Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Jobbikos vezető országgyűlési képviselők követelték: ne szóljunk semmilyen állami bűntettről és nép elleni tömeggyilkosságról; Szávay István feljelentéssel is halmozottan fenyegetőzött, ha bármilyen népirtást vagy terrorcselekményt bejelentünk neki! FELJELENTÉSCIKK!

 

 

 

FIGYELEM! AHOGY ÍGÉRTÜK, VILÁGREKORD!
Miután az alábbi, a Jobbik-terrorizmust leleplező cikket közöltük, Ausztria máris betiltotta A HÍRHÁTTÉRT. Ennek okán a cikket további fél tucat helyre tettük fel az Interneten, és ezt követően Filmjeink kb. 90-95%-ába be akarjuk illeszteni az ügyet és a tömeggyilkosok Sátánlistáját, természetesen a fasiszta világterrorista osztrák kormány betiltásaival együtt, aminek nyilvánvaló színvállalásáról ismét kezeskedünk, hiszen a tömeggyilkosságokkal első lépésekben máris felkeressük az osztrák nagykövetséget, terrorcselekményekben és tömeggyilkosságokban kezdeményezve Werner Faymann osztrák kancellárral történő azonnali, KÖZVETLEN(!!!) kapcsolatfelvételt.
/HÍRHÁTTÉR (Eme kiegészítő bejegyzés és Faymann-fotó a Betiltás után, 2011.10.25.-én került beillesztésre./

 

 

2011-10-24.
! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !

Még sosem találkoztunk, de nem is emlékszünk olyan moslék stílusú és a gyűlölettől a népirtásokért őrjöngő súlyosan szociopata és paranoid, köztörvényes pszichopata tanárral (Kalmár László, aki magát "Kroko tanár úr"-nak hívja), mint ami egy másik alkoholista paranoid pszichopatával (Csiza Csaba) versengve a tömeggyilkosságok biztosításáért és folytatólagos elkövetéséért őrjöngte körbe a Földet, tébolyult gyűlöletükben, Csiza Csaba részéről saját magukat feljelentve az összes budapesti rendőrkapitányságtól a vezető médiumokon át, a bíróságoktól a titkosszolgálatokig. Csiza végső őrjöngése azzal kezdődött, hogy nem támogattuk a hajléktalanság fenntartását és a fagyhalálokat, továbbá nem tudott kellő utat adni fékevesztett cigánygyűlöletének, mivel ismét nyilvánosan publikáltuk, hogy a tengernyi állami gyilkosság közepette bedobott Szögi-project egyszerű elmetechnológiai eszközök következménye. Kroko "tanár úr" pedig azzal rontott be A HÍRHÁTTÉRBE, hogy ő bizony gyűlöli a mocskos zsidókat, és ő bizony minden előzmény nélkül kötekedni és őrjöngeni jött, mint gyerekétől is eltiltott pszichopata bűnöző. A két tébolyodott, érveik között a zsidóság - finoman idézem szavaikat - "metélt farkát" a zsidókkal, mint fajjal szembeni gyűlöletük legfontosabb analógiáját ismételgették. A saját gyereküktől is bírósági ítéletekkel eltiltott paranoid pszichopata ikerbűnöző tömeggyilkos őrjöngése ellenében A HÍRHÁTTÉR saját készítésű Tényfeltáró Filmjeivel stb. szépen sorolta az államilag bűnszervezetben és üldözésünk során betiltott és eltussolt bizonyítékokat legalább minden európai idők legtöbb és legsúlyosabb tömegmészárlási, folytatólagos halmazatáról. A politikusok válogathattak, melyik kategóriából akarnak egy kicsit törvényesen is működni, ha az emberi életek védelmét olyan extrém fasiszta módon nem is becsülik semmire, hanem öldökölnek, mint az állat. De!:

 


A Jobbik kezdettől őrjöngve védte orbán összes maffiaügyeit és nemzetközi politikai mészárlásait. Nem volt pszichiátriai gyilkosság, repülőrobbantás stb., ami mellett ne őrjöngő patológiás dühvel léptek volna fel!

Pörzse Sándor (Jobbik, Barikád-főszerkesztő) is megkért minket arra, tartsunk vissza minden tömeggyilkosságról és állami bűntettről szóló bizonyítékot.

Szávay István választási plakátja. Szávay István minket, mint közérdekű bejelentőket fenyegetett meg hatósági üldözéssel és üldöztetéssel, amennyiben még egy gyilkosságról, népirtásról vagy orbáni stb. életellenes bűntettről, a cigánygyilkosságok állami szálai leleplezéséről, a világ népei elleni utasszállító repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásokról, az állami szervezésű pszichiátriai kínzásokról, csonkításokról és tömeggyilkosságokról stb. bármilyen további adattal, információval, bizonyítékkal, feljelentéssel szolgálunk!

Gyöngyösi Márton, Vona Gábor embere, Jobbikos országgyűlési képviselő ugyancsak megkért minket arra, egyáltalán ne értesítsük semmilyen népgyilkosságról és tömegmészárlásról.

Ferenczi Gábor is úgynevezett "honatya". Ő is a - mára nyilvánosan bűnszervezetté alakult - Jobbik népirtó tömeggyilkos banda tagjaként kezdett követelőzni: semmilyen életvédelemről és állami gyilkosságról, lakossági üldözésről nem akar hallani!

A HÍRHÁTTÉR Tényfeltárásaira megint a Jobbik politikusai és országgyűlési képviselői keltek ki - a népirtó tömeggyilkosok ezúttal eltekintettek minőségtársaik, "tanár úrék" fasiszta alkoholista bűntársaival orbán-jobbik-felváltva harsogott metélt farkazásától, hanem közölték A HÍRHÁTTÉR TÉNYFELTÁRÁSAIRA, hogy egyáltalán semmit nem akarnak tudni, semmiről nem akarnak hallani sem! Haljon meg akárhány ember, pusztuljon és csizásan-kroko metélt farkazó tanárosan robbantassék fel akárhány magyar és külföldi! Sőt! Vona Gábor Jobbik-elnök személyes választottai közül Szávay István, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapító tagja, a párt Nemzetpolitikai Kabinetjének elnöke, 2010-től a Jobbik országgyűlési képviselője halmozottan megfenyegetett minket, hogy büntetőeljárást kezdeményez (azaz a közérdekű bejelentő üldözését nem csak az Országgyűlés és a nép ún. "honatyájaként", hanem hatóságilag is kiterjeszti), amennyiben továbbra is bűntettekről és népirtásokról, terrorcselekményekről, az alkotmányos rend elleni bűntettekről stb. bármilyen információt vagy bizonyítékot merészelünk neki küldeni!

A Szávay-féle fasiszta államrendőrségi és ÁVH-s fenyegetések nélkül ugyancsak honatyai életfogytos bűntettekre, azaz minden életellenes és tömeggyilkos bűnszervezeti bűntettben, terrorizmusban stb. az összes bizonyítékok visszatartására kért meg minket két másik közpénzes Vona-politikus: Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője, közgazdász, aki az elmúlt évtizedek két legfertőzöttebb olaj- és állami maffiamegyéjének egyikéből, Bács-kiskun megyéből került az Országházba, és a Külügyi Bizottság alelnöke. A harmadik ilyen személy, Pörzse Sándor privát levélben kért meg minket arra, tartsuk vissza, ne küldjük el neki a népgyilkosságokról szóló információk, bizonyítékok, feljelentések, Filmjeink egyetlen sorát vagy betűjét se. Pörzse Sándor újságíró, televíziós műsorvezető, az ellenünk irtózatos igénytelen, náci igénytelenséggel megfogalmazott hazugságokat terjesztett Barikád magazin főszerkesztője, a Magyar Gárda egyik alapító tagja, valamint a Jobbik egyéni képviselőjelöltje és a párt kampányának egyik fő arca a 2010-es választásokon, most, 2011-ben is országgyűlési képviselő.

A nyilvánosan is semmi perc alatt bűnszervezetté alakult SS Jobbik-maffiához a rendőrségen feljelentve magát csatlakozott még egy Jobbikos úgynevezett "honatya": Ferenczi Gábor tömeggyilkos terrorista, valamint a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) beépített ügynöke, Apáthy István László, a budapesti közlekedési szakszervezetek korábbi elnöke, aki korábban is követelte orbán elektrosokk terápiáinak és a magyarok elleni állami tömeggyilkosságoknak teljes elrejtését, valamint személyesen próbálta rábeszélni a Molnár F. Árpád HÍRHÁTTÉR-Alapító-Főszerkesztőt az akkor még nem megbukott milliárdos BKV-bűnszervezeti végkielégítések eltussolására, totálisan sikertelenül (ez utóbbi bűncselekmény egyébként a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete alakuló ülésén került elkövetésre.)

Az alábbiakban az eddig már többször és több címről a hatóságok és médiumok stb tömegeinek elküldött válaszfeljelentésünket olvashatják, miközben az alkoholista bűnözővel (akit társával együtt eltiltottak gyerekeik láthatásától is: Csiza Csaba és Kroko, metélt farkazó "tanár úr") - akiket eddig is letartóztatással fenyegettek agresszív, kötekedő, rasszista, népirtások eltussolásáért szó szerint őrjöngő mocskos bűntetteiért - büntetőjogilag bizonyítottan tömegével eladósítjuk az állami fasiszta politikai hordákat. (A Feljelentésben apró helysírási hibák voltak, mivel szokásunkhoz hűen ami nem cikknek készül, azt újraolvasás nélkül, gyorslegépelést követően postázzuk. Itt javítottunk három, gyorsírásból eredő apró hibát, ami abban állt, hogy három helyen két betűt ütöttünk le egy helyett.)


FELJELENTÉS! Szávay István (Jobbik párt)! FELJELENTÉS!

Mivel itt alkotmányos rend elleni életfogytos bűntettekről, népirtásról és terrorizmusról olvastál, ezért nemhogy beleszólási lehetőséged nincs, de a hatályos törvények szabadságvesztéssel fenyegetve követelik, hogy tegyél feljelentést! Amennyiben tényfeltárásért teszed, nem a tényfeltárás tartalma kivizsgálására - amiben annyi a civil hulla, mint a tenger! -, úgy amiatt is büntető per és szabadságvesztés fenyeget téged!

Felszólítunk, hogy azonnal tegyél büntető feljelentést az általatok végig védett és hahotázva követelt tömeggyilkosságok kivizsgálására, különben nyilvánosan indítunk ellened büntetőjogi hadjáratot, követelve a felelősségre vonásodat!

Válogathatsz az általatok védett repülőrobbantásoktól a hitleretekig visszanyúlt és az összes elkövetőt a mai napig átmentett és állami gyilkosságokat elkövető pszichiátriai népirtásig mindenből! Csak a legutóbbi terméseinkből:
http://vimeo.com/29280695

Ezt is élvezitek: itt is 4 magyar halt meg (plusz az anyja a gyerek halála miatt, amit nem emésztett), és fajotok évek óta tartó küszködései ellenére minden európai idők legfőbb tényfeltárói vagyunk ennek a 228 halottnak is:
http://vimeo.com/28424226

http://www.youtube.com/watch?v=wSfiNj9f3m8

http://hirhatter.bplaced.net/haarp_kvantumtechnologiak.htm

http://hirhatter.bplaced.net/a_part_pogromjabol.htm

http://hirhatter.bplaced.net/minden_targyalason.htm

Gyöngyösi Márton Jobbikos politikust is azonnali FELJELENTÉSEKRE kérjük, figyelmeztetve a Btk. számos ide vonatkozó paragrafusaira, továbbá az emberi életek védelmének elsődlegességére. Továbbá kihallgatást követelünk a Jobbik párttól, amely kezdetektől az összes pártot túlharsogva követelte, hogy titkoljuk el az összes népirtó titkosszolgálati módszert és eszközt, a teljes pszichiátriai bűnözést Hitlertől Kádáron át orbánig, takarítsuk el a polgári lakosság elleni utasszállító repülőgép-robbantásokról szóló összes bizonyítékot stb.

Választ várunk, addig pedig Filmek tömegeiben kívánjuk ismertetni, hogy ez úton is hivatalosan kerestük meg Vona Gábort, Morvai Krisztinát és Gaudi-Nagy Tamást, sok egyéb mellett Budapest összes rendőrkapitányságán stb. Feljelentést téve az eltussolások és a népirtások, terrorcselekmények stb. bűnpártolására és biztosítására való felszólítások végeláthatatlan tömegei miatt!

Köszönjük. Addig számoljuk a hullahegyeket.

orbán! Elegendő bizonyíték gyűlt össze a Jobbik ellen a tömeggyilkosságok összesének őrjöngő, máskor a tömeggyilkosságokon hahotázó bűntettekről?! Nekem politikai fordulat után bőségesen elegendő a tömeges életfogytiglanokhoz!

Plusz egy-két lövés csiza elektrosokk mániáért cserébe:
1. Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró! : http://vimeo.com/25592008
2. orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! : http://vimeo.com/24128181
Amire A HÍRHÁTTÉRT AZONNAL BETILTOTTÁK!:
3. Életfogytiglan A Bűnöző Államfasiszták Ellen - 100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés: http://vimeo.com/20036023
4. A bűnözés pszichiátriája (Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform): klikk!


HÍRHÁTTÉR-Telefon: 30/919-6386
Eddig a Feljelentés. Most pedig újra az első hat link, de a Filmek és Cikk Címeivel együtt:

Élve vagy halva! Egy Milliárd Dolláros Vérdíj Obama és két CIA-igazgatója ellen! - A Delta 255 utasának megsemmisítési kísérlete, Állami Cigánygyilkosságok (AF 447, Mumbai...)
http://vimeo.com/29280695

Obama és Sarkozy: Öljünk meg mindenkit! (Gyorsfilm az Air France 447-es járata 228 személyének szándékos meggyilkolásáról)
http://vimeo.com/28424226

Jesse Ventura amerikai kormányzó és tengerészgyalogos Filmje a HAARP elmeprogramozó, időjárás-szabályozó stb. alkalmazásairól
http://www.youtube.com/watch?v=wSfiNj9f3m8

HAARP, kvantumtechnológiák, ECHELON: avagy hogyan programozzuk az őrjöngő pszichopatákat - 1956 évfordulóján: Keresztyén Echelon-Tényfeltárókat vagy cigány- és Keresztyéngyűlölő népirtó pszichopatákat
http://hirhatter.bplaced.net/haarp_kvantumtechnologiak.htm

A Párt Pogromjából: háttérhatalmi ördögcsordákat a szegények ellen! - orbán, pintér és náci bandája: Minden munkanélküli tróger, minden hajléktalan deviáns és bűnöző!
http://hirhatter.bplaced.net/a_part_pogromjabol.htm

Minden tárgyaláson jelen vannak (Romagyilkosságok, őszi nyitány, elhallgatott részletekkel)
http://hirhatter.bplaced.net/minden_targyalason.htm


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.