Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Hullámokban Támadó - ECHELON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-11-21.
Soós József "Titán" (obama-orbán és jobbikos gyűlölettenyészetük által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)

Hullámokban Támadó - ECHELON

Elmondatott, hogy nagy ára lesz annak, amiért TITKOLJÁK, INTÉZMÉNYESÍTETTEN ÁLLAMTITKOSÍTOTTÁK az ECHELON RENDSZEREK létezését…

Az ECHELON A KEZDETBEN "HULLÁMOKBAN TÁMADÓ"… mesterséges ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKKAL TÖRTÉNŐ LAKOSSÁGI BESUGÁRZÁS! Katonai titkosszolgálati fegyver!

Mely abból a célból lett "megalkotva", hogy a FÖLD NÉPEIT általa TOTÁLIS IRÁNYÍTÁS ALÁ VONJA! Ezt egyedül a SZENTÍRÁS jelentette ki; a SZENT BIBLIA így nevezi: "TITOKZATOS NAGY BABILON", mely minden népek, nemzetek felett teljes körű hatalommal, irányítással bír, melynek a valódi irányítója, kiépítője a GONOSZ, akit nevén is nevez, VÁDLÓ, azaz SÁTÁN !

HULLÁMOKKAL TÁMADÓ; találó elnevezés, mint ahogy nagyon félelmetes a HAARP technológia is, mely HÁRFA technológia, játék a LÉLEK HÚRJAIN, melynek alkalmazásba vételével ÁTÍRTÁK AZ EGÉSZ FÖLD ÉGHAJLATÁT, ami pedig ennél is rosszabb, ÚJRAÍRTÁK A NÉPEK NAGY SOKASÁGÁNAK VISELKEDÉSI PARAMÉTEREIT.

Nem kell mást tenni, mint a MEGFELELŐ FREKVENCIÁKKAL besugározni egy-egy adott ország lakosságát, és ott a megfelelő VISELKEDÉSI PARAMÉTEREKET lehet beállítani. Ha kell, akkor indokolatlan nyugalmi állapotot, még akkor is, ha soha nem látott mértékben van az adott ország lakossága megfélemlítve, és gazdaságilag, politikailag elnyomva.

Ez történik 2010-2011 Magyarországán is, mikor is a lakosságot KATONAI PSZICHOAKTÍV ECHELON FEGYVEREKKEL - HULLÁMOKKAL TÁMADÓ MÓDON - SZÜNTELENÜL TÁMADJUK, így elérve a kívánt VISELKEDÉSI, GONDOLKODÁSI PARAMÉTEREKET!

Ahogy ezt 1989 előtt tették az Egykori, mára már nem létező, mesterségesen létrehozott NÉMET DEMOKRATIKUS KÖZTÁRSASÁGBAN, vagyis az egykori NDK-ban. Kelet-Berlin szimbóluma, a magasan a város fölé emelkedő ECHELON ANTENNA volt, melyet a mindenkori NDK - kormányok, TV - toronynak hazudtak.

Az volt az egyik fő jelképe az NDK állam gépezetének. Az ECHELON technológia nélkül létre sem jöhetett volna az az ország. Mint ahogy Magyarország vonatkozásában sem lehetne az ORBÁN-PINTÉR halálkormányt hatalomban tartani. Ennek az egyetlen lehetősége az ISTEN AKARATA, továbbiakban az a szörnyű katonai fegyver, melyet államtitkosítva hosszú időn keresztül elrejtettek a lakosság elől. Tették ezt úgy, hogy mindvégig az orruk előtt volt, sőt, a legmagasabb épület objektumok is voltak.

A Kelet-Berlin ékességének nevezett (hazudott) ECHELON torony gömb kupolájának közepén minden nap látható volt egy KERESZT, mely a felsőbb hatalmi erők által tudatosan abba a földrajzi helyzetben felépítettsége miatt volt látható.

Az 1989-es eseményekből látható volt, hogy a NEMZETEK FÖLÖTTI HATALOM által létrehozott, GLOBÁLIS MÉRETEKBEN TÖRTÉNŐ VÁLTOZÁSOK zajlottak le. Kulcsjelentőségű volt az 1989-1990 év, ugyanis a VILÁGKORMÁNY BEJELENTÉSE MEGTÖRTÉNT, az USA elnöke, idősebb GEORGE BUSH 1990. 09. 11. napján bejelentette az ÚJ VILÁGRENDET!

A szeptember 11. így neves dátum lett, mely ismét jelentőséggel bírt 2001. Szeptember 11. napján, mikor a VILÁGKORMÁNY belebuktatta az USA államvezetését a saját maga által kivitelezett és végrehajtott terrorcselekménybe!

Magyar vonatkozásban a jelenlegi ORBÁN-PINTÉR HALÁLKORMÁNY nem lenne tartható, ha ELEKTROMÁGNESES HADVISELÉS nélkül próbálnák meg tartani a jelenlegi állapotokat!

Felsőbb hatalmi erők szükségeltetnek ahhoz, hogy ez a rendszer működni tudjon, mint ahogy ahhoz is egy ember feletti HATALOM kell, mely megvédi az életünket attól, hogy a nemzetekből valók megöljenek bennünket.

Mert aki nem keresztyén, hanem nemzetből való, az mind elveszett, és nem az igaz utat követi, nem a JÉZUS KRISZTUS tanításait vallja, így leépülnek, elbutulnak, és az ítélet nem marad el, mely szörnyűséges lesz számukra.

Hullámokban támadó… találó a megnevezés is, a TITKOLT HADVISELÉS, mely nem országok ellen zajlik le, hanem a világ népei ellen. Mert az ország nem létező fogalom; olyan, és annyi országot, államot hoz létre a HATALOM, amennyit csak akar, és ahol csak akarja. Látható volt ez 1920 esetében is, mikor az ISTEN MÉRTÉKÉBEN EGY NAPIG LÉTEZŐ "Magyar királyságot" szétszedték, és egy több olyan mesterséges államot hoztak létre a területén, melynek még természetes földrajzi határvonala sincs. Illetve nagyon keveredetté vált a lakosság összetétele…

MESTERSÉGES ORSZÁG… mind az… és mind elbukott… lehet nevet váltani, mert megtörtént az is, hogy a SZOVJETUNIÓBÓL Oroszországi Föderációt hoztak létre, természetesen csak papírforma szerint. Mint ahogy az egykori ROMÁN ÁLLAMI TITKOSSZOLGÁLAT, a hírhedt SECURITATE sem szűnt meg, hanem ellenkezőleg, nagyobb lett, nagyobb és fejlettebb, most SRI-nek hívják.

Mert a TITKOSSZOLGÁLAT nem kisebb, hanem nagyobb lett, és jobban szerteágazó, annyira egybemosódva, hogy már szétválaszthatatlan, és nemzetekhez nem is köthető, egy KÖZPONTI VILÁGSZERVET KÉPEZVE, mely együttes BŰNSZERVEZETI AKARATTAL, EGYSÉGSZÁNDÉKBAN KÖVETI EL A LAKOSSÁG-ELLENES, SOHA EL NEM ÉVÜLŐ BŰNTETTEKET, EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT NÉPIRTÁSOKAT.

Melyeket azután közös erővel ÁLLAMTITKOSÍTOTTAN TITKOLNAK, BEVÉDENEK, akik pedig nyilvánosságra hozzák, azok pedig vagy BÖRTÖNBE, esetleg PSZICHIÁTRIÁRA, de legtöbb esetben MEGGYILKOLÁSRA kerülnek!

A HÍRHÁTTÉR folyamatosan, évek óta hangoztatja, hogy Magyarország vonatkozásában is minden KÁDÁR-rendszerből való állami pszichiátriai és más bűnöző, állami bűnelkövető átmentésre került, és a továbbiakban is folytatta az állam kötelékében a lakosságellenes köztörvényes bűntetteit! Csak papírforma szerint változott meg a "rendszer".

De a rendszer mindvégig ugyanaz maradt, mert a központi HATALOM egy és ugyanaz volt mindvégig. A Föld lakosságának nagy sokasága meg fogja érteni, hogy nem azok irányítják a világot, akiket lát, nem azok hozzák a döntéseket, akiket az ÁLLAMI MÉDIUMOKBAN LÁTHATNAK.

Mert a valódi HATALMI ERŐK mindvégig láthatatlanok maradtak, a legfelsőbb hatalmi tényezőig, mely a PIRAMIS CSÚCSA! A LEGFELSŐBB HATALOM PEDIG MAGA A MINDENHATÓ SZENT ATYA, AKI JÉZUS KRISZTUS ÁLTAL GYAKOROLJA A HATALMAT MINDÖRÖKRE, ÉS Ő AZ, AKI VISSZAJÖN ÍTÉLNI, MERT MEGMONDATOTT A MEGTARTÓ SZÁJÁBÓL, HOGY ADDIG NEM LÁTTOK ENGEM VISZONT, AMÍG AZT NEM MONDJÁTOK, HOGY ÁLDOTT LEGYEN, AKI AZ ÚR NEVÉBEN JÖN.

De addig nagy nyomorúság lesz, és sokakat megölnek, börtönbe zárnak közületek, de ne féljetek, mert aki mindvégig kitart, az részesedik A MEGMENTÉSBEN!

Küld.:  Titán Soós József    06 20   298 95 46
Kelt.: Sopron, Kapuvár,   2011. 11. 06.  vasárnap   13 óra  41 perc

  Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.