Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Szegények Világnapja, Cigánygyilkosságok, hír tv-maffia és orbán, a népirtó apartheid ELMEBETEG

 

 

 

 

 

 

 

2011-10-16.
Molnár F. Árpád "ELI"
(obamorbántól 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, operatőr, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


A Szegénység Elleni Küzdelem Világnapja alkalmából a budapesti, erzsébet téri Gödör Klubba látogatott minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiuma, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA egy négy fős stábjával: Molnár F. Árpád Alapító-Főszerkesztővel, Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplezővel, Nagy Sándor (Naleksz) Világszintű Echelon-Tanúval és Csiza Csaba Echelon-Tényfeltáróval (a négy közül az első három Keresztyén, azaz keresztény). Orbán-obama mindőjüket 100%-ban, minden elérhetővé vált módszerrel BETILTOTTA és totális D-Notice (központilag rendelt médiatitkolás) alá vonta. A SZEGÉNYEKÉRT VILÁGNAP 2011. október 15-én, szombatnapon volt. A világnap szóvivője Kocsis István, a Magyar Szegénységellenes Hálózat vezetője volt.

Abban a különleges élményben lett részünk, hogy saját magunkon kívül a világon senkit nem ismertünk fel a SZEGÉNYEK VILÁGNAPJÁN, de egy árva bűnöző politikus sem jött el semmilyen állami és háttérhatalmi pártból. Ismerve a magyarok gondolkodásmódját, mivel az emberi élet és általában a lakosság élete védelméről volt szó, és sehogyan sem sikerülhetett ebbe beilleszteni a cigányok elleni fékevesztett fasiszta gyűlöletet - már csak azért sem, mert a devizahitelesek és a hajléktalanok szinte 100%-a fehér magyar -, így 10 millió magyarból szinte senki nem érezte, hogy bármi keresni valója volna a helyszínen.

Az orbáni hír tv és hírhedt náci hírszerkesztő-bűnözője, nagy zoltán (majd később ízelítünk belőlük) nagy bánatára a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapjára, délután megérkezett a rajtunk kívül első felismerhető személy: az utóbbi hosszabb időszakban a főleg "Heti Hetes" című műsorból közismert Hajós András, amikor is a rendezvény az ő vezetésével folytatódott tovább, és akinek külön érdemei közé tartozik, hogy gyakorlatilag az egyetlen olyan személy volt, akit sikerült beazonosítanunk.

Volt még két személy, akiknek neve a nap folyamán a leggyakrabban elhangzott, de személyesen nem látták értelmét megjelenni, nehogy szembesülni kelljen életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő bűntetteikkel: az egyik Kocsis Máté, Budapest VIII. kerülete (Józsefváros) kilakoltatásairól örök történelmi halálnevet szerzett orbáni polgármestere, az orbáni titkosszolgálatok morálisan mélyszegény népirtó kutyája (KLIKK Filmjeinkre!: 1., 2., 3., 4., 5.), és főnöke, a Btk. 155.§ (1) c) értelmében ugyancsak feltétlenül életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő Orbán Viktor miniszterelnök, akinek sikerült az a bravúr, hogy a II. Világháború óta nem látott mennyiségben kitermelt hajléktalanáradat közben a náci retorikához hasonlóan, a Jobbik SS-mentalitását is meredeken túlszárnyalva elterjesztette, hogy minden hajléktalan rosszindulatú bűnöző, deviáns és direkt árt az ország lakosságának, mert olyan fajta az. Hogy a hajléktalanok gonosztevők, akik azon vannak, hogy elrabolják a lakosság összes pénzét, azután tudhatta meg a világsajtóból is beteg emberként ismeretes miniszterelnök bamba és a csintalan sándoroktól elbutult lakossága, miután ő, orbán viktor 2010-ben másodszor is miniszterelnök lett. Mivel orbán viktor bölcsességeiből hiába is próbálnánk idézni a tárgykörben, kénytelenek vagyunk a Heti Hetesből, Hernádi Judittól, aki legutóbb azt mondta helyesen: orbán először az emberek gondolataira próbált hatni; aztán az érzelmeikre, ma pedig már csak az ösztöneikre. A vandálállati pszichopata népirtó terrorista mini szterelnök nem véletlenül nem küldte egyetlen közpénzből fizetett politikusát sem a SZEGÉNYEK VILÁGNAPJÁRA, hiszen hosszú ideje folytatólagos elkövetőkként, bűnszervezetben nem a szegények és szegénységbe kerülők megmentésén, hanem a lakosság szisztematikus tönkre tételén, szellemi és morális extrém mély degradálásán, egymás ellen fordításán és politikai módszerekkel történő hitleri halomra irtásán fáradozik.

Egy másik ugyanott, a Gödör Klubnál szervezett összejövetelre, a délután kezdődött "Valódi Demokráciát Most! (Világforradalom)" nevű rendezvényre viszont - ugyancsak nagy orbánbánatra - már korán megérkezett a vöröscsillag-per képviselője, Vajnai Attila, akinek perére a strassbourg-i bíróság azt állapította meg: "Politikai véleménynyilvánításnak tekinthető a vörös csillag nyilvános viselete". Szintén a "Világforradalom" elnevezésű rendezvényre jött Vajnai Attila felesége, Noé Krisztina is, akit legutóbb akkor kezdett ki a szélsőjobboldali sajtó, amikor egy Budaházy-rajongó az utcán - világnézeti különbözőségük felsőbbrendűségi bizonyítására - felpofozta, amiből rendőrségi ügy lett.

Itt megjegyezzük: a kimondottan hitlerista és cigánygyűlölő tüntetéseken kívül kizárólag a Budaházy György "védelmére" szervezett demonstrációkon nem jelenünk meg, mivel a focidrukkerek felvonulása után a nácizmus éltetése, továbbá a Budaházy György tematikájú tüntetéseken jelenik meg annyi bűnöző és áradó szesszagú alkoholista, amely környezet alkalmatlan arra, hogy olyan helyre egyáltalán betegyük a lábunkat. Budaházy tekintetében mindezt úgy, hogy ugyanakkor én voltam az (a Molnár F. Árpád), aki egyszerre hirdettem éhségsztrájkot a romagyilkosságok állami elkövetőinek bebörtönzését követelve, és Budaházy György szabadon bocsájtása érdekében, ami kapcsán - miután a filmet is publikáltuk - máris többen jelentkeztek azzal, hogy na, erre sem fog jelentkezni senki. Így is lett még legalább egy-másfél évig.

Mellesleg megjegyzendő, hogy sokkal-sokkal Budaházy letartóztatása előtt a youtube-os fórumokig teleszórtuk az Internetet azzal, hogy a kuruc.info és barikád stb. általi, ellenünk irányult mocskolódás és hazugságáradat szolgáltat éppen ürügyet arra, hogy Budaházy György ellen a titkosszolgálatok a letartóztatást szervezik. (Itt ezt most nem részletezzük tovább.) Budaházy azon "fanjai", amik kétségkívül extrémen ösztönállati és agresszív bűnöző alkatú, valamint alkoholista pszichopata és patologikus nácizmussal túlfűtött irracionális és stratégiai idióta korcsok, a mai napig kezeskedtek arról, hogy a Budaházy György felmentését vagy ügye garázdaság címén történő lerendezését pártoló, szellemileg és morálisan legalább kissé magasabban kvalifikált személyek és csoportok távol maradjanak a bűzlő alkoholistáktól és a bűnöző alkatú pszichopatáktól átitatott, gyűlölettől és nyílt keresztyénüldözéstől tajtrészegen tobzódó elemekkel tarkított közösségektől és rendezvényektől, melyek - legalábbis névleg - Budaházy kiszabadításáért verődtek volna össze.

Egyébként Noé Krisztinával - az egyik Budaházy-párti általi megtámadásáról és tettleges bántalmazásáról (melyhez a szélsőjobboldali pártmédia oly' hevesen gratulált) - interjút beszéltünk meg, ami a programok sűrűsége közben ismét elmaradt. Noé Krisztina férjét, Vajnai Attilát egy a Nyári Zsolt által vezetett, Vajnai Attila jelenlétében zajlott rendezvényen személyesen is megismerve azt találtuk: igen visszafogott, diplomatikus, aki egy adott közösségben húzóerőnek számít, ahogyan szövetségese, Nyári Zsolt az átlagosnál számottevően jobb szervezőkészségű, aki diplomáciai, tárgyalóképességi szempontból is egy adott nagyobb csoportban is a legalkalmasabb, megjelenése pedig az átlagosnál kvalifikáltabb. Ebből a körből gratulációkat is tapasztaltunk a tekintetben, hogy az Emberiség legfőbb területeiben az elmeprogramozás, a katonai titkosszolgálati stb. Echelon-technológiák leleplezésén dolgozunk.

 
Az állami romagyilkossági tárgyalás helyszínén: szemből Csorba Csaba felesége látható, a Tatárszentgyörgyön meggyilkolt Csorba Róbert édesanyja, akinek fia volt az 5 évesen lemészárolt Csorba Robika. Háttal, jobbra a férje, Csorba Csaba. Sárga sállal Molnár F. Árpád rekordbetiltott Alapító-Főszerkesztő és Filmrendező. Pirosban Hajdú Eszter dokumentumfilmes. Balra Szőke Sándor. A fotót Domján Tibor, roma jogvédő, az orbán viktor vezette apartheid maffia által Betiltott Keresztyén Rendező készítette.


A politikai cigánygyilkosságok tárgyalási szünetében (balról): Náday Gyula barátunk, író és költő, a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetsége (MCDSZ) elnöke. Mellette, közelről Jónás Nándor ügyvéd, a romagyilkosságok túlélő áldozatainak jogi képviselője. Fehérben és kék sállal Molnár F. Árpád, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, minden magyarok Legbetiltottabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírója, a romagyilkosságokról legalább másfél tucat Film rendezője. Mellette Csonka Árpád, az állami apartheid sorozatgyilkosság romaáldozati jogi képviselője. Fotó: Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR Egész Életművével Betiltott Munkatársa.

O
rbán Viktor, az ELMEBETEG mini szterelnök rendőrterroristái gyűrűjében a Legnépszerűbb Roma Jogvédő Molnár F. Árpád (ELI), mielőtt az állami cigánygyilkosságok tárgyalásáról hitlerizmus vádjával elhurcolták. (Háttal Soós József (Titán) Munkatársunk, a Fotót Domján Tibor készítette.)

- Az elnökség nézte a HÍRHÁTTÉR romagyilkossági Filmjeit - mondta Kolompár Orbán. Az állami szervezésű, romák elleni állami gyilkosságsorozat első tárgyalási napja után társalognak Molnár F. Árpád BETILTOTT és politikai üldözött Roma Jogvédő, Filmrendező, Echelon-Tanú és Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke.

A Szegénység Elleni Küzdelem Világnapjáról az Orbán Viktor által vezényelt hír tv esti híradós összeállításai ezúttal is söpörték a hatályos törvények paragrafusait. A hírhedt állami apartheidista és szegénygyűlölő párttróger Nagy Zoltán hírszerkesztő által minőségtanúsított orbáni szemét, amely ösztönállati fundamentumainál fogva gyűlöli a szegényeket, gyűlöli az emberi jogok védelmét, gyűlöli a cigányokat, gyűlöli a tényfeltáró újságírást stb., néhány másodpercben lerendezte a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapját, ahol gondosan ügyeltek arra, hogy a rendezvény szónoka, Hajós András és az újságíró-, tényfeltáró-hivatásban ABSZOLÚT HÚZÓERŐ HÍRHÁTTÉR egyetlen képkockán se legyen látható, hiszen az esemény leglátványosabb és legfőbb hírértékét eme tényezők tették ki.

