Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

FELJELENTÉS a terrorista magyar kormány korszakalkotó világterrorista tömegmészárlásai (repülőrobbantási, pszichiátriai népirtás és állami romagyilkosságai stb.) tárgyában!

 

 

 

 

2011-10-05.
! A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, a miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]
 

FELJELENTÉS a terrorista magyar kormány korszakalkotó világterrorista tömegmészárlásai (repülőrobbantási, pszichiátriai népirtás és állami romagyilkosságai stb.) tárgyában!
 

 - Üveges Andrea (Fővárosi Főügyészség főügyész-helyettese)!
 - Csekéné Szegedi Mónika (Fővárosi Bíróság bírája)!
 - Masszi Katalin (Fővárosi Bíróság bírája)!
 - Baitz Andrea (Bp. XX., XXI., XXIII, Kerületi Bíróság bírája)!
 - Molnár Szeréna (Bp. XX., XXI., XXIII, Kerületi Bíróság bírája)!
 - Dénes Veronika (Pesti Központi Kerületi Bíróság bírája)!


1. Informátoraink szerint önök bűnszervezetben szervezik és védelmezik a romák elleni állami sorozatgyilkosság apartheid állami bűnözőinek védelmét és a tényfeltáró újságírók eltitkolását, megfélemlítését, megzsarolását, az ellenük elkövetett bűntettek 100%-os eltussolását, a bizonyíték-elkobzó házkutatásokat, a koncepciós perek és az emberölésre irányuló előkészületek folytatólagos elkövetését és teljes körű hivatali-bűnszervezeti biztosítását!

Ezért önöknél teszünk BÜNTETŐ FELJELENTÉST az alábbi Kordokumentumfilmben látható bűntettek és a Molnár F. Árpád Alapító-Főszerkesztő Úr ellen elkövetett tettleges bűncselekmény ügyében, KÖVETELVE AZ AZONNALI FELLÉPÉST ÉS ELŐZETES LETARTÓZTATÁSOKKAL TELJES HÁZKUTATÁSOKAT AZ ÜGYÉSZSÉG FASISZTA BŰNÖZŐIVEL ÉS AZ ÁLLAMI RENDŐRBŰNÖZŐKKEL SZEMBEN!:
A http://hirhatter.bplaced.net/meddig_fokozhato.htm oldalon kékkel olvashatók és az onnan is linkelt Filmünk FELJELENTÉS TÁRGYA! A Film Címe: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!
A FELJELENTÉSFILM VILÁGSZERTE LÁTHATÓ, ÍGY PL. ITT IS!: http://hirhatter.bplaced.net/kordokumentumfilm.htm


2. Informátoraink szerint önök bűnszervezetben védelmezik és szervezésük biztosítására mindent megtesznek a világ népeiből való polgári lakosok százai és ezrei ellen elkövetett, polgári és állami utasszállító repülőgépek, valamint katonai teherszállító repülőgépek elleni robbantásos stb. merényletek tárgyában! Ezek keretében szervezik és hivatali helyzetükkel visszaélve, bűnszervezetben uszítanak és biztosítják a tényfeltáró újságírók eltitkolását, megfélemlítését, megzsarolását, az ellenük elkövetett bűntettek 100%-os eltussolását, a bizonyíték-elkobzó házkutatásokat, a koncepciós perek és az emberölésre irányuló előkészületek folytatólagos elkövetését és teljes körű hivatali-bűnszervezeti biztosítását!

Ezért önöknél teszünk BÜNTETŐ FELJELENTÉST alábbi repülőgép-robbantásokat leleplező, terrorelhárító KORDOKUMENTUMFILMJEINK tartalmára hivatkozva, KÖVETELVE AZ AZONNALI FELLÉPÉST ÉS ELŐZETES LETARTÓZTATÁSOKKAL TELJES HÁZKUTATÁSOKAT A RENDŐRSÉG, AZ ÜGYÉSZSÉG, A BÍRÓSÁG ÉS A POLITIKAI MAFFIA STB. FASISZTA BŰNÖZŐIVEL ÉS AZ ÁLLAMI RENDŐRBŰNÖZŐKKEL SZEMBEN!:

1. Cím: Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
http://www.youtube.com/watch?v=LMVeMPwptms

2. Cím: Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
http://www.youtube.com/watch?v=M9k9XuSv46w

3. Cím: Obama és Sarkozy: Öljünk meg mindenkit! (Gyorsfilm az Air France 447-es járata 228 személyének szándékos meggyilkolásáról)
http://www.youtube.com/watch?v=0LROt7QMuEQ

4. Cím: Élve vagy halva! Egy Milliárd Dolláros Vérdíj Obama és két CIA-igazgatója ellen! - A Delta 255 utasának megsemmisítési kísérlete, Állami Cigánygyilkosságok (AF 447, Mumbai...)
http://www.youtube.com/watch?v=YYqQykjkWX4


3. Informátoraink szerint önök bűnszervezetben védelmezik és szervezésük biztosítására mindent megtesznek a Hitlertől Sztálinon át Orbán Viktorig elkövetett és azóta is folytatólagosan szervezett politikai takarító pszichiátriai bűntetteknek, kínzásoknak, csonkításoknak, elektrosokk terápiáknak, kényszer-kábítószerezéseknek és gyilkosságoknak, folytatólagos elkövetésére, az összes elkövető folytatólagos átmentésére, bűntetteik eltussolására, bűntetteik folyamatos biztosítására, az újságírók elleni pszichiátriai terrorizmus féktelen és teljesen nyilvános és agyonbizonyított biztosítására! Ezek keretében szervezik és hivatali helyzetükkel visszaélve, bűnszervezetben uszítanak és biztosítják a tényfeltáró újságírók eltitkolását, megfélemlítését, megzsarolását, az ellenük elkövetett bűntettek 100%-os eltussolását, a bizonyíték-elkobzó házkutatásokat, a koncepciós perek és az emberölésre irányuló előkészületek folytatólagos elkövetését és teljes körű hivatali-bűnszervezeti biztosítását!

Ezért önöknél teszünk BÜNTETŐ FELJELENTÉST sok száz TÉNYFELTÁRÓ FILMJEINKKEL és a pszichiátriai bűntetteik és maffiájuk tárgykörében az alábbi terrorelhárító és leleplező Filmcsokorral, követelve a KORDOKUMENTUMFILMJEINK tartalmára hivatkozva AZ AZONNALI FELLÉPÉST ÉS ELŐZETES LETARTÓZTATÁSOKKAL TELJES HÁZKUTATÁSOKAT A RENDŐRSÉG, AZ ÜGYÉSZSÉG, A BÍRÓSÁG, A 100%-BAN, ÖSSZES III/III-AS ÉS KATONAI ÜGYNÖKÉVEL ÁTMENTETT PSZICHIÁTRIAI MAFFIA, TOVÁBBÁ A POLITIKAI MAFFIA STB. FASISZTA BŰNÖZŐIVEL ÉS AZ ÁLLAMI RENDŐRBŰNÖZŐKKEL SZEMBEN!:

KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!


Mivel mi, Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, még zeneműveiket is elkobzott Újságírók, Filmrendezők, Zeneszerzők, továbbá sok egyéb mellett a Legnépszerűbb Roma Jogvédők ingyen, éjjel-nappal szolgálatban vagyunk készek azonnali ingyenes jogi segítségnyújtásra, életvédelemre, Echelon-Tanúkkal, leleplezőkkel, titkos ügynökökkel, veszélyben, fenyegetettségben lévőkkel, ipari kémkedést jelentőkkel találkozva stb., stb., stb., így feltétel nélkül követeljük, hogy önök, akiket iolyan súlyú bűntettek egész arzenáljával hoznak összefüggésbe, amikben külön-külön is az egész Föld bolygón minimum életfogytiglannal, számos államban halállal és nyilvános kivégzéssel büntetendő, feltétlenül elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettek miatt a legsúlyosabb törvényi megtorlások fenyegetnek, így azonnali válaszokat és személyes találkozókat követelünk! Mi ingyen, maguk közpénzből, mi az Emberiségért és a Jézus Krisztus Nevében, maguk egy tömeggyilkos miniszterelnök és bűnszervezetük nevében tevékenykednek! ÉLETÜNK-HALÁLUNK AZ EMBERISÉG SZOLGÁLATÁRA! VADÁSZAT A KÖZPÉNZEKBŐL GLASSZÁLÓ FASISZTA, TÖMEGGYILKOS GAZSÁGÜGYI TERRORISTÁKRA!

Népirtó, terrorista és tömeggyilkos, folytatólagos és elévülhetetlen bűntetteikből való tisztázásra, valamint a közpénzünkön történő tetteik igazolására az alábbi címeken kereshetnek!:
Telefon: +36/30/919-6386
hirhatter.multimedia@gmail.com

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
2011.10.05., Budapest (Bp.), Magyarország (Hungary)


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.