Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Tanítandó RTL Híradós operatív anyag a levadászandó Internetbűnözők ellen (Szellő István nevében hamisított egy Facebook-bűnöző: megtorlásokat a Netbűnözők ellen!)

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-11-12.
Molnár F. Árpád "ELI"
(orbán-vona és obama fasiszta terrorista bűnbandájától halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, operatőr, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

Tanítandó példáját adta az amúgy roppant alacsony színvonalú RTL Híradó az olyan operatív, célzatosan tudatos összeállításoknak, amilyeneket gyakorlatilag kizárólag A HÍRHÁTTÉR Filmjei ontanak a 13-15 milliós magyarságból, noha A HÍRHÁTTÉR ennél sokkal többet tesz, mivel a professzionális hang-film-mozdulat-halmozásoknak stb. csak egy részét tesszük mi, mert meghatározatlan tömegével A Forrásilag kerülnek beszerkesztésre, amikor bennünk sem tudatosul, és utólag is csak részleteket veszünk észre.

Az RTL Híradós anyag előzménye, hogy a Facebook-on Szellő István nevében regisztrált valaki, és elkezdett a hozzá intézett levelekre válaszolni is, Szellő István nevében. Az Internetbűnözés gyáva, anonimitásba bujt állami titkosszolgálati és anonim fasiszta bűnözői formáit mi is jól ismerjük, mivel rengeteg támadás ért minket az évek során, szinte mindig regisztrálva az elkövető által, hogy az ártatlanokat, a Keresztyéneket, az Echelon-Tanúkat továbbra is üldözni és ölni kell szerte az egész bolygón! Feljelentéseinket orbán és hasonszőrű bandái kivétel nélkül lenyelték, eltussolták, sőt, visszatérő házkutatásokkal a megbukott elkövetőik adatait elkobozták, az elkövetőiket további bűntettekre sarkallták, a róluk szóló nyílt feljelentéseinket pedig - orbán viktorra, az elmebeteg mini szterelnökre hivatkozva - betiltották! Az elkövetők többjéről kiderült, hogy fedőnevekkel és tartótisztekkel rendelkező hivatásos rendőrök és hivatásos katonák, valamint közvetlenül a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) ügynökei. Így még érthetőbb orbán, pintér sándor és hende csaba beismerő vallomásokon messze túláradó, leleplezett, ezen állami terroristák elítélhetőségét pokolian túlbizonyított bűnözési hullámhalmozása.

Az állami Internet-terrorizmus ok-okozati következményeként le is kell vadásznunk az elkövetőiket és politikai védelmezőiket, valamint felbujtóikat (azaz a terrorista állam terrorista vezetőit), tervezve egyébként egy ajtóbetöréses állami Internetkommandó felállítása nemzetközi megszervezését, ahol az anonim bűnözőket az IP-címek alapján azonnal beazonosítva, a cselekményt követő egy órán belül rátörjük az ajtót, és elhurcolva gyorsan ítélő bíróság előtt példás büntetőjogi megtorlással hatástalanítjuk! A külföldről destabilizáló és felforgató, szintén a fentihez hasonló államellenes elkövetőknek pedig azonnali elhurcolását, gyors elítélését követeljük, a felforgatókat befogadó, tehát az államellenes bűnözői tevékenységet nemzetünk ellenében támogató államok vezetői és érdekkörei eddigi bűntettei leleplezése mellett gyakran egy saját nemzetbiztonsági alakulat átküldésével egyszerűen le lehet tartóztatni és a terrorista államból Magyarországra hurcolva elítélni, avagy a terrorista állam további erőszakos ellenállása esetén az ellenséges állam területén az általuk védett terrorista elkövetőjüket titkosszolgálati eszközökkel eliminálni.

Visszatérve az orbánpatkányda által pártolt és védett Internetbűnözők megfékezésére irányuló RTL Klub Híradó 2011.11.09-e esti, 18:30 órakor kezdődő számára: a műsorban hosszas baleseti bulvározás után a híradós páros női tagja, Erős Antónia ezzel a bevezetővel kezdte:
 - Önök mit éreznének, ha egy bűnöző nézegetné az adataikat egy közösségi oldalon? - Majd Szellő István felé fordulva így folytatta: - Tényleg, kiderült, hogy a te adataiddal ki szórakozott?

Szellő István válasza:
 - Nem, de én megtettem a szükséges lépéseket, amikor visszaéltek a nevemmel; elég ijesztő helyzet az, amikor a nevedben másoknak írogatnak, tudod, és akkor még ilyenkor te kerülsz kínos helyzetbe.

 - Még neked kell magyarázkodni a végén - felelte Erős Antónia, amire Szellő István válaszolt:
 - Hát így van.

Erős Antónia ekkor a nézők felé fordulva folytatta:
 - Ezekről az ijesztő helyzetekről van egy kisfilm is, amelyik a közösségi oldalak veszélyeire próbálja felhívni a figyelmet; nem sokára megmutatjuk.
 


Filmünk Címe és további helyekből, ahol elérhető: Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! - vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök!
(Film, 18:18.88 perc; KLIKK!)
[Zene: Sosztakovics: XI. szimfónia
]
MUNKATÁRSAK: Molnár F. Árpád (ELI), Domján Tibor, Angela Trianglar (Musica), Emma Paradigma, Soós József (Titán), Nagy Sándor (Naleksz) és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Hogy miért nem azonnal, az is hamar kiderült, de addig is, amíg az elkövetőre ráhozták a frászt, Szellő István folytatta:
 - Most viszont arról beszélek, hogy szünetel a rákos betegek chemoterápiás kezelése a zala megyei kórházban...

Eme átmeneti hír - bár nagyon finoman volt megfogalmazva - a következő frászt hivatott ráhozni a köztörvényes Internet-idiótákra, mégpedig bukásukon kívül egy könnyen halálos betegség hírét, mely egyébként szintén megoldás olyan államokban, ahol orbánpatkányok biztosítják az Internetbűnözők korlátlan és féktelen glasszálását, tudatosan anarchista rendszerben és szétbomlasztott társadalomban gondolkodva. Igen, mert mi viszont nyíltan beszélünk: ahol a törvény egyébként nem működik, ott a kerülő utak ragyogó megoldások, és ha orbánpatkány és pintérgörény a lakossági és idegen titkosszolgálati bűnözést akarja, akkor fajtájuk ellen a rákbetegség remek, egyébként kezdettől és az egész bolygón bevett megoldás, ahogyan a Molnár F. Árpád környezetében is tétetett, mégpedig azon tömeges elhaláloztatások útján, amik Magyarország legfőbb légibázisa főbejárata mellett született Legfőbb Echelon-Tanú, tehát a Molnár F. Árpádnak kizárólag olyan ellenségeit sújtották, akik bármikor korábban a Molnár politikai üldözésében állami részről aktivitást vállaltak, és személyesen találkoztak Molnár F. Árpád Csúcs-Tényfeltáróval. Ilyen esetekben az utólagos bűnbánat sem segített, mert a konstrukciót készen kaptuk, annak törvényeivel együtt! A drasztikusabb megoldások az egyetlen elénk kerülő alternatíva, mivel akit a Sátán nem enged bíróság elé állítani és elítéltetni, azt egyszerűbb megölni! Ehhez csodálatos megoldások léteznek.

Világszerte regnált bűnöző állami vezetők igazságos és Istenítéletszerű likvidálása ennél is sokkal egyszerűbbnek bizonyult...

A rákhírek után "Rejtély a közösségi oldalon" címmel, egy a számítógép előtt ülő, általuk is "sötét bűnöző"-nek nevezett féreggel folytatta az RTL Klub Híradója az összeállítást, azzal, hogy tanulságos kisfilm jelent meg a Világhálón a közösségi oldalak, így a Facebookon regisztrálók és glasszálók bűnözési lehetőségei és áldozati megelőzéséről, elhárításáról. A rosszarcú bűnöző egy sötét szobában ülve összegyűjti a Facebook-on regisztráltak adatait, és minden rosszra - betörésekre stb. - használja fel.

A tévés és nyomtatott sajtó riporterei között egyáltalán nem megszokott értelmes kérdések közé tartozott, amikor a kisfilm kapcsán az RTL-es összeállításban egy informatikust arról interjúvolt Prevics Éva, az RTL egyik tudósítónője, hogy miért ugyanazokat a képeket ismételgetik áldozatoknak megjelölve a bűnözést leleplező kisfilmben, amire azt felelte az interjúvolt, hogy 'van valamilyen struktúrája, gondolom, amit kitalált a szerkesztő'. Közben láthattuk, ahogy az általuk figyelt monitor bal felső sarka háromszög alakban, éles kontúrokkal, terebélyes méretben teljes sötétségben áll.

A bűnöző söpredék Internetpatkány Facebook-os ámokfutásáról készült összeállítás után Szellő István folytatta a kamera előtt, ezen szavakkal:
 - Őrült száguldás.

Ekkor - miközben továbbra is Szellő Istvánt mutatták, aki kedélyesen és némán nézett a kamerába - Erős Antónia kezdett beszélni:
 - Csaknem 300-zal ment egy sportkocsi a belga autópályán.

A mondat közben először a Facebook-os bűnözésről szóló tudósítást lezáró Prevics Éva mozdulatlan képére váltottak, amint az Internetes monitor előtt ül, belenézve a kamerába, azaz - lefordítva - az elkövető söpredék bűnöző szemébe. Eztán a kép elsötétült, és a mondat vége - ahogy azt A HÍRHÁTTÉR kapcsán is számos alkalommal láthatták - teljes sötét képpel fejeződött be. A címfelirat azonban olvasható maradt, és az így szólt: "HAMAROSAN KÖVETKEZIK".

Erős Antónia eztán elhangzott mondata a 300-zal a belga autópályán száguldó ámokfutóról:
 - A sofőr barátja mindezt videóra vette.

És ekkor már ismét Szellő Istvánt láthattuk, aki szélesebb, továbbra is A HÍRHÁTTÉRRE jellemző (mint pl. eme Filmünkben: KLIKK!) kedves mosollyal már lefelé néz, ahol a stúdióban talán az egyik monitor áll.

 


Filmünk Címe és további helyekből, ahol elérhető: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 20 perc; KLIKK!)

Erős Antónia következő mondata:
 - Hamarosan láthatják.

És eközben Szellő István szemei már balról jobbra mozognak, mint aki olvas, vagy nézi a jelenetet.

Egy kis kedves zenés csend, végig Szellőt mutatva, majd Szellő szól újra, végig kedves mosollyal:
 - Most kolléganőnket láthatták még, és átadom a szót Antóniának.

Erős Antónia a titkosszolgálati és Illuminati szimbolikában az egész bolygón gyakorolt két, jól elhatárolt köhintéssel folytatja, ami nemes egyszerűséggel ismét csak ezt jelenti: EMBERÖLÉS. Majd hozzáteszi:
 - Én pedig kiköhögöm magam.

Az ilyen - eltekintve az ISTEN Által megkívánt tökéletességtől - gyakorlati szempontból hasznos operatív akciók a ma 2011-es Magyarországán elsősorban a bűnözéstől való elrettentésre szolgálnak, miközben elősegíthetik azon folyamatokat, amelyeket e Cikk megírása is jelez: vagyis a fellépést, az állam és orbánpatkány szándékos anarchizmusa esetén pedig a drasztikus megoldások kiépítését és alkalmazását a kormány által védett és tömegével szaporított fasiszta bűnözőkkel szemben. Mert bűnözőket védjenek orbán förtelmes vágódisznói, de MI NEM TŰRJÜK AZ INTERNETES ORBÁNI TERRORIZMUST!

Ahogy előre és számos alkalommal elmondtuk: a kommentelő fasiszta népi és titkosszolgálati söpredék összes ellenünk irányuló moslékoló kommentjét is elmentjük évek óta, és eszünk ágában sincs egy elkövetőt is elengedni! Ellenünk is vannak és voltak, akik évek óta, egyes esetekben gyakorlatilag az év 365 napját azzal töltötték, hogy ellenünk mocskolódtak, gyalázkodtak, kérkedtek azzal, hogy ők bizony minden állami pszichiátriai bűnözést, Keresztyének elleni üldözést és Betiltást, a romák elleni állami sorozatgyilkosságot, a vétlen és gyanútlan lakosság elleni népirtó polgári és katonai titkosszolgálati módszerek és eszközök, a rendőri terrorcselekmények, továbbá minden rendű és rangú nép elleni népirtást támogatnak, hol gyűlölettől lihegve, hol teátrális fasiszta kacagásokkal! Jelentős részük mindezen sorozatos, éveken át folytatólagosan elkövetett bűncselekményeket és fegyházas bűntetteket ugyanazon nicknevekkel, már részletesen elterjesztett és ellenőrzötten hiteles profilokkal szórták, hiszen - javuk beszervezettként - tudták, látták, hogy a kormány maximum is azokat üldözi és bünteti, akik feljelentéseket tesznek! Ahogy esetünkben a Feljelentések százait egytől egyig lenyelték, a zaklatások, népirtások stb. ellen irányult Feljelentéseinkre a Balajti László-féle MSZP-s, majd ugyaneme fasiszta tömeggyilkos antikrisztus által Fidesz-orbán-vezetett Nemzetbiztonsági Hivatal és a KBH életveszélyes fenyegetésekkel válaszolt, az elkövetőkről beszerzett bizonyítékokat házkutatásokkal elkobozták, a nyílt feljelentéseket egytől egyig - orbán viktor elmebeteg fasiszta tömeggyilkosra hivatkozva - betiltották!

A legbetegebb és legantiszociálisabb, éveken át ugyanazon nickekkel tobzódó és őrjöngő folytatólagos fasiszta életfogytos bűnözők többjéről kiderült, hogy vagy hivatásos rendőrök, vagy hivatásos katonák (ezek közt volt olyan hende-fajtájú hazaáruló tömeggyilkos közpénzkatona, ami ellen legalább félszáz feljelentést tettünk(!)), továbbá a 2010 óta Domján László orbáni tömeggyilkos sokkos gyilkos júdásidióta által vezetett Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) szociopata pokolfajzatai! Olyan elkövetőkről van szó, akiket mára már régóta a fél világ online figyel, a hivatásosak közülük közpénzen, fedőnevekkel, tartótisztekkel ellátva végzik hazaáruló, orbánaptkányra és tetves fasiszta náci bandájára életfogytig tartó fegyházbüntetéssel terhelt bűntetteiket, céljuk pedig a magyarság és az Emberiség butaságban tartása, leépítése, folytatólagos és féktelen tömegpusztításának mindvégig történő biztosítása, AZ ISTEN és a Superior hatalmak eltitkolása, az Emberiség testi-lelki tönkretételén át a teljes Emberi Faj örök kárhozatba, örök kínszenvedésbe juttatása!
 


Filmünk Címe és további helyekből, ahol elérhető:
Élve vagy halva! Egy Milliárd Dolláros Vérdíj Obama és két CIA-igazgatója ellen! - A Delta 255 utasának megsemmisítési kísérlete, Állami Cigánygyilkosságok (AF 447, Mumbai...)
(Film, 18:28.88 perc; KLIKK!)
[Zene: Molnár F. Árpád és Ligeti György]
Filmünk Címe és további helyekből, ahol elérhető:
Obama és Sarkozy: Öljünk meg mindenkit! (Gyorsfilm az Air France 447-es járata 228 személyének szándékos meggyilkolásáról)
(Film, 9:58.88 perc; KLIKK!)
[Music by Molnár F. Árpád "ELI"]

A Megtorlásnak eme JÚDÁSFAJ ellen Isteninek, Példásnak és a Leghatározottabban az egész Emberiség előtt ELRETTENTŐNEK kell lenni, hogy mindenki lássa, tudja és megtanulja, hogy így járnak azok, akik az Élet Urát és a Rettenetes ISTENT gyalázni, követeit üldözni, betiltani, koncepciós perekkel állandóan fegyveres erőkkel elhurcolni, halállal fenyegetni merik, továbbá az Emberiséggel szemben elmebeteg orbáni, hende csaba fajú és pintérpatkányi rosszindulattal fellépni mertek!

És ha ez a terrorgyártó tömeggyilkos tudathasadásos háttérhatalmi baphomet-elmebeteg Barack Obamának vagy pedofil és titkosszolgálati szexorgiákat rendező CIA-igazgatóinak - mint Leon Panetta és David Pertraeus - nem tetszik, úgy az első lépések egyikeként rászállunk ezen JÚDÁSFASISZTA világterroristák olyan terrorcselekményeire, amilyen pl. a Delta-Northwest 2009 karácsonyi, Jézus Feltámadása Ünnepére időzített, 255 utassal történt felrobbantási kísérlete (KLIKK a Legutóbbi e tárgyú Filmünkre!), valamint a 228 halálos áldozatot követelt, Obamának Nicolas Sarkozy francia miniszterelnökkel közösen végrehajtott, 2009 nyári Air France 447-es megsemmisítése (KLIKK a legutóbbi e tárgyú Filmünkre!)! ÉLETFOGYTIGLANT VAGY AZ ILYEN OSAMA BIN LADEN-FAJTÁJÚ TERRORISTÁKNAK KIJÁRÓ, 1 MILLIÁRD DOLLÁROS VÉRDÍJ FEJÉBEN ÉLVE VAGY HALVA TÖRTÉNT ELFOGÁSUKAT KÖVETELVE! Lásd pl. e Filmünk Címére Kattintva!: Élve vagy halva! Egy Milliárd Dolláros Vérdíj Obama és két CIA-igazgatója ellen! - A Delta 255 utasának megsemmisítési kísérlete, Állami Cigánygyilkosságok (AF 447, Mumbai...)

És minden elérhető módon megvonva az Amerikai Egyesült Államoktól a Superior Hatalmak védelmét, miközben nem véletlenül hirdeti A FORRÁS évek óta - előre Tudván az USA és elmebetegei tébolyult, önmaguk felszámolására és kiirtására folytatott háborújukat -, hogy az USÁ-ban túl régen volt háború. Hogy az USÁ-ban túl régen volt ott háború.

A pokolbéli ördögfaj, a JÚDÁSFAJ örök kínszenvedés árán fogja megtanulni, hogy az ószövetségi idők nem múltak el, de most jön a 2000 évvel ezelőtt a Jelenések Könyve Előre Kijelentett Világtörténelmi Forgatókönyvének megfelelően Feltörő és Kirobbanó, AZ ISTENT BIZONYÍTÓ Manifesztációkkal a kevesek ÖRÖK JUTALMÁNAK és a JÚDÁSFAJ végső leépítésének és elbutításának átmeneti kora, melyet az Előre Elkészített Kiirtásuk és Örök Szenvedésükben való Superior Hatalmi Társadalom Lényei általi taposásuk követ. ÖRÖKKÉ.


2011.11.12., 8. kerület, A Próféta Helye,
Buda/Pest, Hungary Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.