Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Hétköznapi titkosszolgálati technológiákról 2011. szeptember 11. és repülőgépei kapcsán

 

 

 

 

 

 

2011-09-20.
Soós József "Titán" (obama és CIA-bűnbandája, valamint orbán által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)

Röviden 2001. Szeptember 11-ről...

A HÍRHÁTTÉR szeretettel üdvözöl mindenkit a JÉZUS KRISZTUS Nevében!

Egy világtörténelmi eseményről szeretnénk egy kicsit másképp beszélni. A valós HÁTTERÉT elmondani. Sajnálatos módon a magyar lakosság a mai napig nagyon alacsony szinten van tartva a már évtizedekkel ezelőtt rendszerbe állított ECHELON elmetechnológiák által. Mely hosszú-hosszú évtizedek óta az emberi elme TOTÁLIS IRÁNYÍTÁSÁT, PROGRAMOZÁSÁT teszi lehetővé. Ezt már beismerték az Amerikai Egyesült Államokban, 1995-ben Bill Clinton elnöksége alatt...

Sajnálatos módon, a MAGYAR lakosságra és a MAGYAR ÁLLAM TERÜLETÉRE olyan "erős" PSZICHOAKTÍV ECHELON programot irányítottak, hogy a lakosság NEM KÉPES FELFOGNI, MEGÉRTENI, ÉSZLELNI EZEKET. Sajnos nem érti, mert nem értheti, hogy az orra előtt lévő RÁDIÓTORNYOK nem azért vannak, hogy neki több televíziós csatornája legyen otthon, és hogy jobban tudjon telefonálni, hanem azért, hogy TOTÁLIS legyen az ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKKAL TÖRTÉNŐ BESUGÁRZÁS. És... ami ennél jóval túlmutat, mely már a KVANTUM FIZIKÁN alapszik, melyet használnak napjainkban. De a magyar lakosság még az 1900-as évek első felének TECHNOLÓGIAI SZINTJÉT SEM KÉPES MEGÉRTENI, így hogyan lehetne tőle elvárni azt, hogy megértse azokat a dolgokat, melyek napjainkban léteznek, és a TITKOSSZOLGÁLATOK RENDSZERBE ÁLLÍTOTTAK...

Önmagában a HAARP-technológia elegendő lenne az egész FÖLD BOLYGÓ PSZICHOAKTÍV ELMEIRÁNYÍTÁSÁRA, az általa kibocsájtott ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK ÁLTAL. A megfelelő frekvencia tartományt használva az EMBERI, és persze az állati agy is IRÁNYÍTHATÓ. Ha azokkal a FREKVENCIÁKKAL sugározzuk be az AGYAT, melyet érzékelni tud, akkor arra a VIVŐ FREKVENCIÁRA INFORMÁCIÓT TUDUNK RÁÜLTETNI, így lehetséges az AGY PROGRAMOZÁSA, továbbá ha az AGY által kibocsájtott frekvenciákat befogjuk, azokat átalakítjuk, akkor az információ kiszedhető az emberi agyból, így GONDOLATOT OLVASHATUNK.

A HAARP technológia által lehetségessé vált az emberi agy IRÁNYÍTÁSA! Lehet vele információt ráültetni az adott személyre, így lehet a gondolatvilágát, ösztöneit, érzelmeit irányítani, TOTÁLIS KONTROLL alatt tartani.

A KAPUVÁR RENDŐRKAPITÁNYSÁGÁNAK ÜZENEM NYÍLT VONALON, hogy fülembe jutott az, hogy panaszkodnak, túl sok anyagot küldök nekik, és hogy " UFÓ" dolgokat vélnek felfedezni anyagaimban. Akkor tudtukra hozom, hogy soha nem beszéltem ufókról, mert UFÓK nincsenek, ellenben VANNAK FÖLDÖNKÍVÜLIEK, AKIK NEM LÁTHATÓK, mert nem emberi testben vannak; ezeket a SZENT BIBLIA meg is nevezi. Nézzenek utána... Ellenben soha nem beszéltem ufóról, mert az HAZUGSÁG, olyan nincs, azt a HÁTTÉRHATALOM hozta létre, MEGTÉVESZTÉS jelleggel, éppen úgy, mint a BLUE BEAM TECHNOLÓGIÁT, mely MŰHOLDAS HOLOGRAFIKUS KÉPKIVETÍTÉS, nézzenek utána, mert már tele van azzal is az Internet, csak a KAPUVÁRI RENDŐRÖK NEM TUDJÁK; PERSZE, HOGY NEM, MERT MAGYAROK.

TITÁN SOÓS JÓZSEF nem magyar, hanem KERESZTYÉN, és PRÓFÉTA!

Nézzük akkor a 2001. szeptember 11. napját. Elemezzük az eseményeket...

Elindul egy repülőgép... melyen utasok vannak... ezek között vannak azok a személyek, akik a REPÜLŐGÉPET ELTÉRÍTIK.

 


baltay levente, a népirtások ügyvédje. A pártokhoz simuló titkosszolgálati ügynökök irdatlan serege minden kormány alatt aktív: beépül, affektál, hazudik, rágalmaz, jelent, felforgat, sok fűnek-fának udvarol, és nem csak pénzért, de ingyen is mindenre képes! Az ügynök olyan undorító állatfaj, amelyikben gerinc gyakorlatilag semmi nem lakik. Az önállóságra képtelen, független szellemre analfabéta morális csődtömegek himpellér, söpredék, csőcselék, és általában szörnyen buta bűnbandája. Megérkeztük a magyarországi TASZ-hoz és a szintén baltay leventék által hülyeségekre mozgatott, minden üldözésben fennhangon követelőző gere zsófia fajtájú Amnesty International-hez.

Minden magyar idők 4 Legüldözöttebb és Legbetiltottabb képei! Ezek azok, amikre hivatkozva orbán a budapesti rendőrfőkapitányával, a HÍRHÁTTÉR által sok százszor FELJELENTETT tóth tamás aláírásával házkutatást tartott, és azt állítva, hogy a Molnár F. Árpád készítette és töltötte fel a képeket, fegyveres elhurcolást és pszichiátriai pekingi üldözést rendeltek el az emberjogvédő Főszerkesztő ellen, mondván: imádtatja a hitlerizmust és a sztálinizmust! Mindenki tekintse meg, és állapítsa meg, a képek magasztalják hitlert, orbánt és sztálini bűnbandáját, vagy lealjasítják, lejáratják, degradálják és - figyeljük csak - a válaszlépések előre kijelentett tengerével orbán-pintérférget az egész Világtörténelem előtt minden idők legundorítóbb és legvisszataszítóbb férgei közé csonkolják...

Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-01-24. Orbán Viktor a keresztyének tömeggyilkosa, Hoszni Mubarak mellett: Tömeggyilkos tömeggyilkossal (FILMAJÁNLATAINKKAL)


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-04. Sztálinista biszkubűnöző indította el a lavinát: Újabb Feljelentéssorozat az Origo és Videa tízezres pornóbűntettei ellen!
/HÍRHÁTTÉR-Feljelentés/
Ugyanez a kép - egy hivatalosan nem betiltott Spielberg-Hírháttér-kép mellett - másutt is vádpontot képezett! Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-01-20. HÍRHÁTTÉR TV: Sátán férgein át a Győztesek Világa felé - És: Andrew G. Vajna már választott; Steven Spielberg is kénytelen! (Film, 15 perc; KLIKK!) /Zene: Hans Zimmer/


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-06. HÍRHÁTTÉR TV: Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
(Film, 8 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer (és Criminal Minds))/


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-08. HÍRHÁTTÉR TV: Egyszerre több száz letartóztatást! (Igazságügyi reform olasz hasonlóságra)
(Film, 14 perc; KLIKK!) /Zene: Bartók Béla/

Azt tudni kell, hogy a TERRORISTA SZERVEZETEKET mindig ÁLLAMOK MŰKÖDTETIK, vagyis a TERRORSZERVETEK mögött ORSZÁGOK ÁLLAMVEZETÉSE ÁLL. Szinte minden országnak vannak TERRORISTÁI. Gondoljuk csak végig, hogy ez a szervezet PÉNZBŐL MŰKÖDIK, a pénzt pedig az államok rendszere állítja elő, és tartja a PÉNZMOZGÁST TOTÁLIS KONTROLL ALATT. A FEGYVEREKET ÁLLAMOK, ORSZÁGOK ÁLTAL MŰKÖDTETETT GYÁRAKBAN ÁLLÍTJÁK ELŐ, ÉS A MEGFELELŐ SZABÁLYOK MELLETT ÉRTÉKESÍTIK AZT, ÉS RENDEZIK A FEGYVEREKET ADATNYILVÁNTARTÁSBA. A JÁRMŰVEKET, MELYEKET A TERRORISTÁK HASZNÁLNAK, ÁLLAMOK, ORSZÁGOK ÁLLÍTJÁK ELŐ, ÉS TECHNIKÁZZÁK BE A SAJÁT MAGUK RÉSZÉRE, ÉS A TÖBBI ÁLLAM TITKOSSZOLGÁLATA SZÁMÁRA.

Minden EMBER, aki él a Föld bolygón, megfigyelés alatt áll az ECHELON rendszerek által, annak alkalmazásba vétele miatt. Persze, azt már nem is kell mondanom, hogy a SZENT ATYA mindent számon tart ezek nélkül a dolgok nélkül is, Neki nem kell ECHELON.

Akkor...

Azok a személyek, akik az ÁLLAM, vagy egy egy adott ÁLLAM nemzetbiztonságára nézve KOCKÁZATI TÉNYEZŐT JELENTENEK, eleve TOTÁLIS MEGFIGYELÉS ALATT ÁLLNAK, és egy magasabb szintű kockázati tényezőt jelentenek, ezért máshogy kezelik őket... Így nem lehetséges az, hogy egy " TERRORISTA" felszálljon a repülőgépre úgy, hogy arról nem tudna a TITKOSSZOLGÁLAT, ha pedig egy tud róla, akkor tudja az összes, mert ezek egymást is TOTÁLIS MEGFIGYELÉS ALATT TARTJÁK, így átfedésben egy a rendszer, éppen ezért egy titkosszolgálat van a KÖZPONT, mely maga a RENDSZER, maga a HÁTTÉRHATALOM.

Egyébként SENKI SEM TUD A REPÜLŐGÉPRE FELSZÁLLNI ÚGY, HOGY ARRÓL NE TUDNA A TITKOSSZOLGÁLAT, legelőbb annak az országnak a titkosszolgálata, mely' területén felszáll a repülőgépre; például, ha a LISZT FERENC REPÜLŐTÉREN száll fel, akkor a MAGYAR TITKOSSZOLGÁLAT MÁR EGYBŐL FIGYELI, továbbá ha a repülő RÓMÁBA megy, akkor az OLASZ TITKOSSZOLGÁLAT is figyeli már akkor a gépet, mikor még csak a magyar repülőtéren van...

A REPÜLŐGÉP teljesen be van TECHNIKÁZVA, ott mindent figyelnek! Mindenről HANG és VIDEOFELVÉTEL készül, melyet a TITKOSSZOLGÁLATOK kiértékelnek. Ha pedig a REPÜLŐGÉPEN akár csak egy olyan személy is utazik, aki valamilyen okból a TITKOSSZOLGÁLAT által TOTÁLIS KONTROLL ALATT TARTOTT SZEMÉLY, akkor a lehető legrészletesebb megfigyelést alkalmazzák.

A REPÜLŐGÉPBEN olyan titkosszolgálati eszközök is be vannak építve, mely' az utazóknak, és a pilótafülkében tartózkodóknak még a BIOKÉMIAI ÉLETFUNKCIÓIT is vizsgálja, kiértékeli. Továbbá TELJES AZ ECHELON PROGRAM, mert a repülőgépen utazóknak is lehetséges a PSZICHOAKTÍV ELMEIRÁNYÍTÁSA. GONDOLATOLVASÁSA, ILLETVE GONDOLATAINAK, KÖZÉRZETÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA a repülőgépen elhelyezett technológiák által.

Vagyis mindent tudnak, még a GONDOLATOKAT is. Mivel a TECHNOLÓGIAI ESZKÖZÖK LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANAK ERRE, mivel lehetséges, ezért alkalmazzák is, mert NEM KERÜL SEMMIBE, ugyanis az ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL ÉPÍTETTÉK EZT KI, az adófizetők pedig valamely' ország állampolgárai, akiktől ANNYI PÉNZT SZEDEK EL, AMENNYIT CSAK AKAROK...
Mert ha "én vagyok az állam", akkor olyan ADÓKAT VETEK KI, AMILYENT CSAK AKAROK, és ebben senki sem tud megakadályozni, mert azt csinálok, amit akarok, és ezt ha kell, a saját MÉDIUMAIMBAN, melyek csak akkor működhetnek az országom területén, ha én sugárzási engedélyt adok ki nekik... Én adom ki a frekvencia használat engedélyt, akkor én mint állam, én CENZÚRÁZOM AZT, akkor csak azt adhatják le benne, amit én megengedek, vagy amit én kötelezővé teszek... (EZÉRT NEM BESZÉLNEK SOHA AZ ÁLLAMTITKOKRÓL...) MERT NEM AKARJÁK BEDÖNTENI A RENDSZERT, ÉS AMI VESZÉLYES, AZT ÁLLAMTITKOSÍTJÁK HOSSZÚ IDŐRE, HOGY NE KERÜLJÖN A NYILVÁNOSSÁG ELÉ... mert ha nyilvánosságra kerülne, akkor belebuknának...

Akkor felszálltunk a repülőgépre, ahol tudják, hogy KIK VAGYUNK, és MIÉRT UTAZUNK... Persze, hogy megfigyelnek, mert a repülőgépen nagyon sok olyan személy is utazik, aki nagy cégek vezetője: gazdag milliárdos üzletemberek, politikusok, bérgyilkosok, és sok-sok más fontos ember; mivel én vagyok az állam, ezért MINDENT TUDNI AKAROK A HATALMAM MEGŐRZÉSE, MEGSZILÁRDÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, és egy-egy füles, melyet ezektől az emberektől megszerzek, sok-sok millió dollárt érhet, és vele, általa országokat lehet csődbe vinni vagy felemelni, lehet vele háborút indítani, vagy akár megnyerni... EZÉRT MINDENT TUDNI AKAROK, AMI A REPÜLŐGÉPEN TÖRTÉNIK... mert aki repülővel utazik, annak valami dolga van, és én tudni akarom, mint állam, hogy miért utazik, és hova, milyen célból...

A repülőgép elindult a megadott útirányon... Egyszer csak "TERRORISTÁK" veszik hatalmukba a repülőgépet!...
Ezt egyszerű módon meg lehetett volna akadályozni, mégpedig úgy, hogy a FÖLDI IRÁNYÍTÓ KÖZPONTBÓL BLOKKOLJÁK a REPÜLŐGÉP VEZÉRLŐ PULTJÁT, és így nem lehetséges a repülőgép fedélzetéről ÚJ REPÜLÉSI KOORDINÁTÁKAT MEGADNI.
Mert ahogy a FÖLDRŐL INDÍTOTT RAKÉTÁKAT IRÁNYÍTJÁK, és TOTÁLIS KONTROLL ALATT TARTJÁK A FÖLDI BÁZISRÓL, és ha kell, akkor PARAMÉTEREKET VÁLTOZTATNAK RAJTA, úgy, hogy nincs emberi pilóta a rakétán, erre már 1961-ben képesek voltak, akkor 2011-ben nyilvánvalóan nem okoz gondot... Így ELKERÜLHETŐ LETT VOLNA AZ, HOGY A REPÜLŐGÉPET ELTÉRÍTSÉK AZ EREDETI REPÜLÉSI PÁLYÁRÓL. Mert bár ha a pilótafülkét uralmuk alá hajtották is, akkor sincs lehetőségük a REPÜLŐGÉP REPÜLÉSI KOORDINÁTÁINAK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA...

Vagyis ez a MÁSODIK LEHETŐSÉGE LETT VOLNA A USA TITKOSSZOLGÁLATAINAK, hogy MEGVÉDJÉK A GÉPET, ÉS A TERRORCSELEKMÉNYT MEGAKADÁLYOZZÁK...

Az első lehetőség akkor volt, mikor a REPÜLŐTÉREN felszálltak az INDULÁSRA VÁRÓ, MENETREND SZERINT KÖZLEKEDŐ JÁRATRA. Már a REPÜLŐTÉREN letartóztathatták volna őket. Ugyanis minden repülőtér SZIGORÚAN MEGFIGYELT KATONAI TERÜLET, AHOL A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁKKAL ÜZEMELTETETT BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK VANNAK RENDSZERBE ÁLLÍTVA... Így az ARCKÉPFELISMERŐ PROGRAMMAL ellátott TITKOSSZOLGÁLATI KAMERÁK, továbbá számtalan olyan MOZGÁSÉRZÉKELŐ SZENZOR, MELY A SZEMÉLY EGYÉNI MOZGÁSGEOMETRIÁJÁRÓL BEAZONOSÍTJA a célszemélyt.

Ha ekkor nem tették meg, és hagyták azt is, hogy ÁTÍRJÁK A REPÜLŐGÉP REPÜLÉSI KOORDINÁTÁIT, akkor is lett volna lehetőség KATONAI BEAVATKOZÁSSAL MEGSEMMISÍTENI A REPÜLŐGÉPET. Erre lehetőség számtalan létezik. Az egyik, hogy KATONAI MŰHOLDAKRÓL, ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKKAL, TELEMETRIÁVAL MEGZAVARJÁK A REPÜLŐGÉP KÖZPONTI SZÁMÍTÓGÉPEIT, és az "rejtélyes" okokból lezuhan, például az óceánba.

De drasztikusabb módszer is van, ami kevésbé államtitok manapság... mégpedig az, hogy BEISMERTEN ÉSZLELIK A REPÜLŐGÉP ELTERELÉSÉT, ÉS AZ ÚJ REPÜLÉSI KOORDINÁTÁKAT IS, így más lehetőség nem volt, mint az, hogy FÖLD-LEVEGŐ RAKÉTÁVAL, vagy KATONAI REPÜLŐGÉPPEL megsemmisítik a gépet. De ezt nem akarták, mert a TERRORCSELEKMÉNYT MINDENKÉPPEN MEG KELLETT VALÓSÍTANI, és egyébként sem lett volna jó hírverés az USA számára az, hogy TÖBB SZÁZ ÁRTATLAN EMBERT, CIVILEKET BEÁLDOZOTT AZZAL, HOGY MEGSEMMISÍTETTE A REPÜLŐGÉPET. Ez sokkal jobb volt nekik így, mert ez lehetőséget biztosított egy ÚJABB HÁBORÚRA, melyben hatalmas nyereséget könyvelt el a KŐOLAJ ÁLTAL, továbbá megszerzett egy fontos STRATÉGIAI ORSZÁGOT, mely ásványkincsekben, főleg KŐOLAJBAN GAZDAG. Továbbá... sok sok FEGYVERT LE LEHETETT GYÁRTANI, ÉS EL LEHETETT ADNI... Ez mindenkinek üzlet volt...

További információ olvasható egy másik HÍRHÁTTÉR anyagban, mely az IRODAHÁZAK VÉDELMI RENDSZERÉVEL foglalkozik. Abban az anyagban arról van szó, hogy az IRODAHÁZAK MILYEN TITKOSSZOLGÁLATI TECHNOLÓGIÁKKAL VANNAK TELEPÍTVE, ÉS ÁLTALA MEGFIGYELVE... A VILÁGKERESKEDELMI KÖZPONT ÉPÜLETÉBE GAZDAG BANKÁROK, OLAJMÁGNÁSOK, ÜZLETEMBEREK, POLITIKUSOK JÁRNAK, TARTÓZKODNAK, így a LEGSZIGORÚBBAN MEGFIGYELT OBJEKTUMOK KÖZÉ TARTOZIK, MELYNEK MÉG A LÉGTERÉT IS FIGYELIK, ILLETVE AZ ÉPÜLET EGÉSZE, ÉS KÖRNYEZETE KÉMMŰHOLDAS MEGFIGYELÉS ALATT ÁLL A BENNE TARTÓZKODÓKKAL EGYÜTT...
Továbbá a legnevesebb BANKÁRCSALÁDOK TAGJAI vannak jelen ezekben az épületekben, így a védelmük, személyi védelmük is megkívánta a TOTÁLIS TITKOSSZOLGÁLATI KONTROLLT...

Ha valakinek további kérdése van ebben az ügyben, hívja fel TITÁN SOÓS JÓZSEFET a 06 20 298 95 46 telefonszámon, vagy Szerkesztő Társát, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztőt, MOLNÁR F. ÁRPÁDOT a 06 30 919 63 86 telefonszámon.

Dicsőség A MINDENHATÓ SZENT ATYÁNAK, A JÉZUS KRISZTUS URUNK ÁLTAL, A SZENTLÉLEK EREJÉVEL, ÁMEN.

Felelős szerkesztő: TITÁN SOÓS JÓZSEF
Kelt.: Sopron, Kapuvár: 2011. 09. 12. hétfő, 18 óra 45 perc


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, az Index, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos milliárdos bűzbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.