Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Hitvány alak Orbán Viktor - Interjú az Orbán-szobrot ledöntő Hortobágyi Istvánnal (Interjúfilmmel!)

 

 

 

2014-03-15. www.echelon8.org
Hitvány alak Orbán Viktor (Interjú az Orbán-szobrot ledöntő Hortobágyi Istvánnal) (6 perc 58.88 másodperc)
Forrás: HírAréna

Hitvány alak Orbán Viktor - Interjú az Orbán-szobrot ledöntő Hortobágyi Istvánnal (Interjúfilmmel!)


A volt rendőr, Hortobágyi István nyilatkozott a HírArénának, aki az egyébként előre bejelentett Orbán-szobor-ledöntésnél fűrészelte át a hungarocell másolat lábát, mielőtt a demonstrálók a szobrot - mint a diktatúra jelképét - ledöntötték.

Nyilatkozik: Hortobágyi István
Interjú és cikk: Molnár F. Árpád
Interjúoperatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder

 

- Tulajdonképpen azt csináltam, amit a magyar Szolidaritás előre eltervezett és bejelentett az I. kerületi Rendőrkapitányságon - nyilatkozta nekünk Hortobágyi István. Mint azt mondotta: - Ledöntöttük azt a hungarocell másolatot, ami Orbán Viktort formázta, ezzel jelképesen mint a diktatúrát akartuk megdönteni. Pontosan azért, mert ha nem az lenne, akkor lenne párbeszéd - mondta.

Arthur J. Finkelstein a negatív és gyűlöletkeltő kampányok terén a világ leghírhedtebb választási tanácsadója. Egyúttal ő a Fidesz és Orbán Viktor legfőbb tanácsadója is. Felvetésemre, miszerint nyilvánvalóan az ő stratégiája volt az a műfelháborodás is, ami a hungarocell másolat ledöntése utáni időszakot kísérte, ugyanakkor azt láthattuk, hogy korábban Gyurcsány Ferenc bábuját Körmenden elégették, Bajnai Gordont pedig kiszállni sem engedte a rendőrség, amikor vidékre ment, mert a hatóság úgy értékelte, hogy veszélyben az élete és agyonverhetik, Hortobágyi István így reagált:

- Október 23-án, elmúlt évben elég nyomasztó volt nekem, hogy én voltam az erőszaknak az egyik ikonja és hordták szét illetve körbe a városban a Békemenetesek, akik tulajdonképpen arra hivatottak, hogy erőszakosan fenntartsák az orbáni rezsim legitimitását. Ugyanakkor, amikor ez a szobor dőlt - vagy inkább másolatnak mondanám -, akkor két gondolat játszott a fejemben. Az egyik gondolat az az, hogy ez a másolat tulajdonképpen ugyanazért az alakért szenved, hitvány alakért és kimondom, ami vagy aki miatt mi kinn vagyunk az utcán évek óta. A másik, hogy mi indokolja azt, hogy hitvány alakot mondok Orbán Viktorról, mert nem embert, mert ahhoz emberségesnek kell, hogy legyen valaki, hogy én valakire azt mondjam, hogy ember. Tehát ő azért hitvány alak, mert minden eszköze megvolt ahhoz, hogy baloldali emberként engem meggyőzzön arról, hogy én gondolkodom rosszul. (...) Ő visszaélt ezzel a lehetőséggel és nem csak személyemmel szemben, hanem rengeteg kisközösséggel szemben is. Ugyanakkor ha lenne nemzeti párbeszéd és nem diktatúra lenne ebben az országban, ha nem lenne az a fajta erőszakos elnyomás, ami az ő részükről békemenetnek mondható vagy békésnek mondható, csak a mi részünkről agresszív, akkor nem csak az ő plakátjaik lennének kinn az utcán, az ellenzék plakátjai nem lennének megrongálva; érdekes, én kecskeméti vagyok, ott csak az ellenzék plakátjait rongálták meg, az ő plakátjaik mind a helyükön vannak.

Hortobágyi István azt pedig "vérciki"-nek nevezte, hogy amikor aktivisták kiteszik a Fidesznek azt a garancialevelét, amely az egyik programjuk volt 2010-ben, miszerint - idézve Hortobágyi Istvánt -:

- ... hogy megvédik a nyugdíjakat, a nyugdíjkasszákat és a többit is, majd a szocik veszik el, meg a baloldal, ők meg most letépik. Miért ciki ez nekik? És akkor megkérdezem, hogy hol a programjuk? Mert fölmegyek az Internetre és sehol nem találok programot. Vagy azért titkolják az emberek előtt, mert ha rájuk kérdeznénk, akkor csak megszorításokkal találkoznánk?

Hortobágyi Istvánnak felvetettem, hogy Simicska Lajos, csak a tavalyi, a 2013-as esztendőben is félbillió Ft közpénzt nyert el; akkora összeget, amekkorát a közgazdászok már ki sem mondanak, hanem 500 milliárdot mondanak helyette. Eközben több ezer az öngyilkosságok száma, rekordszámú a kilakoltatás, Orbán óta kevesebb lakás épül Magyarországon, mint a II. Világháború alatt, tehát - kérdeztem Hortobágyi Istvánt - megengedhető-e, ha ilyenek miatt egy hungarocell szobrot ledöntenek vagy ez már elfogadhatatlan agresszió? Hortobágyi István a válaszában elmondta:

- Rendőr voltam és ezért mondom: tehát amit nem tilt a jogszabály, az tulajdonképpen legális. Ettől a pillanattól kezdve én azt mondom, hogy ez a másolatdöntés, ez igenis, hogy legális volt.

Mint arra Hortobágyi István figyelmeztetett:

- Ez az első kormány a rendszerváltás óta, amelyik a közvagyonon kívül hozzá mert nyúlni a magánvagyon szentségéhez. És most már ezt veszi el.

Az interjú végén Hortobágyi István arra kért mindenkit, hogy menjenek el szavazni, mert a szavazófülkében dől el minden.

Hortobágyi Istvánnal a budapesti Hősök terén készítettünk interjút és forgattunk 7 perces interjúfilmet, amelyet itt megtekinthetnek:

 

 

Filmfelvétel: 2014.03.08.; Hősök tere, Budapest.
Készült: 2014.03.13.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.13.A kapcsolódó irodalomból:
 
Domján Tibor filmfelvételén Molnár F. Árpád és Hortobágyi István.

Hitvány alak Orbán Viktor
(Interjú az Orbán-szobrot ledöntő Hortobágyi Istvánnal)
6 min 58.88 sec

Hitvány alak Orbán Viktor (Interjú az Orbán-szobrot ledöntő Hortobágyi Istvánnal) from Miller Yourbarley on Vimeo.

Hitvány alak Orbán Viktor
(Interjú az Orbán-szobrot ledöntő Hortobágyi Istvánnal)
6 min 58.88 secHitvány alak Orbán Viktor
(Interjú az Orbán-szobrot ledöntő Hortobágyi Istvánnal)
6 min 58.88 sec

 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu