Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

NEMZETKÖZI FELJELENTÉS a cigánygyilkosságok és robbantásos merényletek bizonyítékainak orbánfasiszta elkobzása és az elkövetők hitleri fajú kinevezése miatt!

 

 

 

 

 

2011-11-28.
! A HÍRHÁTTÉR NEMZETKÖZI FELJELENTÉSE !

 Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Tóth Tamás budapesti rendőr-főkapitány!
 FELJELENTÉS!!! A politikai gyilkosságok bizonyítékainak helye!

 
  We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...


  Orbán Viktor magyar miniszterelnök! Hende Csaba honvédelmi és katonai titkosszolgálati miniszter! Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, egyúttal Európa kontinensének leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa!

   Felszólítunk titeket - nemzetközi törvényszékkel és életfogytig tartó szabadságvesztéssel vagy halálbüntetéssel fenyegetve titeket -, hogy bűnszervezetetek által házkutatás útján lefoglalt és a legegyszerűbb ellenőrzés során azonnal lebukott módon abszolút hamis vádakkal, bírósági ítélettel elkobzott számítógépes winchesterekeinket és pendrive-jainkat azonnal szolgáltassátok vissza, mivel azok általatok eltussolt tartalmát NEMZETKÖZI NYOMOZÓ ÉS BŰNÜLDÖZŐ SZERVEKNEK akarjuk átadni! Nemzetközi bűnüldöző szervek felajánlották a segítségüket maffiátok bűnszervezeti bűntettei kivizsgálására, és ehhez KÖVETELJÜK a computerek winchesterei és a pendrive-ok visszaszolgáltatását, melyek halmozottan tartalmazzák a cigányok elleni állami, apartheid sorozatgyilkosság állami szervezői életfogytos bűntetteinek számos-számos bizonyítékait, az állami, lakosság elleni népirtó pszichiátriai bűnözésnek, emberöléseknek, a szocialista rendszerből átmentett politikai bűnöző és bérgyilkos orvosok bűntetteinek bizonyítékait, több nemzetközi méretű és világtörténelmi jelentőségű, általatok védett és folytatólagosan szervezett és biztosítani akart terrorcselekmények bizonyítékait, és többek között Orbán Viktor és bűntársai sok milliós és sok milliárdos korrupciós bűntetteinek, életveszélyes fenyegetéseinek, koncepciós pereinek megannyi, töménytelen mennyiségű bizonyítékait!
 
 A leplezetlenné vált politikusi bűnszervezeti bűntettek, politikai gyilkosságok eltussolása és folytatólagos biztosítása érdekében az alábbi bűnözőitek elleni azonnali, ellenük párhuzamosan végrehajtott házkutatásokat és letartóztatásukat, valamint a velük való szembesítéseket követeljük többek között az alábbi általatok bűnszervezetben védett és kinevezett személyeknek:
    - Karasz Csaba, Kecskemét város rendőrkapitány-helyettese, aki 2006-ban bűntetteiért az év rendőre lett
    - Kassai László, Kecskemét rendőrkapitánya,
    - Dávid Károly, Bács-kiskun megye rendőr-főkapitánya,
    - Zombor Gábor, Kecskemét város Orbán Viktor által kinevezett polgármestere,
    - Borsos Béla rendőr ezredes, Kecskemét korábbi életvédelmi nyomozója, a fent sorolt életellenes bűntettekben való, éveken keresztül folytatólagos elkövetéseiért Zombor Gábor Fideszes polgármester által az év rendőrének választatott terrorista, a politikai üldözött Echelon-Tanú Molnár F. Árpád legalább 10 éve gyakorlatilag közvetlen szomszédja,
    - Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyésze és a gyilkosságok eltussolásában aláírásukkal végzetesen belefolyt bűnszervezeti beosztottjai,
    - a Kecskeméti Városi Bíróság büntetőperekkel foglalkozó teljes vezetése és mindazon bírók, akik a gyilkossági ügyekben LÁTVÁNYOSAN, TE ELMEBETEG ORBÁN ALÁÍRTÁK, HOGY ŐK AZ ÖSSZES LÉTEZŐ ÉLETELLENES BŰNTETTBEN ÉS TÖMEGGYILKOSSÁGBAN TOTÁLIS ELTUSSOLÁST ÉS BIZONYÍTÉKELKOBZÁST ÍTÉLTEK(!!!),
 
 és további, a magyarországi állami szervezett tömeggyilkos terrorista bűnözés létszám-terjedelme miatt itt meg nem nevezett közpénzből fizetett gazságügyi személyek és terroristák.
 
 Természetesen addig nem szállunk le minden magyarok leglátványosabb maffiaügyéről, ameddig az összes általunk megnevezett, továbbá a nemzetközi bűnüldöző szervek és külföldi titkosszolgálatok által megnevezett orbáni bűnözők és gyilkosok egytől egyig letartóztatásra nem kerülnek, és legalább szabadságvesztésük nem kerül foganatosításra!
 
 Külön figyelmet kértek tőlünk Nánási László bács-kiskun megyei főügyész terrorista bűnszervezeti maffiavezér letartóztatása és elítélése vonatkozásában!

 Kezdeményezzük Magyarország politikai bűnözői és az egész Emberiségre közveszélyes terrorista politikusai ellen több titkos nemzetközi szervezet és nyomozó hatóság felállítását, és kifejezetten Superior-felszólítunk a magyar politikusok és kiszolgálóik ellen a titkosszolgálati eszközök és mentális beavatkozások radikális kiterjesztésére, az elkövető Emberiség-ellenes bűnözők lebuktatására és olyan logikai és mentális tévutak előidézésére, amik bukásukat okozzák, az Igazságszolgáltatás előmozdítására és az Emberiség védelmére, AZ ÉLŐ ISTEN DICSŐSÉGÉRE!
 
 MINDHALÁLIG A HÍRHÁTTÉR KERESZTÉNY TÉNYFELTÁRÓI A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN!
 ÁMEN!
 
 2011.11.22., Budapest, 8. kerület, A Próféta Predesztinált Helye!

  Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.