Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Az ország IDŐZÍTETT BOMBA! A Moody’s leminősítésének igazi oka!

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-11-28.
HHMM

Magyarország leminősítésének valódi oka, hogy már csak a lakosság nem tudja: az ország IDŐZÍTETT BOMBA!
(Feljelentésként elküldve az FBI számos nyomozó szervétől a világ titkosszolgálati és diplomáciai arzenáljáig és a magyarországi fasiszta terrorista miniszterelnöki, polgári és katonai titkosszolgálati, rendőrségi, ügyészségi, bírósági és maffiamédia rendszeréig bezárólag címek ezreire!)

 

Már mindenki erről beszél. Magyarországot a Moody’s nemzetközi hitelminősítő azért vetette vissza a bóvli kategóriába, mert az egész ország egy puskaporos hordó, hajszál választja el a robbanástól, a világbotránytól, és az erre alaposan gyaníthatóan semmi perc alatt kirobbanható lakossági zavargásoktól, illetve a kormánypokolfajzatok elsöprésének evidensen adott esélyétől, melynek oka az Orbán-Pintér maffiapáros részéről a Molnár F. Árpád politikai üldözött Echelon-Tanú ellen 10 éve folytatólagosan szervezett világcsúcs-bűntettek minden magyar idők rekordját megdöntött módon eleve bukott halmozása, mely körül a halottak száma is tengernyi.

A bóvli kategória azt jelenti, hogy nem érdemes, viszont túlzottan veszélyes a magyar állam által kibocsátott kötvényeket vásárolni, valamint megtartani. Mindenki tudja, hogy az Orbán-Pintér fasiszta, Keresztényüldöző terrorista bűnözőpáros által vezetett, soha nem látott mennyiségű és súlyú, teljesen fékevesztett és abszolút tetten érten agyonbizonyított, bukott és elmebeteg bűnszervezeti bűnözés az oka, amelynek célpontja a Molnár F. Árpád. Mindenki tudja, hogy ez az oka, és mindenki mondja, már megint csak a mindenből kirekesztett nép nem tudja. Helyesebben már látványosan inkább csak azok, akik a titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice, azaz államilag rendelt titkolás miatt nem tudnak A Keresztény HÍRHÁTTÉR és a Molnár F. Árpád Főszerkesztő elleni totálisan eltussolhatatlan Orbán-Pintéri őrjöngésről és terrorista ámokfutásról.

Molnár F. Árpád az a személy, akit már akkor a világ legnagyobb Echelon-Tanújának és a Legnagyobb hatásúra Teremtett-Tervezett Echelon-Tanújának tartottak, amikor A HÍRHÁTTÉRT még meg sem alapította. Ennek ellenőrzésére is hazugságvizsgálatot indítványozunk, de természetesen most már nem a magyar állami bűnszervezetek, hanem a nemzetközi nyomozóhatóságok közül kiemelten az FBI, valamint a CIA vagy más, főképpen amerikai katonai szervezetek és titkosszolgálatok számára, mivel Magyarországon az emberi jogok és az életvédelem összes formáját üldözik és betiltják.

Magyarország leminősítését illetően: Miképpen lehetne egy olyan fasiszta, apartheid és szó szerint tébolyult és elmebeteg vezetésű államot megbízhatónak minősíteni, amikor elegendő akár egyetlen cikk vagy tévés beszámoló a Föld bármely részén arról, mit művel ez a két elmebeteg a Molnár F. Árpád körül, és jó esélye van, hogy az egész állam azonnal felrobban. Akkor aztán volt államkötvény, meg tőzsde, és nincs többé! Egészen a fasiszta rendszer megdöntéséig, a két elmebeteg tömeggyilkos terroristapáros nemzetközi elfogásáig és a forgalomból megbízhatóan befejezett kivonásáig, továbbá az új kormány felállításáig. Az elmebetegek Orbánnak és Pintérnek éppen úgy, mint a világ államainak és titkosszolgálatainak bőséges mennyiségben és halmozottan világrekord szintű és minőségű bizonyítások tömegeivel szóltunk arról, hogy Orbán és Pintér a vesztébe rohan, bűnözési tébolyuk nem ér véget, a lejtőt a szakadék váltja fel, és az egész bolygóra apokaliptikus csapás lesz – szemérmes módon nem mondjuk itt, mennyi halottal -, ha ezeket az elmebetegeket a világ országainak vezetői nem fékezik meg. Minden részletesen, előre, online benne van a Filmjeinkben és Betiltott Cikkeink, valamint Betiltott Feljelentéseink tömegeiben, amiket azért tiltottak be, hogy az egész Emberiség totális védelem nélkül maradjon.

