Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

A film üldözését a törvény bünteti!
HÍRHÁTTÉR TV:
A bűnözés pszichiátriája - Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform


 


Soós József (Titán) és Molnár F. Árpád csúcs-tényfeltárók, és legalább egész Európa legfőbb Echelon-ta
núi "A bűnözés pszichiátriája" című 2010-es leleplező Hírháttér-filmben.
(A teljes mérethez klikkeljen a képre!)

 

2010-04-19.
Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, csúcs-tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom:
A magyar történelem leghírhedtebb orvosairól, így Pigniczki Zsuzsa kém- és repülőorvosról, élettársáról, Kiss László alezredesről, igazságügyi elmeszakértőről és az ország 1500 pszichiáterének egységszándékban, bűnszervezetben, hivatásos gyilkosokként és alkotmányos rend elleni bűnözőkként való, 100 éve folyamatos rombolásáról és pusztításáról. Valamennyi elkövetőt átmentették és kinevezték. Az összes tényfeltárót azóta is 100% egységszándékban üldözik és próbálják meggyilkolni. Kivétel köztük soha, minimum az elmúlt 70 évben a mai napig sem találtatott. Csak bűnözők vannak közöttük!

Az imperialista gyógyszergyárak államközi bűnözése és népirtása érintése mellett botránytudósítást láthatnak a magyarság egyik legfőbb Holocaustjának korábbi székhelyéről, a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórháza (ma Repülőkórház) bejáratától, amelyet a film rendezője, Molnár F. Árpád - mivel anyja ott dolgozott - kiskorától fogva belülről ismer, ahogy a bűnszervezet átmentett elkövetőit és módszereit, gyilkossági maffia-összefonódásaikat és a politikai gyilkosságok eme kádári-orbáni-gyurcsányi-bajnai-fajtáját roppant mélységeiben!

És még: a pszichiátria őskövületi áltudománya, a jövő tanításai és az Elkerülhetetlen Világreform.

-   -   -   -   -   -   -

Néhány jó tanács, mielőtt a HÍRHÁTTÉRHEZ állami bürokrata vagy multimilliomos bűnözőként hozzányúlni próbál, a szokásos rosszindulattal, megszokván, hogy bűnözése mindig következmények nélkül maradt:
   - A HÍRHÁTTÉR nem mi vagyunk, és az sokkal előbb lett, mint önt apja, anyja vagy selejtes rokonai tervbe vették, ahogy az ön bűnöző fajtájának bukása is sokkal-sokkal előbb elkészült.
   - A HÍRHÁTTÉRREL szemben soha ne legyen visszautasító vagy ellenséges. Ha a HÍRHÁTTÉR nyitottan közeledik, ne merjen elzárkózni, és soha ne merjen minket megtagadni(!), mert a szemeinket nem kell nyitva tartanunk, hogy a Főhatalmak mindent lássanak és tökéletesen regisztráljanak, csak a megfelelő alkalmat várva a válaszcsapásra, helyesebben már végleg előre elkészítve azt!
   - Vegye figyelembe mocskos állatként, ha beszűkült értelme és cselekvőképessége lehetővé teszi, hogy amivel szemben harcolni kíván, az már akkor győzelmet aratott, amikor Ő még hozzá sem fogott Küldetése e szakaszához, és a világ nem a magafajta által kívánt elbutulás, hanem a tájékozódás és az interaktivitás felé tart: visszafordíthatatlanul. Így ha nem akarja, hogy a HÍRHÁTTÉR megszervezze törvényes kivégzését, ne kezdjen az abszolút győztesekkel, ha pedig nyomorult rokona, ismerőse stb. ezt tette, mondjon le róla, mert neki - mint Júdásnak volt Krisztus elárulásával - már úgyis mindegy.
   - A HÍRHÁTTÉR gondoskodott arról, és eztán is gondoskodni fog, hogy amint választottai elé akadályokat gördítenek, az ellenség elé annál nagyobb akadályokat gördít, és olyan botrányköveket vet elé, amelyeken garantáltan összetörik magukat - ahogy ezt most is tudatos programtervek szerint teszi. Ennek célja, hogy aki nem üt meg egy bizonyos morális színvonalat, az feltétlenül csapdába kerüljön, gondolatai, érzései, ösztönei, tettei által megrontasson, elbutíttasson, lealjasíttasson, megölettessen és örök kárhozatba vettettessen. A HÍRHÁTTÉR minden fenyegetésre és támadásra megsemmisítő irányú támadással reagál, és általában azonnal gondoskodni kíván a támadó szellemi és morális leépítéséről és örök szenvedésbe vetése garantálásáról.
   - A HÍRHÁTTÉR harcol a választottaiért. Így minden felelősebb pozícióban lévő személy csak egyszer csodálkozhat azon, hogy akár százmilliárdos bűnözőként hogy került néhány szegény politikai üldözött keresztyén és kvázi hajléktalan hálójába úgy, hogy ki sem tud kászálódni többet. Ugyanis akit a HÍRHÁTTÉR - tekintettel a Küldetés abszolút Prioritására és súlyára - felelős hivatali, anyagi stb. pozícióban egyszer csapdába ejtett, azt többet nem engedi el. Akinek ez nem tetszik, próbálkozzon bármivel: a HÍRHÁTTÉR gondosan igazgatja annak útját, és biztosan elbuktatja.
   - A HÍRHÁTTÉR nem tartozik államhoz és titkosszolgálathoz, hanem a Forrásból Jött, és Maga a FORRÁS.

Akiket hülyéknek terveztek: A képen kopasz zsolt, kurimay tamás és kovács tamás terrorista tömeggyilkosok, az Emberiség örök kínzatásra ítélt antikrisztus ellenségei.

Sorold még, kovács tamás (legfőbb halálügyész), milyen adósságai vannak az ISTEN Választottainak! Hozd a serleged, Júdás, Babilon féktelen szajhája, és erőszakkal itasd velünk a vért! ITASD!!! ÉS FIZESS!!!

Ha itt nem indul, alatta megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)


 

Tényfeltárók:
Soós József "Titán"
és Molnár F. Árpád
(csúcs-tényfeltárók, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúi)

Operatőrök:
Molnár F. Árpád (Echelon-tanú),
Varga Szibilla Anna (Echelon-leleplező),
Soós József "Titán" (Echelon-tanú),
Tánczos Krisztina (Echelon-tanú)

Zene:
 1. Hans Zimmer;
 2. Hans Zimmer művére Lil Jon (rap)

Plakátok:
Molnár F. Árpád
és nem publikus

Malomanimáció:
Nagy Sándor "Naleksz"

Producerek:
Molnár F. Árpád,
Soós József "Titán",
Varga Szibilla Anna

Rendezte:
Molnár F. Árpád (keresztyén (tehát keresztény), emberjogvédő, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Felvétel: 2010 április 4., Kecskemét
Készült: 2010 április 18., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

A filmben érintettekből:
Bill Clinton (az USA illuminátus elnöke volt, az évtizedekkel korábbi emberprogramozásokat "vizsgáló" Elnöki Bizottság 1995-ös létrehozója), Exit Clov (az MK ULTRA és más illuminati projecteket megéneklő együttes), Fenevad (a Megjövendölt Bibliai kétszarvú Vadállat, a Bafomet (Baphomet)), Éger István (a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke, minden volt és mostani bűnöző, sorozat- és tömeggyilkos orvost bűnszervezetben pártoló, tehát a médiában úriemberként össze-vissza hazudozott bűnöző és keresztapa), Gyurcsány Ferenc (illuminátus MSZP-s miniszterelnök, bankár, korlátlanul sokkos gyilkos, tehát kurucmagyar, sortüzes terrorista), Adolf Hitler (a náci Németország Führere, háttérhatalmi beavatott), Candy Jones (Echelon-tanú; született Jessica Wilcox 1925.; a nácikkal az USÁ-ba átmentett elmeprogramozási projecteken belül az MK ULTRA áldozata, programozott titkos ügynök, adatvivő és szexrabszolga), Kiss László (a Kádár-rendszerből átmentett tömeggyilkos alkoholista pszichiáter, felülvizsgáló főorvos, betörő,alezredes, igazságügyi elmeszakértő, hivatásos állami jelentgető, a tömeggyilkos Pigniczki Zsuzsa igazságügyi elmeszakértő bűnöző élettársa, az Emberiség ellensége), Kovács Tamás (illuminátus tömeggyilkos legfőbb ügyész, volt katonai főügyész, terrorista, az Echelon-tanúkat bűnszervezetben üldöző Emberiség-pusztító, a Földet teljes kiirtással és örök kínzatással közvetlenül fenyegető Júdás, lelki halott, az ISTEN, a keresztyénség és minden ember ellensége), Kovácsics Ferenc (Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) főigazgatója, a pszichiátriai bűnözés katonai titkosszolgálati megrendelője, a katonaorvosok és a hadsereg JÚDÁSFAJI tégláinak főnöke, a katonatiszt-bűnözés és az elektrosokk terápiák (Madarász Károly mellett) legfőbb katonai vezetője, bűnszervezeti szervezője és koordinátora, a nürnbergi perekben a visszamenőleges hatályú halálbüntetések bevezetésének egyik legfőbb érve és indoka, minden idők és az Emberiség egyik legundorítóbb alakja, tehát korlátlanul és féktelenül kurucszintű mélymagyar), Jézus Krisztus (Megváltó, az ISTEN Fia), Kurimay Tamás (a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) vezetője, az Echelon-tanúk ellensége, tehát az Emberiség antikrisztus ellensége; tiszteletbeli elnökei között is minden magyar idők leghírhedtebb tömeggyilkos kádári orvosai, így Szűcs Attila professzor, minden rendszer és minden párt állami bérgyilkos nagytakarítója, súlyosan szociopata és bűnöző alkatú pszichopata), Magyar László (a Hírháttér által évek során számos alkalommal feljelentett és publikált pszichiáter bűnöző, a Kádár-érából átmentett tömeggyilkos állami katonatiszt, hivatásos tégla, ezredes, elektrosokkos és kábítószeres sorozat- és tömeggyilkos, a pszichiátriai bűnszervezet eminens mengelei alakja, igazságügyi elmeszakértő, felülvizsgáló főorvos terrorista, a hírhedt tömeggyilkos pigniczki zsuzsa és kiss lászló bűnöző katonatiszt-orvosok közvetlen főnöke, a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház (ma Repülőkórház) legfőbb pszichiáter tömeggyilkos vezetője), Medgyessy Péter (illuminátus, volt MSZP-s miniszterelnök, bankár, hivatásos jelentgető, az ártatlanok elleni népirtó elektrosokk terápiák kurucinfósan hahotázó tömeggyilkosa, tehát korlátlanul mélymagyar), Josef Mengele (minden idők leghírhedtebb tömeggyilkos orvosa; hitleri, koncentrációs táborbeli, az USÁ-ba valószínűleg átmentett emberprogramozó), Mónus Áron (matematikus, író, a Mein Kampf és a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei magyarra fordítója, politikai üldözött, az orbán viktori és cionista megrendelésű állampszichiátriai terrorizmus túlélője), Mark Phillips (hivatásos elmeprogramozó; ő programozta újra Alaszkában, réges-régi katonai eszközökkel Cathy O'Brien elnöki modellt), Cathy O'Brien (Echelon-tanú, volt CIA-s titkos ügynök, elnöki modell, szexrabszolga, az MK ULTRA (1953-1965) MONARCH emberprogramozások hőse), Barack Obama (interaktív illuminátus baphometimádó amerikai elnök, az Echelon-tanúk ellensége, tehát az Emberiség antikrisztus ellensége), Orbán Viktor (illuminátus miniszterelnök, az Echelon-tanúk és Echelon-leleplezők ellensége, tehát az Emberiséget totális kiirtással és kárhozattal fenyegető antikrisztus; a PÁRT Fideszes végrehajtója, Zombor Gábor tömeggyilkos vezére), Pákh Tibor (elmegyógyintézetekbe zárt, altatás nélkül sokkolt politikai üldözött túlélő, akit a kurucféreg, vona gáborozó, szarmagyar terrorista és öngyilkos szuicidfaj miatt a nyugat rehabilitált, míg a kurucfajzatú hulladék kinevezte és dúsgazdaggá tette a tömeggyilkosokat), Pigniczki Zsuzsa (az MN II. Katonai Kórház (ma Repülőkórház) Ideg-Elme osztályának bűnöző katonaorvosa és pszichiátere, hivatásos kádári és 1990 utáni MDF-MSZP-orbáni jelentő, kém- és repülőorvos, elektrosokkos, tehát kuruckompatibilis tömeggyilkos, hazaáruló és nemzetbiztonsági csődribanc, az Emberiség JÚDÁSFAJI, elvetett ellensége, tehát szintén katonatiszt; gyereke Pigniczki Nóra; Madarász Károly KFH-tömeggyilkos és Kovácsics Ferenc KBH-terrorista vezér és tömeggyilkos végrehajtója), Vlagyimir Putyin (illuminátus orosz elnök, a Latimer Emberiség-pusztításra tervezett projectje sátáni és júdási antikrisztus vezetője, az Echelon-tanúk ellensége, tehát az Emberiség ellensége, Ázsia legfőbb nyilvános fenevadja, KGB-s tömeggyilkos terrorista, elnöki orgiák nemzetközi szervezője), Sátán (Lucifer, Ördög, Gonosz, Ősgonosz, Őskígyó, Azazel, Baál, Belzebub), Spéder Zoltán (volt Csányi-rezidens, a az Info Rádiót és a BBC-t magába olvasztott CEMP-csoport eminense, az index.hu bujkáló vezetője, százmilliárdos, a Hírháttér repülőrobbantásokat leleplező filmjeinek folytatólagos, hosszú időn át, feljelentések tömegei ellenére folyamatosan betiltó vezetője, ÉLI és társai egyik legfőbb szimbólumának, a repülőgépnek egyik legfőbb Predesztinált, öntudatlan manifesztálója, a titokzatos Nagy Babilon számunkra előre bejelentett Sanoma-botrányainak háttérhatalmi kiterjesztése, próféciabevégző, kiselejtített biorobot), Szabó György (Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója), Joszif Viszarionovics Sztalin (Dzsugasvili, a Szovjetunió vezető tömeggyilkosa), Tánczos Gábor (a körmendi H. Zsófia meggyilkolásának vádjával, koncepciós perek sora által, pszichiátriai kemikáliás és háttérhatalmi bűntettek sorát követően 10 évre ítélt túlélő), Tánczos Krisztina (a körmendi Tánczos Gábor rokona és patrónusa, keresztyén újságíró, Echelon-tanú), Brice Taylor (Echelon-tanú, Henry Kissinger külügyminiszter személyes programozott szexrabszolgája és titkos ügynöki agykönyvtára, presidential model), Veér András (minden idők leghírhedtebb tömeggyilkos magyar orvosa, tehát a Magyar Pszichiátriai Társaság, a pszichiáterszakma és a pártok féltett éke), Vona Gábor (Jobbik-elnök, az összes rendőrségi és titkosszolgálati népirtó módszer és eszköz - média szempontjából - legfeltűnőbb védelmezője, a népirtásokon kacagó, a magyarok öngyilkosságát nyíltan építő kuruc.info-s korlátlanul magyar), Valerie B. Wolf (new orleans-i, North Bay-ből való terapeuta, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke (The National Council of Jewish Women), aki az USÁ-ban százával gyűjtötte össze az Echelon-tanúkat)
 

 

Filmünket itt is megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes méretre válthat)

 

Itt is megnézheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

 

A filmben külön is hivatkozott filmjeink:
2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) (Film, 23 perc; KLIKK!)
 

2010-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP-álomban az egész bolygó (I See You, Cathy!)
(Film, 12 perc; KLIKK!)  

2010-03-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Világrekord Médiaüldözés, Féktelen Babiloni Bűnözés (Maffiafilm) (Film, 23 perc; KLIKK!) 
 

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik (Film, 17 perc; KLIKK!)
 

2010-02-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Polgári és katonai titkosszolgálati erkölcs, honvédelem (Orvosi, rendőri és bírói erkölcsök) (Film, 18 perc)
 

Molnár F. Árpád és Soós József a "Hitlertől napjainkig és túl" című Hírháttér-filmben.Orbán Viktor áldozatainak emlékére... 2009-12-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Hitlertől napjainkig és túl - Mengele és a nácik emberprogramozásától a biorobot magyarságon át... (Film, 13 perc)


 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha Internet Explorer helyett Mozilla programot használ, akkor ide kattintva letöltheti azt a Mozilla Download Helper programot, amivel filmjeinket saját gépére mentheti!

 


Soós József (Titán). Gondolkodó.
(A teljes mérethez a képre klikkelhet!)


Molnár F. Árpád 2010-ben. Gondolkodó kékben.
(A teljes mérethez a képre klikkelhet!)


Varga Szibilla Anna 2010-ben. Gondolkodó.
(A teljes mérethez a képre klikkelhet!)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma/   (Film, 16 perc)

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád/ /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/ (Film, 11 perc)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc) /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc) /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Bill Clinton amerikai elnök2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc) /Zene: Enya/

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk)
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc) /Zene: Steve Jablonsky/

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból)
/Varga Szibilla Anna- Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból)
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 23 perc; KLIKK!)   /Zene: Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk ismét csak azoknak, akik haladók a Háttérhatalom (...) ismereteiben! Keresztyéneknek kevésbé ajánlott! Valódi illuminati filmet láthatnak, bár nem ez volna az igazi célunk, hanem az ISTEN Léte tudományos bizonyítása (melyet most is bőven szolgálunk). Azonban - a magyarok bukására - mélyebben nyúlunk a Háttérhatalom titkos, számunkra belülről ismert illuminátus világába, mint eddig (...). Az 1925-ben született, programozott szexrabszolga és illuminátus háttérhatalmi titkos ügynök, világhírű divatmodell Candy Jones életén keresztül kalauzolunk - a beavatottak interaktív szemével - a Háttérhatalom, a Bibliában titokzatos Nagy Babilon rejtett, szörnyű és szó szerint végzetesen csábító mételyvilágába, helyesebben (...). Bár még mindig nagyon szűkszavúan fogalmazunk - hiszen az Igazság e magyar faj számára azonos a Krisztus Szegletkövén való kollektív összeroncsolódással -, az értelmesek számára elég a lényeghez, és szinte mindenkinek (...).

 

Következő cikk:
2010-04-20.
Nemzeti gyász a lengyel elitért; Magyarország, mint USA-gyarmat; Cigánydiplomaták
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Nagyon helyes, hogy a köztársaság elnöke és egyéb méltóságai kifejezték Magyarország hivatalos részvétét a lengyel elnök halála miatt. Így illik! De, hogy jön ide a nemzeti gyász? (...) Mi sajnálkozzunk azért, mert ők hoztak egy buta döntést, és egy repülőre rakták a lengyel elit színe-javát? (...) Az SS minden megmaradt titkos irata a győztesek kezébe került. (...) Az amerikaiak nem tudnak olyat kérni, amit a magyar kormányok ne teljesítenének (...).

   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu