Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

A világ Legfőbb Echelon-Tanúinak és minden magyarok Legüldözöttebb Újságíróinak levele Szaúd-Arábia királyához és a szaúdi titkosszolgálathoz! Az Emberiséggel ellenséges válaszreakciók előzetes ismerete miatt továbbá FELJELENTÉSKÉNT!

 

 

 

2011-10-05.
! A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !

[Elküldve Szaúd-Arábia magyar stb. szerveinek, Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, a miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]
 

A világ Legfőbb Echelon-Tanúinak és minden magyarok Legüldözöttebb Újságíróinak levele Szaúd-Arábia királyához és a szaúdi titkosszolgálathoz! Az Emberiséggel ellenséges válaszreakciók előzetes ismerete miatt továbbá FELJELENTÉSKÉNT!
 

   1. Igaz-e a hír, miszerint a szaúdi király, Abdulláh bin Abd al-Azíz Ál Szaúd és a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor felelősséget vállaltak az egymás államában folytatott újságíró-üldözések és kiterjedt sajtócenzúrák biztosításában, folytatásában és az e célú összefogásban?

   2. Igaz-e, hogy a szaúdi király (akinek családja, a klán 1932-es hatalombitorlása óta tartja despotizmusban Szaúd-Arábia teljes lakosságát, amelyet a klán saját magáról nevezett el!) biztosítékot adott Orbán Viktor terrorista tömeggyilkos magyar miniszterelnöknek a magyar miniszterelnök által eltussolt polgári és állami utasszállító, valamint katonai repülőgépek elleni merényletek (mint pl. a Hercules, Air France 447, Delta Northwest, Jemen Air, Kaczyński) eltussolásában és a tényfeltárók szisztematikus üldözésében, továbbá a lehetőségek szerinti meggyilkolásában!

   3. Milyen további keretszerződések kerültek bármiféle megfogalmazásra a további, ezt követően tervezett és végrehajtásra kerülő polgári és állami utasszállító és katonai repülőgépek megsemmisítésére (hiszen az előbbiekből feltétlenül következik, hogy lehetetlen úgy tárgyalni, hogy valamiféle keretszerződés ne került volna realizálásra!)?

   4. Szaúd-Arábia terrorista királya (akinek országában sem alkotmány, sem demokratikus választások nem léteznek) milyen további intézkedéseket tervez a magyar tudósok, kutatók és feltalálók eddigi szaúdi királyi családi gyakorlatnak megfelelő politikai gyilkosságok vonatkozásában? Az olajat kiváltó alternatív energiahordozókat felfedezett és annak világpiacra dobása küszöbén álló magyar tudósok meggyilkolásában kiemelkedő, máskor szervező és végrehajtó szerep jutott a királyi maffiaklánnak és a bűnöző terrorista tömeggyilkos szaúdi királynak. Közismert és ügyről ügyre a sajtóból nyilvános továbbá, hogy a csekély súlyú magyar fejlesztéseknél, amikor bárki magyar olyan találmányt mutat be, amely csupán előre lépés az olajat kiváltó alternatív energiahordozók alkalmazásában, rögtön Magyarországon terem a király valamelyik mágnása, aki nem anyagi segítséget, hanem széles és látványosan sunyi vigyorgó érdeklődést tanúsít, miről van szó, s hogy a feltalálók mutassák be találmányukat. A rosszindulatú cél minden alkalommal azonnal tetten ért, ahogyan Orbán Viktor minden eddigi bűnöző miniszterelnökhöz képest elszántabb háborút folytat minden az Emberiséget szolgáló tudományos kutatás és tényfeltárás (amelynek koronája A HÍRHÁTTÉR!) eltitkolására, letörésére, betiltására, eltussolására, üldözésére, az Emberiségvédelmi Közösségek és erők megsemmisítésére! Hogy merészel ehhez a szaúdi király nemhogy asszisztálni, de a Sátán szövetségére lépni! HOGY MERÉSZELTED!!!

   5. A szaúdi király, Abdullah Bin Abd-Al Szaúd letett-e arról a csak sajtóban nem publikált, mégis gyakorlatilag nyilvános tervéről, hogy felrobbantsa az izraeli El-Al utasszállító repülőgépét? Ha most éppen letett erről a szándékáról, minek a hatására és mennyi időre; ha továbbra is tervezi, számoljon be nekünk ennek részleteiről!

   6. Mi az oka annak, hogy a világ leghírhedtebb terrorista állama, Szaúd-Arábia, ahonnan Oszama bin Laden és terrorista vezetői származnak, és akik 2001 szeptember 11-e után is Szaúd-Arábia királya és terrorista társai fedezékében szervezkedtek tovább, tehát hogy eme Szaúd-Arábiát az Egyesült Államok nem támadta meg és nem döntötte meg (amely Szaúd-Arábia a világ egyik leginkább Keresztyénüldöző terroristaállama is!), a nők tömegeit halálra ítélő fasiszta terrorista Ceausescu-államát, sőt, még az USA meg is köszönte a segítséget, miután a WTC napján New Yorkból nagy sietve és akkor még csendben repülőgéppel kimentette a királyi családot és követeit! Amikor bizonyított, hogy Szaúd-Arábia meghatározó volt a 2001-es merénylettömegek szervezésében is, miképpen lehet, hogy Irak megbuktatására került sor, de a szervező és pénzelő amero-Szaúd-Arábia érintetlenül maradt, most pedig minden idők egyik legnagyobb bukása előtt álló tömeggyilkos terrorista politikusával, Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel szövögeti a hosszú távú fasiszta politikai és gazdasági maffiaszövetségeket, ahogyan Orbán Egyiptommal tette, kb. 24 órával a pánarab forradalom kirobbanása előtt!

   7. Mi a véleménye Szaúd-Arábia királyának azon terveinkről, miszerint - látva az óvilág szodomai őskövületeinek halálos megdermedését és tébolyult önpusztító ámokfutását, amellyel minden elkerülhetetlen ellen összefogott - Guantanamót ismét világszerte kiterjesztve, a most regnáló, az Emberiséggel ellenséges politikai vezetők és családjuk elszállásolására, kihallgatására és tetteik okának, terrorista kapcsolati rendszerüknek és motivációk feltérképezésére akarjuk realizálni, s hogy ebben természetesen benne foglaltatik Szaúd-Arábia Keresztyénüldöző és nők elleni tömeggyilkos fasiszta, repülőrobbantó terrorista rezsimének királya és a király bin ladeni családja is!

   8. Milyen módon kapcsolódik az USA és annak vezetése, valamint a CIA a világhírhedt terrorista tömeggyilkos magyar miniszterelnök, Orbán Viktor és a terrorista szaúdi király találkozása megszervezéséhez, és milyen szerepet vállalt Barack Obama és a CIA a világszerte felrobbantott és megsemmisítésre kerülő utasszállító stb. repülőgépek ügyeinek és botrányainak eltussolásában és a tényfeltárók üldözése biztosítási szándékában? Lehetetlennek tartjuk, hogy Barack Obama, továbbá Leon Panetta és David Petraeus CIA-igazgatók halmazati szervezése és hozzájárulása nélkül a magyar miniszterelnök és a szaúdi király találkozójára sor kerülhetett volna ebben a csak a lakosság számára nem tudott világválság-helyzetben! Amikor mindenki tudja, csak a mindig, mindenből kirekesztett lakosság nem, hogy a Világtörténelem legnagyobb kulturális és civilizációs bombája bármikor felrobbanhat!

   9. Hogyan lehetséges, hogy a minden főbb tekintetben a világ legfőbb Tényfeltárójaként Regnáló HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Szaúd-Arábia diplomáciai szervei, nemzetközi képviseletei és titkosszolgálatai számára elküldött töménytelen mennyiségű, a magyar miniszterelnök és terrorista társai tömeggyilkosságairól és Emberiség elleni, valamint apartheid bűntetteiről szóló levelek, Filmek, Felhívások, Felszólítások és Feljelentések következtére Abdulláh bin Abd al-Azíz Ál Szaúd szaúdi király személyes találkozóra delegálva a magyar tömeggyilkos miniszterelnököt, hirtelen összeborulva a bukott tömeggyilkos despota egyiptomi Hoszni Mubarakhoz hasonlóan hosszú távú bűnügyi politikai és gazdasági maffiakapcsolatokról kezd el ábrándozni! Továbbá!: mivel magyarázza a szaúdi király a Bizonyítékaink dömpingje ellenében végzetesen tanúsított BŰNPÁRTOLÁSÁT, és mire hivatkozva véli, hogy elkerülheti egy nemzetközi emberjogi bíróság elé állítását, valamint Szaddam Husszeinhez hasonló kivégzését, nyilvános felakasztását, ahogyan a nőket köveztette halálra Emberiség elleni fasiszta tömeggyilkos bűnözőként, családja pedig azóta, mióta a félszigetet elfoglalva saját magáról nevezte el, mintha a román despota Ceausescu Romániát átkeresztelte volna Ceausesciának! HOGY MERÉSZELTED!

   10. Egyetért-e azzal Szaúd-Arábia tömeggyilkos terrorista amerikai királya, hogy ezt követően minden Szaúd-Arábiában (autóvezetésért, nyilvános felszólalásért stb.) halálra kínzott és a király vezetésére (az összes kivégzés ilyen!) meggyilkolt nőre egy amerikai terrorizmust pártoló szaúdi királyi sarj és családtag brutális guantanamós megkínzása, csonttörése, csonkítása és halálra verése, halálra sokkolása, az arab Guantanamó roppant kedvelt gyakorlatához ISTENHATALMI és Interaktív Illuminátusi módon igazodva, tehát kultikusan az imádkozásra való térdeit ripityára, majd pépesre zúzva jusson, terrorista kapcsolatai és élete gaztettei nyugati és keleti demokratikus állami gyakorlatának kiaknázása mentén. Amennyiben Szaúd-Arábia maffiacsaládjának feje, a király nem ért egyet azzal, hogy családja terrorista tagjaival is így kell leszámolni, megkérdezzük, hogy-hogy nem, hiszen mindenki napi bevett gyakorlata ez, igaz, eddig kimondottan ártatlan civilek és a szaúdi-amerikai terrorizmus áldozatai ellen volt foganatosítva! Annál is inkább illő, hogy a Világtörténelem Legjelentősebb Reformjaihoz ne csak 1789 hulláma, hanem annak szorzata, sőt, hatványa jusson! Hogy mindenki Megtudja, mi jár azoknak, akik az Emberiség testi és lelki bukásának egész életükben szolgáltak, és az utolsó pillanatokban is a Világtörténelem legocsmányabb és legsötétebb hóhérjaihoz álltak, amilyen orbán viktor magyar miniszterelnök, a terrorista tömeggyilkos JÚDÁS és fasiszta despota antikrisztus volt!

Válaszaikkal a +36/30/919-6386-os telefonszámon, a hirhatter-multimedia@gmail.-com címen, és/vagy személyes találkozók formájában keressenek!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
2011.10.05., Budapest (Bp.), Magyarország (Hungary)


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.