek tesznek eleget a tűzhely melegét oltalmazva! Nem három gyermek után nevezik ki őket főállású anyának, szintén kiszúrva a szemüket 25 ezer forint gyesnek megfelelő összeggel. Külföldön az elvált asszonyok a férjeiktől asszonytartást kapnak, mert az otthonuk volt a munkahelyük!

Nem erre halad a világ, hogy tudományosan megmagyarázzuk mindennek az ellenkezőjét, és legyalázzuk a magyar anyákat, mert csak a buta, sötét, lusta réteg marad otthon gyesen, az értelmesebbnél a karrier a trendi, hogy megmagyarázzuk, hogy anyának lenni csak külső megalázó nyomás az anyára, és nem is akar igazán anya lenni.

A világ megmondom én Önnek, merre halad, minden magyar gyesen lévő anya nevében!

A fejlődés arra halad, hogy a materiális kényszernek ellent lehet állni, hogy a gyermeknek, mint emberi lénynek van lelke és szelleme, és ezt minden materialista el fogja fogadni, a gyermeknek a fejlődését joga van a szülőnek felügyelni, joga van a szülőnek abba az iskolába, óvodába íratni, ahova jónak látja, joga van eltiltani a médiumokból fröcsögő szeméttől, joga van megvédeni, akár a saját nincstelensége és munkanélkülisége árán is a bölcsődei gyalázattól, a szívtelen, érzéketlen tömegbutítástól. Joga van az anyának akkor is otthon lenni a gyermekeivel, ha az állam nem ad semmit! Hogy miért? Mert ez a gyermek érdeke.

Az államnak kötelessége az állampolgárai felé biztosítani a megélhetést. Kötelessége olyan munkahelyeket és fizetéseket adni a férfiaknak, hogy el tudják tartani a családjukat és az asszonyaikat. Kötelessége biztosítani a gyermeknek, hogy az igényei szerint az édesanyja mellett nevelődhessen, minden anyagi megszorítás nélkül. És nincs joga az anyákat munkába kényszeríteni.

Hogy miért? Mert alapvető emberi életünk minőségéhez jogunk van. Emberi méltóságunkhoz jogunk van. A gyermeknek joga van az anyjához!

Jogom van eldönteni, hogy ha a gyermekem elmúlt 3 éves, akarok-e dolgozni, vagy a családomat és a gyermekeimet akarom nevelni és támogatni az anyai jelenlétemmel. Hogy nem 12 óra meló után esek haza és addig a gyerekem már végignézte az összes kereskedelmi és mozi csatornát beleértve a nemi fajtalanságot bemutató rajzfilmekkel. Jogom van eldönteni, akarom-e akarata ellenére óvodába járatni 3 évesen, ha a gyermek nem igényli csak 5 éves korában. Sok mindenhez jogunk van, mert ez egy fejlett demokrácia és jogállam. Ha tévednék, javítson ki. Akkor miről beszélünk?

Arról beszélünk, hogy a magyarországi demográfiai csökkenés olyan brutális méreteket öltött, hogy Önnek nincs joga megkérdőjelezni a családtámogatási rendszert, ami így is igen-igen hagy kívánni valót maga után. Arról beszélünk, hogy az Ön által populistának bélyegzett Orbán Viktor nem adta alanyi jogon a családi pótlékot, hanem oktatáshoz kötötte, akkor nem hallottam az ágállást…..Arról beszélünk, hogy a családi pótlék nem 25 ezer forint, ahogy Ön állítja, hanem 12-13 ezer forint gyerekenként, attól függően, kinek hány gyereke van, vagy egyedülálló-e. Arról beszélünk, hogy az ember mivoltát, az emberi létét, egész életét, a társadalmi helyzetét és társadalomba való beilleszkedését a gyermekkor és az anyjához való viszonya határozza meg. Ezt nálam sokkal okosabbak már sokkal régebben lefektették törvénybe.

