Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Nemzeti gyász a lengyel elitért; Magyarország, mint USA-gyarmat; Cigánydiplomaták

 

2010-04-20.
Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)

Nemzeti gyász

Nagyon helyes, hogy a köztársaság elnöke és egyéb méltóságai kifejezték Magyarország hivatalos részvétét a lengyel elnök halála miatt. Így illik! De, hogy jön ide a nemzeti gyász? Mi közünk van nekünk, magyaroknak a lengyel elnökhöz? Mi sajnálkozzunk azért, mert ők hoztak egy buta döntést, és egy repülőre rakták a lengyel elit színe-javát? Miért kell a magyar gyereket nemzeti gyász címén az iskolában tovább szédíteni? Igen, szeretjük Bem tábornokot, mert a magyar szabadságharc karakán hőse volt. Tisztességesebb és főleg elkötelezettebb forradalmár, mint maguk a forradalom magyar vezetői. De mi köze Bem apónak a mostani lengyel elithez? Lehet, hogy az egész csak azért van, mert a lengyel elnök történetesen Katynba tartott? A lengyel tőkés elit, amely mindig is utálta az oroszokat, hősi eposzt faragott Katyn történetéből. Egy tény: Katynban kivégeztek lengyel tiszteket. A többi az, amit a legkülönbözőbb történelmi időkben a legkülönbözőbb politikai szándékokkal hozzátettek. Azt a változatot, hogy a szovjetek lőtték halomra a lengyeleket, nem kisebb személyiség találta ki, mint  Joseph Göbbels, a hitleri birodalom propaganda főnöke, a modern tőkés propaganda egyik megalkotója. A háború idején jól jött a fasisztáknak, hogy felpaprikázzák a lengyeleket az oroszok ellen. A háború után jól jött az amerikaiaknak, az USA-ban élő jelentős lengyel emigrációnak, hogy a Szovjetunió ellen lázítsák a lengyeleket. Ebbe a játékba még Gorbacsov is belement, aki saját árulását leplezte azzal, hogy „leleplezte” a szovjet történelem „sötét” foltjait. Gorbacsov feladta a másik verziót, miszerint a németek lőtték agyon a lengyeleket. Ez a verzió most kevésbé szalonképes, még ha igaz is. Végül is minek froclizzuk a németeket, akiknek megvan a maguk bajuk. Nem is értem, miről is vitatkoznak. Az SS minden megmaradt titkos irata a győztesek kezébe került. A szovjet szervek anyagai is megvannak, csak elő kell venni őket. De mást is mondok. Érdemes elővenni a korabeli amerikai és brit titkosszolgálati és diplomáciai jelentéseket. Sok furcsaság fog kiderülni. A brit titkosszolgálat, az MI5 például most hozott nyilvánosságra hét pecsét alatt őrzött titkokat, amelyek szerint a brit nemzet legendás alakja, Sir Robert Baden-Powell, a brit hadsereg altábornagya, a cserkészmozgalom megalakítója meleg barátságot ápolt a Hitler Jugenddel. Szóval, érdemes meggondolni, hogy miért és kikért kongatjuk meg a harangokat.

Gyarmati mentalitás              

A farkastól nem lehet számon kérni, hogy miért olyan, mint a farkas. Ő a farkas, ezért olyan, amilyen a farkas szokott lenni: ragadozó. Amerikától nem lehet számon kérni, hogy miért viselkedik úgy, mint egy gyarmatosító nagyhatalom. Az USA gyarmatosító nagyhatalom, ezért olyan, amilyen: ragadozó. Az USA úgy viselkedik Magyarországon, mintha a gyarmatán lenne. Ez baj, de még nagyobb baj, hogy a magyar elitbe is úgy viselkedik, mintha tényleg gyarmat lennénk. A magyar miniszterelnök kezét megköti az IMF, amiben a prímet az USA viszi. Az amerikai multik mindent megkapnak a magyar államtól, hivatalos támogatást és nem hivatalos protekciót, nekik jó törvényeket és készséges ügyintézést. Az amerikaiak nem tudnak olyat kérni, amit a magyar kormányok ne teljesítenének, legyen az katonák küldése Afganisztánba, Koszovó elismerése, a kubai rendszer ellen fellépő „kubai menekültek” befogadása, minden és akármi. A választások éjszakáján a budapesti amerikai nagykövet felkereste az általuk demokratikusnak nevezett pártokat, a Fideszt, az MSZP-és a LMP-t. A Jobbik szerinte nem demokratikus. Lehet, hogy tényleg nem az, de Magyarországon ezt a magyaroknak kell eldönteniük. Mit keres a választásokon egy idegen ország nagykövete? Legyen az amerikai vagy akármelyik másik! Miért nem tudunk leszokni a gyarmati mentalitásról, az éppen soron lévő nagyhatalom iránti alázatról? Miért nem tudunk önmagunk értékeire büszkéknek lenni? Miért erősebb a szolgaság érzése, mint a nemzeti önbecsülés?

Cigánydiplomaták

Ugye, Ön is felkapta a fejét? Pedig igaz! A Külügyminisztérium öt cigány fiatalt vett fel „ügyintézői munkakörbe” abból a 200 felső fokú végzettségű cigány fiatalból, akik letették a köztisztviselői versenyvizsgát. Az egész egy nagy kormányakció része, amelyhez EU pénzeket vettek igénybe. Rendben van, jó ötlet. Nem irigylem ezt az öt fiatalt. A diplomáciai munka különleges képességeket, sokféle tudást igényel. Nem véletlen, hogy a szakma kasztosodik, és előbb utóbb csak az uralkodó osztály képviselői és azok gyerekei lesznek ott. Ez utóbbiak kitűnő képességekkel rendelkeznek ahhoz, hogy kitúrják azokat, akik nem az ő klubjuk tagjai. Képes-e és akarja-e a minisztérium vezetése ezt megakadályozni? Félő, hogy a szép ötletből nem marad több, mint a cigánysággal kapcsolatos összes mai ígéretekből: szavak.

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:

A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma/   (Film, 16 perc)

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád/ /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/ (Film, 11 perc)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc) /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc) /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Bill Clinton amerikai elnök2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc) /Zene: Enya/

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk)
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc) /Zene: Steve Jablonsky/

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból)
/Varga Szibilla Anna- Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-04-19. HÍRHÁTTÉR TV: A bűnözés pszichiátriája - Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, csúcs-tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film: 17 perc + 4 perc Ending Scenes; KLIKK!)   /Zene: Hans Zimmer és Lil Jon (rap)/
Tartalom: A magyar történelem leghírhedtebb orvosairól, így Pigniczki Zsuzsa kém- és repülőorvosról, élettársáról, Kiss László alezredesről, igazságügyi elmeszakértőről és az ország 1500 pszichiáterének egységszándékban, bűnszervezetben, hivatásos gyilkosokként és alkotmányos rend elleni bűnözőkként való, 100 éve folyamatos rombolásáról és pusztításáról. Valamennyi elkövetőt átmentették és kinevezték. Az összes tényfeltárót azóta is 100% egységszándékban üldözik és próbálják meggyilkolni. Kivétel köztük soha, minimum az elmúlt 70 évben a mai napig sem találtatott. Csak bűnözők vannak közöttük! Az imperialista gyógyszergyárak államközi bűnözése és népirtása érintése mellett botránytudósítást láthatnak a magyarság egyik legfőbb Holocaustjának korábbi székhelyéről, a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórháza (ma Repülőkórház) bejáratától, amelyet a film rendezője, Molnár F. Árpád - mivel anyja ott dolgozott - kiskorától fogva belülről ismer, ahogy a bűnszervezet átmentett elkövetőit és módszereit, gyilkossági maffia-összefonódásaikat és a politikai gyilkosságok... (...)

 

Következő cikk:
2010-04-20.
Isten Birodalma
/Szisz János + Kiss Ádám és csapata felhívása/
Részlet: Mindenki másképp látja a világot, de az a legérvényesebb látásmód, optika, amivel e Világ Teremtője látja. (...) Az, aki megért, értelmes, és minél értelmesebb valaki, annál több hatalmat kap, mert több embert tud megérteni. És nem csak embereket, hanem állatokat is. (...) A Mindenható ahhoz, hogy új világot építsen, a régit el kellett pusztítsa, és annak a maradékát használta fel az új építésére. Ha Isten országát akarjuk felépíteni, szét kell zúzzuk és el kell rontjuk azokat a birodalmakat, amik Isten országa útjába álnak.
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu