Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

... 8π ... Jézus azokat Porba Írta ... 8π ... Jézus azokat Porba Írta ...

 

 

 

 

 

 

 

2011-08-03.
Molnár F. Árpád "ELI"
(orbántól 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Filmrendező, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja)


Az Atya, a Fiú és a Szentlélek Olyasmi, mint amikor az egyetlen Nap háromszorosan tükröződik a vízen. Egy Fényforrás Létezik, és Az Az Egy Látszik Háromnak. Jól mondta Luther, aki szintén AZ ISTENBEN (azaz Tőle és Benne) Tudta, ahogy mi is Tapasztaltuk: Ezt csak az értheti meg igazán, aki Megkapta. Színről Színre pedig itt nagyjából senki. Majd eztán...

Einstein eseménynek nevezte a négy dimenziós koordinátapontok összegét, azaz hogy egy eseményhez a koordináta rendszerben meg kell adnunk a dologi tartalom szélességi, hosszúsági, magassági és időbeli adatait (tehát hogy mikor történik egy adott időpillanatban az adott helyen való tartózkodása). Amikor a tükröződést látjuk a víz hullámain, egyszerre látunk - tehát egy időben, azaz négy einsteinileg definiált dimenzióban - 3 eseményt, mely valójában AZ EGY Tőről Fakad.

Más felől is példázható: az ember az árnyékát látja meg a falon, primitív agya azt értékeli, pedig az árnyék a fény hiánya. Nem a tényleges tartalmat - a fény, a tárgy, a fal stb. együttesét -, hanem a fény hiányát véli kiemelt tartalomként. Mindig az egészet kell látni. Az elmében nem tudatosul, hogy az egészet látja. Mit is jelent, amikor Jézus 2000 évvel ezelőtt Azt Mondja: Én és az ATYA EGYEK VAGYUNK. Ti Énbennem, Én pedig tibennetek. Olykor azt jelenti, később pedig egyre gyakrabban, hogy AZ EGY Külön Döntései szerint pl. megmondom, hol zuhan le a következő repülőgép, és mindenképpen Megöli az Ő ellenségeit!

Még egy kis fizika, kissé másként: az anyag téridő görbületet hoz létre. Az ekvivalenciaelv - mely kifejezés szintén Einsteintől ered - megállapítani véli a gyorsuló test és az anyaghoz kapcsolt gravitációs hatás ekvivalenciáját, azaz hogy pl. egy a világűrben lévő űrhajóban gyorsuló test hasonlóan viselkedik egy bolygón "álló" testhez. Amikor pl.

   1. egy ember a földön áll, ugyanúgy azt érzi, mintha a gravitáció húzná a talajhoz, mint amikor a világűrben egy gyorsuló űrhajó padlóján áll, pedig az űrhajóban elvileg nincs gravitáció.

   2. Amikor a gyorsuló űrhajó bal oldali, mondjuk néhány foton (fényrészecske) méretű ablakán bejön a fény, az űrhajó jobb oldalán "lentebb" fog távozni, vagy az űrhajó falába ütközni, mivel látszólag elgörbül. Ugyanez látható, amikor a fény egy égitest, pl. a Föld mellett elhalad: látszólag elgörbül. Ez az ekvivalenciaelv: a két különböző körülményösszegben látszólag azonos tulajdonságok.

Az égitestek esetében a gravitációs hatás tehát az anyagnak nevezett dologi tartalom jelenléte következményeképpen látszik megjelenni. De minek a következménye az anyag, vagy - amit pedzeget - minek az árnyéka, minek a vetülete? Azért mondom, hogy fizika másként, mert egy példázatra gondolunk: az anyaghalmaz most egy csillag, akit Gondol A Háttér, A Forrás. Gondolja a hozzá kapcsolódó gravitációt is. Ez a gravitáció "mindent" maga felé ránt, ami a vonzáskörzetébe kerül. A dologi tartalmakat vagy keringő pályára állítja (megkíméli), de ami nem megfelelő paraméterekkel rendelkezik, azt magába rántja, és a másik hanyatlásával, pusztulásával saját erejét és tömegét gyarapítja.

Így lett meg, amit már A HÍRHÁTTÉR megalakítása előtt TUDTAK a Próféták: hogy egy idő után fekete lyukká vált. És így áll fenn a veszélye annak, amit már A HÍRHÁTTÉR megalakítása előtt vésztjósló esélyként TUDTAK a Próféták: hogy egy idő után akár A Fekete Lyukká válik...

Annyit mindig Tudtunk, Előre Tudtuk, hogy ez az egyik polaritás felől mindenképpen megtörtént múltban és jövőben: "mindent" elnyelt és el fog nyelni, ami nem rendelkezik elegendő pozitív energiával, hogy a zuhanást és a megsemmisülést (végzetes és irreverzibilis átalakulást) elkerülje. A kérdés anno is az volt: vajon a Gravitációs Óriás Pozitív töltése nem vált-e át egy idő után Negatívvá, hogy úgy nyeljen el mindent, ami nem képes a bolygó környezetében - AZ ISTENTŐL Választottként - elegendő energiát Kapni.

Azonban Biztos, mint a János Evangéliuma 8. Fejezete arról, aki még titkon, de Meghatározóbb Jeremiásnál:
... 8π ... Jézus az ellenséget a bolygó tömege miatt Porba Írja ... 8π ... Jézus az ellenséget a bolygó tömege miatt Porba Írta ...

2011.08.03., 8. kerület; Budapest, Hungary

 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, az Index, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos milliárdos bűzbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

Molnár F. Árpád2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)Jézus Krisztus

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.