Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

 

Hugo Chavez:
Miért rákos szinte az összes dél-amerikai elnök?
(Domján Tibor cikke)

 

 

 

 

2011-01-07.
Domján Tibor
(orbán, vona és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)

A cikk  eredetileg 2012.01.01.-én lett publikálva a facebook-on!

 


The Secret Weapons Range - Foto montázs: Domján Tibor (DT Art Gallery)

 

A Hír Tv-nek köszönhetően figyeltem fel a közleményre pár napja, melyet olyan borzalmas álszent módon tálalta valamelyik hírolvasó szolga, hogy az még a nevezett csatornától is szokatlan volt! Rögtön éreztem, hogy itt többről van szó, mint a szokásos pártérdek, vagy államérdek...  

EZ MOST VILÁGÁLLAM ÉRDEK!!! :)

 Azóta utánanéztem, és egyáltalán nincs különbség bal, vagy jobboldali, magyar vagy külföldi sajtó kommunikációjában a témával kapcsolatosan. Megint hülyének tetteti magát az egész világ!  

 Hugo Chávez venezuelai elnök, akitől nem szokatlan, hogy élesen kritizálja az Egyesült Államokat, 2011 karácsonya után pár nappal újabb (véleményem szerint nem) meglepő kijelentést tett, reagálva arra a hírre, miszerint Cristina Fernández de Kirchner Argentin elnök asszonynál pajzsmirigy daganatot diagnosztizáltak.

Ide tartozik még, hogy Luiz Inacio Lula da Silva egykori Brazil elnöknél gége, majd 2009-ben utódjánál, Dilma Rousseffnél nyirokrákot állapítottak meg, amit egyenlőre sikeresen kezeltek. 2010-ben Fernando Lugo paraguayi államfőt is rákkal kezelték, Hugo Chávez pedig legalább négyszer járt  Kubában kemoterápiára, az állítólagosan sikeres júniusi rákműtétjét követően! Mindezek után, csak a média csodálkozik nagyokat, hogy a dél-amerika egyik legjelentősebb országának vezetője be meri jelenteni, - amit egyébként mindenki tud -, hogy szerinte:   

 


Hugo Chávez és Cristina Fernandez de Kirhner

az Egyesült Államok kifejlesztett egy technológiát, amellyel rákot lehet előidézni.

Aki azonban nem teljesen hülye (tehát nem magyar újságíró, vagy Hír TV-s hírigazgató) az tudja, hogy ilyen technológia már évtizedek óta létezik, és persze használják is. Tudja ezt Chávez elnök is, meg a többi is, de mivel egytől egyig ők is a háttérhatalom ügynökei, ezért nem nagyon van választásuk, az igazság felfedése helyett csak a levegőbe durrogtathatnak! Ezért teszi hozzá rögtön, azt az ordenáré baromságot, hogy tudja,

hogy ezt majd csak ötven év múlva tudják bizonyítani, illetve nem akar vádaskodni, mindössze hangosan gondolkodik, de legalábbis gyanúsnak találja a körülményeket!

Persze, hogy nem akar vádaskodni, hiszen mindenki tudja, hogy a technológia adott a rákbetegségek (és bármilyen egyéb nyavaja) előidézésére, és a megszüntetésére is!  Az elnök úr pedig éppen egy sikeres kezelésen esett át, ezért nem fog túl sok "patront ellőni" ebben a témában. Véleményem szerint már az is nagy szó, hogy szóba hozta ezt a tényt - még ha lebegtetve is!


Victoria Nuland - amerikai külügyminisztériumi szóvivő

 

Az amerikai reakció a médiához hasonlóan, a megszokott gyomorforgató mederben zajlott. Victoria Nuland az amerikai külügyi szóvivő borzasztónak, sőt elítélendőnek tartotta, hogy valaki egyáltalán ilyet mer feltételezni, a csodálatos Egyesült Államokról! Természetesen ezt a stílust vette át a média is, használva az összeesküvés-elmélet, fantazmagória, szélsőséges, meggondolatlan, elképesztő, alaptalan, rágalom stb. jelzőket, mindeközben a játék összes szereplője tisztában van ezek ellenkezőjével - egyes-egyedül a lakosság nincs!

A lakosságnak fogalma sincs egyenlőre, hogy a rákot ugyanúgy lehet kapni, mint ahogy kettesünk lehet a lottón, és csak részben van köze pl. a dohányzáshoz, de még azt is kevesen tudják,  hogy a kemoterápia valójában csak egy-két rák típusra van jó hatással, a többivel szemben hatástalan, sőt káros (pedig ez nem is titkos)! Vajon mit szólna ahhoz a nép, ha megtudná, hogy az is felsőbb hatalmi döntés kérdése, hogy ki élheti túl a rákot,  és ki haljon bele???!

Természetesen a kialakulásának megvannak a hétköznapi rizikofaktorai, ezt senki sem vitatja, dohányzás, stressz, vitaminok hiánya stb. stb. de az, hogy ki kapja meg, és ki hal bele mindezekbe és/vagy a kezelésbe, azt a háttérhatalom és az alprojectjei szabályozzák! No meg az Isten!

Az is nyilvánvaló, hogy nem csak az amerikai titkosszolgálat rendelkezik ezzel a technológiával, amivel bárkinek rákot lehet okozni, sőt igen közkedvelt likvidáló eszköz az egész világon, és kivitelezésének valójában rengeteg módja van. Fantasztikus hatékonysággal lehet vele zsarolni bármilyen politikai ellenfelet, és a hatalom útjában álló bármilyen tisztviselőt vagy civilt, hiszen ez egy közismert és igen sajnálatos "betegség" ami ugye köztudottan nem válogat!

 


Kozenkay Jenő kémelhárító, aki nem élt Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztője felajánlásával, hogy amennyiben kórházba kerül a megismerkedésükkor már meglévő rákbetegségével, akkor szóljon, és Molnár F. Árpád egy másik személlyel bemegy, és megszüntetik a problémát. A Hírháttér főszerkesztője már Kozenkayék beszállásakor azt is Tudta, hogy amennyiben felhagynak a leleplezéssel, nem marad védelmük.

Magyarországi viszonylatban, hogy csak "nagy" neveket említsek, ilyen eszközökkel tették el láb alól, az ország kifosztásának alapjait lezsírozó Antal Józsefet, a feltaláló Bóday Árpádot,  vagy a közismert kémelhárítót, Kozenkay Jenőt. Utóbbival a halála előtti időkben, Molnár F. Árpád a Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztője, több dokumentumfilmet is készített.

Mindazon által, örülök neki, hogy Chávez úr (bár nagyon óvatosan és finoman, de) feldobta a rákos labdát, rögtön ütném is vissza azzal együtt, hogy mi van például a szívinkfartus okozással, amit ugye a gps technológiának köszönhetően bárhol, bármikor és bárkinek lehet okozni - ha csak az Isten nem akarja másként??! Itt most hirtelen eszembe jut a népszerű fiatal focista Fehér Miklós, vagy a jégkorongozó Ocskay Gábor, de valójában ez a lista borzasztó terjedelmes lehet!

Valójában ez a cikk sem azért készült, hogy ijesztgessem vele az olvasót, hiszen mint már mondtam, évtizedek óta folyik az öldöklés, mégsem zavar senkit, sőt egyre csak finomodnak a módszerek. Sőt a politikai gyilkosságok, egyidősek lehetnek magával a politikával, bár az tisztán látszik, hogy a Sátán egyre éhesebb! Kedvenc tápláléka a hülye lakosság, amit ezért ipari mennyiségben termel, a korrupt politikus és az egyéb gazemberek csak ínyencségek számára! 

Hála az Istennek, nem kell már ötven év, sőt talán már egy sem - hogy ezeknek a primitív katonai és egyéb technológiáknak a léte napvilágra kerüljön (akarom mondani a lakosság elé - kérdés elhiszi-e majd ha bemondja a TV?) és a sok titkos borzalomból, először nyilvános borzalmak lesznek, majd számonkérés és végül a megtorlás, mert akik akár a legkisebb cinkosként is részt vettek ebben a "játékban", azok a büntetésből is illő módon kell, hogy fogyasszanak!

Kedves egészségükre! Happy New Age! :)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.