A néhány másodperces SZEGÉNYEKÉRT VILÁGNAP után hosszas megemlékezésbe fogtak Szögi Lajos - a romagyilkosságokkal ellentétben nem tervezett és éveken át szervezett, hanem - helyileg spontán agyonveréséről, hangsúlyozva, hogy cigányok voltak az elkövetők, tehát itt bizony faji kérdésről van szó. Az elkövetők ugyanis nem bűnözők, hanem cigányok voltak, és ez döntően fontos, amikor elhallgatjuk az állami gyilkosságokat, melyek kereken 100%-át magyarok szervezik és követik el. Bizony, 5 éve már annak, hogy a rengeteg lakossági, és sokkal-sokkal több állami gyilkosság erdejében az egyik esetben valakit az utcán agyonvertek, és mi sem természetesebb, hogy Piricse (KLIKK!), Tatárszentgyörgy (KLIKK!), Tiszalök, Kisléta stb. állami szervezésre és állami rejtekből lesortüzelt és meggyilkolt, munkába járó és gyermekáldozatait említeni sem szabad, mert orbán úgy véli, neki nem érdeke, hogy saját mészárlásaira és azóta is tartó tényfeltáró-üldözéseire és életveszélyes fenyegetéseire, bizonyíték-elkobzásaira stb. felhívja a figyelmet. Annál is inkább nem, mert orbán és Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, Pintér Sándor (KLIKK!) és titkosszolgálati média-bűnbandáik minden ellenünk való D-Notice-a, házkutatása, eltitkolása, betiltása, fegyveres elhurcolása ellenére ezen merényletekről és gyilkosságokról az első, aki az emberek eszébe jut, az ezen bűnszervezeti apartheid bűntettek legfőbb és legüldözöttebb leleplezője, a Molnár F. Árpád, a valódi koronatanú, aki első kézből tud számot adni az állami háttérről, és az azóta már nyilvánossá vált, a romagyilkosságok állami-orbáni háttere eltussolására folytatott orbán-obama-hatósági üldözésről. Minthogy az állami, apartheid, azaz orbánt és bandáját életfogytiglannal leterhelt állami mészárlások központilag irányított és az utóbbi időben halomra államtitkosított bírósági tárgyalásain (KLIKK!) az orbán-obamabanda által BETILTOTT HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársai - javarészt Keresztyének - jelennek meg a legnagyobb létszámban, így még érthetőbbek orbán és klánja, Nagy Zoltán hírszerkesztő terroristáig terjedő kínjaik. Mivel a cigánygyilkossági tárgyalásokra a legtöbb úgynevezett hallgatóságot én (Molnár F. Árpád) szerveztem, sőt, van, hogy a 13-15 millió magyarból kizárólag mi képezzük az ún. hallgatóságot (egyébként tehát mi is újságírókként), így érthető, hogy Nagy Zoltán hír tv-s orbánhíradó-szerkesztései közben - már nem tudván mit mutatni a szerencsétlenje - magányos kamerát mutogat hosszasan, csak nehogy be kelljen vágni az orbáni bűnbanda által fegyházasan eltitkolt és eltussolt, a tárgyalások összesén jelen lévő Molnár F. Árpádot! Nagy Zoltán hírigazgató orbánállati kínjában szó szerint képes egy fal előtt álló kamerát mutogatni főműsoridőben, hogy ezzel is elodázza ELMEBETEG pszichopata apartheid terrorista főnöke, orbán viktor világra szóló, általunk Évekkel Előre és tömegével Beharangozott bűnügyi bukását!

Az apartheid és életfogytiglannal büntetendő módon népirtó szegényüldöző náci és a sokkos gyilkosságokat rejtegető, a szegényüldözésre nyíltan, az állami pszichiátriai gyilkosságokra leplezetten buzdító és bujtogató fasiszta hír tv volt egyébként az echo tv mellett az, amelyet a romagyilkosságokkal megvádolt személyek évek óta úgy emlegettek tanúvallomásaikban, hogy a cigányok elleni Molotov-koktélos és fegyveres akciók helyszíni kiválasztásánál ezen orbáni pártmédiumok voltak a perdöntők. Pontosabban az, ahogy ezen médiumok a Magyar Gárda helyszíni felvonulásairól, valamint a cigányok megbélyegzéséről hosszasan és rendszeresen tudósítottak (azaz orbán szája íze szerint). Tehát hogy az életellenes támadások kiváltó és felbujtó oka a fideszes orbáni hír tv és az orbáni echo tv. Az ügyben számos feljelentést tettünk, és ezért az orbáni hatóságok részéről számos rendőrségi katonai és titkosszolgálati bűnszervezeti bűncselekmény áldozataivá, valójában eltussolhatatlan és örökké történelmi hőseivé váltunk.

A terrorista hírszerkesztő Nagy Zoltán és a szervezett bűnszervezeti médiabűnözés totálisan eltitkolt olyan eseteket is, amikor a koronatanúnak nevezett Fehérné Nyalka Éva bírósági meghallgatása előtti percekben a VIII. kerületi tolnai utcai orbánpolitikai rendőrség erőszakkal hurcolt el azzal az indokkal, hogy mivel orbán szerint fasiszták vagyunk, ezért a házkutatásuk, bizonyíték-eltulajdonításaik, totális nemzetközi betiltásaik után a saját állami, általunk feljelentett orvosmaffiájukhoz hurcolnak azzal, hogy ki kell vizsgálni, hogy fasizmusom mellett képes vagyok-e Filmrendezőként és Project-Főkoordinátorként önmagam ellátására, vagy orbán viktor, az ELMEBETEG mini szterelnök, büntetőjogilag halmozottan életfogytos apartheid és elektrosokkos mániákus gyilkos terrorista fidesz-vezető bűnözőinek kezelésére szorulok. Az első erről megjelent Filmünk, amiben az is látható, ahogy az orbáni cigányszakértő náci, sokkos gyilkos bizottság embere a kamera előtt támad meg, mert tudósítunk a bűncselekmény-vonatról és orbán cigánygyilkosságairól, ezzel a Címmel került publikálásra: "Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!" (KLIKK!). Az ezt követő, a testi sértésről szóló agyonbizonyított Feljelentéseinket orbán viktor ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSSEL FELTÉTEL NÉLKÜL BÜNTETENDŐ(!) ügyészmaffiája kéz a kézben, fürcht páltól ihász sándoron át a címzett polt péter legfőbb ügyészig mind szakadékba ugorva eltussolta, melyből történelmi botrányfilmjeink közül most ezt ajánljuk!: a Címe: "Ügyészsöpredék, orbáni-obamista csőcselék az életfogytiglan és a halál felé (Vezető ügyészek rekordbukásához - Molnár F. Árpád megtámadása eltussolásából történelmi lavina!)" (KLIKK!).

Orbán Viktornak már egyetlen ellenem folytatott, látványosan bukott bűnügyi ámokfutása egy apró eleme is halmozottan alkalmas volt arra, hogy visszatérően keressenek meg azzal, hogy szerintük a magyar miniszterelnök mára nem csak bűnöző, hanem ELMEBETEG is. Ilyen látványos bűnügyi káosz és öngyilkos ámokfutási sorozat ugyanis nem elképzelhető más magyarázattal, csak úgy, hogy a keresztapa Orbán Viktor ELMEBETEG, népi kifejezéssel megbolondult, azaz bolond, súlyosan dilinyós, agyalágyult, idióta, szakszerűbb megközelítéssel pedig legalább súlyosan szkizofréniás, azaz tudathasadásos elmebeteg. S mivel - folytassuk - kiemelkedően veszélyes a társadalomra, ezért a hatályos törvények értelmében a cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezése mellett a legsúlyosabb őrizettel történő zárt intézeti, elmegyógyintézeti kényszergyógykezelése, kényszernarkotizálása, valamint legalább elektrosokk terápiás kezelése szükséges és indokolt. Az elektrosokk terápiára Orbán Viktor személyiségváltoztatása és lélekhasadásos, idült és rendkívül közveszélyes és önpusztító elmeállapota miatt van szükség, a körülményekhez igazítva döntve arról, hogy a politikai ügyekben oly' gyakran használt lézeres és sebészeti lobotomia (homloklebeny-metszés) szükséges-e, vagy az elektrosokk terápiák hosszas kúrái elegendők arra, hogy a nyomorult terrorista tömeggyilkosból igazi imádkozó szentet faragjunk.

Visszakanyarodva: a nagy zoltán-féle orbáni híradók későbbi kiadása már teljesen elhagyta ellenségeik, a SZEGÉNYEK VILÁGNAPJA tudósítását, és kizárólag Szögi Lajos 5 éves jubileumáról volt hajlandó értekezni, hiszen bár rengeteg emberölés, és még sokkal-sokkal több politikai gyilkosság történik orbán és bűnbandái által, de mindig van egy a világsajtóból hírhedt fasiszta elmebeteg, azaz orbán viktor számára legkedvesebb Echelon-gyilkosság, amely kitűnik mind közül, és amelyre olyan kéjesen jóleső visszaemlékezni: a nem véletlenül Szögi Lajosnak nevezett személy távirányított meglincselése, mely kapcsán olyan orbáncsaládiasan lehet a bennszülött vágóbarom marhamagyarok közt elterjeszteni a legalacsonyabbrendű ösztönöket, leépíteni az egyébként is holt buta orbáni lakosság Echelon-agyonvert, orbántól titkolt módszerekkel tönkre vágott agyát. Édes dolog a butaság, a rosszindulat, a gyilkolás és a halál, ha az ember orbán csordájába és primitív, útszéli Echelon-vágómarhái közé tartozik.

De mi sem titkoljuk: az Echelon-technológiák puszta eltitkolását és az elleplezők üldözését orbán és fasiszta hírszerkesztői ellen a maximális büntetőjogi megtorlásokkal fogjuk honorálni.

Bármilyen információval, kéréssel, kérdéssel, beszámolóval, vagy ha bármely állami bűnözői horda miatt védelemre szorulnak, keressenek minket a +36/30/919-6386-os telefonszámon, a hirhatter.multimedia@gmail.com címen, és/vagy személyes találkozók formájában!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
2011.10.16., VIII. kerület, Budapest (Bp.), Magyarország (Hungary)
 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.