Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

A jövő... mely elkerülhetetlen...

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-08-14.
Soós József "Titán" (orbántól 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)


A jövő... mely elkerülhetetlen...

Az idő előre haladtával egyre közelebb kerül az a pillanat, mikor kinyilatkozik a rendszer... ez elkerülhetetlen. Túl sokan tudnak már róla, túl sokan tudnak a TÖMEGPUSZTÍTÓ PSZICHOAKTÍV ECHELON TECHNOLÓGIÁKRÓL, a TOTÁLIS KONTROLLRÓL. Idő kérdése csupán, hogy mikor jön el az a pillanat, mikor a nyilvánosság elé kerül GLOBÁLIS SZINTEN.

Gyakorlatilag a lavina elindult, mert a hegyoldalba beleágyúztunk, és ez visszafordíthatatlan folyamot indított el. Az INTERNET hozzáférhetősége a polgári lakosság számára nagyon megkönnyítette a dolgunkat. Mert egy GLOBÁLIS SKY-net RENDSZER került a kezünkbe, melyen csekély anyagi ráfordítás mellett bárhol, bármikor, bárhova, bárkinek lehet információt továbbítani. Ez kétélű fegyver, mert a TITKOSSZOLGÁLATOK épen úgy használják ezt a rossz dolgokra, mint ahogy mi használjuk a JÓRA, a lakosság érdekében, életének védelmében. Tesszük ezt a KERESZTYÉNI hitünk, és kötelességünk tudatában.

Néhány dolgot nézzünk egy kicsit részletesebben végig... Az a szörnyűséges helyzet állt elő, hogy a lakosságot a tudomásukon kívül, így beleegyezésük nélkül a legszörnyűségesebb katonai-titkosszolgálati technológiák alkalmazásával GYILKOLJÁK, EGÉSZSÉGÜKET FOLYTATÓLAGOSAN MARADANDÓ MÓDON KÁROSÍTJÁK, TOVÁBBÁ AZ ÉLETFUNKCIÓIKAT A HÁTTÉRHATALMI ÁLLAMI PROJEKTEKNEK MEGFELELŐEN ÁLLÍTJÁK BE, így többek között a gondolkodás, gondolat, cselekvőképesség és egyéb más életfunkciót.

A RENDSZER kiépült, és kizárólag mi voltunk azok, akik ezt ilyen nyilvánosan, ekkora részletességgel leleplezték. Ennek ellenére életben maradtunk, ez a legfelső hatalmi erők tevékeny erejének, és akaratának tudható be. Mert máskülönben a világ vezető államai, és azok TITKOSSZOLGÁLATAI régen megöltek volna bennünket is, éppen úgy, mint ahogy ezt meg is tették számtalan esetben előttünk azokkal, akik ezekről megszólalni merészkedtek.

A MINDENHATÓ SZENT ATYA, A JÉZUS KRISZTUS VÉDŐ KEZE ÁLTAL BIZTOSÍT NEKÜNK VÉDELMET A SZENTLÉLEK EREJÉVEL. Így semmilyen HÁTTÉRHATALMI erőhalmaz nem árthat nekünk mindaddig, amíg az ISTEN akarata ezt elhatározta. A mocskos tróger OROSZ-SZOVJET KGB-FSZB éppen úgy nem, mint ahogy a SÁTÁN ZSINAGÓGÁJÁNAK MÁSIK ALAPPILLÉRE: AZ IZRAELI MOSSAD TITKOSSZOLGÁLAT.

Ezek a senkiházi férgek csupán bábuk, panelek, épen úgy, mint a BILDERBERG-csoport egésze is az. Soha, semmilyen hatalom nem volt a kezükben, és ez nem is fog változni ezután sem. Ezért nem tudok mást mondani, nem lehet mást tenni, mint hogy LELEPLEZZÜK ŐKET, az IGAZSÁG EREJÉVEL söpörjük el mindannyiukat... Az ISTEN TÖRVÉNYE, A SZENTLÉLEK EREJE Ad erre lehetőséget nekem, bár a HÁTTÉRHATALMI TECHNOLÓGIÁK ÁLTAL valamely szintig a gondolataim, és cselekedeteim megrontottá lettek, de ez még mindig olyan alacsony szint, melyért természetesen a SZENT ATYA a valódi bűnösöket fogja elővenni, és megbüntetni érte.
Ahhoz hasonlóan, amit az emberiséggel tettek, mely a VILÁG NÉPEINEK TÖRTÉNELEMKÖNYVE, AZ ISTEN TÖRVÉNYE MEGÍRT TELJES EGÉSZÉBEN. Fizessék meg az árát annak, amit tettek, vagyis FIZESSEN A SZOVJET-OROSZ KGB és fizessen a SÁTÁN-IZRAELE A MOSSADDAL EGYÜTT!!!!