Tehát utoljára ezt akkor hallottam, amit Ön mondott, amikor a pénzügyminisztert úgy hívták, hogy Bokros Lajos. Közlöm ezúttal Önnel, sem családi pótlékom, sem gyesem nem volt, mert a férjem hajszállal, de többet keresett annál, amit a bolsevik népirtó Bokros-Horn kormány előírt fejadagnak. Akkor sem mentem el dolgozni, és most sem fogok. Mert a gyermekem egészséges lényének a kifejlődése a tét, nem holmi edzőcipő.

Zárszóként:

Magyarországon a Ratkó korszak lezárultával az ötvenes évek végétől napjainkig 8 millió abortuszt (dokumentált adat!) végeztek el az anyákon! 8 millió gyilkosság a magyar nép ellen. 8 millió anya kínja, és örök önmarcangolása. Mindezt miért? Mert a bolsevizmus még mindig itt van. A bolsevizmus itt van, mert 8 millió abortuszon átesett népnél meg lehet kérdőjelezni a családtámogatás tényét! Mert a 8 millió abortuszra kényszerített magyar nép még nem bírt kipusztulni.

Megnyugtatom Önt, nem is fogunk! Nem fogunk kipusztulni, ha a fene fenét eszik, akkor sem! És fogunk szülni, és fogunk enni is, és védjük a gyermekeinket, tűzzel-vassal! És a férjeink, embereink dolgozni fognak, mert nem akadályozhatják meg őket ebben, a magyar soha nem fog éhen halni!

A bolsevizmus itt van, mert a Köztársasági Elnök egy rossz pillanatában odáig süllyedt morálisan, hogy aláírta a népirtó törvényt. De nem fog sikerülni!

Ezúton üzenem minden magyar édesanya nevében: Nem adjuk föl!

Sósabbak itt a könnyek
S a fájdalmak is mások.
Ezerszer Messiások,
A magyar Messiások.

Ady

Varga Szibilla
(könyvtáros)

(2008. február, Magyar Sors Online)
 Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 2. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 3. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 4. Médiakartell minden népek irtására
 5. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 6. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-02-13. -
20%, azaz húsz százalék - EU-s közbeszerzések, pályázatok (korrupció, Predesztináció)
/Nagy Sándor "Naleksz" (szerkesztő, tervező)/
Részlet: ...kijelentette, hogy „szinte nem tudok olyat mondani, ahol a kivitelező cég valamilyen úton-módon ne tette volna érdekeltté a befektetőt, hogy őt válassza”. (...) Ennek az összejátszó rétegnek nagyságrendekkel nagyobb a károkozása, mint bármi másnak. (...) ...az itteni speciális (EU-s, állami, önkormányzati) bűnszövetkezeti vadhajtása azonban csak húsz éves múlttal él és virul. A gátlástalan harácsolást a szintén korrupt, rövidlátóan buta és dühítően lapító vagy elmaszatoló hatóságok sem fékezik. Bűnösen fedezik a bűnözőket. Mivel technikailag fejlett világunkban minden dokumentálva van (!), csak elő kellene venni az anyagokat… (...) A vaddisznóknak mindenképp felelniük kell tetteikért...

 

Következő cikk:
MEGDÖNTHETETLEN MAGYAR REKORD!
2010-02-13. - HÍRHÁTTÉR TV:
Hírháttér-botrány a Torgyán-Kisgazda kampánnyitón (operatív film, kordokumentum)

/Soós József (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Soós József a Torgyán-Kisgazda kampánynyitón minden magyar idők első olyan felszólalását eszközölte, amely az Emberiség legfenyegetőbb és legfőbb problémáját, az elmeirányító Echelon-technológiákat és azok leleplezését célozta. Ezzel Soós József - a holtak országában - minden magyar idők rekordját megdöntve önmagában is megelőzhetetlen rekordtartóvá vált, és bevonult a magyar történelemmel együtt a Világtörténelembe. Erről könyvek, lexikonok, idegen nyelvű könyvek és médiumok fognak megemlékezni. Így kezdtük, amiről elmondtuk már akkor, amikor még el sem kezdtük, hogy ha tetszik, ha sem, végigcsináljuk, és senki nem állíthat meg bennünket...
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu