Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Isten Birodalma

 

Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik mélyebben be vannak szervezve Isten munkálkodásába és tudják, hogy az összetartásban van minden erőnk. Isten angyalai megkerestek minket, és akik tudják, hogy miről van szó, akik szintén kaptak valamilyen jelet, azok jelentkezését várjuk. Elérhetőségeink: 06-30-827-71-16,  06-30-646-48-11  vagy a  katona789@hotmail.com. Fogjunk össze és győzzük le a sátáni uralmat! Az időnk hamarosan eljő!

Kiss Ádám és csapata
 

2010-04-20.
Szisz János

Isten Birodalma

"És azoknak a királyoknak idejében támaszt az egek Istene birodalmat, mely soha örökké meg nem romol, és ez a birodalom más népre nem száll át, hanem szétzúzza és elrontja mindazokat a birodalmakat, maga pedig megáll örökké."

Mindenki másképp látja a világot, de az a legérvényesebb látásmód, optika, amivel e Világ Teremtője látja.

A szeretet: azt tedd mással, amit kívánsz, hogy mások veled tegyenek; az segít megérteni a másikat. Az, aki megért, értelmes, és minél értelmesebb valaki, annál több hatalmat kap, mert több embert tud megérteni. És nem csak embereket, hanem állatokat is. Lásd, Bálám szamara: nem a szamár kezdett el beszélni, hanem Bálám kezdte azt megérteni, mivel Isten megnyitotta Bálám szemét, fülét, eszét.

Kérdés: mivel kommunikálunk, ha helyes ez a szó, inkább mivel szólunk vagy hallunk. Ha szívből, vagyis teljes lényünkből, akarat, érzelem, értelem, hittel meggyőződve, valós alapokon mondunk valamit, akkor elkezdünk alkotni, teremteni.

Ha szívvel hallunk, akkor részt veszünk a teremtésben, elkezdünk építeni vagy rombolni úgy, ahogy a teremtő akarat diktálja.

Rombolásról: A Mindenható ahhoz, hogy új világot építsen, a régit el kellett pusztítsa, és annak a maradékát használta fel az új építésére. Ha Isten országát akarjuk felépíteni, szét kell zúzzuk és el kell rontjuk azokat a birodalmakat, amik Isten országa útjába álnak.

Ez a rombolás nem ember akaratából fog történni, hanem hallani fogjuk szívünkkel, hogy mit kell tennünk A Mindenható parancsára.

A Halálról: Az emberek félnek tőle, pedig nem is létezik. A halál a lét magasabb formájában való létezés. Az emberek végül is tetteik következményeitől félnek és hogy meg kell fizetniük minden tettért, amit nem szeretetből tettek, vagyis nem A Mindenható iránti engedelmeskedésből vagy embertársuk iránti szeretetből.

Ha valaki nem hal meg, mikor természetszerűen eljött az ideje, vagy mikor tette eredményeként meg kell halnia, akkor el veszi a helyet az elől, akit A Mindenható küldene a Földre. Így romlott a világ a XX. században abortusz, rákos és idős betegek mentésével. Mire most a XXI. században egy teljesen eltorzult világban élünk, amit az emberi erőszak vezet.

Ezt a Mindenható megengedte, azért, hogy szabad utat biztosítson az emberi akaratnak és alkotó erőnek, ez által is fejlődik, figyelve teremtésének koronáját. Napjainkban az ember mindenhatóságra igyekszik és el is fogja ezt érni, de csak majdnem. Mert amikor ez történne, felkiáltunk mi, a maradék, és akkor eljön Ő és megalapítja Birodalmát.

Senki nem kell féljen, mindenki a helyére kerül, oda, ahova kívánta vagy lelkiismerete száműzte. Még Jézus Krisztus kegyelme tart egy kis ideig, amíg létezik kötelességtudat, és nem váltja fel azt a haszonelvűség.

A halál elszakadni a Mindenhatótól és öröké nélküle élni.

A kereszt a negyedik dimenzió kapuja vagy maga a negyedik dimenzió. Krisztus, a Messiás a kereszten függött, így megmutatta az utat Ő, az út, az igazság és az élet.

A bennünk lévő pneumával kommunikálunk. Ha tele vagyunk magunkkal és a körülöttünk lévő világgal, hogy tudnánk hallgatni Istenre és beszélni Vele, és embertársainkkal? Még nehezebb, mivel ők is emberek.

Ahhoz, hogy Uraljuk saját magunkat és környezetünket, értelmessé kell válnunk:

Az 1. lépés: az agyunkkal el kell hagynunk a 3D világot, és át kell lépnünk a 4D világba. Hogyan? Krisztus, a Messiás megmutatta az utat (orvosok orvosa) a síkságról a hegycsúcsra, mivel felülről jobban lehet látni az idő múlását, és a mozgást a 3D világba.

Jelek lehetnek: önuralom, a gravitáció legyőzése, a világ jövőjének a tisztán látása, a szó hatalmának birtoklása, e természet elemei, emberek, anyag (organikus anorganikus), és nem utolsó sorban a 4D-ben létező hatalmak fellett, akiket rendelkezésünkre ad a Megváltó.

Értelem a hitből fakad, ami Isten Igéjéből, annak tanulmányozásából és

Megéléséből

2. lépés: a gondolatátvitel a hallás és a látás, telekinézis arra jó, hogy megosztjuk a tudást azokkal, akik elfogadják annak ajándékát és terhét.

3. lépés: átkerülni testtel is a 4D-be, azt a világot feltérképezni, uralkodni és alkotni abban.

4. az emberi elmének határai végtelenek, akár a kilencedik égig. Ezért szavakkal ezt nem lehet kifejezni. Ehhez egy különleges nyelv kell, különleges hang. És ez is változik, de mindig, mindenki meg fogja érteni. Evvel lehet alkotni és rombolni, mindent idejében. Ez a Mindenható nyelve.

Ahhoz hogy értelmessé váljunk és a Birodalom részeseivé, ki kel törni ebből a világból és közelebb kerülni a stabilitáshoz, a Mindenhatóhoz. Testté és vérré, örömmé és fájdalommá kell válni, és mégis stabillá, hatalmassá, anyagitól függetlené. Az anyagi függetlenséghez kell a látás, amit a 4D-ben való jártasság biztosít, és az alvás ideje alatt, lehet gyakorlatot szerezni, ahogy Dániel nyerte: Nappal Isten szerint járni, este meg vele álmodni. Ő mutatja az utat, érzékennyé tesz az Ő dolgaira és megmutatja, mit kell tenni, használva az érzelmeinket és a bennünk lévő békeséget.

Kiss Ádám

 

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma/   (Film, 16 perc)

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád/ /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/ (Film, 11 perc)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc) /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc) /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Bill Clinton amerikai elnök2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc) /Zene: Enya/

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk)
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc) /Zene: Steve Jablonsky/

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból)
/Varga Szibilla Anna- Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-04-20.
Nemzeti gyász a lengyel elitért; Magyarország, mint USA-gyarmat; Cigánydiplomaták
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Nagyon helyes, hogy a köztársaság elnöke és egyéb méltóságai kifejezték Magyarország hivatalos részvétét a lengyel elnök halála miatt. Így illik! De, hogy jön ide a nemzeti gyász? (...) Mi sajnálkozzunk azért, mert ők hoztak egy buta döntést, és egy repülőre rakták a lengyel elit színe-javát? (...) Az SS minden megmaradt titkos irata a győztesek kezébe került. (...) Az amerikaiak nem tudnak olyat kérni, amit a magyar kormányok ne teljesítenének (...).

 

Következő cikk:
2010-04-20.
Villámcikk a HAARP-ról és az izlandi vulkánkitörésről; azaz arra fújom a szelet, amerre akarom!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet: Mióta a titkosszolgálati alprojectek is felépítették a HAARP-ot, azóta ugrásszerűen megszaporodtak a természetinek hazudott katasztrófák az egész Föld bolygón. A földrengések, hurrikánok stb. a napi üzleti-politikai, klasszikusan titokzatos nagy babiloni business megszokott részévé és sakklépéseivé váltak.
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu