Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Ez éjjeli álomban ismételtetett: "Einstein-Rosen-híd", "Einstein-Rosen-híd"... (A Kapcsolat)

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-11-10.
Molnár F. Árpád "ELI"
(orbán-vona és obama fasiszta terrorista bűnbandájától halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, operatőr, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja) 
 


Külön válasz obamának: mindenki elégedett, hogy akit a zavartak gonosz fekete istenként vártak, valójában - és Mi mindig tudtuk - csak egy távvezérelt baphomet-idióta a sorozatszériából, mely semmilyen Épülő és A GYŐZTES Hatalomnak nem kell!

Einstein-Rosen-hídnak a hivatalos definíció szerint ama csőszerű jelenséget nevezzük, amely az Univerzum vagy más univerzumok két egymástól távoli területét köti össze. A más néven féregjáratnak és féreglyuknak nevezett téridő hidak lehetőségére - a hivatalos és nyilván ezúttal is hamis állásfoglalás szerint - elsőként Albert Einstein és Nathan Rosen hívta fel a figyelmet a XX. század első felében. Az Einstein-Rosen-hidak létrejöttét kezdetben a fekete lyukakhoz kötik.

Miért írjuk mindezt? Mert:

Különös álmot kaptam éjjel (2011.11.10-re virradóra).

A különleges helyzetre elválasztottak a közelembe kerültek. Sokuk nem is tudta, hogy ez valamit jelent. Voltak, akik amúgy mindennapjaikat élték, és azt hitték, találkozásunk is csak egy esemény az eseményfolyamban, még ha különleges is, akkor is csak egy az x közül. Voltak, akik - mert mellém kerültek - gyors személyiségváltozás útján lelkileg megsemmisültek, amit e világból való fizikai elveszésük (következtetésem szerint kárhozat) követett. Kibontakozott egy ukrán popzene is, ami valamiképpen keveredett, hogy vajon mégis az úgynevezett Vajdaságból való-e. Egyértelművé lett az is, hogy valójában nem az ukrán művész írta, hanem az egy elkészült szám volt, ami lehívásra került onnan, ahol amúgy Schumannak sem az ismert négy, hanem akárhány szimfóniája elkészíttetett. Ahogy minden találmány, minden dallam, minden hangszerelés egy elkészült tárhelyből való. Az ihlet valójában az átadás álcája.

A legalább több órás, ébredés-elalvási fázisokat átívelő álomfolyam sok történeti részből, epizódokból állt, melyeken szüntelen végigvonult egy külső gondolat vagy Gondolat, mely hol beletudásos szavakkal, hol verbálisan erőteljes zipekkel ezt ismételgette: "Einstein-Rosen-híd", "Einstein-Rosen-híd", "Einstein-Rosen-híd"... Még pontosabban két "s"-sel, ekképpen: "Einstein-Rossen-híd", "Einstein-Rossen-híd", "Einstein-Rossen-híd"...

Az álom beletudásos részei és gondolatfolyamai - amiknek tehát inkább csak szemlélője voltam, azaz hogy mit gondol valaki más, konkrétan a Küldő - a fénysebesség és az anyag kapcsolatáról és tulajdonságairól, a tér valós mibenlétéről vagy szerkezetéről, a térnek az idővel való kapcsolatáról, a fekete lyukak eseményhorizontjához közeli, valamint az eseményhorizont (szingularitás) mögé kúszó állapotáról stb. helyezett és tudott - számomra egyszerűbb, de mégsem végigvezetett - gondolatfolyamokat. Az egész álomsorozat töredékes volt: mind a "hétköznapi" látott és hallott tartalmakat, mind a mellette, a történéseken teljesen kívülálló módon futtatott fizikaismereti gondolatfolyamokat illetően, mint aki mindkét párhuzamos dologi tartalmi sort egy nagy egészből darabolva, puzzle-darabokban, akár nem is történési sorrendjében mutatná, manifesztálná. Puzzle-darabok mind a látható történési, mind a gondolati történési, egymástól élénken eltérően futtatott eseménysornak ható sugárzásfolyamból.

Az egész olyannak tűnik, mintha valaki azt mondaná, azt üzenné kifelé, ahogy a macskákat hívogatják: Cicc! Cicc!

A következtetés pedig - az egész Highproject vonatkozásában - ez: FEGYVER!

Aki a világot Teremtette és Gondolja, nem fél az ellenségeitől, de felhasználja őket. S eközben oly' úton vezeti, amely mindannyiuk sírjává vált. De ezt majd akkor Tudják meg igazán, amikor az Előre Elkészített Jövő végigjátszása arra a szakaszra ér, ahol az Elkészült Tartalom ama része általuk is jelen idejű érzékeléssé válik, miközben Mi előtte is tudtuk, hogy most is, s már, s akkor és mindig is késő volt...

Így lett - és volt mindig - az Emberiség Történelmének két Legnagyobb Áldása az Emberiség Legnagyobb Katasztrófájává.

Kiirtani, akik az Éltető Hatalmak Örök Életet, Békét és Teljes Tudást Kínáló Kezeibe ellenségként martak, s akik tették azért, hogy mindenki ezen átkozott politikusok, átkozott emberprogramozó Júdások, átkozott bankárok és átkozott obama-féle szörnyszülöttek sorsára jusson! ÁTOK a Júdásfajra! ÁTOK ÉS KÁRHOZAT!

2011.11.10., 8. kerület, A Próféta Helye,
 Buda/Pest, Hungary


KAPCSOLÓDÓ CIKKEINKBŐL!:
2010-09-10. "Legyen a szférák zenéje" - Álom és elragadtatás a totális kontrollról
/Molnár F. Árpád/
Részlet:
Ma délelőtt (...) álmot kaptam, mely 8 óra 5 perckor ért véget, de... folytatódott az ébredést követően... (...) A Földön teljes volt a katasztrófa. A fertőzés. A fertőzés. Kevesekkel kezdődött, és rohamosan terjedt el. Láttam, hogy országonként és városonként is eltérő volt a fertőzés nagysága, mielőtt mindent és mindenkit... (...) A lakosok megszűntek önálló lényekké lenni. A civilek nem voltak többé valódi civilek: ügynökök voltak, öntudatlan, tudattal rendelkező robotok. Az öngyilkosságig üldözték, akikről észrevették, hogy nem robot. Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.