Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő),  Bokor Imre (ezredes professzor),  Czike László (közgazdász,  publicista),  Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő,  költő),  EFE Alapítvány,  Fenyvesi Miklós (főszerkesztő,  költő),  Fenyvesi Theresa (író,  tanár,  Echelon-tanú),  Figler Csaba (költő,  újságíró),  Jövőnk. info,  Karancsi Tibor (olajrendőr,  túlélő),  Kozenkay Jenő (kémelhárító),  Kőrösi Imre (OGY-i képviselő,  tényfeltáró),  Lakatos Pál (újságíró,  tényfeltáró),  a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök),  Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő),  Magyar Néppárt és Sebők István (elnök),  Magyar Sors Online és Varga Szibilla,  Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus,  svéd országgyűlési képviselő),  MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök),  Krisztián György (Anglia),  Mónus Áron (matematikus,  író,  tényfeltáró),  Munkáspárt,  Nagy Attila (orvos,  közíró),  Posta Imre (tényfeltáró),  Roma Jogvédő Újságírók,  Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár,  közgazdász),  Szász Lóránt (tudós,  költő),  Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró),  Szeszák Gyula (főügyész,  olajügyész,  túlélő),  Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő),  Torgyán József (miniszter),  Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége),  Választópolgárok Szövetsége,  http://www. valosag. net,  Vanilia,  Wennesz István (tengizi túlélő),  Zsigai Klára (költő,  aktivista),  Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE),  Barna Tibor (KJE),  Gőbl György (KJE) és sokan mások. . .  Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP,  a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak.  Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon,  Balajti László (NBH-igazgató),  Bencze József (országos rendőr-főkapitány),  Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos),  Dávid Ibolya,  Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya),  Draskovics Tibor,  Fehér Zsuzsa,  Ficsor Ádám,  Gergényi Péter,  Gyurcsány Ferenc,  Juhász Gábor (titokminiszter),  Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese),  Kopasz Zsolt (vezető ügyész),  Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró),  Kovács Tamás (legfőbb ügyész),  Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató),  kuruc. info,  Laborcz Sándor (KGB),  Madarász Károly (KFH-igazgató),  Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője,  MAZSIHISZ,  Medgyessy Péter,  Metzinger Éva (jegyző),  Németh Sándor (Hit Gyülekezete),  Orbán Éva,  Orbán Viktor,  Pesty László,  Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista),  RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői,  Szilvásy György,  Szűcs Attila,  Varga Éva (vérügyész),  Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere).        (2009. 11. 10. )

   

Szerencsejáték elmeirányításra; A Sátán fogságában

 

2009-11-17.
Tánczos Krisztina (keresztyén emberjogvédő, gazdasági elemző, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Szerencsejáték a Háttérhatalom szervezésében.Csilingelő pénz, Jackpot, vibráló fények, mágikus vonzerő, nyereségvágy. Ezek a dolgok, amelyek miatt sokan egy végtelen játszmába esnek. A szó szoros értelmében.

Azt gondolhatnánk, hogy a szerencsejáték-függőség viharos elterjedése a huszadik századhoz köthető. Ez azonban egyáltalán nincs így. Számos irodalmi és történeti adatunk van arra nézve - a Korántól kezdve Kapisztrán Szent Jánoson és Szalézi Szent Ferenc Filoteáján át, ha úgy tetszik, Mikszáthig -, hogy a problémával korábbi idők társadalmainak is jócskán szembe kellett nézniük. A játékgépek, szerencsejátékok csábítása rengeteg családot tett már tönkre.

A hagyományos szerencsejátékok (lottó, totó) mellett ma már a rulettől a kaparós sorsjegyekig számos és változatos módon nyerhetünk. A játékkal nincs is semmi baj egészen addig, amíg csak szórakozást jelent. De ha túllépünk egy bizonyos határt, akkor veszélyeket rejt.

Az emberek kisebb része a sikerért, a játék kedvéért játszik. A nyeremények megszerzése érdekében több millió ember száll játékba hetente rendszeresen, kis tételekkel. De ők természetesen nem betegek. Általános emberi vonás a meggazdagodás iránti vágy és a kockáztatás öröme, szeretete. Ha ezek kélése kontrollált, illetve kulturáltan történik, akár kellemes szórakozást, időtöltést is jelenthet.

Sokan vannak azonban, akikben a játékszenvedély annyira erős, hogy közvetlenül fenyegeti őket a pénzük, teljes vagyonuk elvesztésének és személyiségük széthullásának veszélye. Egész családok megélhetése kerülhet veszélybe, mert sok játékfüggő bűnözéssel próbálja megszerezni adósságai törlesztéséhez vagy az újabb játékautomatázáshoz szükséges pénzt. Ha a szerencse kedvez a játékosnak, akkor még inkább felbátorodnak, és még nagyobb nyerési esélyeket latolgatnak. Ha azonban veszítenek is a játék során, úgy érzik, folyamatosan játszaniuk kell a nyerés reményében. Akiknek már szenvedélyévé vált a játékautomatázás, másokra, rokonokra, hozzátartozókra támaszkodva igyekeznek fenntartani szenvedélyüket. Ha viszont ezen az úton már nem sikerül, képesek bűncselekmények árán is pénzhez jutni, csak hogy játszhassanak. Ezeknél az embereknél az adósság mértéke sosem számit. A problémát az jelenti, hogy semmilyen külső körülmény hatására - például a pénzhiány, családi adósság - nem képesek lemondani játékszenvedélyükről.

