Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Precedens értékű Super-Feljelentés - Az USA és/vagy Izrael iránti Döntéseinkkel!

 

 

 

 

 

 

2012-01-07.
Molnár F. Árpád "ELI" (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, a miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]


Tárgy: A Pontosított FELJELENTÉS! (Az USA és/vagy Izrael iránti Döntéseinkkel!)
Tisztelt ORFK, BRFK, Budapest összes rendőrkapitánysága, Bíróságok, Titkosszolgálatok stb.!

 
 
 FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): (...)
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com
 
 Én, Molnár F. Árpád ma, 2012.01.06-án ismeretlen tettesek ellen
 
 FELJELENTÉST TESZEK
 
 Zaklatás 176/A. §, Rágalmazás 179. §, Becsületsértés 180. §, Kiskorú veszélyeztetése 195. §, Garázdaság 271. §, Közösség elleni izgatás 269. §, Bűnpártolás, 244. §, A nemzeti szocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása 269/C. §, Népirtás 155. §
 és más bűncselekmények miatt.
 
 INDOKLÁS ÉS BIZONYÍTÉKOK:
 
 Töménytelen mennyiségű FELJELENTÉSEINK ellenére magyar, ráadásul ingyenesen regisztrált weblapról működik a http://www.molnarf.sokoldal.hu weblap számos multikriminális aloldallal. A bűnelkövető az én nevemmel ("molnarf") regisztrálta az extrém politonális súlyú és mennyiségű bűntettek tömegeit elkövető weblapot. Minden bizonnyal ugyanaz az elkövető (mániákus pszichopata vagy paranoiás szkizofrén elmebeteg) "Bagoly" néven (különböző számokat rendelve a "Bagoly" álnév mögé) szerteszét szórja a youtube fórumainak ezrein a bűnöző weblap címét, legalább egy-másfél éve folyamatosan, azaz mániákus, egyértelműen súlyosan beteges megszállottsága egyértelmű és bizonyított, elmeorvosi vizsgálata és kényszergyógykezelése minden valószínűség szerint maradéktalanul szükséges és indokolt. Bűntetteit - valamint youtube-os bűntetteinek legalább ezreit - egyszerű IP-cím ellenőrzéssel teljes körűen lehet bizonyítani.
 
 További FELJELENTÉSI Tétel, hogy az elkövető a weblap tetején hamisan már a főoldalon is azzal hirdeti bűntetteinek arzenáljához odacsábítani, megrontani, morálisan és büntetőjogilag tönkre tenni szándékozva kiskorúakat, szenteket, Keresztyéneket és minden más életkorból és társadalmi csoportból valókat az egész Föld bolygóról, hogy bűntetteinek tömege - idézem - "Molnár F. Árpád rajongói oldala".
 
 További FELJELENTÉSI Tétel, hogy minden különösebb keresés nélkül, szinte bármely, a főoldalon látható linkre kattintva további polikriminális bűnözők bűncselekményeibe és rendkívül súlyos, a kiskorúakra külön kiemelten és halmozottan veszedelmes bűntettek tömegeibe botlunk. Így pl. - hogy csak egyet említsünk a sokból - az Árpihoz írt kommentek címre klikkelve, a http://www.molnarf.sokoldal.hu/komment oldalra jutva Internetes anonim, a kormány bűnszervezeti védelmébe bújt politkriminális bűnözők multikriminális bűntetteinek tömegeibe botlunk, akiknek az adatait egyébként szintén törvénysértő módon sokszorosították, mivel a fórumok dátumokkal és nicknevekkel történő átvétele ugyancsak törvénytelen. Az oldalon található összes bűnöző ellen FELJELENTÉST teszek az e FELJELENTÉSBEN sorolt összes bűncselekményi és további bűncselekményi paragrafusok súlyos és halmozottan extrémhalmozott megsértése miatt! Így FELJELENTÉST teszek eme kormányvédelmet élvező polifunkcionális bűnözők ellen:
 manofalvi, heaventure, UlaciHUN, menjafenebe, Kojmee89, TheDweed, arpadfia8, bejan008, KomarovAndrej stb., stb., stb. ellen, továbbá a http://www.molnarf.sokoldal.hu/  oldalán és összes többi aloldalain idézett bűnözők összese ellen, a teljes körű hatósági (abszolút politonalizált büntetőjogi) vizsgálatot követelvén!

 A nevezett elkövetők adatait a hatóságok kényelmesen megtalálják a youtube.com Internetes politerrorista videómegosztó portál felhasználói között. A felhasználókat így kell megtalálni:
 1. ezt a címet kell beírni a böngészőbe: http://www.youtube.com/user/
 2. azután a cím mögé kell írni a felhasználó, a kormány bűnszervezeti védelmébe rejtőző anonim polikriminális bűnöző nicknevét, azaz álnevét. Így pl. azt, hogy "manofalvi", de idézőjelek nélkül. Tehát a teljes cím ekkor így néz ki: http://www.youtube.com/user/manofalvi
 
 FELHÍVJUK A HATÓSÁGOK FIGYELMÉT, hogy mivel mi Keresztyének, emberjogvédők, a legnépszerűbb roma jogvédők, művészek, zeneszerzők stb. vagyunk, és szinte az összes Filmünkben, Cikkünkben, Feljelentésünkben stb. megvetjük a fasizmust a mi Jézus Krisztusunk Nevében, így 2011.02.14-én házkutatást tartottak a kecskeméti lakásomban hitlerizmus terjesztésének azonnal látható hamis vádjával, majd 3 nappal később, 2011.02.17-én BETILTOTTÁK A HÍRHÁTTÉRT, és további bűncselekményt elkövetve elkobozták még a hirhatter.com Domaint is, amelyen semmilyen adat nem volt, azaz lefoglalása törvényes módon ugyancsak lehetetlen. A tarhely.eu hivatalosan tette közzé, hogy a BRFK felszólítására kapcsolta le az oldalt, rendőrnyomozó ismerőseink pedig elmondták, hogy Orbán Viktor megbízásából, Pintér Sándor továbbításával barátjának, Tóth Tamás budapesti rendőr-főkapitánynak, Tóth Tamás utasítására követték el a rendőrök a bűncselekmények összesét! Az oldal azóta is elérhetetlen, ahogy tartalék tárhelyünket is a Keresztyén emberjogvédő és antifasiszta Molnár F. Árpád fasizmusára hivatkozva 2011.03.07-én ugyancsak Betiltatták az atw.hu tárhelyen, továbbá Magyarország csaknem összes olyan tárhelyét is Betiltatták, ahol semmi többet nem történt, mint oda volt írva, hogy "HÍRHÁTTÉR"! Az oldalaink és Domainjeink azóta is Betiltás alatt vannak (mindjárt egy éve!), a rendőrség pedig megállapította, hogy az antifasiszta roma és afrika- stb. jogvédő Molnár F. Árpád fasiszta bűnöző, és fasiszta bűnözése okán a romagyilkossági tárgyalás helyszínéről elhurcoltak állami elmeorvosi vizsgálatra, az általunk éppen a politikai bántettek végeérhetetlen dömpingje miatt számos alkalommal FELJELENTETT Keller Éva-vezette állampolitikai pszichiátriai intézetbe, hogy nem létező fasizmusom elmebetegség következménye-e. Figyelmeztetünk arra, hogy mivel Orbán Viktornál ez ügyben is sok száz FELJELENTÉST tettünk, amire megállapították, hogy ezért aztán még inkább fasiszták vagyunk, így megtettük az első indítványt Orbán Viktor magyar miniszterelnök pszichiátriai vizsgálatára, a miniszterelnök gyakorlatának megfelelően a miniszterelnök elmebeteggé nyilvánítására és kényszergyógykezelése, kényszer-kábítószerezése, valamint önálló életre képtelenné, cselekvőképtelenné nyilvánítására, viszont Orbán Viktor sok éves és mára nyílt gyakorlatával ellentétben logikus okokból, törvényesen és maradéktalanul jogszerűen. Eme Feljelentésünk azóta is az egyik legolvasottabb Cikkünk a Föld bolygón. Világszerte terjedő és egyre elismertebb nézeteink szerint az a tény, hogy Orbán Viktor abból, hogy évek óta tanúsítjuk, mennyire megvetünk minden népirtást és különösen a fasizmust, arra a következtetésre jutott, hogy ezért fasiszták vagyunk, Orbán Viktor ép elméjével semmiképpen nem magyarázható, hanem ezt szaknyelven paranoiás tudathasadásos elmebetegségnek, azaz paranoiás szkizofréniának nevezik.
 
 Ez azt jelenti, hogy az e FELJELENTÉSBEN megnevezett és utalt bűnözőhordák és fasiszta ámokfutók összese ellen alkalmazni kell a jogegyenlőség elve miatt a házkutatásokat, összes eszközeik elkobzását, fegyveres állami elhurcolásukat, elmeorvosi kényszervizsgálatukat stb. És ráadásul mert...!:
 
 FELHÍVJUK A HATÓSÁGOK FIGYELMÉT ARRA IS, hogy ellenem, a Molnár F. Árpád ellen egy rendbeli e-mailben zaklatás címén (ami egy olyan e-mail volt, ahol a hatóságoktól számon kértük, hová tüntették el az évek során tett FELJELENTÉSEINK százait, és hogy mertek eltussolni emberöléseket, apartheid, romák elleni sorozatgyilkosságot, a szocialista rendszerből átmentett és folytatólagosan elkövető katonai és más állampolitikai pszichiátriai orvosbűnöző bűntetteit) már 2009. szeptember 14-én házkutatást tartottak, a számítástechnikai eszközöket két számítógéppel, pendrive-okkal stb. együtt lefoglalták, három fegyveres rendőr kíséretében más városba (Kiskunfélegyházára) hurcoltak, majd a távollétemben tartott bírósági tárgyaláson teljes körű és végleges elkobzások mellett döntöttek, elkobozva a róluk a számítástechnikai eszközökön évek alatt összegyűjtött korrupciós és életellenes, emberöléseket, politikai gyilkosságokat, a romagyilkosságokat, az államilag szervezett pszichiátriai bűnözést, a terrorcselekményeiket stb. leleplező bizonyító Dokumentumok összesét, mellékesen Zeneszerzőink és Filmrendezőink összes Munkáit is! A jogegyenlőség megköveteli, hogy az egyrendbeli panaszos e-mailre válaszul elkövetett extrémkriminális állami szervezett terrorizmusra (mely törvénytelen volt) a Föld bolygó teljes nyilvánossága előtt, folytatólagosan multikriminális bűnelkövetők itt FELJELENTETT arzenálja ellen nem csak ugyanezen eljárásokat hajtsák végre, hanem azonnal rendeljék el az illetők előzetes letartóztatását is, és a Btk.-ban meghatározott maximális szabadságvesztési tételekkel éljenek.
 
 FELHÍVJUK A HATÓSÁGOK FIGYELMÉT ARRA IS, hogy ellenem, a Molnár F. Árpád naponta a Világhálón szerte a bolygón töménytelen mennyiségű becsületsértést, rágalmazást, zaklatást, fenyegetést stb. követnek el az állami fedezékben egyre agresszívebb és magabiztosabb, nem ritkán hivatásos katona és hivatásos rendőr bűnözők. Eközben az összes, az évek során iszonyú tömegével küldött FELJELENTÉSEINK összesét lenyelték, amikor pedig bármi hatósági válasz eljutott hozzánk, olyankor az összes elkövetőt makulátlan tökéletesnek és abszolút szeplőtelen ártatlannak nyilvánították! Eközben közszereplőnek semmiképpen sem vagyok tekinthető, hiszen teljes D-Notice van rajtam (titkosszolgálati kifejezés, és államilag rendelt teljes média-bűnszervezeti eltitkolást jelent), a HÍRHÁTTÉRT szociális segélyből hoztam létre, tevékenységünkért soha egy árva fillért sem kaptunk senkitől, a hatósági feljelentéseink ezreinek eltussolását és ellenünk, mint közérdekű bejelentők ellen indított ugyanama hatósági eredetű, bűnszervezetben elkövetett, Előre Bejelentetten bukásra Tervezett üldözésdömpinget pedig semmiképpen nem nevezheti senki közszereplésnek, csak ha az a senki súlyos elmebeteg.
 
 FELHÍVJUK A HATÓSÁGOK FIGYELMÉT ARRA IS, hogy ismerősünk és alkalmi Munkatársunk, dr. F.E. ellen 2011 utolsó hónapjaira annak ellenére több hónapi előzetes letartóztatást rendeltek el a bács-kiskun megyei bíróságok zaklatás címén, hogy tanúkkal volt bizonyított, hogy a letartóztatása előtti héten is a feljelentő (aki a szeretője, és minden beszámoló és vallomás szerint Pintér Sándor informátora) hívta a feljelentettől, dr. F.E.-től kapott telefonon (tanúskodó tanúk jelenlétében), a telefont is dr. F.E.-től kapta, a rendőrség, az ügyészség és a bíróság nem akarta kihallgatni az általunk odavitt tanúkat és megtekinteni az írásos bizonyítékokat, hanem elrendelte dr. F.E. előzetes letartóztatását, továbbá dr. F.E. több hónapi, ártatlan raboskodása után alig néhány nappal a feljelentő elutazott hozzá Budapestre és beköltözött dr. F.E. lakásába. A koncepciós per megbízója - az összes hatósági és más nyomozói és újságírói forrás szerint - Pintér Sándor volt. Dr. F.E. a fasiszta bűnper következtében havi nettó 500 ezer Ft-os állását elvesztette, ami miatt mára közvetlen kilakoltatás fenyegeti!
 
 A fentiekre tekintettel a Molnár F. Árpád elleni elkövetők elleni házkutatások, teljes hardver- és szoftverelkobzások, fegyveres hatósági, más városba hurcolások, továbbá összes eszközük bírósági elkobzása, valamint előzetes és sok-sok hónapos előzetes letartóztatásba helyezéseik ellen kifogás nem merülhet fel, csakis úgy, ha az ellenem és ellenünk fellépő állami bánszervezet politikusait, és az ügyekben szereplő összes rendőr, ügyész, bíró és pszichiáter ellen a legradikálisabb - tehát a törvényben KÖTELEZŐEN ELŐÍRT(!) - büntetőjogi szankciókkal élnek. Tehát az összes állami bűnszervezeti elkövető elleni házkutatás, fegyveres elhurcolás, teljes eszközi lefoglalás és bírósági úton történő végleges elkobzás, elmeorvosi vizsgálat, életveszélyes fenyegetés és szabadságvesztés végrehajtásra kerül!
 
 A hatóságokat és a jogalkotókat felszólítjuk, hogy végleg számoltassák fel és számolják fel a titkos szolgák által és a lakosság körében tudatosan és tervszerűen felépített anonim, a népirtások összes formáját anonim őrjöngések millióiban elkövető bűnözést, amellyel az összes olyan anonim elkövetőnek teljes körű bűnszervezeti fedezéket adtak, akik a cigányok, a zsidók, a Keresztyének, az Echelon-Tanúk stb. teljes kiirtására szólítottak fel, miközben ugyanaz az állami - Orbán Viktor és Pintér Sándor által vezetett - bűnszervezet, amely az elkövetőknek teljes bánszervezeti maffiavédelmet biztosított, a feljelentők, valamint a tényfeltárók ellen totális betiltásokat, teljes média-megbénításokat, abszolút bírósági elkobzásokat, elmebeteggé nyilvánításokat, életveszélyes fenyegetéseket, ismételt fegyveres hatósági elhurcolásokat stb. szervezett. Továbbá!: az évek során tett népirtó-tébolyultak elleni feljelentéseink személyi tárgyai nem ritkán olyan évek óta ugyanazon nevekkel glasszáló elkövető mániákus szociopata és extrémpszichopata polikriminális, a társadalomra extrém módon közveszélyes bűnöző alkatú pszichopaták voltak, akik bizonyító erővel dicsekedtek mindenfelé azzal, hogy a magyar honvédség vagy a magyar rendőrség hivatásos állományú tagjai, amikor pedig nekünk intézték szavaikat - és kiemelten az állami üldözés legfőbb célszemélye, a Molnár F. Árpád ellen -, olyankor pedig halmozottan minden népirtás eszelős akarását deklarálták újra, aztán újra, aztán újra és újram ugyanazon nicknevekkel éveken át, teljesen sértetlenül! Azaz az állami (polgári és katonai titkosszolgálati) megbízás egyértelmű és tagadhatatlan! Az elkövetőket Orbán Viktor, Pintér Sándor, Hende Csaba és elődeik utasították a világ népei elleni gyűlöletkeltésre és a világ összes népe és nemzete elleni népirtások propagálására és teljes védelmére! Ezen elkövetőket a polgári és katonai titkosszolgálatok az összes magyarországi hatóságokkal és kivétel nélkül az összes politikussal egységben megvédték, az ország vezetői pedig a már életfogytig tartó fegyházbüntetéssel is büntethető bűntettek rendőr és katona elkövetőit egyre súlyosabb és halmozottabb további bűncselekményekre ösztönözték.
 
 Az elkövetők arzenáljából az összes kiskorú és családja - a kiskorúak védelmének abszolút prioritása miatt(!) - külön kiemelendő, és a kiskorúak elleni - nevelő és a bűnöző életmódtól elrettentő célból tett - FELJELENTÉSEK mellett a kiskorúak nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személyek ellen is FELJELENTÉST teszek, utóbbi esetben a Btk. 195. § (1) és (5) bekezdése stb., stb., stb. értelmében!
 
 AZ ANTIFASISZTA HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA kéri a hatóságok részletes és teljes körű, az összes bűnözőre és környezetére kiterjedő büntetőjogi vizsgálatát! A további késlekedésekből és az ellenünk elkövetett további magyar állami és kormány-bűntettekről természetesen továbbra is tájékoztatjuk a világ országait és a titkosszolgálatait: ahogy ezt a világsajtóból - Előre és számtalanszor Bejelentettük, hogy ez lesz(!) - mára szinte naponként nyomon követhetik az ország és bűnszervezeti vezető keresztapja, Orbán Viktor elleni kritikák és a világ államai, vezető szervezetei és megbízottai, valamint emberjogvédő szervezetei FELJELENTÉSEINEK dömpingjeiben, de tovább intézzük A HÍRHÁTTÉR politikai üldözött Keresztyénjeinek, Újságíróinak és világvezető Echelon-Tanúinak a magyar állampolgárságtól való megszabadítását, és A HÍRHÁTTÉR ÖSSZES ERŐFORRÁSAINAK külföldre, elgondolásaink szerint az Amerikai Egyesült Államokba és/vagy Izraelbe juttatását, és a lehető legteljesebb szövetségesi rendszerbe állítását!
 
 Indítványozzuk továbbá Magyarország NATO-ból való kiléptetését, valamint ismételten kérjük az Amerikai Egyesült Államok (az USA) által a szocialista rendszer bukása után leállított Szabad Európa Rádió külföldről történő újraindítását.

 AZ ÖRÖKKÉVALÓ SEGÍTSEN MINKET A JÉZUS KRISZTUS RETTENTŐ EREJE ÁLTAL SZÖVETSÉGESEINK LEGNAGYOBB VILÁGTÖRTÉNELMI SIKEREIHEZ ÉS GLOBÁLIS KITELJESEDÉSÉHEZ!
 ÁMEN!

 
 Üdvözlettel Molnár F. Árpád, minden magyarok Legtitkoltabb, és Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a romagyilkosságok, az állami pszichiátriai bűnözés stb. legfőbb leleplezője, akit már A HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb Echelon-Tanújának tartottak.
 2012.01.06.
 
 
 FELJELENTÉSÜNK további részét a FELJELENTÉSÜNK tárgyát képező bűncselekményi kategóriák Btk.-idézetei képezik.
 
 Zaklatás
 176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, (...) évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 
 Rágalmazás
 179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 (2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
 a) aljas indokból vagy célból,
 b) nagy nyilvánosság előtt,
 c) jelentős érdeksérelmet okozva
 követik el.
 
 Becsületsértés
 180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
 a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
 b) nagy nyilvánosság előtt
 a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 
 Kiskorú veszélyeztetése
 195. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy, aki e feladatából folyó kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyezteti, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 (5) Az (1) bekezdés alkalmazásában a kiskorú gondozására, nevelésére vagy felügyeletére köteles személynek kell tekinteni a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársát, továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott szülőt, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él.
 
 Garázdaság
 271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 (2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
 a) csoportosan,
 b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.
 (3) A büntetés bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
 a) csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva,
 b) nyilvános rendezvényen
 követik el.
 (4) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.
 
 Közösség elleni izgatás
 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt
 a) a magyar nemzet,
 b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen
 gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 
 Bűnpártolás
 244. § (1) Aki anélkül, hogy a bűncselekmény elkövetőjével az elkövetés előtt megegyezett volna
 a) segítséget nyújt ahhoz, hogy az elkövető a hatóság üldözése elől meneküljön,
 b) a büntetőeljárás sikerét meghiúsítani törekszik,
 c) közreműködik a bűncselekményből származó előny biztosításában,
 vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 (2) Bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki a bűnpártolást haszonszerzés végett követi el.
 (3) A büntetés bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűnpártolást
 a) az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával, az alkotmányos rend elleni szervezkedéssel, lázadással, rombolással, hazaárulással, hűtlenséggel, az ellenség támogatásával, kémkedéssel, emberöléssel [166. § (1)-(2) bek.], emberrablással, terrorcselekménnyel, légi jármű, vasúti, vízi, közúti tömegközlekedési vagy tömeges áruszállításra alkalmas jármű hatalomba kerítésével vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető katonai bűncselekménnyel kapcsolatban követik el,
 b) hivatalos személy eljárása során követi el.
 (4) A (2) bekezdést és a (3) bekezdés b) pontját kivéve nem büntethető, aki az (1) bekezdés a) pontjában meghatározott bűnpártolást hozzátartozója érdekében követi el.
 (5) E § rendelkezéseit a külföldi állam igazságszolgáltatási vagy bűnüldözési feladatot ellátó hatóságának a külön törvény alapján Magyarország területén eljáró tagjára is megfelelően kell alkalmazni.
 
 A nemzeti szocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása
 269/C. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 
 Népirtás
 155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából
 b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
 c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
 bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
 (2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


 

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.