Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Tesco, MIÉP, Jobbik, nemzeti érzület és az orbáni hallucinogének (emberprogramozás)

 

 

 

 


 

 

2012-01-07.
HÍRHÁTTÉR Extra

 


E Gyors-Dokumentumfilmünket azért is ajánljuk, mert rekord lett pl. abban, hogy soha, egyetlen Filmünket sem tiltották be ilyen gyorsan és pánikszerűen a youtube-on. A Címe: "Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč kapcsolatáról - Molnár F. Árpád Clodóról és másokról, Fenyő János, Boros Tamás, Seress Zoltán gyilkosairól..."
Leleplező és Zeneszerző: Molnár F. Árpád.
Operatőr: Domján Tibor.


Legalább hónapok óta szokatlan jelenség ütötte fel a fejét a Tesco Áruházakban. Miközben az orbán-szalai-féle médiadiktatúra - meghatározóan a jobboldali médiumokon keresztül - marginális dolgokba kapaszkodva folyamatosan lejárató médiakampányt folytat a legolcsóbb magyar áruházlánc, a Tesco ellen, aközben bármelyik Tesco-ba térünk be, szinte mindenütt ugyanaz a kép fogad minket: Nem ritka, hogy a bejárathoz közeli sajtóstandok mind a négy oldalán a már jó pár évvel ezelőtt is haldokló "Magyar Fórum" nevű szélsőjobboldali, meredeken neonáci állam-titkosszolgálati szellemiséggel csordultig telt hajdani MIÉP párt lapja áll. A MIÉP (Magyar Igazság és Élet Pártja) lapja már a párt előző orbán-kormány alatti virágzása alatt is pangott, mára viszont régóta hírek sincsenek a MIÉP-ről és annak a közéletből teljesen kikopott szélsőjobboldali vezetőjéről, Csurka Istvánról. A Tesco-ra elnyomó orbáni náci nyomás annál is egyértelműbb, mivel a Magyar Fórum standoltatását sok évvel ezelőtt a Tesco mellett sok-sok más üzleti és kulturális stb. csoport és lobbi megtagadta, ráadásul - hálából a Tesco nyúlszívű és gerinctelen, egyébként merő szuicid-gyanús meghunyászkodásáért - az orbáni Fideszmédia híradóinak tömegeiben szinte folyamatos tűz alatt tartja az áruházláncot, amely (a Tesco) Magyarország legszegényebb rétegeit látja el élelmiszerrel.

Sokan 1-2 hét után egyáltalán nem tudnának enni, avagy ennének orbán-féle magyar nemzeti áruházakból és gazdag pék stb. vállalkozóktól, de cserébe a kikényszerített orbán-vona-féle nemzeti tébolyra hamarosan kilakoltatásra kerülnének, hiszen a rezsit már semmiképpen nem tudnák kifizetni. Miközben így is 1,2 millió ember van közvetlenül fenyegetve kilakoltatással azaz a lakosság 12 %-a(!) (egyébként alighanem minden magyarok közül mi készítettük a legtöbb kilakoltatás-ellenes filmet is!), aközben hatalmas tömegek most is csak úgy tudnak enni, hogy a Tesco - átvéve a szegényeket mára párttörvényeikkel üldöző és börtönbe vető orbán-kormány lakosság-ellátási feladatát -, tehát a Tesco biztosítja a legalapvetőbb élelmiszerek - mint a kenyér - elérhető áron tartását, ami orbánnak és a Vona Gábor vezette Jobbiknak látványosan nem volt célja soha, de az ellenkező programot - különösen a Jobbik nevű neonáci apartheid fasiszta párt - százszor meghirdette, ahol a gyűlölettel teli hangokat illetően hol Vona Gábor, hol Morvai Krisztina vitte el a prímet.

A Tesco újságíró-standjainak fölöttébb feltűnően mind a négy oldalán és összes során vagy kizárólag a MIÉP háttérhatalmi zöldre nyomtatott "Magyar Fórum" nevű lapja, vagy emellett meggyőző túlsúllyal a szintén Fideszes és undorító módon demagóg, hazug, gyűlöletre uszító és cigánygyűlölő Magyar Nemzet és Fidesz-Jobbik-féle Magyar Hírlap szerepel. A Tesco a rövid távú és hiába próbálkozó megfelelni vágyása így azokat a MIÉP-es és mindenféle népet üldöző és gyűlölő sátáni erőket próbálná segíteni, akik egyébként garantáltan a vesztére törnek. (Ajánlunk egyet ama Filmjeinkből, amik alapján - pillanatok alatt felgöngyölítve az ügyeket - már régen be kellett volna tiltani a Jobbikot: A Címére klikkelve megtekintheti: "Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! - vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök! (18:18.88 perc)".)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztőjéről, Molnár F. Árpádról, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírójáról köztudott, hogy 2001 első felében Orbán Viktor (akkori és mostani miniszterelnök) mélységi titkosszolgálati beszervezést hajtott végre a Molnár F. Árpád vonatkozásában, hogy Orbán ezzel is megfékezni próbálja a kormányáról, rendőrségéről, a magyar állami szervezett orvosmaffiáról és az ezekkel egy titkosszolgálatokról folytatott Molnár általi Internetes tényfeltárásokat. A titkosszolgálat mélyén és Orbán Viktor részéről és közvetlen környezetében mindenki tudta, hogy Orbán Viktor akkoriban is a MIÉP-pel, valamint a tengeren túli legszélsőségesebb fasiszta mozgalmakkal ápolt szoros kapcsolatot, és utasításai - gyakran Demeter Ervin titokminiszterén keresztül, aki apja révén is a szélsőséges fasiszta és hitleri mozgalmak elkötelezett figurája volt - kifejezetten arra irányultak, hogy a közélet és a lakossági fórumok mindenféle szintjén egészen az Internetig a titkosszolgálati hálózatok a zsidóság, mint faj elleni gyűlöletre serkentsenek és uszítsanak, kifejezett párhuzamban a magyarországi és tengeren túli neonáci mozgalmak, pártszinten pedig a MIÉP felerősítésével.

Mint arról először a Molnár F. Árpád és aztán sokszor beszámolt, a lakossági gyűléseken az Orbán-Demeter-féle hungarista és neonáci szellemiségű titkosszolgálat rendszeresen alkalmazott olyan a titkosszolgálatot ismerők körében gyakran jól ismert hatású és kipróbált gázpatronokat, amik rövid, hosszabb, vagy mélybe véső módon maradandó "nemzeti érzelmeket" és annak akármekkora túlcsordulását okozták. Ilyen patronokat alkalmaztak a polgári és katonai titkosszolgálatok épületeiben és az ügynökök lakásain is, nagyon gyakran természetesen az ügynökök tudtával és alkalmazkodásával. A gázpatronok (2001-ben járunk) extrém kis méretűek voltak, és rádióhullámú távirányítással, egységenként és egységenként robbantották azokat a gyűlések helyszínén a légtérbe, kívánt mennyiségben és kívánt ismétlésekkel adagolva, a rövid távú erős nemzeti hangulat kiváltása esetén szorosan követve a szónok szavait, a szónok részéről elhangzottak szerint, attól függően, mely gondolatokat kívánják mélybe vésni.

Az agy meghatározott helyeken - irracionális területein - mutat elektromos aktivitást, amikor az embereknek nemzeti érzelmei támadnak. Ezeket titkosszolgálati kemikáliákkal (hallucinogénekkel) mesterségesen szokás kiváltani, így elérve a kívánt biokémiai hatást. A szer hatása - kívánt dózisokban alkalmazva - olyan intenzív, hogy maguk az orbán által vezetett titkosszolgálati, operatív tevékenységet folytató ügynökök is egyetértenek annak rajtuk történő alkalmazásával, hiszen az érzelmek és az irracionalitás lélektani dominanciája nem csak kellemes érzetet nyújt a logikailag nem létező nemzeti alámerülésben, de a más népekkel szemben gyakran tudatos logikátlansággal és esztelenséggel vállalt elutasítás és a sértett nemzeti öntudat által tovább táplált harag magává a karakter véleményévé és élete állandó jelenévé válik.

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.