Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

   

Brutális gyilkosság, hatósági maffia, hírzárlat és fenyegetettség korunk Magyarországában

 

 

 

 

 

 

2011-12-08.
Justin Gizella (nyugalmazott középiskolai tanár)
(Munkatársak: Nagy Sándor "Naleksz", Molnár F. Árpád "ELI" Keresztyén Filmrendezők, Echelon-Tanúk)

Justin Gizella a nevem, Csongrádon élek. Justin István János testvéremet 2004. nov. 6. (nov.10.-én belehalt a sérülésekbe), illetve már nov. 5.-én este, 20 óra körül, a saját házában, a fürdőkádba téve erőszakkal belenyomva, trikóban és alsónadrágban, feje a kád túlsó végén, lelocsolták teste minden részét maró anyagokkal (sósav, vízkőoldó + 3 db. literes „PÁLINKA” feliratú üvegben kénsav, vagy más maróanyag volt-e, rejtély, mert 7 év után sincs a kezemben az igazi boncolási jegyzőkönyv; A boncnok: prof. dr. Varga Tibor, aki 1 millió forintot kaphatott, 2004. nov. 10-én, a gyilkosoktól. Részleteket közlök később mindenről.).

Teste kb. 60 %-a feketére égett, áramtalanított házban 12 órán át szenvedett, eszméletét veszítve, kínok között, a bal lábfeje már lehullott, a húsa darabokban foszlott le a csontokról.

2004. nov. 6.-án reggel Máté József (minden gyanú szerinti társgyilkos), Harsányi Sándorral, a felbujtó és bűnsegéd nevelőanyjával: Harsányi Sándornéval, illetve a feleség: Grillmayer Annával, akit a „Justin Istvánné” nem illet meg), a kutyaetető lelt rá (a trükkös körülményeket is közölni fogom). Mentőt hívott, de előtte beszélt telefonon a Bp.-en tartózkodó (akkor már Bp.-re visszaérkeztek) feleséggel.

A kiváló szakmai tudású Lantos László Mentőtiszt látta el, a 3 mentős közül egy mentős rosszul lett a látványtól, nem tudott segíteni. Maszlag János szomszédot hívta Máté, sőt, áramtalaníttatta Lantos László a házat, bizonyára volt oka rá, akivel többen is, nehezen ki tudták venni a kádból.

A Mentőtiszt rendőrséget hívott, de a „kábítószeres” ellátás után (az iszonyú kínok miatt, a csontja látszódott ki, különösen a bal felkaron kihullott hús, térdig fekete, III.-IV. fokú égés, a test minden tájékát, has-hasalja is, lelocsolták savval), szirénázva vitte Szentesre a Testvéremet, a Traumatológiára, ahol dr. Badó Csaba látta el. (1 év után is azt mondta nekem: „sav volt”.) Nov. 6.-a szombat volt, hétfőn 13 óra körül szállították Szegedre, a Bőrklinikára, ahol több műtétet is végeztek, a lábát mindenekelőtt combközépig levágták, de a többi sérülései is életkioltók voltak.

2004. nov. 10.-én, nem ébredve fel a kb. 5 órás műtét után, belehalt a sérülésekbe. Iszonyatos erről szólnom 7 év után is. (Nov. 5-től nov. 6.-áig 13 órán keresztül „várták”, hátha belehal.)

E rövid közléssel szeretném az ország-világnak bejelenteni,hogy előre kitervelt,bűnszervezetben elkövetett, különös kegyetlenségű, nyereségvágyból végrehajtott gyilkosság történt Csongrádon, a Budai Nagy Antal u. 23. sz. alatt, 2004. nov. 5.-én 20 óra körül. A tetteseket megírtam, soha nem ismeretlen tettesről szóltam.

A bűnsegédeket is közlöm: dr. Somogyi Árpád háziorvos (és a Somogyi-klán; Ferenc, Gábor, Somogyi Zoltán is rokon lehet, aki az NBH-nak dolgozott), Bartók György taxis (a beteg férjet 11 napra magára hagyta a feleség, tudatosan készülve a gyilkosságra), dr. Varga Alexandra (Bp. II. kerületi ügyvédnő, akinek háttér-támogatója Gy. F. és Bánáti János (az aljasság részleteit elmondom), Varga Tibor boncnok, aki minden gyanú szerint Rádi Norbert r.kapitánnyal (meg Somogyival) lefizetett, vesztegetett volt. Rádi-kapitány, utóda Koncz József r.kapitány aljas, korrupt eljárásai több oldalt tesznek ki. Keller László és sorozatban a rendőrök, orvosok.

A gyilkos banda (Mátéval) ha árulja a Budai N. Antal u. 23. sz, alatti házat, tudja meg a Vevő, hogy a fürdőszobában, a kádban gyilkosság áldozata lett a Bátyám!

Ki fürdene abban a fürdőszobában?

Pál Zoltán r. rögtön tudta a gyilkosokat, a gyilkosságot. Lefokozta, megfenyegette Rádi-kapitány, így hamis, hazug iratokat kellette gyártania. Bárány Zoltán szegedi rendőr 2007-ben, de 2005-ben is sokat dolgozott az ügyön, az egyetlen tisztességes, okos, igazságkereső RENDŐR és EMBER. A gazember főnökei, Kis Gábor és Lukács János tábornok kimozdította állásából, megfenyegették őt is. (Én mondom, tudom, a fenyegetést nem ők mondták!)

Hírzárlat, Rádi „kedvese”, Hajdú Szilvia 6 napra helyszínelt, ujjlenyomatot, mintát nem vettek, eltüntettek bűnjeleket, ruházatot, házat nem zárták le, SZI-TI lefolyótisztító nem volt (csak utólag lett), alkohol 5 nap óta nem volt a Testvérem szervezetében, e kettő dologra akarták fogni a gyilkosságot. Legalább 12 oldalnyi a rendőri bűnök százai! A gyilkosok szabadlábon, 7 év alatt írtam kb. 5000 oldalnyi levelet, sehol, senki nem foglalkozik vele!

Az orvosok: Somogyi Árpád – politikai része is van, erről szeretnék beszélni!, Badó Csaba, Kiss Erika hamis tanú, Kapitány Klára bűnpártoló trükkös klinikai zárójelentése, Varga Tibor boncnok, aki nem adott ki igazi boncolási jegyzőkönyvet, dec. 23.-án küldött mintát az Országos Toxikológiára (Somogyi Gábor nevű vezette), de kinek a mintáját küldte, amikor a bűncselekmények tucatjait elkövető Rádi Norbert r. kapitány kiadta törvénytelen módon a hamvasztási engedélyt? A halál okának megnevezése nélkül, 2004. nov. 22.-én Varga Alexandrának, akitől akkor vehette át a több millió forintot. Bizonyítani szerettem volna a Kecskenéti Nyomozó Ügyészségen, de Dankóné dr. Czéh Katalin és főnöke egy meghallgatás után megszüntette az eljárást. Rádit, Pál Zoltánt, Bárány Zoltánt meghallgatta-e? Nem – válaszolt rá, iratismertetés nem volt.

Akivel beszéltem (dr. Mándoki Tamás ügyész, Bárány Zoltán, Mecséry István kecskeméti rendőr, Kovács Lajos ezredes ORFK, Andrékó János ORFK, Fazekas László kecskeméti, becstelen, bűncselekményeket elkövető rendőr – főnökei: Mecséry, Kovács Gábor, Polyák Zsolt, Dávid Károly tábornok, a szegedi Lukács irányítja, irányította a Bács-megyei rendőrséget is.), mindegyikük kapta a telefonhívást.

Közlöm Magyarország állampolgáraival, hogy még most is, ma is egy

politikai maffia

uralja az országot.

Határon túli magyaroknak és nem-magyaroknak is üzenem.

Egy brutális emberölést nem nyomoznak, mikor egyértelmű a gyilkosság ténye, nyomozni sem kell, közöltem én is, Pál Zoltán is. Hiába kérdezem; „Milyen esetben nem szabad gyilkosságot nyomozni névvel ellátva?”.

Senki nem válaszolja meg.

Rádi és „kedves” Alexandrája szorosan összefonódva (a spicli szomszédaim, hamis tanúk lefizetve: Hajdú Mária, Szűcs Béláné – a fia lett az új rendőrtiszt, lefokozták a kiváló tudású Lantos Lászlót! – a rendőröknek csempézte az italt, cigarettát, ezért hazudott Kecskeméten ő is, az igazat nem mondták el) az aljasságok sorozatát követték és követik el.

Ezeknek biztos hátterük van. Rendőrség, ügyészség, bíróság, se városi, se megyei, se országos szinten semmit nem tett. Mi ez? Roppant kíváncsi vagyok! A Bátyám nem volt se kém, se terrorista, de ha sorozatgyilkos lett volna, akkor is kötelesek a gyilkosságot nyomozni.

ORFK, Ügyvédi Kamara, Orvosi Kamara, Legfőbb Ügyészség, Legfelsőbb Bíróság, NNI, Központi Nyomozó Iroda, OBH, stb. – mocskos, hazug, aljas, befolyásolt munkát végeznek, hazug módon gyártott iratokból. Ki irányítja Mo. hatóságait?

Szeretném feltárni az összes hatóság összes szennyét! Mivel nem hagyom abba az igazságkeresést, ezért: lehallgatnak, megfigyelnek, poloskák a lakásban, megfélemlítés, fenyegetettség, zaklatás, életemre törés (4 akció!), titkos információszerzés (fotózás titokban a lakásban, Fazekas László: hamis iratok, fényképmódosulások, okirat hamisítások sorozatban), magánlaksértés, meglopás, fontos iratokat, tárgyakat loptak ki, rágalmazás, becsületsértés, jó hírnevem sértése, „megzavarodott” – ezt kellett Hajdú Máriának mondania, de a 2009. szept. 22.-ei elvitetési akcióról Lázárné – szem- és fültanú volt – és Hajdú Mari nem beszéltek), minden, ami szenny, mocsok, mindent elkövettek ellenem. (Titkos temetés 10 hónapra, Testvérünk temetésén nem lehettünk, titkos hagyatékátadás stb.)

Ha minden törvényesen, vesztegetés nélkül történt, mi ez a harc, megfélemlítés, fűzfa-koszorú a lomkamrámon, fenyegetettség, lopás, stb.?

Követelem Ráditól és Koncztól a kilopott tárgyakat, iratokat! A telefonlehallgatásból tudták hol vannak az igazságügyi orvos-szakértői, írásszakértői vélemények (piros táskás, nagy tömegű iratlopás, 2009. ápr. 4.-én).

Nagyon szövevényes, szétterebélyesedett az ügy.

Az írottakért és az összes többi aljasság ismertetéséért vállalom a felelősséget. Minden szennyet, vesztegetést, bűncselekményét a rangos hivataloknak, a rangos gazembereket kérem felelősségre vonni, megbüntetni! A Legfelsőbb Bíróság is hazug iratokra, hazug módon reagál. A lopás és a többi bűncselekmény – Dávid-tábornok szerint: nem bűncselekmények. Bene-Bencze-Hatala-Pintér Sándor – egy hullámhosszon.

Orbán Viktor, Balsai, Varga, Navracsics T. nem reagálnak – miért is választottunk a FIDESZ-re? Mert elszámolást ígért! Számonkérést, büntetést ígért a vesztegetett gazembereknek.

Ez történik egy brutális gyilkosság esetén? 40 embernek a börtönben volna a helye! Ha Gy.F. irányít,zsarol most is, akkor mondják meg! A Jobbik-ról is azt hittem, radikális számonkérő lesz. Nem. Mindenki fél, ez a félelem Magyarországa! Rajtam kívül mindenki fél, félti a hatalmát, állását, stb.

A Testvérem 41 évig USA-állampolgár is volt. Kértem Pintér Sándortól (olaj-história?), az ORFK-tól is, hívják segítségül az FBI-t! A CIA-t! Állok elébe!

A Testvérem, a Családom soha semmiféle pártnak nem volt tagja; nem politizált István testvérem se Amerikában, Chicagóban, se Magyarországon! A cigánygyilkosságoknál tudtak FBI-t hívni? A Bátyám ügyében miért nem?

Nem is kell, mert egyértelmű! Honfitársaim elképzelik, ha Pál Zoltán rögtön tudta a gyilkosság tényét, Bárány Zoltán 2007-ben vizsgálta [aljas módon Lukács János titkosította a 20 oldalas jelentését, nem olvashattam el. Völgyesi Miklós szerint „életellenes bűncselekmény iratait nem szabad titkosítani”. Ha mindent jogszerűen végzett Rádi és kedvese (aki a házból semmit sem hozott el, kint voltam a háznál, láttam a valós tényeket), miért követte több bűncselekmény? A Nővérem halálát is (2008. szept. 10.-én) a rendőri mocsok eljárás okozta. Ezt akarják velem is.], a magyar Colombo, dr. Kovács Lajos ezredes 2008-ban 3-szor volt nálam, a helyszínen, ő ne tudná az igazságot? Kérdezzék meg Tőle, ki állította le?

Levelem útján keresem azt a magyar érzelmű, igazságot kereső, becsületes ügyvédet, újságírót, akinek van HITE, EREJE, BÁTORSÁGA, SZÁNDÉKA (nem a rendőrség és titkosszolgálat beépített, lefizetett embere) felderíteni a maffia-tevékenység, a gyurcsányi (akár orbáni is) diktatúra gazságait, szennyét!

A Btk.-be ütköző bűncselekmények:
166. § (1) (2) a,b,d, (3) ellenem,
173. §,
176. § (1) (2),
176/A. § (1) (2),
225. §,
227/A. § (1),
238. § (1), (4),
242. § (1), (2),
242/A. § (1), (2),
250. § (1), (2) a), (3),
274. §,
275. §.

Okirat-hamisítás: Csongrádon, Szentesen, Szegeden, Kecskeméten, ORFK-nál stb.

Kérem levelem Internetes közlését és a sajtóban történő megjelenését! (Hiszen hírzárlat miatt a haláláról sem jelent meg HÍR, olyan a hírzárlat.)

 

Világgá kürtölöm Magyarország szennyes, csúfos, korrupt igazságszolgáltatását!

Justin Gizella

Csongrád, 2011. dec. 5.

 


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.