Köztudott mindenki számára az, hogy a megfelelő ellenszolgáltatás rendezése után, akár miniszterelnököket is MEG LEHET ÖLETNI BÉRGYILKOSOK ÁLTAL; erre volt is példa a történelem során. Mint ahogy mindenki tudja azt is, hogy ÁLLAMI-HÁTTÉRHATALMI vezetőt nem lehet megkörnyékezni sem úgy, hogy arról a TITKOSSZOLGÁLATOK ne tudnának, mert TOTÁLIS KONTROLL ALATT ÁLLNAK. Ha pedig egy TITKOSSZOLGÁLAT TUD RÓLA, akkor tudja az összes, mert egy van belőlük, egymással átfedésben vannak, egymásról mindent tudnak, ez pedig a KÖZPONT.

Ennek ellenére mégis kivitelezhető akár egy ÁLLAMELNÖK ELLENI POLITIKAI GYILKOSSÁG IS. A többi állam titkosszolgálata pedig élő adásban nézné végig már a kezdetektől, mikor még csak a megszervezési fázisban van a dolog. Láthatja bárki, hogy csupán ennyit ér egy miniszterelnök, államelnök élete. Egyszerűen SEMMIT SEM ÉR AZ ÉLETE, MERT EGY FOGYÓCIKK, ANNYIT ÁLLÍT ELŐ BELŐLE A HATALOM, AMENNYIT CSAK AKAR. Darab... darab... egyre megy...

Látható, hogy a védelem egy magasabb szintről jön, melyet ezek el sem érnek, soha fel sem érhetik azt az erőt, mely az ÉN életemet védi. Mert abban az esetben is, ha egy állam titkosszolgálatának érdeke az, hogy a világot átrendezze, bebuktassa a jelenlegi rendszert, és ezért engem ECHELON ELMETECHNOLÓGIÁK által programozott, hogy mint CSATORNA a lakosság számára, az információt átengedje a lakosság számára, még akkor is egy felsőbb hatalmi erőnek kell kontrollban tartani azt, mert máskülönben nem lehetne megvalósítani, mert megöltek volna. Ha a KGB érdeke az, hogy a VILÁGRENDSZERT BEDÖNTSE, és erre ELMEPROGRAMOZÁSBAN ENGEM HASZNÁL FEL A LAKOSSÁG ÉBRESZTÉSÉRE, még akkor is felette áll egy hatalom, mely MEGAKADÁLYOZZA AZT, HOGY FELÜLÍRJA VALAKI A KGB ADATTOVÁBBÍTÓ CSATORNÁJÁNAK MŰKÖDÉSÉT. A jelen példánál maradva az én általam leíratásra került anyagokat.

Felvetődik a kérdés, hogy a SZÁMÍTÓGÉPET, AMELYEN AZ ANYAGOT ÍROM, MIÉRT NEM BLOKKOLJA A TITKOSSZOLGÁLAT, VAGY MIÉRT NEM TESZI TÖNKRE AZ INTERNETCSATLAKOZÁSOMAT???

Egyszerű a kérdés, egyszerű a válasz is: mert van egy HATALMI ERŐ, melynek ez áll az érdekében, hogy ezeket leírjam, és az valószínűleg felette áll a MAGYAR TITKOSSZOLGÁLATNAK, és felette áll a világ vezető államainak a titkosszolgálatai fölött is. Természetesen ha ez nem így lenne, akkor már a lehetőségét elvették volna annak, hogy bármilyen információ kiszivárogjon. DE EZT NEM AZ EGYES ORSZÁGOK, ÉS NEM IS A VILÁGÁLLAM HATÁROZZA MEG, hanem egy felette álló projekt. Ha ez nem így lenne, akkor soha nem dőlne meg annak a hatalma, aki a vezető pozíciót, és a titkosszolgálatok irányítását megszerezte...

MENNYIT ÉRHET AZ ÉN ÉLETEM, ÉS KINEK ÉR OLYAN SOKAT, HOGY MÉG A SZOVJET-OROSZ KGB ÉS AZ IZRAELI MOSSAD SEM FÉRT HOZZÁM...??? Ez a költői kérdés... méghozzá úgy, hogy a tevékenységem következtében éppen ezeket a HATALMI ERŐKET döntöm meg. Vagyis a SAJÁT MAGUK ELLENSÉGEI AZÁLTAL, HOGY NEM AKADÁLYOZZÁK MEG AZ INFORMÁCIÓÁRAMLÁST, KISZIVÁRGÁST.

Ugyanis: ha az ECHELON ELMETECHNOLÓGIÁK nyilvánosságra kerülnek beismerten, akkor abból katonai bírósági perek fognak következni, melyben a VILÁG JELENLEGI VEZETŐIT EGYTŐL EGYIG AKÁR HALÁLBÜNTETÉSSEL IS LEHET SÚJTANI; ezt ők tudják, ennek ellenére mégsem tesznek ellene semmit, hanem inkább BIZONYÍTJÁK EGYRE TÖBBSZÖR, EGYRE JOBBAN AZ ÁLTALUNK ELMONDOTTAKAT, ÉS A POLITIKAI ÜLDÖZTETÉSSEL SAJÁT MAGUK ELLEN HOZNAK TERHELŐ BIZONYÍTÉKOT ÚGY, HOGY AZ INDÍTÉKOT NEM REJTIK EL, ALIBIT NEM SZOLGÁLTATNAK.

Nem valószínű, hogy a világ jelenlegi vezetői HATALMI POZÍCIÓBAN MARADNAK A KINYILATKOZÁS UTÁN, ugyanis a HATALOM nem lenne HITELES azáltal, ha ezek közül a személyek közül akár egyet is megtartana, így mivel fogyócikkek, ezért a megfelelő elbánásban kell részesíteni őket. Feladatukat befejezték, utána már nincs rájuk szükség. A TITKOSSZOLGÁLAT ÉRTI, HOGY EZT MIRE MONDOM, ÉS EZEN A CSATORNÁN IS ÜZENEK NEKIK.

A feladata az elmúlt 20-22 évnek pedig az volt, hogy az ÚJ VILÁGREND ALAPJAIT KIÉPÍTSÉK, A KINYILATKOZÁSRA MINDEN KÉSZEN ÁLLJON!!! A további feladat pedig a jelenlegi, a SAJÁT MAGUK, ÉS AZ ÁLTALUK LÁTSZATRA IRÁNYÍTOTT VILÁGRENDSZER TELJES CSŐDBE, TÖNKRE TÉTELE, mely után a HATALOM kinyilatkozik, és a GONOSZ, mint megmentő jelenti ki magát a NAGY SOKASÁG SZÁMÁRA.

Most már a második fázisban van a rendszer jelenlegi konstrukciója... a TECHNOLÓGIA TELJESEN KIÉPÜLT, már csak a megfelelő LÉNYNEK kell beleülni, hogy tovább vigye a SZENT BIBLIÁBAN LEÍRT TÖRTÉNELMET, A VÉGSŐ CSAPÁS FELÉ...

Így most már a jelenlegi rendszer CSŐDPROJEKTJE működik, ez lett elindítva, melynek egy szerves alprojektje az a TEVÉKENYSÉG, melyet az ISTEN SZERETŐ KEDVESSÉGE ÁLTAL én végzek el. Így lehet jönni, várom a PEREKET, A MEGHURCOLTATÁSOKAT, mert jönni fog, aminek jönnie kell, én készülök rá, készülök rá teljes erővel...

Hamar eljön az idő, hamar eljön az ideje annak is, és sok más egyéb dolognak is... a világ jelenlegi látható bohócai, bábui, játékkirályai játékuk végéhez közeledtek. Már sok nincs hátra belőle... ez észlelhető abból is, hogy egyre mélyebbre csúsznak le a rendszerrel együtt, mely egy olyan válságba torkollik bele, melyet már nem tudnak tovább fokozni, és akkor jön el az a pillanat mikor kinyilatkozik...

A mostani értelmetlen cselekedeteik, tevékenységük is azt bizonyítja, hogy egyre lejjebb csúsznak; ahogy az ISTEN MEGMONDTA, PORBA ÍRJA AZ ELLENSÉGEIT, és megöli azokat, akik az övéinek ártanak, megtorolja rajtuk egytől egyig, mert kijelentetett, hogy még egy veréb sem eshet le az égről úgy, hogy arról a SZENT ATYA ne tudna, és nektek pedig mindnyájatoknak még a hajatok szála is számon van tartva...

Akkor... és pedig mondom néktek, hogy a BŰN ZSOLDJA A HALÁL.

A BŰN ZSOLDJA A HALÁL, azzal fizet azoknak, akik vétenek a TÖRVÉNY ellen! Ezt így üzenem a TITKOSSZOLGÁLATOKNAK. Ha engem meglopnak, az olyan, mint ha az ATYÁTÓL lopnának, mert kimondatott, hogy aki a szegény embertől elvesz, az olyan, mint ha az ISTENTŐL VENNE EL, továbbá aki pedig a szegénynek ad, az pedig ISTEN szemében azt jelenti, hogy NEKI HITELEZTEK; az ATYA pedig nem marad adós senkinek: JÓÉRT JÓVAL, a rosszért pedig rosszal fizet.

Akkor ki az, aki engem véd???

Kinek áll érdekében engem életben tartani, mert a világrendszer jelenlegi látható vezetőinek biztosan nem, hiszen a tevékenységem a HALÁLUKAT jelenti nekik. És mégis... akkor miért nem ÖLNEK meg??? Mikor minden lehetőség adott lenne hozzá...
Talán nem lehet megfizetni??? Ennyire sokat érek én, egy szegény nincstelen...

De kinek érek én ilyen sokat, mert biztosan nem a KGB-nek, és nem is a MOSSAD-nak... de akkor kinek??? MI AZ A HATALOM, AMELY EZEK FÖLÖTT ÁLL. Az a hatalom az ISTEN HATALMASSÁGA, mert ha ez nem így lenne, már nem lennék az élők sorában, mint ahogy meg is öltek ezek mindenkit eddig, aki/akik a legkisebb mértékben is az útjukban állt...

Számítanak itt a magyarok, magyar államvezetők valamit is??? NEM, NEM, PERSZE HOGY NEM, hogy számítanának, mikor itt a VILÁGOT IRÁNYÍTÓ ERŐK, ÉS A VILÁGOT IRÁNYÍTÓ ERŐK KATONAI TECHNOLÓGIÁIRÓL VAN SZÓ. Ebbe nincs beleszólása a magyaroknak...

Pontosabban a magyaroknak semmibe nincs beleszólása...

Két hatalom van: az egyik az EMBERISÉGET ELÁRULTA, ÉS A TÖMEGPUSZTÍTÓ TECHNOLÓGIÁIVAL A BOLYGÓVAL EGYÜTT A KIPUSZTULÁS SZÉLÉRE SODORTA A VILÁG NÉPEIT, A MÁSIK PEDIG AZ, AKITŐL A MEGMENTÉS JÖN, A MEGVÁLTÁS VÁRHATÓ. Minden más hatalmi csoportosulás elhanyagolható ezen a bolygón. A HATALOMNAK ÉRDEKE, HOGY EZEK NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLJENEK, AZ ALPROJEKTEKNEK PEDIG NINCS SEMMI BELESZÓLÁSA EBBE.

A LEGFELSŐ HATALOM PEDIG A MINDENHATÓ SZENT ATYA, AKI CSELEKSZIK JÉZUS KRISZTUS ÁLTAL MINDENT A SZENTLÉLEK EREJÉVEL. A másik tényező, mely nagyon alacsony szinten áll, a TITOKZATOS NAGY BABILON, melynek csupán morzsás szeletei, csöpp alkotóelemei az olyan cégek, mint a KGB vagy a MOSSAD.

Így nekik NINCS SEM HATALMUK, SEM SZAVUK, SEM NEVÜK, SEM POZÍCIÓJUK, SEM SEMMI NINCS, MERT NEM ADATOTT MEG NEKIK... Hanyatlóban vannak, de ez előre megmondatott... előre megmondatott...


Szerző: TITÁN Soós József

Kelt.: 9400 - SOPRON     2011. 08. 11.   20. óra  14. perckor.
 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, az Index, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos milliárdos bűzbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

Molnár F. Árpád2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)Jézus Krisztus

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.