Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Villámcikk a HAARP-ról és az izlandi vulkánkitörésről; azaz arra fújom a szelet, amerre akarom!

 

2010-04-20.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)


Molnár F. Árpád, minimum egész Európa legfőbb Echelon-tanúja (2010-ben). A felvételt Varga Szibilla Anna, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója készítette.
(A teljes mérethez a képre klikkeljen!)

 

A HAARP alapjait az illuminátus Nikola Tesla fektette le 80 évvel ezelőtt. Ma már publikusan vannak HAARP-rendszerek az egész bolygón (KLIKK!). Az USA azt sem titkolja már legalább 15 éve, hogy azzal időjárást szabályozhatunk, a HAARP elektromágneses hullámait a mélybe sugározva felszíni földrengéseket készíthetünk, gyárthatunk viharokat, készíthetünk 100-szor akkora villámot, mint amekkora valaha volt, de kipusztíthatjuk a Föld teljes élővilágát is. Emellett nem titkolt, hogy a HAARP beismert tevékenysége során is éppen olyan hullámokat termel, amelyekkel az emberi elmét transzba, révületbe, manipulatív, hipnotikus állapotba hozhatjuk, 20-30-szor fogékonyabbá téve minden olyan ingerre, amelyekre fogékonyakká akarjuk tenni. Elektromágneses hullámok hanyag, nem tervezett és konstruált szórásával is kívánság szerint butíthatunk el egész nemzeteket, okozhatunk kiterjedt vidámságot, nemzeti dührohamokat, tömegtüntetéseket és agresszív forradalmakat, idézhetjük elő nemzetek és kontinensek immunrendszerének feljavulását és súlyos megromlását, tehetjük népbetegséggé a fejfájást, a magas vérnyomást, a rákot és a keringési betegségeket stb.

Időjárás-kísérletezéssel - publikus - már Adolf Hitler (KLIKK!) is foglalkozott a II. Világháborúban. Ezeket a projekteket az USA kivitte - a nácikkal együtt - az Egyesült Államokba.

Mióta a titkosszolgálati alprojectek is felépítették a HAARP-ot, azóta ugrásszerűen megszaporodtak a természetinek hazudott katasztrófák az egész Föld bolygón. A földrengések, hurrikánok stb. a napi üzleti-politikai, klasszikusan titokzatos nagy babiloni business megszokott részévé és sakklépéseivé váltak.

Ezt a bevezetőt most csak azért írom le, hogy mostani mondandóm lényegét előkészítsem: mert egyszerű, hogy a HAARP hatalmas légköri felületet sugároz be, és mindent, a földrengésekig bezárólag - az alprojektek - számítógépekkel készítenek. Azaz a hibalehetőségek ócska computerezettség esetén már szinte kerek 0%, és hibalehetőségek - alacsony szintű géppark esetén is (relatív alacsony gépparkkal nem igazán dolgozik senki) - csak a fölöttébb komplex beavatkozásoknál realizálhatók! Ehhez társul a HAARP-hadviselés azon ága, amikor a különböző államok (háttérhatalmi alszerverek) elektromágneses háborúik során próbálják felülírni egymás beavatkozásait.

Na most azt, hogy az izlandi vulkánkitörés után merre fújjon a szél, roppant egyszerű meghatározni. Egyszerűen nagy felületen be kell sugározni a légkört, és megfordítom a széljárást. Ez - nem kell mondani - összemérhetetlenül olcsóbb, mint ha lezárom fél vagy egész Európa repterét, átforgatva a világ tőzsdéit és multimilliárdosainak vagyonát és vagyonvesztését.

Azonban:
látható, mekkora erő és Háttérhatalom az, amelynek minden alproject vakon engedelmeskedik, a legegyszerűbb műveleteket sem végzik el, akármekkora anyagi és saját ember- és klientúraveszteséggel jár, és sem a repülőtársaságok tulajdonosi vezető multimilliárdosai, sem a világ országainak vezetői, bankárai, médiumai - persze minket kivéve, akik nem közülük valók vagyunk, és kvázi azt tehetünk meg, amit csak akarunk - teljes egységben hallgatnak.

Ha Megkérdezzük az ISTEN-t, vagy a Háttérhatalom Központját: "Merre fújod a szelet?", gyakran azt a választ kaphatnánk - most nem kérdezzük meg -: "Amerre akarom!". De egy biztos: ebből a kettős tűz alatt lévő Emberiség - amelyet az ISTEN és Babilon egyaránt megvet, és javában kiirtásra és örök szenvedésre Ítélt - összességében mindig a rövidet húzza. A faj eleve öngyilkosságra és szinte 100%-os kiirtásra és elkárhozásra Ítéltetett. Ha megnézzük kopasz zsoltjait, karasz csabáit, zombor gáborait, gyurcsányjait, orbánjait, obamáit és putyinjait (KLIKK!), valamint a primitív, levágásra való szavazópolgáraik ostoba, önző és rosszindulatú milliárdjait, megérthetjük, miért.

Aki viszont szeretné, hogy másfelé fújjon a szél, keressen olyan Forrást, amely nem egy a hatalmas, kiszolgáló, csordában butaságba és sátáni sötétségbe, egoizmusba és gerinctelen férgességbe terelt és vezetett embermasszával, hátha...

Vagy - mert van másik alternatíva is -: szálljon fel arra a repülőgépre, amelyikre a teljes lengyel vezetés felszállt (KLIKK!): a Sátánnak szolgálván, csak benne bízván - ezzel is elárulván a Földet -, életnyi hazugsággal és bűnözéssel a háta mögött, így aztán - jogos jussként - üveges tekintettel, bambán és bután, kit révületben vezetve, kit erőszakkal lökve, ha tudták is, hogy valami baj van, valami nagyon nagy baj van, akkor is...

Hadd álljon meg ÉLI a holttesteik felett...
Hadd álljon meg ÉLI a holttesteik felett...

(Írta: 2010.04.20.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:

A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma/   (Film, 16 perc)

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád/ /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/ (Film, 11 perc)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc) /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc) /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Bill Clinton amerikai elnök2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc) /Zene: Enya/

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk)
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc) /Zene: Steve Jablonsky/

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból)
/Varga Szibilla Anna- Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-04-20.
Isten Birodalma
/Szisz János + Kiss Ádám és csapata felhívása/
Részlet: Mindenki másképp látja a világot, de az a legérvényesebb látásmód, optika, amivel e Világ Teremtője látja. (...) Az, aki megért, értelmes, és minél értelmesebb valaki, annál több hatalmat kap, mert több embert tud megérteni. És nem csak embereket, hanem állatokat is. (...) A Mindenható ahhoz, hogy új világot építsen, a régit el kellett pusztítsa, és annak a maradékát használta fel az új építésére. Ha Isten országát akarjuk felépíteni, szét kell zúzzuk és el kell rontjuk azokat a birodalmakat, amik Isten országa útjába álnak.

 

Következő cikk:
2010-04-23. - HÍRHÁTTÉR TV: Apokalipszis a világ tetején - Rekordra teremtve kontra legalja-magyarok
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film: 23 perc; KLIKK!)   /Zene: Prokofjev/
Tartalom: Illuminátusok, Echelon-tanúk és a Bibliai Eredet. Szentírás és Háttérhatalom (...): kölcsönös függőség. Extrém kontrasztok: csúcs-leépült magyarság (...) versus Isteni elválasztottak. Kuruc.info és féktelen Emberiség-pusztítás. Humor és tumor. A kuruc.info rejtőzködő férgeinek sátánlistájából és életfogytiglan: molnár balázs, kürk roland és mélymagyar társai, mint Novák Előd (...). Háttérhatalmi Vona Gábor, Jobbik és csődbe vitt szavazótábor. A Világtörténelem legnagyobb szégyene, a magyarság és az Emberiség legnagyobb Holocaustgyártói és árulói. ISTEN-árulás. Minden idők legnagyobbjai és leghitványabbjai. Puruttyablogos magyarság, a nép tragédiája és a pár választott. Hol van a titkok kapuja? Nem tudják megölni a Molnár F. Árpádot. Nincs kívánságműsor, hanem megmondtuk előre! A világ leghülyébbjei és legocsmányabb férgei. Eszközök és fogyóeszközök: üsd a barmot, ne sajnáld!
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu