Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Ez a nemzet mindig fennmarad! (Villámriport a kilakoltatott, 10 gyermekes családanyával) (+Interjúfilm!)

 

 

 

 

2014-03-11. www.echelon8.org
Ez a nemzet mindig fennmarad! (Villámriport a kilakoltatott, 10 gyermekes családanyával) (+Interjúfilm!)
Forrás: HírArénaÜzenem Orbán Viktornak és Pintér Sándor olajmaffiánknak, hogy a magyar nép tovább fog harcolni - nyilatkozta nekünk az a 10 gyermekes anya, akit Orbán Viktor polgármestere, Kovács Róbert a családjával együtt kilakoltatott és az út szélén hagyott.

Nyilatkozik: Faragó Ferenc Mihályné (Emőke)
Interjú és cikk: Molnár F. Árpád
Interjúoperatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder
 
 
Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) a Nemzetközi Nőnapon rendezett tüntetés alkalmával adott villáminterjút a HírAréna és a Hírháttér számára.

- Ugye, elég szomorú, hogy elég kevesen vagyunk a tüntetésen - mondta a 10 gyermekes, családjával utcára dobott 10 gyermekes anya -; én éreztem, hogy itt kell lennem, mint magyar családanyának, magyar állampolgárnak, hogy igenis, amikor egyre kevesebben mernek jönni a tüntetésekre, mert félnek a terrortól, hogy meg kell mutatni, hogy ez a nép nem fogja hagyni magát (...)! És üzenem (...) az Orbán-kormánynak és a Pintér bűnözői bandának, (...) hogy ez a nép (...) több, mint ezer éven keresztül meg tudta tenni, hogy fennmarad! Hogy jöhet akármilyen külső-belső hatalom, ez a nemzet igenis mindig is fenn fog maradni és meg is fog maradni! Mi itt, magyar családanyák, tüntetők, harcosok megmutatjuk, hogy ezt a nemzetet, még hogyha akarja is külső és belső erő eltüntetni, ezt a népet nem lehet!

Az egyszerű családanyából lett harcos amazon - akit a Fidesz dúsgazdag közpénzmilliomosai, az ő megszállott és brutálisan önpusztító üldözéseikkel nemzeti hőssé tettek - Új Magyarország születésére vágyik. Mint mondta:

- Ahol ez a diktatórikus, emberirtó kormány elkerül a süllyesztőbe (...)!

Faragóné Emőke - mióta a Fidesz kilakoltatta - más családok utcára dobásánál, tüntetéseken éppen úgy jelen van, ahogyan akkor is jelen volt, amikor Orbán Viktor házánál a devizahitelesek és az eladósított tömegek összecsaptak a rendőrséggel. A 10 gyermekes, az oligarchia általi üldözésekkel hőssé nevelt anya a következő szavakat mondta:

- Tehát hogy ha esetleg győznek, innét üzenem Orbán Viktornak és szintén, a TEK-et fölállító Pintér Sándor olajmaffiánknak, hogy (...) utána is a magyar nép tovább fog harcolni az igazáért és a szabad, független Magyarországáért, hogy ne diktatúrában éljenek az emberek!

Faragó Ferenc Mihályné és családja fideszes kilakoltatása nem csak morális idiotizmus szempontjából az egyik legfeltűnőbb lakáskiürítés a Rákosi-rendszer óta, de a rendőrség és az ügyészség nyilvánosan elkövetett bűncselekményei vonatkozásában is az egyik vagy a leghalmozottabban köztörvényes közpénz-hatósági kilakoltatás, amihez fogható valószínűleg nem volt Magyarországon a Sztálin-rendszer óta, amikor a sztálinizmus magyarországi helytartójává Rákosi Mátyás despotát nevezte ki a Szovjetunió terrorista tömeggyilkosa, Joszif Viszarionovics Sztalin. Mint azt az alábbi, 16 pontból álló hivatkozási listában adekvát módon bizonyítva áttanulmányozhatják: a rendőrség és az ügyészség szervei - az ügyészség részéről legkiemeltebben a Polt Péter legfőbb ügyész által kinevezett Ott István főügyészségi ügyész és vezető ügyész folytatólagos elkövetésével - a teljesen ártatlan kívülállókat és a tudósító újságírókat is hamisan megvádolták. Annak ellenére, hogy ártatlanságukat és a hatóságok köztörvényes bűncselekményeit és ömlesztett hamis vádjait az általunk készített és publikált dokumentumfilm felvételei adekvátan, azaz teljes körűen bizonyítják. Itt láthatják az újságírók üldözését és a rendőri szervek, valamint az orbáni ügyészség hamis vádjait és köztörvényes cselekményeinek lajstromát bizonyító dokumentumok egy médialistáját: Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16.!

Egyébként a Fidesz frontemberéből lett köztársasági elnök, Áder János a 2014-es országgyűlési választásokat - valamely rétegekben már tudatosan szervezve - 04.06-ára tűzte ki, ami az isteni és a sátáni szimbolikában a négyszer 6, azaz a 6666, másként a 66-66 jelképe is. Faragóné Emőkét és családját pedig a kőbányai Kápolna utcából (mint templom vagy szentély), a 63-as lakásból lakoltatták ki (mint 666), mégpedig 6. hónap 11-én. Kőbánya is azonnal előtűnő Isteni és a Jézus Krisztust felidéző jelkép, hiszen a Teremtő, a Jézus Krisztus és Jézus tanítványai rendszeresen kőhöz és sziklához hasonlították a Mindenhatót, valamint az Isten igaz egyházát, amely biztos alap az Isten egyháza felépítéséhez, mind nagyegyházi, mind gyülekezeti, mind személyi karrier szeméontjából.

A 10 gyermekes, utcára dobott családanyával készült nőnapi, a Hősök terén forgatott rövid interjúfilmünket itt láthatják:
 
 
 
Filmfelvétel: 2014.03.08.; Városliget, Budapest.
Készült: 2014.03.11.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.11.A cikkben hivatkozott irodalomból:
 
Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója és a családjával kilakoltatott Faragó Ferenc Mihályné (Emőke).
 
2014. március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon, a Hősök terén tartott tüntetés idején.
 
Március 8-án Molnár F. Árpád, A Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője, valamint a Fidesz oligarchiája által családjával együtt kilakoltatott, 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke).
 

Ez a nemzet mindig fennmarad!
(A kilakoltatott, 10 gyermekes családanya, Faragó Ferenc Mihályné)
2 min 58.88 sec

Ez a nemzet mindig fennmarad! (A kilakoltatott, 10 gyermekes családanya, Faragó Ferenc Mihályné) from Miller Yourbarley on Vimeo.

Ez a nemzet mindig fennmarad!
(A kilakoltatott, 10 gyermekes családanya, Faragó Ferenc Mihályné)
2 min 58.88 sec

 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu