Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

Clodo és a bombagyár, Seres Zoltán és az állami maffia... Rendőrgyilkosok, médiabűnözés, MOSZAD, KGB... - tényfeltáró glossza

A meghallgatáshoz
klikkeljen a hangszóróra!

2010-02-09.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Kötetlen tényfeltárásunkat a legendás múltú Dietmar Clodo-val kezdjük, aki önmagáról - hogy valódi státuszairól elterelje, vagy ügyesen éppen felhívja rá a figyelmet - mindig azt állította, hogy nem német rendőrügynök. Ezzel sikeresen fedte - miközben a bizonyítást akadályozó módon, de leleplezte -, hogy Szemjon Mogiljevics (Szeva) egyik legkedveltebb embereként - Szeva bácsihoz hasonlóan - egyszerre dolgozott a MOSZAD-nak és a KGB-nek, kiegészítve számos más titkosszolgálattal, amelyek mindig csőstől figyelték Clodo minden lépését.

Biztosan sokan nem emlékeznek arra, amikor Dietmar Eduard Clodo-ék tonnányi állami pénzpapírral, titkosszolgálati álkövetés mellett közlekedtek a Magyar Köztársaságon belül. Clodo-t Magyarországra rendelték, és hosszú évekig itt volt a főhadiszállása. A magyarok azt mondták, hogy ugyan követték őket a hatalmas pénzpapír-szállítmánnyal (gondoljunk a csúcstechnológiákra, hogy el sem veszhet személy, nemhogy tonnányi pénzpapírral, ami Föld méretű titkosszolgálati figyelmet és megfigyeléseket vált ki!), tehát követték a pénzpapír útját, de az elveszett a budapesti Orczy téren, ugyanis a titkosszolgálat "szem elől tévesztette" a Földhírű személyeket és a tonnányi anyagot!

 


Az egyik Dietmar Clodo, a másik Demeter Ervin, Orbán Viktor titokminisztere. A Kedves Olvasóra bízzuk annak eldöntését, melyikük melyik. A hasonlóság a munkájukra is kiterjedt, és nem újdonság, hogy Clodo az, aki a bátrabbnak, a tapasztaltabbnak, a harcedzettnek, és a sokkal nagyobb kalibernek bizonyult. Demeter csak egy orbáni sokkos gyilkos politikus volt és maradt a többi között. Klisé, amit futószalagon gyártanak. Clodo viszont 10 évvel ezelőtt is élő legenda volt.

Arról szemérmesen hallgatott minden hírforrás, hogy a hivatalos jelentések szerint is 16 tonnára taksált pénzpapírt(!) sehogyan, kizárólag szintén nemzetbiztonsági akció keretében lehetett kilopni az állami pénzverdéből, de én arról is be tudnék számolni, hogyan megy egy ilyen akció előkészítése és megbízása. Akit érdekel, keressen, és elmondom.

Clodo egyébként úgy került Magyarországra, hogy Németországban éppen hivatalos börtönbüntetését töltötte, amikor kisétált a német börtönből, átsétált Magyarországra, és onnantól Szemjon Mogiljevics (Szeva bácsi) "barátja" és egyik legjobb, de mindenképpen a leghíresebb embere volt. A magyar állam - Dávid Ibolyával, a rendőrségi szóvivő Garamvölgyi Lászlóval és a magyar rendőrökkel stb. - rendkívül kegyesen viszonyult Clodo-hoz, aki azt csinált - a németek abszolút részvételével -, amit csak akart.

Így fonódott össze az orosz KGB, az izraeli MOSZAD, és mellékesen, csak mellékesen a német BND és a magyar titkosszolgálatok.

Clodo akciói - volt szó pénzcsempészetekről és pénznyomtatásról, bombarobbantásokról stb. - szinte 100%-ban közvetlenül államtitkosszolgálati akciók voltak. A világ titkosszolgálatainak frekventált műveletei közé tartozik, hogy ők maguk szoktak pénzt hamisítani és Seres Zoltán-féle leszámolásokat szervezni. Az utóbbiaknál gyakori elem - ahogy azt a romák elleni állami sorozatgyilkosságnál (KLIKK!) is láthattuk -, hogy a pénz nem számít, mert az állam korlátlan büdzséként szinte soha, semmivel nem spórol. A romagyilkosságokban is tízmilliós terepjárókkal közlekedtek, akkora feltűnést keltve, ami alapján lehetetlen volt, hogy nem néhány nap alatt fogták el az elkövetőket. A romagyilkosságok állami háttere leleplezése miatt engem, a Molnár F. Árpádot számos életveszélyes állami fenyegetés ért el, majd büntetőeljárást is indítottak, ahogy ígérték. Azt, hogy a romagyilkosságok állami hátterét én lepleztem le, és hogy ezért négy nyomozó hurcolt el a lakásomból, és bénították meg a Hírháttért, azóta is folytatva a megsemmisítő célú üldözéseket (KLIKK!), kivétel nélkül az összes médium bűnszervezetben hallgatta el, számos leggazdagabb médiamaffia pedig azóta is szorgoskodik a bizonyítékok eltakarításában!

Beszéltem olyanokkal, akik Clodo-t személyesen ismerik. Azt mondják: intelligens, jó stílusú, kellemes modorú, művelt, és könnyű volt vele kijönni.


Halálügyészek dögrováson. Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyésze Kovács Tamás legfőbb ügyésszel bűnszervezetben tussoltak el mindent, és próbálják szervezni a Molnár F. Árpád meggyilkolását, de hiába. A Molnár meg sem rezdül. Túl régi motoros, túl harcedzett, és - hozzájuk képest - túl bölcs. Ráadásul biztosra megy...

 

Az imént említettem Seres Zoltán állami meggyilkolását.

Sokat nyomoztam és jártam bel- és külföldön Seres Zoltán kapcsán is. Seres a magyar maffia kvázi koronázott királya volt. Az izraeli állami és az orosz állami maffia mindig akkora átfedésben volt, hogy a felületes szemlélő teljesen egynek is látta. Seres a maga műfajában ennek volt a legfőbb magyar nyelvű helytartója. Abban az időben is (Gyurcsány 2006-os, több paragrafus alapján is életfogytiglannal büntetendő nép elleni sortüzei előtt) Seres az utcán, autókban stb. mutatkozott hivatásos NBH-sokkal, amikor még a "titkosszolgálat" szó kiejtésétől is szinte mindig, mindenki összerezzent, aki nem volt olyan bátor, merész és harcedzett, mint én. A kívülállók - akik azt sem tudták, mi az a titkosszolgálat, csak misztikus sejtelmeik voltak arról, hogy eltűnhet és megölhetik azért is, ha kiejti a száján a bűvös szót -, továbbá a beavatottak egyaránt összerezzentek a "titkosszolgálat" kifejezésre.

Seres Zoltán ellen több merényletet kíséreltek meg, míg végül 1999 április 12-én - klasszikusan szervezett állami gyilkosság keretében - Tahitótfaluban meggyilkolták. Seres páncélozott, 80 millió Ft-os Bentley-jét (1999-ben járunk: ne feledjük, mennyit ért 80 millió Ft!), tehát Seres autóját - a katonai titkosszolgálatok által laktanyából kicsempészett - katonai lőszerekkel (amik a páncélt is átütik) lőtték szitává, mégpedig egy nappal korábban vásárolt, rendkívül drága japán csúcsmotorokról. A motorosok mobiltelefonon értesültek arról, hogy a Seres - a tervezett időben - közelít a Tahitótfalun átvezető zárt utcába, amely közvetlenül Kisorosziba vezet. Az állam azért választotta azt a helyszínt, mert a külső forgalom elöl és Seresék látótere elöl el volt zárva, tehát csekély a tanúk száma is, továbbá az éles kanyarokkal gyorsan el lehetett tűnni a forgalmas budapesti főútra, amely Szentendre felé, vagy azzal ellentétes irányban vezet. Az elkövetők a bérgyilkosságot követően hamar járművet váltottak, és állami fedezékben távoztak.

Az állam meg akart ölni azért, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy lenyelték a telefonos cellainformációkat (is), amik alapján szólóban be lehetett volna keríteni a tetteseket, a DNS-vizsgálatot eltussolták, a tanúk sorát hivatalosan soha nem idézték be kihallgatásra, és a tanúk állításaival szemben (akiket én is sorról sorra kihallgattam) hazugságok sorát teregették, olyan dolgokat a szájukba adva, amiket ők sosem mondtak. Mindehhez a média csodásan falazott! A titkosszolgálat közölte azt is (meghatározó módon Medgyessy Péter D-209-es irányítására és az ellenséges, idegen titkosszolgálatokra hivatkozva), hogy vegyem tudomásul: sosem jártam Tahitótfaluban, így engem akképpen takaríthatnak el, hogy nem kell nyomozniuk semmit! Olyan is megesett - pl. a Kisorosziba vezető utca elejénél, az utca jobb oldalán lakó házaspár esetében (én is beszéltem velük a házukban) -, hogy amikor a háziasszony megmutatta a rendőrségnek azt a videoszalagot, amin hallatszott a géppisztolyok irtózatos háborús hangereje, és meg lehetett számolni, hányszor és összesen hány lövés dörrent, azt a rendőr kikapta a kezéből, és a tanú orra előtt szétszaggatta.

Seres Zoltán megölése állami gyilkosság volt. A Seres mellett ülő olasz üzletember, Sforza Nazzareno a merénylet után még élt pár percig, de sérüléseibe - leszakadt a koponyája, az agyveleje kilátszott - gyorsan belehalt. A hátsó ülésen elhelyezkedő tolmács gyanús alapossággal túlélte az össztüzet.

Serest korábban az a Jozef Roháč (becenevén Patkány) és csapata próbálta megölni, aki (Roháč) a szélsőjobboldali szlovák miniszterelnök, Vladimír Mečiar és titkosszolgálati minisztere, Ivan Lexa, továbbá az ezeket irányító oroszok (KGB) állami bérgyilkosa volt. A merényletkísérlet 1997 július 3-án történt; annak szervezése és kivitelezése meglepően hasonlított a Kuncze Gábor SZDSZ-es belügyminiszter, a 2006-os népsortüzes és csonttörő-koponyazúzó személyes társaságába tartozó Prisztás József neves alvilági vállalkozó elleni 1996-os gyilkos merénylethez, amelyben Prisztást egy kerékpárról agyonlőtték, majd az elkövető ugyanúgy furgonban menekült el, ahogyan a Seres elleni sikertelen merénylet elkövetője is egy furgon hátsó ajtaján beugorva távozott.

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

Seres Zoltánt a média és annak mai napig neves személyei és celebjei egészen közelről ismerték. Az a krém, amely a színészeket, közéleti személyeket stb. alkotta, mindig egy volt az alvilággal és a titkosszolgálatokkal, tehát megint csak az alvilággal. Az első pillanatban még a teljes média rámozdult a Seres-gyilkosságra, és roppant kellemetlen kérdéseket tettek fel Garamvölgyi Lászlónak, pillanatok alatt sarokba szorítva a teljes rendőri és állami apparátust, akik a gyilkosságot szervezték. Pár nap múlva vezényszóra váltott ugyanaz a média: mindegy volt, jobb- vagy baloldali médiumról van szó, ahogy most is: titkosszolgálati háttér, titkosszolgálati vezényszó: a felelősség nevében elkezdtek hazudozni a Seres Zoltán meggyilkolásáról. A tanúk és szemtanúk egész sorát hallgattam meg személyesen, akik gyökeresen mást állítottak, mint amit a média egy az egyben hazudott.

Ugyanez történt egyébként Dietmar Eduard Clodo esetében is. Ugyanis mindenki elhitte, hogy a pilisszentlászlói bombagyár vezetője Leonyid Sztecura Pavlovics (Loncsik) volt, mert az összes médium ezt hazudta! Az ok láncszeme pedig, hogy ezt hazudták, az a Dietmar Eduard Clodo titkos ügynök és szemjon mogiljevicsi KGB-MOSZAD-eminens volt, aki valójában állt a pilisi bombagyár élén, és akitől a merényleteket - a szemtanúk szerint, akikkel beszéltem - sokszor személyesen Pintér Sándor rendelte meg, rendszeresen találkozva Dietmar Clodo-val. Tehát Clodo felesége is igazat mondott, amikor egy ízben valamelyik tévécsatorna kérdésére - babakocsis kismamaként látszólag nem tudva arról, hogy Pintér Magyarország belügyminisztere és keresztapája volt -, mintha nagy nehezen emlékezetébe idézte volna, úgy mondta, hogy akivel férje, Clodo találkozott, az a "Pintér... Sándor...". Aki Pilisszentlászlón nyomozott - ahogy én is -, szó szerint fél órán belül átlátta, hogy nem Loncsik volt a bombagyár vezetője, hanem Clodo. Ezt egyébként ott minden lakos is tudta. Mindenki tudta, hogy a média össze-vissza hazudozott, de nem volt még erős Internet, hogy ez napvilágra kerüljön, az összes médium pedig azon zsidó és orosz, MOSZAD-KGB-média-multimilliárdos oligarchák kezében volt, amelyek éppen úgy egységben hazudoztak, ahogyan most is 100%-ban igyekeznek minket elhallgatni, az összes gyilkossági és belföldi, valamint nemzetközi, tömeggyilkos, népirtó terrorcselekményekről szóló leleplezéseinket betiltani és megsemmisíteni, hogy most már - amikor a titkolózás többé nem megy - napról napra nyíltabban és leplezetlenebbül irthassák a Föld lakosait tovább és tovább, amíg csak erejükből telik, vagy amíg életben vannak!

Pl. az Info Rádió (amely a háborús bűnös angol BBC-hez tartozik, a BBC szervezte saját magát Magyarországra; az Info Rádió továbbá a Spéder Zoltán-vezette CEMP-csoport tagja) ma is éppolyan mozdíthatatlanul ragaszkodik a népirtásokhoz és mindenféle belföldi és külföldi állami, tömeggyilkos, lakosság elleni terrorizmushoz, mint annak idején, amikor velük (már 2001-ben) személyesen harcoltam, csak most már ők nyilvánosan üldözik, megsemmisítő célból az összes tényfeltárásainkat. Magyar vezetőjük az a Spéder Zoltán, aki az OTP-vezér Csányi János rezidense volt, és aki jelenleg az Index és a CEMP-csoport vezetője, az ország 20 leggazdagabb embereinek egyike. Ezek az évi 20 milliárdos Sanoma Budapest Zrt.-vel és annak vezetőjével, Szabó Györggyel összekapaszkodva, nyíltan összeborulva, mocskos gyermek-tömeggyilkos karasz-kopaszi állatokként közösen pusztítják az országot és irtják a Föld lakosait.

Csak egy példa a tengernyiből: A debreceni DiMa Kft.-nél van a Hírháttér előfizetett magyarországi tárhelye, de azt egyoldalúan - az összes anyaggal - minden előzetes figyelmeztetés nélkül megsemmisítették. A DiMa Kft. ügyvédje, a debreceni Kiss Attila Tamás telefonon közölte munkatársunkkal, Soós József keresztyén emberjogvédővel, tényfeltáróval és Echelon-tanúval, hogy a Hírháttér "Magyarországon nem működhet!" "Nem mehet!" "Ezt itt a média nem tűri!" "A média nem engedi meg!" - Ezeket hajtogatta: nem engedi meg a média. Azaz a maffia.

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, a BBC-s Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 2. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 3. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 4. Médiakartell minden népek irtására
 5. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 6. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

Egyébként - megjegyzem - két napon belül (tegnapelőtt és tegnap) két állam szervere ellen indítottak támadást, ahol a Hírháttér üzemel. Az évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. és multimilliárdos bűnbandái, Szabó György vezérigazgató terroristával az élen először 100%-ban betiltatták a Hírháttért Magyarországon, annak előfizetett tárhelyén azzal, hogy a multimilliárdos médiavezérek anyagi érdekeinek nem kedvez. Eztán az USÁ-ban tiltatták be a Hírháttér egészét, majd sikertelenül próbálkoztak ugyanezzel Angliában. Túl ezen a világ összes videoszolgáltatóját is felkeresték, ahol bármilyen Hírháttér-film van, hogy megsemmisítsenek mindent. Föld méretű titkosszolgálati és diplomáciai botrány keretében a Hírháttért az Egyesült Államokban sikerült helyreállíttatni. Ezt követően tegnap vírusos támadást indítottak az általunk kifizetett angol szerver azon része ellen, ahol a Hírháttér működik, és elérhetetlenné tették az egész Föld bolygón. Az angol szolgáltatót értesítettük, aki angolul jelezte, hogy a támadás ellen másik szerverre helyezte fel a Hírháttért, miközben a terroristák vírussal gondoskodtak arról is, hogy a Hírháttér szerkesztőségéből ezt követően se lehessen sem elérni, sem bármit feltölteni az angol szerverre. Nyilván tudták ugyanis még azt is, hogy honnan és milyen IP-címről megy a feltöltés naponta. Így - a támadás elhárítása után - a világon mindenhonnan elérhető lett a Hírháttér, kivéve annak ama magyarországi központjából, ahonnan a Hírháttér üzemel. Ezzel is próbálták megakasztani, lassítani a Hírháttér működését, hogy ha megsemmisíteni nem sikerül, legalább új anyagok ne kerülhessenek a Világhálóra. Ezt követően lokalizáltuk a problémát, és Angliában elhárították ezt a támadást is. Pár órára rá Anglia után az Egyesült Államokban lévő Hírháttér-szervert is megtámadták, és elérhetetlenné tették multimédiánkat az egész Föld bolygón. Nagy Sándor (Naleksz) munkatársunk most küldte át az amerikai szolgáltató angol nyelvű levelét, amelyben arról számolnak be, hogy az éjjel támadást indítottak az amerikai szerveren lévő Hírháttér elérhetetlenné tételére. A bűnözői támadás elhárítására ott is sor került. Két nap alatt két olyan állam szervere ellen indítottak támadást, amely katonai, hadászati és titkosszolgálati szempontból a világ vezető erejének számít, hogy a Hírháttér elérhetetlenné váljon a Föld bolygón, és a lakosság elleni szabó györgy (Sanoma) és spéder zoltán (CEMP-csoport, Index, Info Rádió, BBC) fajtájú népirtások zavartalanul, a multimilliárdosok ebbéli tettei akadályozása nélkül folyhassanak tovább. Mindezt úgy hajtották végre, hogy közben már tegnap fellármáztunk ismét a magyar polgári és katonai titkosszolgálatoktól kezdve, a világ vezető államai nagykövetségein át, az amerikai és zsidó titkosszolgálati képviseletekig bezárólag mindenkit! Azaz mindenki orra előtt történt ez is! Közben kopasz zsolt, Kecskemét halálügyésze, kovács tamás legfőbb ügyész embereként bandájával éppen a likvidálásomat szervezi.

Sokan kerestek telefonon, felháborodott hangú megkeresések érkeztek keresztyének és mások részéről, miért csinálják mindezt a titkosszolgálatok. A válasz sokaknál ennyi: ne keress benne logikát, mert nincs. Egyszerűen nem normálisak.

Ami a magyarnak nevezett gyermek-halálraégető tömeggyilkos, terrorista, multimilliárdos maffiát illeti, ott pedig emlékezhetünk: "Ez itt nem működhet, mert a magyar média ezt nem engedi meg! A média Magyarországon ezt nem engedi meg! Nem lehet! Nem mehet!"

Márpedig mi, magyarok aztán nagyon rászorulunk a MOSZAD, a KGB, és a CIA hazaáruló multimilliárdosainak engedélyére, akárcsak kopasz féreg zsoltjukéra arról, hogy élhessünk és dolgozhassunk az Emberiségért és az ÉLŐ ISTEN Nevében, a Jézus Krisztus Által.

Előző tárgykörünkhöz visszatérve: Nem kell túl nagy logika ahhoz, hogy a Kedves Olvasó helyes sejtésekre jusson annak kapcsán is, mi módon lehetett, hogy amint Pintér Sándor - megzsarolva Orbán Viktort azzal, hogy ha nem teszi belügyminiszterré, belebuktatja számos bűntettébe -, tehát amint Pintér belügyminiszter lett, hogyan szűnhettek meg egy szempillantás alatt az addig szinte naponként végrehajtott, főleg budapesti robbantásos merényletek. Természetesen nem arról beszélünk, hogy minden a pilisi bombalaborban készült, mert ez nem igaz, hanem arról, hogy a robbantásos merényletek mögött Pintér Sándor - Magyarország magyar állampolgárságú keresztapjaként - állt.

A mára az ország egyik leggazdagabb emberévé vált Pintér örökös alvezére volt Gergényi Péter, akiről már abban az időben a kopasz zsolt-minőségű, karasz csaba-fajtájú elektrosokk terápiákat és rendőrgyilkosságokat teregettem, amikor szegény magyarok 95%-a azt sem tudta, hogy Gergényi Péter létezik. Ez időben még Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya volt, Pintér örökös csicskája, Orbán Viktor személyi végrehajtója, aki Orbán és Pintér kívánalmai szerint tömegével juttatta koncepciós bűnszervezeti úton és hamis bizonyítékokkal börtönbe és pszichiátriára, valamint ölette meg azokat a civil és rendőri személyeket, akik Orbán Viktornak és szövetségeseinek bármiképpen politikai, vagyongyarapodási stb. útjában álltak. Gergényi később került át meghatározóan MSZP-s és SZDSZ-es irányítás alá, de Orbán Viktornak mindvégig készséges végrehajtója és bérgyilkosa volt.

Én már akkor beszámoltam Pintér és Gergényi közös vadászatairól is, amikor az emberek még nem hallották Gergényi nevét, Pintérről pedig - mind belföldi, mind külföldi mozgásairól - napi szinten értesültem, miközben Orbán Viktor és bandája éppen olyan papírokat próbált eszkábálni, hogy annyira önállóságképtelen vagyok, hogy lakóhelyemen belül nem találok el az aluljárótól a lakásomig. Ezt szó szerint ekképpen szerkesztgették! Alsó szinten olyan rekordhülyékkel dolgoztattak, mint pl. az egyébként lakossági körben széles közutálatnak örvendő, hanyag, megbízhatatlan és kapzsi Márton Rozália, és más hírhedt állami, jelentős mennyiségben 1990 előtt is állami bűnözők. A rendőrségi olajügyeket és prostitúciót leleplező és bizonyítékhalmokkal feljelentő Dénes Gábor RSZVSZ-őrnagyot (belső elhárítás) egyébként ugyanaz a banda tette el láb alól, de ott Gergényi szerepét Békés megye rendőrfőkapitánya, Gál László töltötte be. Miután nem voltam hajlandó leszállni a békés megyei olajügyekről, a média - irányt váltva - megpróbálta Gál László nyugalmazott békés megyei rendőrfőkapitányt - akit addig sem igen szeretett senki - általam börtönbe juttatni, de a kopasz féreg zsolt minőségű gazságügyi maffiabanda az olajszőkítő, emberkereskedő és rendőrgyilkos oldalára állt. A gazságügy olyan mélyen sátáni, hogy a mai napig - ügyről ügyre - az utolsóként óhajt a törvény és a rend oldalára állni, essen bármiről szó. Meglepő, amikor kovács tamás legfőbb ügyésztől saját családja nem hányja el magát, de hogy nem teszi, az is annak bizonyítéka, hogy kovácsnak fel- és lemenői ugyanabból a féreg, fos, moslék genetikai és elektromágneses hulladékból valók, amelyekből a Sátán Júdást is teremtette magának, önakasztásra. Dénes Gábort munkahelyéről szállították pszichiátriára - az FKGP-s Pallagh Lászlóval, az olajügyeket megborító országgyűlési képviselővel is beszéltem, aki közölte, hogy Dénesnek "valamit tehettek az italába" -, majd az RSZVSZ-es leleplezőt a szokásos perrendtartás szerint öngyilkosságra szervezve meggyilkolták. Az emberölést Orbán Viktor vezetése alatt, 1999-ben követték el, aki mindent lenyeletett, amiben Dénes eredményeket ért el (miközben az őrnagy halála után olyan dénesi jelentések, feljelentések stb. kerültek nyilvánosságra, amiknek létét addig orbán és bandája letagadta), Orbán Viktor az összes bűnöző rendőrt és további olajost stb. mentesítette minden büntetőjogi következmény elöl, majd Dénes Gábort titkosszolgálati eszközök alkalmazásával megölették.

Valamiért nagyon bennem maradt az a jelenet, amikor Dénes Gábor - akkoriban még - kiskorú lánya - miközben az édesanyjával beszéltem békéscsabai házuk előtt - kinézett az ablakon, hogy anyja kivel társalog. Az RSZVSZ-őrnagy lányától - aki azóta a közéletben mozogva is sok helyen ismertté lett - az állam igyekezett mindent elrejteni. Dénes Gábor őrnagy özvegyét (feleségét) - amikor Békéscsabán egy másik alkalommal találkoztunk - az orrom előtt fenyegette meg (kamerák alatt) a titkosszolgálat úgy, hogy azonnal elmenekült. Előbb - ugyanott - velem próbálkoztak azzal, hogy ha valamit akarok, menjek Pestre. Annak érdekében, hogy a helyszínen ne nyomozzak Dénes Gábor kapcsán (sem), nagy felfordulást rendeztek, de láthatóan Dénes Gábornénak nem szóltak oda (ellentétben pl. Pallagh Lászlóval, aki viszont parancsot kapott), hogy ne merjen találkozni a Molnár F. Árpáddal. Miután helyszíni távozásra való felszólításukra is - minden ismert szabállyal ellentétben semmisnek tekintve a parancsot - kedvesen mosolyogtam tovább (Dénes Gábornéval beszélgetvén, aki az ellentétes információk miatt nem értette meg, hogy a titkosszolgálat betiltotta a további beszélgetést), az özvegyet vették kezelésbe, megfenyegetve, hogy ha további információkkal szolgál (e befejezett politikai gyilkosságban, holott a hamis koncepciót már elkészítette a titkosszolgálat, ezért nagyon idegesek lettek attól, hogy Dénesné elkezdett nekem igazat mondani), koncepciós per útján börtönbe kerül.

Nem kell mondani, ezt követően mekkora balhét rendeztem a titkosszolgálat ellen, ahogy ők is ellenem. Azóta is kínlódnak szegények, karaszok és kopaszok halmozott bevonásával, kovács tamás legfőbb ügyésszel és tömeggyilkos terroristával, de hiába. A Molnár neve többé nem államtitok. Amiket kínlódnak, ami bűntetteket elkövetnek, kénytelenek nyilvánosan tenni. Ez az Internet elterjedésének egyik legfőbb jelenkori törvénye.

Én sosem tartottam be semmilyen állambűnözői, népirtó maffiaszabályt, amiket a titkosszolgálatok mindenkitől megköveteltek. Ugyanis amikor bárkinek - volt az politikai üldözött vagy tényfeltáró újságíró - bármit parancsolt a titkosszolgálat, azt mindenki végrehajtotta. Iszonyú gyilkos gyűlölet vett körül mindig amiatt, hogy nem tudtak hallgatásra és engedelmességre bírni, és az összes úgynevezett oknyomozó újságíróval ellentétben semmiféle módon nem lehetett rávenni arra, hogy mely ügyekben ne nyomozzak és ne szerezzek be bizonyítékokat. A titkosszolgálatok kivétel nélkül az összes úgynevezett oknyomozó újságírót, ügyvédet stb. ekképpen szabályozták. AZ ÖSSZESET! Az eredmény: sok ezer halott, eltékozolt magyarság, elárult és cserbenhagyott Emberiség.

Gergényi jelenleg is közös cégben tevékenykedik Pintérrel, és mindketten multimilliárdosok. A tömeggyilkos álnemzeti Orbán Viktornak a tömeggyilkos Pintér Sándorhoz fűződő bűnszervezeti érdekkapcsolata következtében lett Gergényi Péter Budapest rendőrkapitánya, miáltal sikerült minden magyar idők legbizonyítottabb életfogytos lakosság elleni sortüzeit végrehajtani, mégpedig azok megbízásából, akiknek Orbán Viktor, a tömeggyilkos állat mindig is engedelmeskedett, és akiknek mindig is jelentett: az izraeli MOSZAD megrendelésére.

Molnár F. Árpád (+36-30/919-6386)
(Írta: 2010 február 8.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-02-09. -
Apám levele Bécsből: 1945 március 6. (Menekülés az oroszok budapesti ostromából)
/Malomfalvi Szász Ágnes (iráni állampolgár, biokémikus, volt svéd országgyűlési képviselő)/
Tartalom: A Svédországban élő, iráni állampolgárságú Szász Ágnes, aki a történelmi Bocskai családból való, pilóta édesapja 1945-ben írt levelét publikálja (kommentárjaival) arról, hogyan lőtték és bombázták az oroszok Budapestet, és hogyan sikerült repülőgéppel elmenekülniük.

 

Következő cikk:
2010-02-10. -
Vörös nyakkendő; Az Orbán-beszéd, avagy a polgári politika korlátai
/Thürmer Gyula (Munkáspárt-elnök)/
Részlet: Mesterházy Attila felemás helyzetbe került. Nem szakíthatott elődje nyakkendő nélküli világával, lévén Gyurcsány kreatúrája, de apró változásokat megengedtek neki. Eltűnt a szakáll, ami egy szoci államtitkár esetében bocsánatos bűn, de egy miniszterelnök-jelölt esetében a győzelem akadálya lehet. És, most tessék figyelni! Időről-időre öltönybe bújik, és nyakkendőt is köt hozzá. Megválasztásakor például vöröset.
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu