Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

Nem kell sorszám a Gonosztól

 

2010-02-07.
Soós József (politikai üldözött emberjogvédő, újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú)

151363 CA

Szeretettel üdvözöl mindenkit a HÍRHÁTTÉR Multimédia! Az állampolgárságról szeretnénk egy kicsit bővebben beszélni ebben a fejezetben. Hisz' mindenki, aki a nagy sokaságból származik, egy SORSZÁM a HÁTTÉRHATALOMNAK, és a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló összes ÁLLAMSZERVNEK! Így teljesen mindegy, hogy ki hova születik, mert ha valaki az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK valamelyik nagyvárosának a NYOMORNEGYEDÉBEN él, éppen olyan rossz neki, mint ha AFRIKÁBAN vagy épp valamelyik európai ország társadalmának a legszegényebb rétegéből való lenne.

Ennek épp' ellentéte az, ha valaki az URALKODÓ OSZTÁLY rétegeiből származik, mert abban az esetben szintén nincs jelentősége, hogy melyik ország ÁLLAMPOLGÁRA. Mert így is, úgy is megteheti azt, amit más ember nem tehet meg a társadalom egyéb rétegeiben! Így ha valaki Georghe Funar közeli hozzátartozója, az bármit megtehet KOLOZSVÁRON, éppen úgy ahogy bárhol máshol. De a helyzet azonos akkor is, ha Garamvölgyi Gábort, Mohács város rendőrfőkapitányát említjük meg, hisz'  keze alatt bármi előfordulhat, így ÁRTATLAN EMBEREK ÉLETÉNEK, KARRIERJÉNEK derékba törése, a nem kívánatos személyek elűzése, kiirtása...

Bármi előfordulhat!

Látható, hogy nem kerülheti el a következményeket az, aki DRASKOVICS TIBOR emberiség-ellenes bűnök elkövetőjével szembeszáll; kivétel az, aki a TEREMTŐ ATYÁTÓL kapta meg rá a hatalmat. Így aki az ÁLLAMMAFFIA útjában van, azt kívánságra MEGÖLHETIK, BEBÖRTÖNÖZHETIK, és bármilyen szörnyűséget elkövethetnek sérelmére!

Semmi sem változott a SZOCIALIZMUSNAK nevezett időszak óta, hisz' SOHA, SEMMILYEN ORSZÁGBAN SEM JÖTT LÉTRE AZ IGAZSÁGON ALAPULÓ NÉPURALOM, vagyis a DEMOKRÁCIA! Hogy' jöhetett volna létre, mikor az idők kezdete óta a FENEVADNAK van átengedve az egész világ irányítása. Ezt a SZENT BIBLIA kijelenti, mikor JÉZUS KRISZTUS Urunknak a Sátán felkínálta a VILÁG ÖSSZES KORMÁNYZATÁT, ANNAK MINDEN VAGYONÁVAL EGYÜTT, csupán azért, hogy LEBORULJON SZÍNE ELŐTT, ÉS ŐT IMÁDJA A SZENT ATYA HELYETT! Természetesen ezt nem tette meg; KRISZTUS mindvégig hű maradt a MINDENHATÓHOZ!

Már 2000 évvel ezelőtt is a FENEVAD irányítása alatt állt a VILÁG. Most, hogy lehetősége lett az utolsó időkre megalkotni, kiépíteni a SZENT BIBLIÁBAN megjövendölt TITOKZATOS NAGY BABILON néven megismertetett HÁTTÉRHATALMAT, átfogó módon igyekezett LEMÁSOLNI MINDAZT, AMIT A TEREMTŐ ATYA ALKOTOTT MEG!


Soós József Úr cikkéhez az "A "Koponya és csontok" illuminátus szekta soha nem publikált titkaiból" című, 2010-ben készült filmdemónkat ajánljuk. Ide kattintva cikk formájában olvashatják, ide kattintva rádiós anyagként hallgathatják, de le is tölthetik!

 

De a nagy hatalom ellenére, ami a kezében összpontosul, több dolognak szükségét szenvedi, így:

NINCS HATALMA ÉLET ÉS HALÁL FÖLÖTT, mert nem tud senkit sem VÉGLEG MEGÖLNI, vagyis ő csak a HÁDÉSZ-ba tudja vetni az embert, a MEGSEMMISÍTÉSHEZ nincs lehetősége, mert a GYEHENNÁBA egyedül a SZENT ATYÁNAK, és a KRISZTUS Urunknak van hatalma vettetni bárkit is. Akinek nincs BEÍRVA A NEVE AZ ÉLET TEKERCSÉBE, az kerül a GYEHENNÁBA, a kénköves tóba; akinek az ÉLET TEKERCSÉBE íratott be a neve, az FÖLTÁMAD AZ ÉLETRE!

Az emberiség legnagyobb kincsét - mely' megadatott neki - rabolta el BABILON: az pedig a TISZTÁNLÁTÁS képessége. A gonosz az egész lakott földet félrevezeti, és szándéka, hogy KÁRHOZATRA VETTESSEN MINDEN EMBERT, AKI ÉLT, ÉL, ÉS VALAHA ÉLNI FOG A FÖLDÖN!

A legfelsőbb körökben - vagyis a világot irányító ILLUMINÁTUSI rétegből valók - AKARATUKTÓL MEGFOSZTVA, SZÁMUKRA ISMERETLEN EREDETŰ, és ISMERETLEN FORRÁSBÓL származó utasításokat hajtanak végre. Ezek az ILLUMINÁTUS, SZABADKŐMŰVES, CIONISTA, TALMUDISTA személyek, akik eleve erre lettek teremtetve az idők kezdete óta. Így külön, teljesen elzárva a világtól, saját maguk számára fenntartott intézményekben nőnek fel. A vallásuk is a FENEVADTÓL VALÓ; a BUSH-család éppen úgy, ahogy a többi ILLUMINÁTUSI rendbe tartozók is a KOPONYA és CSONTOK (KLIKK!) nevű szervezetben vannak bent!

Emberiség-ellenes FENEVADAKAT képeznek ki belőlük. Ha megnézzük a Világtörténelem menetét, akkor láthatjuk, hogy az idők folyamán mindig HAMIS ELVEK, és HAMIS VALLÁSOK miatt haltak meg értelmetlenül emberek milliói! Ifjabb George W. Bush kezéhez TÖBB MILLIÓ ÁRTATLAN EMBER ÉLETÉNEK A VÉRE TAPAD, közvetett módon pedig ennél sokkal több, több és több...

Az idők folyamán mindig másképp, máshogy jelentette ki magát a GONOSZ; volt, mikor jóságosnak, volt, mikor gonosznak, esetleg igazságosnak, de volt olyan időszak is, mikor a NEMLÉTEZÉSÉT helyezte előtérbe, így megtéveszteni akarva a lakott Földet, és az alattvalóit. Akik a nem ismert forrásra hivatkozva MESTERNEK nevezik őt, nem tudják, kinek mondják, hisz' bárminek kijelentheti magát. A KONTROLL totális!

Szegény ország nyomorgó népe fölött is mindvégig GAZDAG, és GÁTLÁSTALAN uralkodó állt; nem volt ez másképp Nicolae Ceausescu idejében sem. Mikor a nagy sokaság mindennek szükségét szenvedte, a gátlástalan vezér még annak sem volt tudatában, hogy mit cselekszik. De mikor már nem kellett a HÁTTÉRHATALOMNAK, letaszította őt, elárulva, megölve, a történelem szemétdombjára kárhoztatva, mindösszesen 30 év jólétet biztosítva számára!

Nem kell a sorszám, nem kell a FENEVAD nevének száma, pecsétje, így visszaadom a 151363 CA személyi okmányt; nekem nem kell a HÁTTÉRHATALOM, nem vagyok része neki, és nem vagyok a sorszámotok. A HÍRHÁTTÉRT és tagjait nem lehet megtörni, sem pedig megtéveszteni; nem vagyunk sem eladók, de megvehetők sem!

Minek nekem a sorszám, hisz' úgyis csak addig maradok életben, amíg a MINDENHATÓ ATYA ezt így rendeli, és csupán abban az esetben lesz részem az ÖRÖK ÉLETBEN, ha a SZENT ATYA ezt úgy akarja! Így lényegében mindegy, hogy ma, holnap, esetleg 1 év múlva megyek el. Az idők szalagján ez oly' kevés idő; de az, amit ez alatt a rövid idő alatt megvalósít az ember a legfelülről jövő képessége által, az NYOMOT HAGY, és nem tűnik el soha. Minden mulandó, kizárólag ISTEN TÖRVÉNYE, SZAVA az örök érvényű, minden más befejezett!

Soós József keresztyén, Echelon-tanú (2009)Így nincs hatalom, mely akadály lenne utunkban, nincs világi törvényszék, mely gátat szabhatna a munkában, mely emberek millióinak jelentheti azt a tudást, mely elvezeti a TEREMTŐ ATYÁHOZ!

Így nekem nem kell a 151363 CA azonosító szám, mert nem vagyok darab, sem pedig egy a sok közül; az egyetlen vagyok a sok ellenében. Ha nem lesz mit enni, nem lesz hol aludni, az sem számít; nincs már, amit elvehetnének tőlem, nincs semmi világi javam, csak az, ami LEGFELÜLRŐL JÖN!

De harcol ellene..., harcol..., harcol.... - hogy mondja a BIBLIA -, harcol a szentekkel és legyőzi őket! Senki sem képes saját erejéből szembeszállni, és győzedelmeskedni a GONOSSZAL. Ez a csodálatos benne; a GYŐZEDELEM annak adatik meg, aki megtalálja az ösvényt, melyen járni kell, és amit nem szabad elhagyni! Járj a keskeny úton, amin járnod kell; nehéz azt megtalálni, de aki azt megleli, az az örök életbe vezető utat találta meg. Széles az út, és sokan járnak rajta, mely a PUSZTULÁSBA vezet; könnyű azt megtalálni, de nagyon nehéz letérni róla! Nem megy az, nem megy, hogy az ATYA nélkül valaki életben maradjon, hisz Ő maga az ERŐD, A VÁR; a sátrának mélyében meghúzódva biztonságra lelsz. De azt el ne hagyd soha, mert akkor elpusztulsz!

A világ hanyatlóban van, egy süllyedő hajó; a felszínen az maradhat meg, aki ember tud maradni; nem megy az segítség nélkül: ahhoz a Teremtő szerető szava, feddése, és védő keze szükséges. De aki nem találja meg, jaj annak...

Nincs hatalmad felettem BAJNAI GORDON, DRASKOVICS TIBOR, TRAIAN BASESCU, de még neked sincs, VLADIMÍR PUTYIN, BARACK OBAMA; nincs erőd ahhoz, hogy MEGÖLJ ENGEM; addig nem is lesz, amíg a MINDENHATÓ akarata egyezik azzal, hogy mi az élők sorában legyünk. De ha az Atyának már nem kellünk, akkor vége mindennek; éppen oly' számkivetett halálra ítélt nyomorultak leszünk, mint amilyenek ti vagytok. Az öröm, szolgálni az igazságot, meglelni a MINDENHATÓT, tanulni a TÖRVÉNYÉT!

Világ eldobott számkivetett kárhozottjai: nincs élet nektek, számotokra nincs élet, és úgy vagytok az élők sorában, hogy már eleve halottak voltatok, és kárhozatra születettek!

Nem kell, tőletek nem kell semmi; vedd el azt a maradékot is, ami még van; felajánlottam, hogy ha kell, meghalok; vedd el az életemet, ha akarod, hisz' nem a te urad dönt a sorsom fölött; nekünk nem azonos a MESTERÜNK!

Aki neked a mester, az a világnak az ellensége volt mindvégig; te tőle tanultál ölni, én az ATYÁTÓL tanulok SEGÍTENI!

(Soós József; írta: 2009 november 7.)Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 2. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 3. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 4. Médiakartell minden népek irtására
 5. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 6. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Kék és Sárga. Pénzes Sándor kislétai polgármester szociális beállítottságú, és a felelősöket akarja.2010-02-06. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Romák és magyarok Kislétán - Túl az állami cigánygyilkosságokon
(Kisléta polgármesterével, Pénzes Sándorral Molnár F. Árpád beszélgetett)
[Filmdemó változatban is láthatja, a bevezető szöveget cikként is elolvashatja]
/Pénzes Sándor (Kisléta polgármestere) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban,
vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

Molnár F. Árpád politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, túlélő, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, Echelon-tanú.A műsor elejéből: 2008 és 2009 során összesen 6 roma polgári személy állami kivégzésére került sor. A támadásoknak összesen 55 áldozata volt! Azt, hogy a cigányok elleni sorozatgyilkosság állami, nemzetközi szervezésre történt, senki bővebben a Hírháttér Multimédiánál nem leplezte le. A Hírháttér eleve arra Predesztináltatott, hogy minden magyar idők legtényfeltáróbb médiuma legyen. Azaz ezt minden bel- és külföldi állambűnözői kezdeményezés ellenére sem lehet sem megállítani, sem megakadályozni... [Hallgassa tovább!]
KLIKK az oldalra! (29 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Következő cikk:
2010-02-07. -
Az égetők sorsa pusztulás lesz végül
/Zas Lóránt (Szász Lóránt, költő, elektromérnök {Kalifornia, USA})/
Tartalom: Kovács Tamás legfőbb ügyészen, valamint annak szintén gyermek-halálraégető és tömeggyilkos karasz csaba, valamint kopasz zsolt-féle korcs fajzatain kívül mindenkinek ajánljuk a kiváló, magvas, erkölcsi, morális, és a valóságra, valamint a felsőrendű esszenciákra hangsúlyt helyező verseket, melyek Zas Lóránt költő és tudós legújabb terméseiből valók. A címek: 1. Megdöbbentő; 2. Fluoreszkálnak; 3. Soha nem jutsz el; 4. Tükröt teszek eléd; 5. Hogy szóra; 6. Eltemetjük.
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu