Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Rendőrkapitányi Körlevél Bp. összes kapitányának és rendőrének!
Budapest rendőrkapitányai és összes rendőre! Adjátok tovább
!

 

 

 

 

 

 

2011-09-18.
Molnár F. Árpád "ELI" (orbántól 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, operatőr, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, a miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]

Rendőrkapitányi Körlevél Bp. összes kapitányának és rendőrének!
Budapest rendőrkapitányai és összes rendőre! Adjátok tovább!

 
 
 A rendőrök ügyeletes bolondkirálya dr. pál adrián XIV. kerületi kapitányságvezető, a brfk. zuglói, stefánia úti rendőrkapitánysága bűnügyi főosztályának vezetője.
 
 A történet a következő:
 Kategóriájában az évszázad bűnügye az állami védettségű romák elleni apartheid állami sorozatgyilkosság. Ezek tárgyalásaira Európa nyilván legmegfigyeltebb médiumának, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Keresztyén Tényfeltáró Újságírói, Echelon-Tanúi stb. a legaktívabb megjelenők. Maga a bíróság is a legbetechnikázottabb és nemzetközileg a legmegfigyeltebb állami objektumok közé tartozik.
 
 Ebbe az objektumba (Budakörnyéki Bíróság) esik be az a személy, aki önmagát Vadászi Attilának nevezi. A hír tv-seknek pl. azt mondja, hogy roma lapnál dolgozik, az mtv-nek, hogy a hír tv-nél stb., csupa ilyen keverés, és szépen beülve, napokon át befényképezkedik és befilmezkedik a tárgyalásokon, a média kereszttüzében. Ki látott már ilyet! Ha sima bűnöző volna, nem menne be közénk, mert a média kereszttüzében kikerül a pofája és egy életre vége a bűnöző karrierjének! De ha titkosszolgálat küldte, az más!!! Akit görényi-pintérfajta főnök küld, annak máris elmegy az esze, és bizony életbe lép a születése előtt elhatározott Omega programozás végzete!
 
 A tettest - aki nem véletlenül roma származású (pintér-balajti-patkányék azóta sem bírják megemészteni, hogy magyarországon nem tombol a cigánygyűlölet, pedig obamáig bezárólag mindenki ezért dolgozott!) - a Molnár F. Árpád már az első alkalommal kiszúrja. Nem néz bele, de azt gyanítja: kém.
 
 Mire az illető a szünetben odaáll nem messze a Molnár F. Árpád társaságától, miközben a Molnár beszélget, a Molnárban - aki amúgy az átlagosnál lényegesen kevésbé kémparás (azaz nem keresgéli környezetében állandóan a téglákat, ahogy a jobboldal szokta) - megerősítést nyer az összképből: ez az ember kémkedik.
 
 Talán egy vagy két szünetre rá, vagy másnap a tégla már szóba elegyedik a Molnárral. A Molnár tudja, hogy eleve rá utazott, eleve tudta, hogy őt célozza.
 
 Az illető akkorra már össze-vissza hazudozott minden médiumnak arról, hogy a másik médiumnál dolgozik, szívélyes hangulatú ismerettségeket kötött, nekünk is bejelenti, hogy a hír tv-nek és az echo tv-nek bedolgozik, az mtv-nél operatőrködik és/vagy vágja a híradókat stb., és el is szórta mindenfelé, hogy a médiánál ő kezeli a korlátlan büdzsét, amiből bárki szó szerint korlátlan mennyiségben rendelhet elektronikai cikket, pokoli olcsón. Azt hazudja: az ÁFA befizetésével a teljes árut megkapja, mert szerződésben vannak a MédiaMarkttal, és a befizetett ÁFA alapján ő az egész vételárat egy nap alatt visszakapja, és ez teljesen legális. Jótékony embert ad elő, aki csak úgy osztogatja a korlátlan büdzséjét. Menjen vele A HÍRHÁTTÉR, nézze ki a Nyugati Pályaudvar melletti MédiaMarktban, mi minden kell, adja oda a pénzt, azt ő beteszi a számlájára, és egy órán belül a MédiaMarkt kézbe adja az árut. Laptoptól, millió Ft-os csúcskamerákon át bármit! Sőt, 15 ezer Ft-ért 180 ezer Ft-os kamerát, vagy bármi más médiacikket ad!
 
 A Molnár meghagyja a Soós József Keresztyén Újságírónak, hogy nagyon gáz a gyerek, próbavásárlást kellene tartani, ahogy a rendőrségnél és a titkosszolgálatnál (a Molnár a bűnüldözésben) tanulta. A próbavásárlás során-után pedig rajtaütnek. A Molnár értesíti régi tömeggyilkos ellenségeit a Katonai Biztonsági Hivatalon keresztül (KBH, katonai titkosszolgálat) annak vezetőjét, Domján Lászlót és a szintén tömeggyilkos terrorista hazaáruló orbánféreg hende csaba minisztert, hogy mi a fenét keres az agyontechnikázott csúcstárgyaláson egy látványos bűnöző, és megkínálja a két orbáni-pintéri tömeggyilkos terrorista titkosszolgálati vezetőt 10 millió Ft-os rajtaütéses vásárlással. Azaz kérhetik a mi segítségünket a féreg ellen, és mi törvényesen megkínáljuk a gá(r)dzsót 10 millióval, amikor pedig lelépne a pénzzel, az állam rajtaüt. Persze csak akkor - mondja a Molnár a két kbh-s idiótának -, ha nem ők küldték a tagot, ami kapcsán meg fél beismerő vallomás, hogy nyilván úgy fogják fedezni és menteni, mint a huzat!!! Az első levél ez ügyben 2011. május 13. 23:56 órakor ment a kbh-nak, amit aztán levelek, feljelentések, cikkek és telefonok, utcai botrányok tucatjai követtek (tekintettel hende-patkány és domján lászló görényféreg minden repülőrobbantásnál is megszokott meneküléseiig és büdös, akasztani való fürcht páli, ihász sándori, polt péteri férgeivel való támadásaiig és pintéri életveszélyes fenyegetéseiig).
 
 Közben egy pici hiba (vagy további Örök Áldás) is becsúszik: a Soós József a Molnár távollétében próbavásárlást tart, amit nem kellett volna, csak bevizsgálni a tettest, aztán a titkosszolgálatot és a rendőrséget értesítve rajtaütni. Az állami bandita persze lelép a pénzzel (ha jól emlékszem, 68 ezer Ft-tal).
 
 A kbh persze lapít, és a lesortüzelni való pintéri-orbáni tolnai utcás férgeiig fenyegetőzik, de nem úgy a Molnár, aki most sem rest a sok hülye és öngyilkos Omega közül az első lenni! Felkeresi az egyik magas rangú kbh-s tiszt közelijét, hogy nézzen már utána, milyen háttere van ennek az idiótának, akit ekkorra legalább a fél világ figyel. Jön is a válasz nem sokra rá: 'nem magyar hatáskör', azaz pestiesen szólva külföldi titkosszolgálati tégla! Az is hamar kiderült..., de ezt inkább még eltitkoljuk...
 
 Az információt követően újabb kbh-s közeli szólal meg és konkretizálja, miszerint a tégla a MOSZAD megbízásában kavar, és nem csak a pénzlenyúlás a cél, hanem... Ejnye, no, megint hallgatunk... Majd akkor, amikor rúgni akarunk orbán moslék, akasztani való férgein.
 
 Ekkorra már emiatt is ég a ház pintér, orbán és a tömeggyilkos domján-hende-páros körül.
 
 Soós József Úr lenyúlása után az elkövető nem tűnik el: Soós Úrral való SMS-ek, telefonváltások naponta, de még meg is fenyegeti az elkövető a Soós József Urat, ha a rendőrséghez mer fordulni amiatt, hogy a médiába befilmezkedett állami barom bűnöző, aki hosszan ecseteli, hogy ő bizony lelép a pénzzel.

 


A kbh (katonai titkosszolgálat) és domján lászló kbh-igazgató, főnöke Hende Csaba miniszter, továbbá pál adrián XIV. kerületi rendőrkapitány, valamint pintér sándor és orbán viktor tömeggyilkosok védett ügynökszerzeménye, akit senki nem mert megtalálni, és akiről közölte az állam: hát ez teljesen törvényesen bűnöző. Nézzék, ahogy A HÍRHÁTTÉR Felvételén még imára is kulcsolja a kezét, és mennyivel médiakompitibilisebb képe van, mint az alant látható polt péter legfőbb ügyész bamba pofája.A bumburnyák idióta. orbán viktor régi tömeggyilkosa, a bamba pofájú sokkos gyilkos terrorista Echelon-hatökör, polt péter legfőbb ügyész a FELJELENTÉSEINKRE kivétel nélkül megállapítja, hogy nem ért semmit, ráadásul itt mindenki ártatlan, mi viszont náci és sztálinista keresztények vagyunk.

 A Molnár nyomatékosan ismétli, hogy meg ne sejtse a tag, hogy le akarjuk vadászni, de egy idő után megtudja az állami felforgató orbán-moszad-féreg, hogy a rendőrségen már FELJELENTÉST tettünk, személyesen is. Egyébként rögzítve lett a rendőrségen az is, hogy mikor adhatjuk már át a bizonyítékokat, mint SMS-ek, az elkövető bankszámlaszáma és hivatalos, ellenőrzött számlája, a pofája filmen és fotókon, hiszen nem bujkált az, hanem folyton fényképezkedett és filmezkedett, ahol csak tudott, és az mit sem ment ezen, hogy orbán régi-régi, villamosszékre és guillotin-re túlérett polt péter legfőbb ügyész bamba pofájához képest csakugyan meggyőzőbb és médiakompatibilisebb az ábrázata.
 
 Az orbánpatkányi és pintérgörényi válasz: mintha csak a Molnár F. Árpád tudósítás közbeni megtámadása és 8 napon túl gyógyuló sérülése ismétlődne! (KLIKK ide!: http://www.vimeo.com/26538436) Ahogy akkor is hetek teltek el, majd polt péter tömeggyilkos patkányféreg és pintérköcsög sándor terrorista patkányügyésze, a sokkos gyilkos fürcht pál budapesti nyomozó ügyészség vezető-helyettes ügyésze (KLIKK!: http://hirhatter.bplaced.net/a_fejet.htm) és a fellebbezés után a polt péteri fasiszta idiótája, ihász sándor fővárosi főügyész intézkedne: hosszú-hosszú ideig - hátha elvesznek a nyomok és a bizonyítékok - mindenki lapít, majd ahogy a Molnár F. Árpád Keresztyén Emberjogvédő Újságíró megtámadása ügyében történt, ahol az orbáni gengszter parazita tömeggyilkos polt péter (akinek a FELJELENTÉSEKET Molnár-ügyben is megcímeztük!) emberei megállapították, hogy nem történt bűncselekmény, és nem kapták meg az összes rendőrkapitánysággal együtt polt péternek és bandájának is csatolt FILMDOKUMENTUMOT, mekly addigra már tucatnyi filmmel körbejárta a Föld bolygót!), a bizonyítékok látványos eltussolásával a moszados orbánpatkány csaló bűnözőről is megállapítja pál adrián kapitányságvezető, alá is írva szépen, hogy legyen mivel fegyházba vágnunk, megköcsögöltetnünk és megkéseltetnünk a sitten (állami embereinkkel, ahogy szoktuk), hogy a csalás nem bűncselekmény! (01140/3173/2011/BÜ)

 És ezek a hülyék - polt pétert megbízva - kötöttek bele Gyurcsány Ferencbe azzal, hogy - polt péter tömeggyilkos orbáni sokkos gyilkost idézve: - Gyurcsányt értesítették a sukorói telekcseréről, Gyurcsány megkérdezte, törvényes-e, azt mondták neki, igen, erre azt mondta, hogy akkor mehet, és - mondja polt péter, az orbáni barom - ezzel Gyurcsány Ferenc meghatározta, hogy cserével köthetnek üzletet, eladással nem, tehát bűnöző. TE HÜLYE VAGY POLT PÉTER! AHOGY A HÍRHÁTTÉR ELLENI VÁDJAID, ÉS MINDEN ÜGYBEN AZ ÖSSZ7ES ELKÖVETŐ TÖKÉLETESSÉ NYILVÁNÍTÁSA IS IDÜLT OMEGÁS ORBÁNI ELMEBETEGSÉGED AGYRÉME!

 Tehát - visszatérve orbánék pál adrián rendőrkapitány-féle retardáltsághoz -: aki pénzt akar, nyugodtan járja végig pl. az összes médiumot, mindenhol hazudja, hogy a mésiknál dolgozik, vegyen fel összesen mondjuk 100 millió Ft-ot, aztán közölje telefonon, hogy ellopta. Nyugodtan csináljon mindenhol, mindenkivel sztárfotót, filmfelvételeket, és hivatkozzon arra, hogy orbánpatkány és pintérgörény, valamint házi idiótájuk, pál adrián azt mondta, hogy ez törvényes.
 
 A két elutasító határozat - a Molnár elleni, 8 napon túl gyógyuló testi sértésről, és a korlátlan büdzsével kérkedő csaló állami bűnözőről (mindenhol megvan az elkövető és mindenféle filmbizonyíték!) - maximum is egy nap elteltével érkezik, és megszólaló kbh-s ismerősünk nem is rejti véka alá, hogy a pintér kérkedik látványos bűntetteivel!
 
 Nos: Budapest rendőrkapitányai és összes rendőre!
 
 Hívja fel a Molnár F. Árpád Főszerkesztő Urat az a rendőr, aki ezek után nem gondolja, hogy
 
 a) pál adrián XIV. kerületi rendőrkapitány ELMEBETEG, és kezdeményezni kell cselekvőképtelenné nyilvánítását és kényszergyógykezelése elrendelését, vagy
 
 b) pál adrián rendőrkapitány BŰNÖZŐ ALKATÚ PSZICHOPATA, aki tudatosan követ el idióták számára is azonnal tetten ért, ezért elkerülhetetlenül szabadságvesztéssel járó  bűncselekményt, amit mindazok minimum bűnpártolás címén való elítéltetése kell kövessen, akik nem akarják érteni, miért bűnöző pál adrián rendőrkapitány!
 
 A telefonszám, melyen meg lehet szavazni, hogy pál adrián sem nem elmebeteg, sem nem bűnöző - kiállva pál adrián becsülete és börtöntől vagy elmegyógyintézettől való mentesítése mellett - a következő: +36/30/919-6386.
 
 Teljes diszkréciót adunk! Ez azt jelenti, hogy a pál adrián rendőrkapitányt védő telefonoknak a szavazati mennyiségét és arányát nyilvánosan leközöljük, de senkitől semmi többet, aki nem kéri, hogy többet adjunk meg! Titoktartásunkat, diszkréciónkat - lehet ellenőrizni(!) - sem szegtük meg soha!
 
 Alapos a gyanú, hogy egyetlen rendőr magyarországon nem fog jelentkezni pál adrián köztörvényes pintéri bűnöző védelmére, és természetesen mindenki tudja és érti, hogy a kolléga, a főnök egy szaros BŰNÖZŐ!
 
 8. kerület, Budapest, Hungary
 18.09.2011.; A Próféta helye
 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, az Index, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos milliárdos bűzbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

Molnár F. Árpád2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)Jézus Krisztus

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.