Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

HAARP, kvantumtechnológiák, ECHELON: avagy hogyan programozzuk az őrjöngő pszichopatákat - 1956 évfordulóján: Keresztyén Echelon-Tényfeltárókat vagy cigány- és Keresztyéngyűlölő népirtó pszichopatákat

 

 

 

 

2011-10-24.
Molnár F. Árpád "ELI"
(obamorbántól 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, operatőr, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

 


Zombik öngyilkos vágtája. Életet, Tudást, Erkölcsöt látva gyűlöletük fellángolt holt lelkükben. 1956 kapcsán legyen pl. Tamás Evangéliuma 56. Verse: Jézus Szavai: Jézus Mondta: Aki fölismerte a világot, egy hullát talált, és aki egy hullát talált, a világ nem méltó hozzá.
Másutt, más: Jézus pedig Mondta neki: Kövess Engem, és hagyd, hogy a halottak temessék el az ő halottaikat. [Máté Evangéliuma 8. Rész, 22. Vers]


Már évekkel ezelőtt kerestek azzal, és talán még többen konzultáltunk erről személyesen, hogy érdemes figyelni (mint a kísérleti laborban a patkányokat), hogy a magyarokra rá van állítva egy program, ami miatt különösen a szélsőjobboldalon rögtön őrjöngeni kezdenek, amint meghallják azt a szót: "ECHELON".

Ahogy ígértük anno: megjelenésemre irdatlan vandálállati őrjöngés- és gyűlölethullám plántáltatik az ördögfajba, amit minden kínjaik és az Emberiség kiirtására tett küszködéseik ellenére, AZ ISTENTŐL Kapott Munkásságunk hatására az egész világra kiterjedt információs robbanás követ - azaz mindenki megtudja, hogy van elmeprogramozás, Echelon, és a kontroll totális -, amire közben gyűlöletfajék történelemhamisítása következik, megpróbálván a rájuk nézve aggasztóan és végzetesen megszégyenítő, butaságukat és vandalizmusukat világgá ordított nyomait, egzisztenciális és morális bukásukat az egész világ elé vetett nyomait eltüntetni, áthamisítani, miközben ébredésük valójában egy másik álomba hajítás volt, amit kiterjedt háborúk követnek. Mert állatból nem lesz angyal sosem. Az angyali lét, egy faj Világosságaként ragyogni: ez is csak AZ ISTENTŐL Választottak ingyenes Jutalma, amiképpen a Boldogságban Töltött Örökkévalóság is. A többiekre a szintén Előre Bejelentett kárhozat és örök kínlódás jár.

A JÚDÁSFAJ napi, az 1956-os forradalom és szabadságharc október 23-i évfordulójára plántált Echelon- és Keresztyéngyűlölő sátáni őrjöngése adta az apropóját e könnyed villámelemzésnek, amely persze így is több, mint amit a nyomorult antikrisztusi faj összességében kitermelt egész történelme során. A JÚDÁSFAJ az a disznócsorda, amitől - Kádár-rendszerien fogalmazva - nem csak szüleink tiltottak egész életünkben, de amiről a Jézus Krisztus Így Szól:
   - Ne adjátok azt, ami szent, a kutyáknak, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat csülkeikkel, és nektek fordulván, meg ne szaggassanak titeket. [Máté Evangéliuma 7. Rész, 6. Vers]

Hogy minden magyar idők legmocskosabb stílusú tanárpatkánya és alkoholista, gyerekeitől szintén - mint az előző - bírósági végzéssel eltiltott címeres alkoholista pszichopatája vérgőzös gyűlöletőrjöngése az Emberiség számára is látható túlélés-magvakat szerezzen, pár szóval emlékezzünk meg ismét, hogy kell bármilyen balesetet okozni, hogy kell pl. egy Szögi Lajost megöletni, az őrjöngő, az Echelon-Leleplezéseket mélyfasiszta gyűlöletre programozott antikrisztus fajt, a Bibliai ördögöket elbutítani, amit természetesen vágtázó gyűlöletdisznóknak hiába ismételgetünk Filmjeink tömegeiben évek óta, és éppen a számunkra Bejelentetten lerobbant elmebetegek miatt, hiszen a Bölcsek Köve nem nekik, hanem ellenségeiknek, AZ ISTENTŐL Áldásra Teremtetteknek Készíttetett Elő.

 


Az amerikai kormányzó és tengerészgyalogos Jesse Ventura HAARP-botrányfilmjét mára lefordították és a Világhálón terjesztik. Úgy téve, mint aki egy információ kapcsán kezd nyomozásba, és előtte nem hallott erről, Ventura - világtörténelmi érdemeket szerezve - a gyáva és rosszindulatú féreg magyarok kínjai ellenére elmondja és bizonyítja, amit a HAARP-ról mi is évek óta ismételgetünk, és amit egyébként a politikai vezetőbb rétegből nem csak mindenki tud, de nagyon sokan használják is, főleg az egyéb interaktivitási erőforrásokat. Ahogyan a Molnár F. Árpád (ELI) - aki által Előre Bejelentésre került, hogy a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanúja - nem cikkekből és Filmekből, hanem A FORRÁSTÓL Kapta és Kapja ismereteit: melyek ugyanazok, amiket a Molnár után világszerte, apró lépésekben nyilvánosságra hoznak. És mint mondtuk, amikor a Leleplezéseket még el sem kezdtük: azért jött ELI, hogy az egész világot...

   1. Mint az mára a buta magyaroknak is lefordított olyan dokumentumfilmek elején is elhangzik, amilyeneket Jesse Ventura amerikai kormányzó és tengerészgyalogos vezetésével készítettek, a HAARP-pal a mélytengeri tengeralattjárókat is követjük. A magyarok mára az USÁ-ból átjött információkat is üldözik, ahol mélymagyar fasiszta idióta primitív horda ikerpárban őrjöng a leleplezések és a leleplezők ellen a világ-tömeggyilkos Katonai Biztonsági Hivatallal, amelynek vezetője Hende Csaba, Pintér Sándor és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Mindkét szociopata és az egész világra közveszélyes bűnözői réteg közös motivációja a bennük mindent átszövő, életüket, primitív gondolataikat, genetikailag is alacsonyrendű érzelmeiket és az állati szintnél alacsonyabbrendű ösztöneiket meghatározó és uraló plántált rosszindulat.

Ahogy a mély-tengeralattjárókat rádióhullámokkal figyeljük, tehát hullámokkal bombázzuk, amit következésképpen elnyel, konvertál, visszaver stb., más frekvenciákkal a levegőn át, vagy műholdakról (amiből egyben is milliárd adó elfér, azaz a teljes Emberiség sugározható), vagy a HAARP-pal lövünk személyekre, csoportok kiválasztott tagjaira, lefedünk egy lövéssel várost, országot, kontinensnyi területet. HAARP-projectek - nem titkos adat - az egész világon vannak. Így az nem lehet sem zsidó, sem orosz, sem kínai stb., hanem ahogy a Biblia Írja, maga a Rendszer, ami mindezek fölött áll, az a Háttérhatalom, ama titokzatos Nagy Babilon, amely nem regionális, hanem globális, és hatalma a világ összes államát, népét, nyelvét, nemzetét lefedi. Ahogy a Biblia Előre Bejelentette. A HAARP csak egy a Háttérhatalom által mesterségesen létrehozott al-alproject. Az említett sugárzásokkal - frekvenciától és hullámtól függően, amit minden paramétereiben, beleértve a helyszíneket és személyeket is, számítógépes programokkal (meg amiről vágómagyarok között nyíltan ritkán szólunk) szervezve - okozok bennük butaságot, depressziót, infarktust, agyvérzést, izgatottságot, hisztériát, fasizmust, csődületet és őrjöngő dühöt, másokban - ahol a magyarokra kiterjesztett elbutulás és lealjasulás már nincs jelen - éles elméjűséget, racionalizmust, egészséget stb., stb., stb.

A HAARP használatakor a dózisokat az ionoszférára lövöm, ami homorú tükörként viselkedve halálos precizitással és folyamatos pontosítással  visszaveri a jeleket a számítógéppel meghatározott célterületre, ahogy évek óta ismételgetjük a végzetesen szellemi fogyatékos, a vágóhídon elektromos árammal révületbe sokkolt, levágásérett magyarmarháknak. A HAARP-pal úgy tudunk konkrét személyekre lőni - pl. egy minden lényegesről figyelem-elterelő hordavágtatást előkészítő, még a nevében is Szögi Lajos cigányok által meglincselésével -, hogy a számítógép éppen úgy pillanatról pillanatra igazítja a halálsugarakat, ahogyan a francia Mirage vadászgép már évtizedekkel ezelőtt is röpképtelen lévén, saját computere pillanatnyi korrekciói által nem zuhant le azonnal, hanem folyamatosan repült és minden utasítást végrehajtott, mert a computer figyelt minden ingadozást, és ahogyan a GPS- stb. műholdak pályáját lézeres pontossággal állandóan korrigáljuk, a Földről, illetve automata rendszerek által. A másik része: ahogyan csak a buta magyarok előtt nem ismert, amit már magyar tévéadók is dokumentumfilmek erdejében ismételgetnek, hogy a Földről úgy juttathatunk sugárzással pl. a Holdra is energiát, ahogy akarunk, és annyit, amennyit akarunk. Megcélzom a Holdat, aztán lövöm 30 éven át. Az oda megérkező sugárzást egy relé elektromos energiává stb. alakítja.

 


Legutóbbi HAARP-Filmjeinkből ajánljuk pl. ezt, aminek a Címe: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból. A Forrásoldalra is mehet, ha pl. ide kattint: KLIKK!.

Na most itt nem kell a Holdig lőni, elég egy számítógéppel kiválasztott néhány bűnözőt megkergíteni, egy kultikus nevű Szögi Lajost odaszervezni, aztán csőstől lőni a vágóbarom, az istenek orra előtt disznósított, minden Emberiségmentő Tényfeltárást gyűlölő, a magyarok tömeges pszichiátriai legyilkolásán azóta is a Jobbik nevében kacagó állati csordákat, őrjöngésről őrjöngésre kergetve Orwell állatfarmja idióta lakóit. Ehhez kiválasztjuk a világ legmocskosabb náci tanárát, kiválasztjuk a legmoslékabb lapot, amit tömegkijelöléssel a legfőbb nemzeti orgánumnak tituláltatunk, aztán - utcaian szólva - jót röhögünk a markunkba. A mindezeket pedig Előre bejelentő Molnár F. Árpád közben AZ ISTENI Elrendeléseknek precízen megfelelve mentális befolyásokkal is egyfajta istenné válik, aki egyre inkább azt csinálja, amit akar, és országhatárok nélkül. Államhatárok nélkül. Régi história ez is, csak akik azzal voltak elfoglalva, hogy a cigányok elfoglalják a világot, és milyen rohadt ez a világ, hogy a Keresztyén emberjogvédők az Emberiség Legfőbb Tényfeltárói és Angyalai, így a JÚDÁSFAJ kapott egyúttal a fasizmus elmebetegsége mellé fékevesztett, szuicid, önpusztító gyűlöletet is, hogy Beteljenek A Krisztus Szavai:
   - Megvakította az ő szemeiket, és megkeményítette az ő szívüket; hogy szemeikkel ne lássanak és szívükkel ne értsenek, és meg ne térjenek, és meg ne gyógyítsam őket. [János Evangéliuma 12. Rész, 40. Vers]

Valamint Péter apostol szavai:
   - De betelt rajtuk az igaz példabeszéd szava: Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sár fertőjébe. [Péter II. Levele 2. Rész, 22. Vers]

Egyébként aki a titkosszolgálatokkal dolgozott, tudja, hogy annál, hogy bárkit bárhová szervezünk, hagyományos eszközökkel is nagyságrendekkel komplexebb műveleteket hajtanak végre naponta, ahol a nyomorult népi gyűlöletbaromnak arról sem lesz fogalma életében, miért és hogyan házasodott össze vagy vált el, mert csak vágóbarom, ami amúgy is gyűlöli és üldözi az igazságot, így egyébként is jó neki a disznóól és saját moslékjában, vérében, hányásában, vizeletében és fasiszta bélsarában való pártfetrengés. Angyaloknak ISTENI Szó, disznóknak pártmoslék.

 


Cikkeink közül ajánljuk pl.:
1. Kvantum-összefonódás, Világkormány - Az MTA szenzációs illuminátustitkokról szóló képeivel!
(KLIKK!)
2. A TEREMTŐ, a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok titkos technológiáiból: mikrohullámoktól a kvantum-összefonódáson át: Vörösiszap, gátszakadás, agyvérzés, repülőrobbanás... (KLIKK!)
3. Filmjeink tengeréből ajánljuk pl. ezt:
Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm)
(Film, 21 perc; KLIKK!)

   2. A kvantum-összefonódásról ugyancsak évek óta beszélünk. A Szögi Lajos-féle projectekhez ezek is kiválóan alkalmazhatók. (Szögi Lajos egyébként az illuminátusrendszer jelkép-szótárában azt jelenti: "Szögi", azaz megfeszített, "Lajos", azaz egoista, önző. Igen, a magyarokról van szó.) Tehát egy Szögi-projectben - amennyit és ha éppen nem közvetlenül AZ ISTEN Hajtotta Végre - a tönkre vágott, Echelon-védő elmebeteg magyarok ellen már műhold sem kell. A változtatást ugyanis kvantum-összefonódás esetén nem rádióhullámokkal okozom, hanem objektumból objektumban teszem. Ehhez előbb összefonok két, egymástól akármekkora távolságra lévő részecskét, vagy azok akármekkora csoportját. Eztán - ahogy az a publikus fizikából is évtizedek óta ismert és lexikonozott - a nálam lévő részecskével akármit csinálok, a másik, akármekkora távolságban lévő is szinkronban és halál pontosan a szerint viselkedik, ráadásul időkülönbség nélkül, vagyis az információ nem a fény sebességével terjedt, hanem megjelent az ikerpárban azonnal! Ennek oka a Világegyetem szerkezetében keresendő, de a publikus ismeretek szerint senki nem tudja, miért működik, csak működik és kész. Számítógéppel akárhány ember, állat agyának megfelelő idegpályáit stb. összefonom egy szintén elektronmikroszkópnyi vagy nanométerekben mérhető kiterjedésű, nálam lévő szénmolekula, fém vagy más tárgyrészlet részecskéivel. Eztán - ez csak egy példa, kibontás nélkül a tengernyi tárházból - az iker egyikjébe mikrofeszültséget vezetek, miáltal olyan mozgásra, tulajdonságra késztetem a távoli - pl. agyban, gerincben, rákos burjánzásnak indított vagy éppen abból kigyógyított májban, kolontári gátban stb. - lévő ikerpárját, amilyenre akarom. A következmény: megjelenik a hülye magyarban a cigánygyűlölet és fajtája nem létező okosságának és felsőbbrendűségének tudathasadásos téveszméje, és az Echelon-Leleplezés gyűlöletének antikrisztusi sötétsége.

Ahogy a tébolyult, őrjöngő, primitív bennszülötti csorda- és párt-vágóbarom-magyarokban olyan totális a rombolás, úgy AZ ISTEN Áldottaihoz, így a Molnár F. Árpádhoz a Sátán elmeprogramozói nem fértek és nem férnek, mert azt egy magasabb technológia, AZ ISTENÉ Felülírja, máskor Szabályozza, vagyis az elmeprogramozókat és szoftverkészítőket Együttműködésre Készteti. Így kerültek AZ ISTEN Mindent Perdöntő Szent Akarata szerint Megteremtésre a Leleplező Keresztyén elit, és a töménytelen sok, öngyilkos, Előre Bejelentett módon vágtázó idióta csürhehorda, a gyűlölet, a Sátán csökevényes agyú, disznólétre kárhoztatott, ezzel szembesülvén még nagyobb Omega-dózist (azaz önpusztítást) kapott törzsi fiai.

Van a titkosszolgálati rendszer alacsonyabb szintjein is módszer annyi, amiből már most Dunát lehet rekeszteni. A magyarokból pusztán a megjelenésemmel - ahogy ígértem évekkel ezelőtt - totális hülyét és világ csúfját kreáljuk. Mire feleszmélnek, hogy butaságuk és az Emberiséggel ellenséges gyűlöletük totális idiótát és a Világtörténelem holt lelkű antikrisztusait faragta belőlük, addigra lelkileg - ahogy a Biblia Mondja -: íme, "mind" halva valának.

Mint azt Megmondtam: az Echelon-Leleplezés a legelitebbek sportja és kiváltsága volt. A fogyatékosoknak nem AZ ISTENTŐL Teremtett Keresztyének Kiváltságai, hanem eme Leleplezők, tehát az Emberiség őrangyalai és AZ ISTEN Igazsága és Világossága elleni primitív őrjöngés, és a vele járó örök díj: a totális bukás és az örök szenvedéssel járó, Előre Elkészített Kárhozat jutott.

Villámcikk: Molnár F. Árpád (ELI)
2011. október 24., Budapest (Bp.), VIII. kerület, Hungary
Ismételjük: ha bajban van, ha segítségre szorul, ha tanácsot akar, ha Munkatársnak jelentkezik, keressen minket bármikor:
+36/30/919-6386. ; hirhatter.multimedia@gmail.com
 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.