Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

   

Orbánnáci pogromok: cigányzenészek utcasöprésre, hajléktalan magyartömegek börtönbe, emberjogvédők betiltásra és halálra

 

 

 

 

 

 

2011-12-04.
CIKK: Molnár F. Árpád "ELI" (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


A magyarországi apartheid, cigánygyűlölő, rasszista, fasiszta, hitleri időket idéző és egyre durvább, abszolút eltussolhatatlan állami és kormányintézkedések, Orbán Viktor magyar miniszterelnök és bandája növekvő fasizmusa AZ ISTEN Kegyelme szerint sodorják a tömegeket vagy az orbáni ördögök szakadéka, a gyűlölet és a fasizmus irányába, vagy AZ ISTENI Világosság felé. Mi - Csúcsbetiltott Keresztyének és a 13-15 milliós magyarságból a Legüldözöttebb Újságírók - azt az Egyedülálló Kegyelmet Kaptuk, hogy a romagyilkosságok állami szálainak is a Legfőbb Leleplezői és a szkizofréniás elmebeteg Orbán Viktortól és náci bandájától a Legüldözöttebbjei és Legeltitkoltabbjai lehettünk, egyúttal a 13-15 milliós magyarságból senki nálunk többször nem jelent meg a 2011 márciusában kezdődött állami romagyilkosságok tárgyalásain. Érthető, hogy sok hétköznapi és vezető romát ismerünk és tartunk velük kapcsolatot, így a hírekhez is a közvetlen, hiteles forrásokból jutunk el, nem úgy, ahogy a fasiszta és bűnöző elmebeteg miniszterelnök és titkosszolgálati náci bandája ömleszti az orbáni párttévében, a Hír tévében gyakran szó szerint érezhető sziszegő gyűlölettel az elképesztő hazugságokkal halmozott, apartheid, uszító, fasiszta propagandát. Az a Hír tv, melynek hírigazgatója máig Nagy Zoltán, az apartheid kormány fasiszta népirtó bűnözője, míg a náci kormányzat élén - Orbán Viktor alatt - Pintér Sándor és Hende Csaba polgári és katonai titkosszolgálati, valamint rendőr- és hadügyminiszter állnak. Pintér Sándor - Orbán nagyon régi bérgyilkosa - egyúttal Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa is.

A romák is sokat beszélnek a Fideszes fasiszta rezsim Európai Uniós zászlaja alatt és az EU-s kölcsönökből finanszírozott lezárkóztatási pogromokról. Ezek egyik eklatáns példája, hogy amit a neonáci, szélsőjobboldali, Vona Gábor vezette Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű újfasiszta, betiltandó párt bedobott annak idején, miszerint mindenki, akit valaha kirúgtak az állásából, az rosszindulatú gazember, aki azért nem dolgozik, mert mocskos a fajtája és bűnöző cigány, ezt az MSZP-vel közösen átvéve fölösleges, de annál költségesebb, csak nevében közmunka programként vezették be. A közpénzekből és EU-s vagyonokból finanszírozott ötlettelenségre és markánsan extrém rosszindulatra jellemző, hogy a szellemileg és kulturális szempontból halmozottan tehetséges roma és magyar zenészeket, zeneszerzőket, festőművészeket, újságírókat, emberjogvédőket stb. első lépésekben anyagilag tönkretették, második szakaszban a neonáci utcaszemét pártkoalíció által stigmatizálták - mondván, hogy bűnözők azok és a társadalomra veszedelmes paraziták -, harmadik fokozatú neonáci őrjöngésükben pedig kihajtották őket olyan munkákra, amik nagyon megterhelik az ország költségvetését, viszont ugyanilyen orbáni-pintéri fasizmussal nincs is semmi értelmük azon kívül, hogy az agyonlőtt román diktátor Ceausescu utolsó éveinek totális szellemi és kulturális romboló ámokfutását idézik.

Mivel Orbán és életfogytos bandája tudatosan, minden eddigi rekordot megdöntve, tömegesen kezdett semmi tartozásokért, így 20 ezer Ft-os, máskor 70 ezer Ft-os rezsitartozásokért fegyveres rendőrkommandókkal - tehát hatalmas vagyonokat eltékozolva - a kilakoltatások tömegeibe, így világos, hogy a közmunka program sosem irányul pl. a hajléktalanok tízezrei számára építendő szállások gyors, semmi idő alatt megoldható felhúzására, hiszen a tömeges kilakoltatások azért vannak, mert ceausescu-i állami koncepció van a nép tömeges tönkre tétele és népirtó intézkedésekkel a hitlerien módszeres tömeges likvidálása előidézése mögött.