Orbán és Pintér esélytelenek voltak, mivel túl sok és túl súlyos bűntetteket követtek el, túl sok halottal, az egész Emberiséget AZ ÉLŐ ISTENNEL Együtt szemétdombra hajítva és napi hazugságaik legsötétebb sátáni oltárán elevenen elégetve. Júdásnak már azért is felszámolta az agyát AZ ISTEN, hogy lopkodott Krisztus tanítványainak csekély pénzéből. De ezek az egész világ totális tönkre tételére, és az Emberiségtől minden ISTENI és Superior Áldás és menekülés elvételére és megsemmisítésére törtek! Iszonyatos mennyiségű és rekorder módon agyonbizonyított bűntettekről és mészárlásokról van szó, amelyek koronája természetesen az, hogy az Echelon-technológiákat és AZ ISTEN Létét ez a két elmebeteg előre bejelentett módon kész az egész Emberiség kipusztítása ellenében is eltitkolni, és az Emberiség Védelmét üldözni, betiltani, mindenféle módon próbálkozva a meggyilkolással.

Orbán viktor magyar miniszterelnök, valamint Pintér sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, aki Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa. E politikusok bűntetteinek végeláthatatlan folyamai leleplezésére, valamint bármilyen egyéb leleplezni kívánt bűntett megbuktatására A HÍRHÁTTÉR ezennel is megkeresi az FBI nemzetközi nyomozó szerveit azzal, hogy a Molnár F. Árpád hazugságvizsgálatot kér. Hazugságvizsgálat Magyarországon és magyar állami bűnözők által nem lefolytatható, mert Magyarország a világ legmegbízhatatlanabb államai között van, amelyik kivétel nélkül az összes korrupciós ügyben, emberölésben, sorozatgyilkosságban és tömegmészárlásban tett Feljelentéseinket ( TÖBB EZRET(!!!)) kivétel nélkül BETILTOTTA, és jó ideje semmit nem titkolva elmebeteg üldözést folytatnak az életvédelem összes formája ellen! Az FBI csak az egyik szerv, mert indokolt a magyar világrekord Emberiség-ellenes terrorizmus megbuktatására CIA vagy amerikai katonai titkosszolgálatok hazugságvizsgálatának elrendelése, amelybe a Molnár F. Árpád nem csak beleegyezik, de kifejezetten indítványozza!

Tájékoztatjuk a világ országait továbbá arról, hogy Orbán viktor és Pintér sándor a cigányok elleni állami sorozatgyilkosságaik, valamint egy egész hadseregnyi rendkívül közveszélyes bűnöző rendőrtiszt, ügyészek stb. bűntetteinek védelme és folytatólagos biztosítása érdekében ismételt koncepciós pert, a Molnár F. Árpád elleni elfogató parancsot, valamint teljes hírzárlat mellett politikai gyilkossági előkészületeket szervezett, mely most is folyamatban van. Mivel Orbán és Pintér fasiszta terrorista elmebeteg rezsimje rendkívül huzatos, így könnyen értesítettek minket olyan súlyú bűntetteik előkészületeiről értesülni a világ számos helyéről, amikről mindenki tudja, hogy – szerényen fogalmazva – világméretű következményei és hullámai lesznek.

A legutóbbi Villámfilmünk (pl. KLIKK ide(!), vagy pl. KLIKK ide(!)) ama sor Feljelentést követően született, ami miatt a Moody’s Orbán-Pintér Magyarországát bóvli kategóriába minősítette, mert az ország megbízhatatlan, bármikor összeroppantható és minden pillanatban teljes gazságügyi összeomlással fenyeget. A leminősítés akkor is indokolt és a felelős cselekedet alapköve lenne, ha Magyarország virágzó gazdasággal rendelkezne, hiszen egy időzített termonukleáris bombára csak annak éri meg befektetni, aki kifejezetten arra kötött üzletet, hogy a bomba fel fog robbanni. Mert a bomba fel fog robbanni.

Le a rasszizmussal! Le a fasizmussal! Le a nácizmussal!

2011.11.26., Budapest, Hungary

——————————

  We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

  Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.