Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Kaczynski és a 100! - Előtte, velünk, hogy egy állam vezetése utasszállítóval megsemmisítésre! (Levél Jaroslaw Kaczynski, Donald Tusk, a lengyel titkosszolgálatok ... részére)

 

 

 

 

 


 

 

2011-11-08.
[MEGJEGYZÉS: Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Ahogy gyakran, a Levelet - a postázás előtt - ezúttal sem olvastuk újra, így egy apró betű-elírás benne maradt (a "feleljük" helyett "felejük"), amit - az eredeti dokumentum megőrzése okán - ezúttal sem javítottunk ki.]

 

Jarosław Kaczyński! Donald Tusk! Lengyel titkosszolgálatok!
 
 
 Legújabb S8-as Filmünkben (világszerte feltöltve, látható pl. ide klikkelve vagy ide kattintva) jó hírekkel szolgálunk a lélekkereskedő, Echelon-titkoló, egyoldalú pártfogásunk ellenére minket mindvégig cserben hagyó, az Emberiség ellenségeivel parolázott Lech Kaczynski és bandája haláláról. A hír arról szól, hogy árulóknak Júdásbér dukál! Megértetted, Tusk!?

 Tusk! A ti kormányotok és titkosszolgálati vezetőitek a Világtörténelem idiótáiként és pancsereiként vonulnak be a Világtörténelembe, amit majd mindenki megtud! Eljön az idő, amikor hazugságvizsgáló géppel hitelesítjük, miért kellett a tömeggyilkosoknak és társainak igaz Istenítélettel kivégeztetniük! Nem tudtuk, melyik állam vezetése ellen, de azt igen, hogy utasszállító repülőgéppel megsemmisítésre irányoztatott egy állam teljes vezetése(!), ti viszont olyan ostobák voltatok, hogy tanácsot ott, ahonnan minden, nem kértetek, pedig ingyen volt, az Áldást elvetettétek, és idióta világhülye kémfőnökötökkel együtt úgy szálltatok utasszállítóra, hogy ha megkérdeztétek volna, akkor valamennyien életben maradtok! Minimum annyi lett volna, amikor az egyszerű biztonsági kérdést felteszitek, hogy azt felejük:

 


A Levélben hivatkozott, szuper 8-as napon (2011.02.18-án) rögzített, 8 perc 8 másodperces Filmünk e lejátszón is megtekinthető! HÍRHÁTTÉR TV: A Gyalázott Lengyelország - Az Orbán-Pintér-halálkormány mulatozásai a lengyel államvezetés lemészárlásán (Titkosszolgálati tapasztalatok!)
(Film, 8 perc; KLIKK!)
A Filmre, annak Címét Internetes keresőbe írva ugyancsak rákereshet!A Levélben hivatkozott Legújabb Super 8-as Filmünk eme lejátszón is végignézhető! : HÍRHÁTTÉR TV: 8. kerület, 18-a: S8-halott újra ELI és a romagyilkosságok körül! (És Filmként a hajléktalanságról és az eszközként használt orbáni népirtó pszichopatákról)
(Film, 18:38.88 perc; KLIKK!)
[Zene: Martinů: V. szi
mfónia]
A Filmre, annak Címét Internetes keresőbe írva ugyancsak rákereshet!

     - Micsoda?! Ti lennétek azok a pancserek, ráadásul a tervezett módon, tehát megpakolva az utasszállítót egy állam vezetésével!? Akkor ne szálljatok fel, mert ti vagytok a célpont! Le fogtok zuhanni!
 
 Nos: analfabétizmusotok és AZ ISTEN Páratlan Kegyelmi Ajándékainak elvetése örök példázatot teremtett rólatok!
 
 Nyilvánvalóan azért nem lokalizálták nekünk, mely állam vezetése került soron következő kiirtásra, mert ha megtudjuk, hogy a lengyel kormány a célpont, jó eséllyel ellene mondunk. De egy állam vezetésének muszáj volt kiirtatnia, mert ember- és lélekkereskedő fajotok kizárólag polgári utasszállítók elleni tömegmészárlásokat védett! Ezért egy állam elválasztásra került, és ez így jó! TI LETTETEK A CÉLPONT! A JÚDÁSOK JÚDÁSOKKÉNT VÉGEZTÉK! MERT MINDIG VAN EGY NAGYOBB HAL, AKIÉRT "BÁRMIT" MEGTESZ AZ A HATALOM, AMELY AZ EGÉSZ VILÁGOT IRÁNYÍTJA, ÉS AMELY TETSZIK VAGY SEM, NYILVÁNOSSÁGRA TÖR!
 
 Látván, ahogy a bejelentéseink ellen az MSZP-től a fideszbe átmentett titkosszolgálati vezető, Balajti László NBH-igazgatón keresztül a magyar kormányok olyan nagyokat derültek a titkosszolgálat épületében is a Kaczynski-banda halálán (lásd pl. ide klikkelve egyik korábbi Filmünket 2011.02.18-án, 8 perc 8 másodpercben!), miközben ti az életben maradt ikerrel, orbánnal az élen, a médiában olyan búslakodó pofákat vágtatok, úgy véltük, irányt váltunk mi is! Ha nektek tanácsos nem kell, csak ellenség, akkor legyen csak ellenség!
 
 A vihogókkal való szövetségetek, AZ ISTEN és az Emberiség Védőivel és elválasztottaival szembeni árulásotok arra is sarkallhat minket, hogy legközelebb, amikor a magyar titkosszolgálatok épületeibe megyünk, már ne orbán viktorotok, hanem mi kezdeményezzük Kaczynski és 100 társán a nevetést és hahotázást! De jobbat már biztosan kezdeményezünk!:
 
 Lengyelország, az áruló kormány veszélyt jelent Oroszországra is! Ezért nektek feltétlenül be kell hódolnotok Putyinnak, de térdre előtte(!), továbbá az Amerikai Egyesült Államok, Barack Obama, Leon Panetta és David Petraeus állandó CIA-agressziója miatt kezdeményezzük az orosz titkosszolgálatoknál és Vlagyimir Putyinnak címezve egy orosz fejlesztésű interkontinentális rakéta-elhárító rendszer telepítését Lengyelországba!
 
 Ja! És szóljatok orbánnak, hogy ha megint Varsóba repül, más úton mi is szívesen odamegyünk együttes gyászolásra, amit aztán magyarországon, a titkosszolgálatnál, egy miniszterelnöki banketten való, Orbánnal, Pintérrel és Hende Csabával közös nagy hahotázás követ!
 
 Na! Ki kér egy országot?!

 SUPERIOR!: Delta-Kód! Delta-Kód!
 
 2011.11.08., 8. kerület, A Próféta Helye,
 Buda/Pest, Hungary

 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.