Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Ide Klikkelve hallgathatja a Hírháttér Rádiót!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

   

Pszichiátriára zárták a közismert aktivistát, Lakatos Kálmánt! (Kiterjedt pszichiátriai és fasiszta terror Magyarországon!)

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-12-01.
CIKK: Molnár F. Árpád "ELI"
(orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), és a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, a miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]
 

Az állami szervezésű és védettségű apartheid, a védtelen cigány lakosok elleni politikai gyilkosságsorozat állami szálainak legfőbb leleplezői, a leleplezések miatt a legfőbb politikai üldözöttek mi vagyunk, a Betiltott HÍRHÁTTÉR javarészt Keresztyénekből álló Újságírói, Emberjogvédői, Tényfeltárói, Zeneszerzői, Filmrendezői, ahogy abszolút első helyen állunk a romagyilkossági bírósági tárgyalásokon történő megjelenést illetően is. Túl ezeken nálunk több, ráadásul vaskosabban leleplező Filmet senki nem rendezett az állami cigánygyilkosságokról.

A romagyilkossági tárgyalás szünetében, a Pest Megyei Bíróság (PMB) folyosóján, 2011. november 29-én közölte velünk Bustya Tibor aktivista, A HÍRHÁTTÉR időszakos munkatársa, hogy Lakatos Kálmánt, a nyomtatott sajtóból is ismert aktivistát pszichiátriára zárták. Lakatos Kálmán a Bántalmazott és Kihasznált Gyerekek és Szülők Nemzetközi Egyesülete alapítója és elnöke. Bár pl. a youtube nevű Internetes videomegosztóra kattintva éppen egy nappal korábban mértük fel ismét, hogy az ártatlan roma családokat (5 éves kisgyermektől munkába induló cigányokig bezárólag) halomra lövő, összesen 50-nél több közvetlen áldozatot kitermelt állami apartheid mészárlásokról szóló videókhoz mellékelt kommentelésekben szó szerint azt láthatjuk, hogy 6 hozzászólóból gyakran mind a 6 a védtelen cigányok (kicsik és nagyok) lesortüzelését, házaik szénné égetését éljenzi, illetve ömlesztve szólítanak fel a cigányság teljes kiirtására(!), eközben ez a fasiszta Veérengző orbánnáci népirtás-mániás rezsim Lakatos Kálmánt záratja pszichiátriára azzal, hogy beszólt a kanadai nagykövetnek, tehát kényszergyógykezelésre szorul! Az orbán-pintér-hende-rezsim számára napi rutin a fasizmust és a cigányok teljes kiirtását őrjöngő gyűlölettel szorgalmazók abszolutista védelme, az elkövetők elrejtése, az államilag szervezett cigánygyilkosságok, az állami elkövetéseket leleplező bizonyítékok általuk, a kormány által történő elkobzása, a Tényfeltáró és Keresztyén Újságírók totális Betiltása, totális eltitkolása, házkutatásokkal, fegyveres elhurcolásokkal, életveszélyes fenyegetésekkel történő, a Büntető Törvénykönyv értelmében népirtásnak és terrorcselekménynek minősülő minősített üldözése, az állami parazitizmus köztörvényes, fasiszta módon történő képviselete stb.; ezek orbánnak, pintérnek és külföldi szövetségeseinek (terroristáinak) mind magától értetődő szuicid elemek, helyesebben azok szó szerint az égig hatni tervezett nagy babiloni kuplerája.

Lakatos Kálmán úr kálváriája hajdani kezdeteiről: az évek óta a budapesti 8. kerületben élő Lakatos Kálmán feleségével és gyermekeivel Kanadába utazott, ahol jól fizető munkát is kapott. A feleségével való viszonya megromlott, aki - utóbb bizonyítottan töménytelen mennyiségű hamis váddal - feljelentéseket tett ellene. Bár Lakatos úr bűnösségét sosem mondták ki (ahogy állítólag Magyarországon sem volt büntetve), Kanadában a vádaskodó asszony szavára börtönbe is zárták. Tucatnyi vád közül egy sem bizonyosodott be. Tegyük hozzá: ahogy ez lenni szokott Magyarországon is, egy nő sima feljelentése elég egy férfi azonnali letartóztatásához. Tudjuk pl., hogy bűnöző alkatú pszichopata nők gyakran tesznek feljelentést nemi erőszakért úgy, hogy soha, semmiféle bizonyíték nem lesz rá, mert meg sem történt, de maga a vád olyan súlyos, az állam pedig olyan sötét, hogy a feljelentések talán 98%-ában a férfit azonnal bilincsben vezetik el!

 


Kínai kormányterror, orbániáda 2011 - Imádságért halál! Szervkereskedelem! Interkontinentális állami terrorizmus! (Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött) -
Című Filmünk Gyorsplakátján, a lenti képen, balról: Bustya Tibor, Molnár F. Árpád (ELI), Tsewang Thinley (Namgyal), Domján Tibor. A Filmet erre a feliratra klikkelve, vagy a Címét keresőbe írva megtekintheti!

Lakatos Kálmánra visszatérve: köztudott, hogy Kanada - a cigány-sorozatgyilkos apartheid fasiszta Magyarország indukálta menekültáradat miatt - fokozottan próbálja elhárítani a politikai menekültek emigrációját. Így Lakatos Kálmán ellen is elég volt az egyoldalú hamis vád, hogy kiutasíthassák az országból. Mivel megromlott családi körülmények között nem ritka az amúgy súlytalan életveszélyes fenyegetés (az utcán is szinte naponta találkozik családon belüli életveszélyes fenyegetésekkel az ember), így ez kölcsönösen megeshetett a Lakatos-családban is, de kizárólag Lakatos Kálmán ellen rótták fel.

Lakatos Kálmán az évek során a tiltakozásaival, ülő demonstrációival, a mindig békés egyéni tüntetéseivel jelentős ismertségre tett szert, ahogy az írott és elektronikus média is számos alkalommal és helyen számolt be róla, nyomtatott sajtótermékekben fényképes formában is. Lakatos úr azóta is azért küzd, hogy visszaengedjék Kanadába, és láthassa a tőle 100%-ban elszakított gyermekeit, akiket hosszú évek óta nem láthatott!

Lakatos Kálmán történetéről, kálváriájáról A HÍRHÁTTÉR már készített egy rövid film-összeállítást, amelynek felvételeit a 8. kerületben rögzítettük. Az operatőrök Soós József (Titán) és Molnár F. Árpád (ELI) Keresztyén Újságírók és Echelon-Tanúk voltak; a Film elkészítésével Molnár F. Árpád, A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője Domján Tibor Echelon-Tényfeltárót bízta meg, aki szintén - ahogy a Molnár és a Soós is - Keresztyén, és ugyancsak totálisan be van tiltva az orbán-vonista magyar terrorista és orbánékkal szövetséges idegen állami fasiszta kormányok részéről. A filmriportnak Domján Tibor úr a következő címet adta: "Lakatos Kálmán üldöztetése Kanadától Magyarországig". (A filmet - a címét Internetes keresőbe írva, vagy eme cikkünkhöz mellékelt lejátszóra klikkelve - megtekintheti.) Lakatos Kálmán kitartására jellemző, hogy amilyen régóta küzd, és minden nap azért, hogy újra láthassa gyermekeit, olyan udvariasan és pénzt ajánlva noszogatott minket egy filmes riport finanszírozására (ahol a pénzt természetesen nem fogadtuk el, de a felvétel - vaskos teendőink között - elkészült). Egyébként Lakatos urat eredetileg az erdélyi származású Bustya Tibor irányította hozzánk. A Lakatos Kálmán elleni pszichiátriai bűncselekmény-sorozat megfékezésében a legfőbb szervezők lettek: Molnár F. Árpád (aki a Betiltott és titkosszolgálati kifejezéssel "D-Notice", azaz központilag irányított médiatitkolás alá rendelt HÍRHÁTTÉR Keresztyén Alapító-Főszerkesztője), Domján Tibor (szintén egész Munkásságával Betiltott Keresztyén Újságíró) és Bustya Tibor, az Erdélyből Magyarországra költözött közismert és tehetséges aktivista.

 


Mielőtt pszichiátriára zárták: "Lakatos Kálmán üldöztetése Kanadától Magyarországig".

Lakatos urat 2011. november 28-án, hétfőn este zárták pszichiátriára, mégpedig a 8. kerületi Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika 2. emeleti zárt osztályára. Az állami szörnyintézmény a Balassa J. utca 6. szám alatt található.

Egy nappal a törvénytelen bezárása után, november 29-én, miután a romagyilkossági tárgyalás véget ért, bementünk hozzá az intézetbe, megvizsgálni, mi történt. Mivel az úgynevezett kezelőorvos a délutáni időpontban már nem volt bent, nappal pedig a következő sorozatgyilkossági tárgyalás miatt nem tudtunk a kórházba menni, így a következő napon, 2011. december 1-én, a mai napon mehettünk be, keresve kezelőorvosát, a flegma Somlai Zsuzsát. Az osztály főorvosa Réthelyi János, a pszichiátriai intézet igazgatója Bitter István professzor. Mivel régi jogvédők és az állami pszichiátriai bűnözést illetően legalább fél Európa legfőbb leleplezői vagyunk, így Bitter nevéből nem nehéz a fasizmusra asszociálnunk, valamint arra, hogy nocsak, mi vagyunk egyébként azok, akiket Orbán Viktor magyar miniszterelnök, a kétségkívül paranoiás szkizofrén elmebeteg kormányfő fasizmus vádjával tiltott be, házkutatást tartva, a főszerkesztőt fegyveres erőkkel elhurcoltatva egyik alkalommal a Holocaust elleni Élet menetéről (KLIKK az első erről szóló Filmre!), másik alkalommal a romagyilkosságok tárgyalásának ama pillanatai előtt, amikor éppen a koronatanúnak nevezett Fehérné Nyalka Éva kihallgatása kezdődött (KLIKK az erről szóló első Filmünkre!)! Bitter István intézetvezető pszichiáter professzornak bizonyára nem esik nehezére felfogni - ha csak pszichiáter, még akkor is -, hogy bizony erősen gyanítható miniszterelnöke, Orbán Viktor paranoiás szkizofréniája, hiszen elég, ha csak azt veszi alapul, hogy tudathasadásos elmebeteg kormányfője abból jutott arra a következtetésre, hogy mi kétségkívül nácik vagyunk, hogy szinte kivétel nélkül az összes Filmünkben, Cikkünkben és Feljelentéseinkben két lábbal tapossuk a fasizmust! Nem véletlenül lettünk aztán rekorderek abban is, hogy elsőkként kezdeményeztük a pszichiátriai bűnözés legfőbb vezetőjének, Orbán Viktornak az elmebeteggé nyilvánítását, cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezését, és kábítószeres, szükség esetén elektrosokk terápiás és lobotómiás kényszergyógykezelése elrendelését (KLIKK az első ilyen, percek alatt megírt Feljelentésünkre!).

Tehát a 8. kerületi, Balassa utca 6. szám alatti pszichiátriára a mai napon ismét ellátogattunk. Ahogy beértünk, össze is találkoztunk az akkor számunkra még nem ismert Somlai Zsuzsa "kezelőorvossal", aki - mielőtt szót válthattunk volna - felsőbbrendűségének paranoiásan téves eszmés tudatában tekintett ránk, majd elsietett. Közölték velünk, hogy várni kell rá (Somlaira), Lakatos Kálmánt pedig éppen másutt intézik. Miután kivártuk Lakatos úr érkezését, elő is vettük a nemzetközi CCHR nevű jogvédő szervezet nyomtatványát, hogy ezúttal sem kizárólag mi, hanem a CCHR is eljárjon a következő pszichiátriai áldozat, ezúttal Lakatos Kálmán úr ügyében. A CCHR a Citizens Commission on Human Rights, magyarul az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért nevű Alapítvány, mely a pszichiátriai visszaélések ellen lett létrehozva. Amíg A HÍRHÁTTÉR nem jelent meg, addig a CCHR volt az egyetlen szervezet Magyarországon, amely nem esett hasra az állami-politikai pszichiátriai bűnözés előtt. Ezt követően mi lettünk az állami pszichiátriai bűnözés és politikai gyilkosságok vezető leleplezői, mivel mi már gyakorlatilag a világon mindent el merünk mondani a pszichiátriai politikai bűnözésről, és egyáltalán nem érdekelnek minket orbánék és más súlyosan bűnöző alkatú paranoid pszichopaták és közveszélyes, primitív reakciókra hajlamos orbáni és más jobbikos fasiszta szociopaták és megszállott elmebetegek fenyegetőzései, házkutatásai, fegyveres támadásai és szó szerint hullámokban feltörő kínlódásai.

 


Bitter István professzor semmelweisi és pszichiátriai futásához Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatások egy régebbi Film- és Cikklistájából, örök tananyagként és soha véget nem érő mélybevésésre, ahol a tanár professzor már csak a legrosszabb tanuló lehet, az utolsó padban ismételgetve hírhedt tömeggyilkosai nevét, mint pl. "pig nick-i, pig nick-i, pig nick-i":
KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

A CCHR-t hivatalosan is megbízó dokumentum kitöltése után megérkezett a kezelőorvos, a közpénzből kitartott Bitter-tanítvány Somlai Zsuzsa, aki Domján Tibor Keresztyén, Tényfeltáró Újságíró és Filmrendező kérdésére hanyag, kurta, flegma elutasítással odavágta, hogy most nem ér rá (mert a kezelőben ül és beszélget), és egyébként sem adnak ki információt, csak rokonoknak. Na most Lakatos úr rokonai köztudottan Kanadában vannak, hivatalos megbízottai pedig mi vagyunk, mégis: a Bitter-tanítvány Somlai Zsuzsa úgy vélte, megüli az államtól kapott jól fizető orbáni magas lovat, így aztán húzza le magát Lakatos Kálmánnal együtt mindenki a bolygón, mert itt egyedül neki van joga rendelkezni, kérdezni és dönteni rendőrségi vizsgálat és bírósági ítélet nélküli kényszer-gyógykezelésről, kényszer-kábítószerezésről, jogellenes fogva tartásról, személyi szabadság korlátozásáról, és közben hazudozhat folytatólagosan továbbra is úgy, ahogy akar, és ahogy mindig, minden pszichiáter szokta. Ugyanis az esetek úgy 98%-ában eleve azzal a hazugsággal kezdik a beszállított páciensek és egészséges áldozatok ellen, hogy 1-2 napig kell bent lenniük, aztán mehetnek, ami az esetek 98%-ban szemérmetlen, gerinctelen orbánfasiszta hazugság! Lakatos úrnak viszont "mindössze" 3 nap kellett - no, nem ahhoz, hogy kiengedjék, hanem - hogy 2 percre a kávéautomatáig kifáradhasson. A pszichiáterek a krónikus, notórius és mániákus hazudozást a hamis szabadságígéreteket követően folytatják azzal, hogy itt írja alá, de ez - mondják - semmiség, csak azt jelenti, hogy itt van bent, és ezért ezt alá kell írni, ahogy mindenki alá is írja. Amit pediglen aláíratnak, az az, hogy a gyanútlan, jóhiszemű, az orvosféregben megbízó áldozat tudtán kívül konfirmálja, hogy hozzájárul a kezeléséhez, a fasiszta orbánpatkányi jog pedig erre azt építette, hogy ez esetben viszont már mondjon akármit, akkor sem mehet sehova, amíg az orbánpatkányi elektrosokkos antikrisztus orbán viktornak a pszichiátriai terrorista, államilag kitartott "pszichiátere" azt nem mondja: mehet.

A Lakatos Kálmán által kitöltött, általunk tanúkként aláírt CCHR-dokumentummal és más, még jobban hitelesített dokumentumokkal a zsebünkben távoztunk orbánék Bitter István vezette pszichiátriai közpénz-intézményéből. Előző olyan pszichiátriai visszaélési ügyünk, amelybe a CCHR-t is hivatalosan bevontuk, az I. kerületi neves Keresztyén Tényfeltáró, Hajdu Attila ügye volt, aki halmozottan buktatta Orbán Viktor I. kerületi bűnbandáját kiemelt csalási, okirathamisítási stb., bűnszervezetben elkövetett bűntettekbe, ezért nem csak mindent eltussoltak, megállapítva, hogy kizárólag Hajdu Attila Úr a bűnös, mert ő az egyedüli ártatlan, továbbá nem csak pszichiátriára zárták, de látványosan ki sem engedték volna, ha nem lármázzuk fel a belföldi és külföldi igazságügyi és bűnüldöző szerveket, továbbá a belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok, valamint pl. a nem magyar diplomáciai képviseletek arzenálját. Így a Hajdu Attila meggyilkolására tett, kiemelten Fideszes és őrjöngő Jobbikos fasiszta próbálkozások mind kudarcba fulladtak, sőt, miután kiderült, hogy Hajdu Attilát a Molnár F. Árpád szervezése és vezetése hatására ki kell engedni a pszichiátriáról, az addig a meggyilkolásáért őrjöngő fasiszta apartheid párt, a Vona Gábor-vezette Jobbik is megmozdult, és aggodalmas mozdulata folytatására máris nem csinált semmit. A Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáróról készült első olyan Filmünket, amelyet kiszabadítása után készítettünk, erre a feliratra kattintva, vagy a mellékelt lejátszóra klikkelve megtekintheti! A Címe: "Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró!".

 


Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró! -
Című Filmünket eme lejátszón megtekintheti, vagy erre a feliratra klikkelve a forrásoldalra juthat. Ha elmebeteg orbán és fasiszta bűnbandái onnan is megsemmisítették, írja a Címet az Internet keresőjébe, továbbá tegyen ÉLETVÉDELMI ÉS NÉPIRTÁS-ELLENES BÜNTETŐ FELJELENTÉSEKET!
A Film Munkatársai:
1. Molnár F. Árpád "ELI" (Keresztyén, Echelon-Tanú), 2. Hajdu Attila (Keresztyén, tényfeltáró), 3. Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú), 4. Domján Tibor (Keresztyén, Echelon-Tényfeltáró), 5. Náday Gyula (MCDSZ roma szervezet alapító-elnöke), 6. Soós József "Titán" (Keresztyén, Echelon-Tanú), 7. Fórizs Eszter (orvos), 8. Gönczöl Gyula (Magyarok Világszövetsége (MVSZ) korábbi elnöke), 9. Bognár Tibor (aktivista), 10. Rugyainé Major Éva (Figyelj Ránk Egyesület elnöke), 11. D. Sz., 12. Nagy Sándor "Naleksz" (Keresztyén, Echelon-Tanú), 13. Daria Rubinstein (Echelon-Tanú) és orbánpatkány miatt nem publikus személyek.

Érdekes egyébként, és sokat elárul a bamba és rosszindulatú magyar fajról, hogy rajtunk és a tőlünk teljesen független CCHR-on kívül a pszichiátriai állami bűnözésnek és Hitlertől Sztálinon át orbánig átívelő, minden elkövetőt és módszert átmentett terrorista és tömeggyilkos fasizmusnak semmiféle leleplezése nem létezik az országban. Sőt! A magyarok - kifejezetten a Vona Gábor-vezette Jobbik és sajtóbandái vezetésével, a rosszindulat, a hazaárulás és a fasizmus szélsőjobboldali szociopata híveiig - éveken át hatalmasakat hahotáztak az Internet posztjainak hozzávetőleg tízezrein, hogy milyen klassz és mulatságos, hogy az állam azóta irtja a magyar lakosságot a pszichiátriai állami fasizmus módszereivel és minden rendszerben átmentett és kinevezett sokkos gyilkos, bérgyilkos orvosaival, amióta az elektromos áramot agyégetésre feltalálták! A mind szellemiségében, mind gyakorlatában egyre inkább a mestert, a pokolbéli Sátán marionettfiguráját, Adolf Hitlert idéző Jobbik mellett kitűnt az is, hogy az MSZP kormányzása után csak orbán, pintér sándor és hende csaba polgári és katonai titkosszolgálatai, kiemelten a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) próbálkozott éveken át azzal, hogy valamilyen ürügyet találjon arra, hogy a hajdan a Szcientológia Egyház részéről létrehozott nemzetközi közhasznú szervezetet, a CCHR-t támadásaink alá vessük. A KBH (katonai titkosszolgálat) magas rangú tisztjeinek rokonain és legközelebbi hozzátartozóin keresztül, valamint többek között a konspirációs szabályok szerint hozzánk eljuttatott KBH-s üzenetekkel évek óta, folytatólagosan próbálkoztak, hogy megtámadjuk a szcientológia egyházat. Az ügy már évekkel ezelőtt is olyan akkut és súlyos volt, hogy A HÍRHÁTTÉR Munkatársaival már akkor arról értekeztünk, hogy felkeressük a Szcientológia Egyház különböző képviseleteit és vezetőit, és beszámolunk a titkosszolgálatok végeérhetetlen áskálódásairól és a Btk. értelmében népirtás bűntette címén is életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntethető intézkedéseiről.

A titkosszolgálatok legalább azért akarták, hogy A HÍRHÁTTÉR háborút kezdjen a Szcientológia Egyház ellen, hogy a további állami pszichiátriai életellenes bűntettek és a rendszerről rendszerre, pártról pártra átmentett intézményesített pszichiátriai és elmegyógyintézeti bűnszervezeti népirtások fenntartása és folytatólagos biztosítása minél akadálytalanabbul mehessen tovább. Mivel a magyar nép látványosan rosszindulatú és extrém módon öngyilkos, ami saját JÚDÁS-fajtája tömeges irtásán mulatozott a legnagyobbakat, így az állami titkosszolgálati jelentésekben a pszichiátriai állami csonkításokra és politikai gyilkosságokra legfenyegetőbb belföldi erőként A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT, azon belül az Alapító-Főszerkesztőt, a Molnár F. Árpádot, valamint a Szcientológia Egyház részéről létrehozott CCHR-t nevezték meg. Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba - amik a magyarországi terrorista titkosszolgálatok vezetői - már ezen a téren is olyan súlyú és mennyiségű Emberiség-ellenes intézkedéseket és bűnszervezetben szervezett és végrehajtott bűntetteket követtek el, amik a konvencionális kihallgatásokat eleve képtelenséggé teszik, és indokolják - a hazugságvizsgáló titkosszolgálati eszközök további eltitkolása esetén - az amerikai demokrácia által elismert és alkalmazott kínvallatások egy széles spektruma bevezetését, és a vizsgálatok során manifesztált bizonyítékok és külföldről beszerzett bizonyító dokumentumok (filmfelvételek, lehallgatási anyagok stb.) nyilvánosságra hozását, miáltal a legsúlyosabb törvényi kényszerintézkedéseket és az életfogytig tartó fegyházbüntetéseket az Emberi faj népeinek látványos örömére - orbánék és fasiszta bandáik ellen - kioszthatjuk. A kegyelem része, amennyiben az Emberiség elleni elévülhetetlen bűnökért üldözendő és levadászandó orbáni, pintéri, hende-féle terrorista antikrisztusokat és pokolfajzatokat csupán életfogytig tartó fegyházbüntetésre juttatjuk, nem pedig kiadván pl. az amerikai törvénykezésnek, szinte biztosan garantáljuk ezzel a Szaddam Husszein-mintára való nyilvános felakasztásukat (lásd Saddam Hussein-Filmünket: KLIKK!), avagy pl. - hogy legyen mire asszociálniuk - villamosszék általi halálra sokkolásukat, illetőleg méreginjekció általi nyilvános kivégzésüket és közszemlére tételüket.

2011.12.01., Budapest, Hungary

——————————

  We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.