A fasiszta egypárt-médiából az is alighanem 100%-ban kimaradt, hogy a cigányok gyakran panaszkodnak arra, hogy a tradicionális zenész családokat igyekeznek szétverni, a zenészeket - származásuk megbélyegzésével - teljesen fölösleges utcaseprésekre és árokbéli fűszál-tépkedésekre hajtják, mint a zárt osztályról az udvarra hajtott elmebetegeket.

Érdekes statisztika az is, hogy míg a II. Világháború után, a gazdasági csőd kellős közepén is sokszor annyi lakás épült, mint most, viszont ma, amikor a világon minden vagyon és emberi erő rendelkezésre áll, és azonnal bevethető annyira, hogy a teljes hajléktalanság egy hónapon belül felszámolható, gyakorlatilag ingyen(!), a házépítések mégis történelmi, de ismétlem: történelmi mélypontra zuhantak! Amilyen sok pénz áll rendelkezésre, és amekkora emberi munkaerő, annyira lopják el ezen pénzeket, és az emberi erőt rosszindulatú, tömegpusztító módon hasztalan, viszont pokoli költséges, a hitleri haláltáborokat idéző munkapogromokra fordítják. Olyan üres vödör ez, amibe Orbán Viktor és Pintér Sándor, a két vihogó és gyűlölködő paranoiás szkizofrén a szakadék fölött ömleszti a pénzt, és nagyokat vihog és sziszeg a foga között - mint Nagy Zoltán és a Hír tv fasiszta bűnözői -, hogy az összes pénz is a semmibe veszett el! AZ ÖSSZES! Milyen látványos, hogy nem a gazdaság teherbíró képességétől függött 1945 után és a Rákosi rendszerben sem, hány ingatlan épüljön, egyszerűen arról volt szó, hogy orbánnál és fasiszta, terrorista népirtó apartheid, a teljes lakosságot elképesztő sötétséggel és a fasizmus óta nem látott rosszindulattal gyűlölő kormány szándékosan követi el a Btk. 155.§ (1) c)-ben megfogalmazott népirtás bűntetteit, bűnszervezetben, az állam élén, és célja kifejezetten a lakosság módszeres, hitlerista szellemiségű mentális és morális szétzüllesztése, a teljes lakosság alsórendűekként történő megbélyegzése, az utcára kivetettek rekord-összegű pénzbüntetésekkel történő tömeges bebörtönzése, és az utcákon történő fagyhalálok keretében végrehajtott tömeges népirtás.

Ha csak a roma zenészcsaládok tudásának és kulturális tradícióinak ilyen tudatos, Nicolae Ceausescu utolsó éveit csaknem egy az egyben felidézett apartheid orbán-pintér-hende-fajta rombolásokat vesszük, azonnal látható kívülről is, hogy az ilyen rezsimek vezetői ritkán nem végzik a váltás után nép-ítélőszékek általi akasztásos vagy hatósági sortüzek általi kivégzésekkel, míg eltérő maximális törvénykezés esetén - ISTENÁLDOTT esetekben, hiszen az ilyen elemek végzetesen veszélyesek nem csak egy adott társadalomra, de az egész Emberiségre nézve is(!) - életfogytig tartó szabadságvesztésekkel. Az, ami most egy orbánpatkánynak vagy szó szerint tudathasadásos Echelon-szkizofréniában szenvedő híveinek - tompa, elbutult és hasadt elméjüknél fogva - nem kontúrosodik, mekkora megbocsáthatatlan bűnökről és micsoda világtörténelmi pusztító terrorhadjáratról van szó, bizony annál egyértelműbb és világosabb, és annál nagyobb dühöt és haragot kiváltva explodál, robban egy nemzeti, területi, hangulati klímaváltás idején, a rezsim vezetőjének-vezetőinek gyakran villámgyors, lecsapásszerű likvidálásával.

Orbán Viktor régi-régi hűbérese volt és maradt a cigány származású Farkas Flórián, akit Orbán mindig cigányügyi felkentjének használt. Balog Zoltán lezárkóztatási államtitkárról, az elmebeteg Orbán Viktor cigányügyi főemberéről jól tudjuk, hogy akkor is hazudik és akkor is a cigányok érdekei ellen beszél, amikor hallgat, amikor vigyorog, vagy amikor kérdez. Látszólagos előnye, hogy amikor - mi is szemtanúi voltunk - az Országháznál még a magyarok is megvető kiáltásokkal halmozzák el, olyankor is mosolyogva int feléjük. A mosolygó tömeggyilkos típusok egyébként annál inkább sem ismeretlenek előttem, mivel az 1990 előtti Kádár-rendszerben (amit szocializmusnak neveztek) anyám az ország központi bérgyilkosság-előkészítő intézményeinek egyik legfőbb objektumában, a kecskeméti Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház Ideg-elme osztályán dolgozott, és kiskoromtól láttam - majd olvasván a katonai orvosi aktákat, írásban is szembesülve a "derűs" hétköznapokkal -, hogy a rendőrségi, belügyminisztériumi és más állami megrendeléseket gátlástalanul végrehajtó tömeggyilkos orvosok között is előfordult olyan, aki amúgy a munkahelyi vagy pl. éttermi, közös kiruccanásokon, vagy közös üdüléseken hétköznapian kedves, munkaidőben is poénkodó volt, mint bárki más. A sorozatgyilkosokról a szakirodalomból is tudjuk, hogy általában úgy néznek ki és látszólag úgy élnek, mint bárki más. Ahogyan - minden, egyébként kivétel nélkül átmentett és kinevezett, tovább gyilkoló orvosismerősömhöz képest is sokkal szelídebb - Josef Mengeléről - minden eddigi idők leghírhedtebb tömeggyilkos náci orvosáról - maguk a túlélők számolnak be, mennyire kedves volt a kísérleti alanyokkal, és mennyire sajnálkozott olyankor, amikor pl. kisgyermekekről olyan döntést hozott, hogy most pedig szépen meg fogja gyilkolni, avagy éppen élve felboncolja őket. Orbán Viktor kivétel nélkül az összes állami tömeggyilkost átmentette, és ugyanolyan módszerekkel, ugyanazon eszközökkel és ugyanúgy állami hierarchiában és központi megrendelésekkel folytatta velük és kinevelt utódaikkal a politikai kínzások, csonkítások és gyilkosságok intézményrendszerét. Azt, amin a magyarok közül kifejezetten a magyarországi nácik örvendeztek annyira, több tízezer Internetes oldalt megtöltve kacagásaikkal és videoszerkesztéseikkel, hogy milyen nagyszerű, hogy a régi rendszerből átmentett sorozatgyilkos orvosok ma is olyan nagy vehemenciával és kegyetlenséggel irtják a morálisan felsőbbrendű, ezért a fasiszta államba és orbáni, vona gábori, barikádos, hír tévés és echo tévés, magyar hírlapos és magyar nemzetes sátáni mélymagyar színvonalba nem illő lakosokat.

Balog Zoltán lezárkóztató államtitkár vonatkozásában egyébként mindenki, aki megkeres minket Kanadától Magyarországig, egyöntetűen a Sátán munkásaként, és extrém rosszindulatú notórius hazudozóként számol be róla, és tudjuk, hogy ez így van. Farkas Flóriánról most csak a cigányság egységes, általunk más véleményt soha nem hallott posztulátumáról szeretnénk megjegyezni, hogy nem volt vélemény sehol a Földön, ahol Farkas Flóriánt ne egy olyan megszállott bűnözőként jellemezték volna, aki hatalmas pénzeket lop el, akihez nem lehet hozzáférni, aki csak azokat fogadja hivatalában és embereivel, akik Orbán Viktor fasiszta, apartheid terrorista cigány-sorozatgyilkos miniszterelnök számára politikailag és a gazdasági bűnözés szempontjából - mint apartheidkompetens és jövedelemforrás - megfelel.

Ami a cigányságból Balog Zoltánt és Orbán Viktor, a fasiszta apartheid tömeggyilkos munkásságát illeti, elmondhatjuk, hogy nem sok mocskosabb dolog van annál, mint amikor valaki cigányként végez besúgó vagy apartheid tevékenységet a cigányság ellen. A régi világban az ilyen cigányokat maguk a romák végezték ki, mint árulót. Nem meglepő, amit az egyik vezető roma sajtótermék igazgatója mondott nekem tegnap is, amikor találkoztunk, hogy Orbán Viktor, Balog Zoltán és Farkas Flórián nálunk (cigányoknál) ugyanaz. Teszem hozzá: mindenkinél ugyanaz, akikre amúgy nem telepedett gyanúsan orbáni, az ördögvakságot előidéző vörös köd.

Mindenképpen megoldást fogunk adni Orbán Viktor fasiszta bűnözőinek és a cigány ügynököknek az elfogására és példás büntetőjogi megtorlására, mert ez becsületbeli ügy! Logikus, hogy más országok által szervezett politikai gyilkosságok is lesznek, amiket mi azért nem ígérhetünk, mert a Jézus Krisztus Evangéliuma Tiltja az emberölést, mi pedig Keresztyének vagyunk. De hogy le fogunk számolni ezzel a náci apartheid és felforgató fasiszta antikrisztusi Júdásbandával, arra mérget vehet mindenki!

A munkapogromok egyik elemeként érdemes említeni, hogy míg a szociális segély jelenleg (2011-ben) 28 ezer 500 forint, egy budapesti bérlet pedig havonta 10 ezer Ft, addig a közmunkapogrom keretében munkára behívott magyarok és cigányok a fölösleges, de bármilyen megerőltető fizikai munkáért kézhez nagyjából 38 ezer forintot kapnak. Ez azt jelenti, hogy aki kifizette a bérletet, annak pont ugyanannyi maradt, amennyi a szociális segély összege, de mivel megerőltető munkát végez, így már az élelmezése költségvetése is nagyságrendekkel megugrott, ezért egészen biztosan, halálbiztos, hogy pl. Budapesten a havi minimum 25-35 ezer Ft-os rezsit nem fogja tudni kifizetni! Ennyi a rezsi, ha 0 köbméter vizet és 0 köbméter gázt használt el az adott hónapban! Azért is tudom, mert a sokkal olcsóbb Kecskeméten a rezsi nekem is 20500 Ft-ba került! 28 ezer 500 Ft-ból elhasználtam 0 köbméter vizet, 0 köbméter gázt, a villanyszámla 6500 Ft volt, az Internet előfizetése pedig havi 3100 Ft-ba került. A semmire pedig (hogy van egy lakás) kellett fizetni havonta további 11 ezer Ft-ot, különben kilakoltattak volna! Így maradt élelmiszerre, lakásbiztosításra, javítási munkálatokra stb., tehát minden másra annyi, hogy a 10 kilométerre lévő Tesco-ba járva megvehessem Magyarország legolcsóbb kenyerét, és mivel a legolcsóbb volt a Tesco-s párizsi, máskor a Tesco-s virsli vagy Tesco-s kolbász, így a kenyér mellé ezek egyikét. Attól függően, hogy mikor mit engedett a Tesco a legalacsonyabb árra. Amikor a Tesco átmenetileg kenyérárat emelt, olyankor a mikrohullámú sütőbe 100 Ft-os lisztet tettem, vízzel keverve, és azt forgattam benne nagyjából 9 percig. Ez volt olyankor kenyér helyett!

Nyilvánvaló, hogy ez az aszkéta, Keresztyén életmód nem az, amire a lakosság 98%-a képes! Orbánnak, Pintérnek és Hendének az a célja a pogromokkal, hogy akik elmennek fizikai munkára, összeomoljanak, akik pedig nem mennek el, kilakoltatásra kerüljenek, mert akkor a szociális segély sem jár többé! Nem arra van szükség, hogy Kanada mellett a világ többi államai is kinyissák kapuikat az Orbán Viktor-féle neonáci rezsim miatt szegénységbe taszítottak, a politikai üldözött cigányság, a politikai üldözött polgárjogi harcosok és a meggyilkolással folyamatosan fenyegetett Keresztyén üldözöttek előtt, hanem hogy összefogva egyszer és mindenkorra leszámoljanak Orbán Viktorral, ezzel az elmebeteg, szellemileg és morálisan cselekvőképtelen, tetteinek súlyát és következményeit elhatalmasodott tébolya miatt belátni teljesen képtelen őrült, ámokfutó despotával! Egyszer és mindenkorra meg kell szabadulnia a világ államainak ettől a ragályos, végzetes betegségtől, amit Orbán Viktornak és Pintér Sándornak neveznek, és ami kórról minden kormány és titkosszolgálat tudja a Földön, amit már megint csak a nép tud meg utoljára, hogy az Orbán-Pintér-szindróma az egész világot totális kiirtással fenyegeti!

Kicsit visszakanyarodva és lezárva e Cikket: a minimális megélhetés Keresztyén-aszkéta biztosítása mellett közben azért is lobbiztam, hogy a fasiszta ideológiájú Jobbik nevű párt olyan rasszista újgazdagjai, mint Morvai Krisztina és Vona Gábor, nehogy elérjék a Tesco állami terrorizálhatóságát, hiszen akkor a politikai üldözött milliók számára még a kenyér is megvásárolhatatlanná válik! A gazdag, dőzsölő fasiszta politikai bandák ugyanis azt óbégatták, hogy Magyarországon a maroknyi pék kedvéért kényszeríteni kell a Tesco-t, hogy olyan magasra emelje a kenyér árát, hogy az emberek a dúsgazdag magyar házi pékségekből legyenek kénytelenek a legalapvetőbb élelmiszert is megvásárolni! Azaz - kicsit sarkítva, mivel más ideológiai tendenciák a rasszizmuson és a gyűlöleten kívül magyarországon nem igen léteznek - ne tudja többé megvenni a kenyeret senki, csak aki náci, és a fasiszta ideológiából harácsolt közpénzeken és a nép tönkretételén meggazdagodott!

2011.12.04., Budapest, Hungary

——————————

  We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.