A játékszenvedély előfordulásával kapcsolatban a statisztikát jelenleg az Amerikai Egyesült Államok nemzeti epidemiológiai felmérése szolgáltatja. A közzétett adatok alapján az amerikai fehér népességben 1,2 %, a feketék között 2,2 %, az őslakos és ázsiai eredetű népesség körében 2,3 % az előfordulási aránya a játékfüggőségnek. Valószínű, hogy Magyarországon is hasonló értékek határán mozog ez. A szűk, egy-két százalékos sáv is egy-két ezer szenvedélybeteget, velük együtt pedig fél-, egymillió érintett és szenvedő, netán fedél nélkül maradó családtagot jelenthet hazánkban.

Az orvostudomány jelenlegi ismeretei szerint a játékszenvedély nem gyógyítható betegség, ám tünetmentessé tehető. Az elmúlt másfél évtizedben feltárt molekuláris szintű biokémiai eltérésekre alapozva számos gyógyszert is - köztük sok olyat, melyekkel a depressziót eredményesen lehet gyógyítani - próbáltak és próbálnak ki a probléma kezelésére, változó eredményességgel. S bár ez egy nagyon súlyos és összetett betegség, azért segítség akad nálunk is. Az igazi gyógyulás azonban az, ha nem engedelmeskedünk a SÁTÁN csábításának, és ezt a végzetes játékot el sem kezdjük. NE ENGEDELMESKEDJÜNK!!!

Tánczos Krisztina keresztyén emberjogvédő, gazdasági elemző, Echelon-tanúTánczos Krisztina további cikkeiből, filmjeiből:
2009-09-27. - Tényfeltárás a Hatalom irányításának szerepéről, a Rendszer látszat-igazságszolgáltatási működéséről
2009-09-23. - Egy politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú újságíró - a politika és a titkosszolgálati terrorista bűnszervezet megbízásából elkövetett - gyalázatos meghurcoltatásáról
2009-08-12. - "Itt a tizedelés csúf évada" - Tánczos Krisztina legújabb hatalmi kijelentése
2009-05-18. - Kijelentések és versek a Megprófétált és felépült Echelonról
2009-05-08. - Támogassuk a magyar gazdákat! - Felszólítás az Echelon-álomból történő ébredésre!
2009-04-17. - A hit mágikus ereje, vagy az emberben szunnyadó természetes adottságok felszínre hozása
2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig (Film, 39 perc)
2009-01-20. - Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok
2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b. ,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
A Jézus Krisztus kislányt támaszt fel.2009-11-16. -
HÍRHÁTTÉR TV: Efézusi Diána vagy Baphomet? Vagy az ISTEN! (Apostolok Cselekedetei 19:28.)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén (keresztény) emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) és Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád és Soós József az "Efézusi Diána vagy Baphomet? Vagy az ISTEN!" című filmben./Zene: Warhammer - Chaos Gate/
(Film, 9 perc)
Tartalom: Rövid, de átfogó prezentációt láthatnak és hallhatnak az ókori bálványimádástól a jelenkorin át a már aktív, és nem sokára az egész bolygón - a Jelenések Könyve Próféciáinak megfelelően - kötelezővé tett bafomet-kultuszig. Zsidóság, pogányság, háborúk, szokások és hagyományok, pápaság, Németh Sándor és Hit Gyülekezete, Echelon, Menny és kárhozat. Na és a Kapu. Alighanem minimum egész Európában abszolút elsők vagyunk a tényfeltárásokban és a kornak leginkább megfelelő, továbbá a kort legfőképpen leleplező prédikációk terén. És mint szinte mindig, filmünk közben csaknem végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Sr. Georgette Musambi Kefa: Father (Adoráció Kongóból)2009-11-18. - HÍRHÁTTÉR TV és Rádió: Az ismeretek a totális szemléletváltáshoz vezetnek - Hatalmak alatt az emberi faj
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén (keresztény) emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú), Tibor (üzletember, vállalkozó)
és Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

Balra Soós József mintegy "Gondolkodó" szoborral, jobbra Molnár F. Árpád, keresztül és háttérben a HAARP-pal./Zene: Sr. Georgette Musambi Kefa (kongói)/
(Film, 20 perc)
Tartalom: A kongói Musambi Kefa adorációs dallamai társaságában hárman beszélgetünk az elmeprogramozás és az Echelon ismerete miatt bekövetkező gyökeres és elkerülhetetlen világszemlélet-váltásról, aztán arról, vajon a Legfőbb Hatalom milyen életvitelt vár el tőlünk. Milyen iskolát és karriert érdemes választanunk? Vagyon és adakozás. Az Emberiség trónfosztása. Szólunk ezen közben a Marian Cozma-gyilkosságról, Heller Ágnes filozófus gondolatairól, az egykori Fókuszos, majd kormányszóvivővé züllött Batiz Andrásról, továbbá a külföldön élő magyarság intellektuális minőségéről. Jézus mellett érintjük Gábrielt és Keresztelő Jánost is.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu