Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Mindenkit gyűlöltek, aki segített, vagy csak szólni mert! (Az üldözött kínai Liu Yulin és családja) - A HÍRHÁTTÉR és a KTÜSZ egy kiskunhalasi és maffiafilmje!

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-11-02.
Mindenkit gyűlöltek, aki segített, vagy csak szólni mert! (Az üldözött kínai Liu Yulin és családja) - A HÍRHÁTTÉR és a KTÜSZ egy kiskunhalasi és maffiafilmje!
A HÍRHÁTTÉR ÉS A KTÜSZ FILMJE BY
 - Molnár F. Árpád "ELI"
(Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
 - Domján Tibor
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - Liu Yulin és családja
 - Angela Trianglar "Musica"
(zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
 - Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Fórizs Eszter
(orvos)
 - Soós József "Titán"
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Nagy Sándor "Naleksz"
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Tanú)

 -
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

 

Mindenkit gyűlöltek, aki segített, vagy csak szólni mert!
(Az üldözött kínai Liu Yulin és családja)
-
A HÍRHÁTTÉR és a KTÜSZ egy kiskunhalasi és maffiafilmje!
21:08.88 percMindenkit gyűlöltek, aki segített, vagy csak szólni mert!
(Az üldözött kínai Liu Yulin és családja)
-
A HÍRHÁTTÉR és a KTÜSZ egy kiskunhalasi és maffiafilmje!
21:08.88 perc


Mindenkit gyűlöltek, aki segített, vagy csak szólni mert!
(Az üldözött kínai Liu Yulin és családja)
-
A HÍRHÁTTÉR és a KTÜSZ egy kiskunhalasi és maffiafilmje!
21:08.88 perc
 

CÍM: Mindenkit gyűlöltek, aki segített, vagy csak szólni mert! (Az üldözött kínai Liu Yulin és családja) - A HÍRHÁTTÉR és a KTÜSZ egy kiskunhalasi és maffiafilmje! (21:08.88 perc)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Narrátor:
Molnár F. Árpád "ELI" (obama, orbán, a CIA és az általuk médiapropagált extrémfasiszta antikrisztus sátán-tenyészet által 100%-ban BETILTOTT, politikai üldözött Keresztyén (tehát keresztény) Filmrendező, A Legnépszerűbb Roma Jogvédő, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ) alapító-elnöke, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

Riporterek és Operatőrök:

Molnár F. Árpád "ELI"
Domján Tibor (obama, orbán, a CIA és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)

Közreműködtek:

Liu Yulin (kínai) és családja
és további, nem publikus személyek

Zene:
1.
Molnár F. Árpád "ELI": Szentek Győzelme, Emberiség Sírja (Improvisation)
2.
Angela Trianglar "Musica": Improvisation for HÍRHÁTTÉR
(Angela Trianglar BETILTOTT, minden hozzáférhető műveit végleg elkobzott zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)

További Munkatársak:

Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Fórizs Eszter (orvos)
Soós József "Titán" (a fasiszta sátánrendszer által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén, Roma Jogvédő, a világ egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
Nagy Sándor "Naleksz" (a Júdásfasiszták által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Roma Jogvédő, Filmrendező, Világszintű Echelon-Tanúja))
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Zenei Szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.09.01., Kiskunhalas, Magyarország
Narrátor:
2011.11.01., Budapest, Hungary
Készült:
2011.11.01. és 02., VIII. kerület, Bp. (Hun)
Premier: 2011.11.02.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
A 8-as Prófécia 2000 évig titok volt!
*János Evangéliuma 8. Fejezet*

Molnár F. Árpád BETILTOTT Filmrendező és Liu Yulin úr, a kiskunhalasi kínai étterem vezetője

LIU YULIN MONDJA:
- A (gyermekei) anyja bent volt. A rendőrség gyorsan berontott az ajtón! (...) A rendőrség gyorsan ezt csinálta!

Liu Yulin úr, a kiskunhalasi kínai étterem vezetője és a Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója.

AZ ASSZONY MONDJA:
- A rendőrség egész nap a földön tartott, hátrabilincselt kézzel. Egész nap! (...) Egész nap! Nem az ágyon, hanem lent, hideg padlón.

Dávid Károly fasiszta tömeggyilkos, Bács-kiskun megye rendőrfőkapitánya.

2009-11-19. - Így épül fel egy láncban tömeggyilkos bűnszervezet - Olaszliszka sok százszorosa!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Orbán Viktor Kecskemétre jön, és úton-útfélen azt hajtogatja, hogy abban az ügyben, a Molnáréban teljes hatósági erővel kell fellépni. (...) Eközben is baráti pártfogását fejezi ki az akkorra már minden idők legsúlyosabb bűntetteibe belebukott és előlünk elbujdosott polgármestere, zombor gábor mellett (...). (...) Az ügy régóta ott hever és folyamatosan bombázott vele Barack Obama és stábja, a CIA, az NSA, a putyini FSB, az EUROPOL...

ORBÁN ÉS TENYÉSZNÁCIJAI ÁLTAL BETILTVA!

Bejátszás a "Tömegpusztítás mindhalálig! - Olaszliszka sok százszorosa!" Című fegyház-ömlesztő rémfilmünkből!

Titkos TÖRTÉNELMI(!) felvételek orbán-vona politikai pszichiátriáján! Balról: Soós József (Titán) és a politikai fogoly Hajdu Attila. Mindketten BETILTOTT Keresztyén Tényfeltárók, ahogy a Molnár F. Árpád (jobbra). A képen még Gönczöl Gyula MVSZ-elnök.

2011-07-24. HÍRHÁTTÉR TV: Pekingi orbánterror 2011 - A Karma Dorje egyetemi lektor elleni népirtó állami terrorizmusról
(Film, 13:58.88 perc; KLIKK!)

2011-07-29. HÍRHÁTTÉR TV: Kínai kormányterror, orbániáda 2011 - Imádságért halál! Szervkereskedelem! Interkontinentális állami terrorizmus! (Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött)
(Film, 24:38.88 perc; KLIKK!)

REKORDBŰNÖZÉS! KERESSEN FILMÜNKRE!: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!

KELLER ÉVA igazgató, Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet

REKORDTERROR! NYÍLT NÉPIRTÁS! FILMÜNK: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!

LVB-598
Taposd el a fasizmust!

Kiskunhalas, Hősök tere !

Szemben a megölt férfi, jobbra Liu Yulin és családja lakása.

Az asszony, aki bejelentést tett, és akit ezért elhurcoltak.

LIU YULIN MONDJA:
- Ezt mind a rendőrség tette! Nem tudom, mit kerestek! Egész nap kutattak. (...) Mindent kerestek. Az anyu bent van. (...) A kettő kicsi az ágyon aludt! A gyermek sírt...! (...) Nem volt rajta [az asszonyon], csak hálóruha! (...) Két férfi [hátrafeszítette a karjait, és] így vitte ki! Mit csinálnak?! (...) Én csak ide álltam. Mondom: Segítsen! Segítsen! Durva! Nagyon durva! (...) A tolmács idejött. Mondom: telefon nálam, hívni a Kínai Nagykövetséget! (...) A két kicsi nagyon sírt! Én odamentem, megöleltem [őket]. (...) A kicsi fiú [látja], hogy az anyunak így a karja! A kisfiú fogta anyu fejét! Közben sírtak!

2011-10-24. Jobbikos vezető országgyűlési képviselők követelték: ne szóljunk semmilyen állami bűntettről és nép elleni tömeggyilkosságról; Szávay István feljelentéssel is halmozottan fenyegetőzött, ha bármilyen népirtást vagy terrorcselekményt bejelentünk neki! FELJELENTÉSCIKK!
(KLIKK a cikkre!)
! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !

08.18.
2011.

SZOMSZÉD TANÚ MONDJA:
- Nekem [a meghalt személy] ezer éves ismerősöm volt, és nagyon sajnálom, és meg voltam rökönyödve, hogy mi történik... (...) Egyszerűen megdöbbentem! Jöttek hozzám nyomozók, hogy negyed egy körül otthon voltam-e. Pont azon a napon voltam vérvételen, és... (...) ... személyes ismerősöm volt. (...) A rendőrök, láttam, hogy jöttek Kecskemétről is, láttam, hogy itt állt a halasi rendőr is (...), de az szerintem egy nagy nulla a halasi rendőrség. (...) Játékgépezett. Mert ezek rombolják össze az életeket; a házasságok emiatt mennek tönkre. Mert nem tudnak az emberek megállni.

(Az áldozat a kapualjban feküdt.)

Jobbra az orbán-vonamaffia által 100%-ban Betiltott Keresztyén Újságíró és Filmrendező, Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező, a KTÜSZ alelnöke.

TANÚ MONDJA:
- Arra lettek [a kínaiak] figyelmesek, hogy nyöszörög valaki. Ők, a szegény kínaiak is, hát, egy kis tévedés történt. Ők is itt laknak ebben a házban. Ez egy tanácsbérleti lakás. (...) Azért nem is szól, szegény, semmit, mert rosszul voltak, mert elvitték őket csak úgy...! Nem is lett volna szabad. (...) Szegények. Hát ő találta meg, tehát nyilvánvaló, ez egy érdekes dolog, nyilvánvaló, hogy szólok, hogyha én találom; bár én jöttem volna erre. Rögtön mentem volna a fülkébe telefonálni, hogy jöjjön a mentő. (...) Egy késszúrással meghalt.

DOMJÁN TIBOR MONDJA:
- De hát azért profi késszúrás lehetett, hogy ha...

TANÚ MONDJA:
- Nagyon erős valaki lehet, és egy nagyon...

DOMJÁN TIBOR MONDJA:
- Egyébként ez az ajtó napközben zárva szokott lenni?

TANÚ MONDJA:
Nem, nem, nem, nem. Nem, Soha! Nem. Ez mindig nyitva van. (...) Fedhetetlen emberek. Nem igaz: ők nem gyilkosok. Ők azért jöttek ide, hogy egy jobb világ reményében... (...) Én nagyon szeretem őket; én megmondom őszintén... (...) Kizárt, hogy ők csináltak ilyet! Ők nem ilyenek. Még lehet, hogy félnek is a magyaroktól most már, hogy ez az eset megtörtént.

Jobbra a hírhedt kiskunhalasi terrorista rendőrség épülete látható.

dávid károly bács-kiskun megyei rendőr-főkapitány a Molnár F. Árpád elleni bűnszervezeti terror-hadjáratban önmagában is sokszoros életfogytiglan terheli!

A pszichiátriáról általunk kiszabadított Hajdu Attila Keresztyén tényfeltáró és a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének (MCDSZ) elnöke, Náday Gyula barátunk. A Jobbik párt őrjöngött a Keresztyén Hajdu meggyilkolásáért!

A FILM ÉS A HÍRHÁTTÉR (EMBERISÉG) FŐLEG BELFÖLDI ELLENSÉGEIBŐL: Apáthy István László (BKV,AVH), Bajnai, Balajti László+Laborcz Sándor (NBH-ig), Baltay Levente (KBH-ügyvéd), Bencze József, Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács rfkap), Kurimay Tamás (MPT-ig), Domján László+Kovácsics Ferenc (KBH-ig), Fehér Zsuzsa+nagy zoltán orbáni tömeggyilk. híri-gazgató (Hír tv), Orbán Viktor, Fürcht Pál+Ihász Sándor (polt sátánügyészei), Gergényi+Tóth Tamás (Bp.rkap), Gillyné Malkócs Angéla (Kmét főbíró), jovonk.info (náci), Varga Éva+Horváth István (Kmét ügyész), Gyöngyösi Zsuzsanna (FÚSZ-elnök), Kelemen Oguz+Keller Éva+Kiss Lajos+Gibiszer Éva+Szűcs Attila (iü.elm.szak), Hende, Szilvásy György+Ficsor Ádám+Juhász Gábor (titokmin), Karasz Csaba (Kmét rkaphely), Andy Vajna, Kopasz Zsolt (Kmét főügyész), Kounalakis (USA-nagykövet), Kovács Krisztina (PKKB-bíró), Kovács Tamás+polt péter (legfőbb ügyész), kurucinfo, Madarász Károly (KFH-ig), MATISZ (sokk.gyilk.echelonista pornómaffia), Gyurcsány, Metzinger Éva (jegyző), Obama, Vona+Pörzse+Szávay István+ Ferenczi Gábor+Gyöngyösi Márton+Márton László+Szegedi Péter (Jobbik), Kocsis Máté, Lévai Anikó, Michael Hayden+Leon Panetta+David Petraeus (CIA-ig), Medgyessy, MAZSIHISZ (2006, pszich.népirt, reprobb,sajtó- + Keresztyénüldözés!), Pigniczki Zsuzsa+bandája, Pintér Sándor, origo zrt. pornómaffia, Szabó György+Bognár Bálint (Sanoma), Széles Gábor és pindrochi orbánnácijai, Tolnai utcai rendőrmaffia, Zombor Gábor (orbáni polgm), Németh Sándor, Orbán Éva, Zsigó Tímea (nyomozó+bandája).

FILMBEJÁTSZÁS:
Botrányinterjú Lázár Jánossal (Orbán Viktor bizalmasának élete legrázósabb riportja!)

Az Örökkévalóság Vesztesei által BETILTOTT Keresztyén HÍRHÁTTÉR Főoldala...

GYORSDOKUMENTÁCIÓ...! :

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP-Filmjeit a Molnár rendezte! Ezért obama-orbán és a Vona-banda betiltásért és gyilkosságért őrjöng!

Minden magyarok első és a világ legmélyebb Echelon-Filmjeit ugyancsak a Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR bocsátotta ki! Így az Emberiség említett fasiszta ellenségei betiltásért és gyilkosságért őrjöngnek!

Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg! A sorolt antikrisztusok betiltásért és gyilkosságért őrjöngnek!

Júdásoktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

A fasiszta JÚDÁSFAJ által BETILTOTT Emberiségmentő Kulcs-Filmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel...
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk...
4. A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött

Fasiszta CIA-tól BETILTOTT, újabb NWO-Buktató Filmjeinkből!:
1. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel...)
2. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig
3. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
4. Totális Agykontroll, Ostoba lakosság

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Mi vagyunk a romagyilkosságok állami háttere Legfőbb Leleplezői és Legüldözöttebbjei! Őrjöngj, Petraeus!

A politikai pszichiátriai terrorizmus első magyar leleplezője és a borítások első túlélője a Molnár F. Árpád! Az obama-orbáni fasiszta Jobbikfaj az összes gyilkos átmentéséért és tetteik eltussolásáért őrjöng!

A 13-15 milliós magyarságból a Molnár szervezte a legtöbb jogvédőt stb. az állami cigánygyilkosságok tárgyalásaira, egyúttal a Molnár a legnépszerűbb roma jogvédő.

Mi vagyunk a titkosszolgálati bűnözés, továbbá a politikai gyilkosságok és intézményrendszere első magyar Leleplezői! Őrjöngj még, Petraeus!

Évekkel Előre Bejelentettük, hogy minden idők Legfőbb Terrorleleplezői leszünk, s hogy az általunk Végrehajtott Babilon-Összeomlasztás PREDESZTINÁLT, Azaz ELKERÜLHETETLEN...! Támadj, Petraeus!

Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: Kihallgatások, amikben kényszervallatás ellenére sincs terhelő vallomás!
-2011.03.07.: Aznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!

2011-10-30. HÍRHÁTTÉR TV: Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! - vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök!
(Film, 18:18.88 perc; KLIKK!)
[Zene: Sosztakovics: XI. szimfónia]
A STÁBBÓL:
Molnár F. Árpád "ELI"
Domján Tibor
Angela Trianglar "Musica"
Emma Paradigma
Soós József "Titán"
Nagy Sándor "Naleksz"
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

TERRORELHÁRÍTÁS! Máris hivatalosan kerestek minket, hogy e Filmünkre rögtön újabb jobbikos fasiszta levéllánc indult a Bizonyítékok Megsemmisítéséért! ÉLETFOGYTIGLANT A TERRORISTA FASISZTÁKRA!

ANTIKRISZTUSOK... FASISZTA TÖMEGGYILKOSOK...

A "SUPER 8" című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Orbán, Andrew Vajna és a Vonanácik őrjöngenek, hogy AZ ISTEN és a Super 8 mind tovább titokban maradjon! Céljuk: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- ELI !A Mi magjaink lesznek, mint Ábrahámnál égen a csillag...!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

ELI ki :
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

3
A 2 Kékkel

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.


Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)


 
Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.