Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

VILÁGFORRADALOM LESZ! Újabb Super 8 halott a Zombi Világháború előtt, mert mondtuk, hogy Budapest és New York előtt...!!!

 

 

 

 

 

2011-10-18.
Molnár F. Árpád "ELI"
(obamorbántól 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, operatőr, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


Megmondta, kocsis máté! A kép minden részletében! (Háttérben, a túloldali plakáton kocsis máté 8. kerületi tömeggyilkos orbáni hajléktalangyártó polgármester!)

 


 Ma, 18-án ismét egy halott a 8. kerületben, az életfogytos kilakoltató kocsis máté polgármester nevével fertőzött kerületben.
 
 Az ügyben - ahol a halott személy kék sapkában és kék színű felsőben (nem tudjuk, milyen alsóban) volt - az általunk megkérdezett helyszíni hajléktalanok szerint fényes nappal halt meg, azaz nem lehetett kihűlés a halál oka.
 
 Az előző halottat is a 8. kerületben, szintén sárga villamosmegállóban találtuk, ugyanolyan fekete zsákkal letakarva. Ő sem kihűlés következtében halhatott meg, mivel a forgalmas járdán feküdt, padotól távol, a sárga villamos megállójában, ama Fiumei (temető) úton, ahol a kórházban (a Fiumei úton) most kezelik gázolás után Brad Pitt látványtervezőjét, akit most szomabton gázoltak el (a hírek szerint két napig mesterséges kómában tartották). Az előző halott egy korábbi reggelen, amikor - mint ma - szintén Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező és Molnár F. Árpád (ELI), a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója (mindketten Keresztyének) a romagyilkossági tárgyalásokra ment. A mai halottat pedig az előző villamos vasútvonalát keresztező másik villamosmegállóban (szintén a 8. kerület) találtuk, miután a romagyilkossági tárgyalásokról távoztunk, és útközben még betértünk az Arena Plaza-ba.
 
 A HÍRHÁTTÉR halmozottan és Előre Bejelentette, hogy orbán viktor Super 8-eltussolásai és A HÍRHÁTTÉRREL szembeni fellépések, valamint létünk és Echelon-Technológiai Leleplezéseink bűnszervezetben történő, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő eltitkolása hullahegyeket fognak eredményezni, és feltétlenül elvezetnek a szuicid, Omega-kódú miniszterelnök és bandája világtörténelmi csúcsbukásához.
 
 Az utóbbi személy halála idejében vagy a körül, a romagyilkosságok szünetében rögzítettük kameránkkal ama Filmünk anyagát, amely a Super 8 című Filmhez hasonlóan szintén részben a Paramount (Legfőbb) Pictures által producerált, a mostani, Magyarországon forgatott, Brad Pitt nevével fémjelzett "War World Z", azaz "Zombi Világháború" című Film forgatása gátolási kísérletéről szól. Nevezetesen - köztük amikről senki nem beszél, azokat is rögzítettük a romagyilkossági tárgyalások szünetében -, hogy orbán viktor és pintér sándor utasítására, a forgatást akadályozni próbálva 8 láda, a forgatáshoz engedéllyel szállított, hatástalanított Kalasnyikov fegyvereket tartalmazó ládákat foglaltak le, s hogy ennek mi minden áll a hátterében. A tárgyalás aznapi befejezésével Miszori László tanácselnök bíró az állami romagyilkosságok tárgyalási jegyzőkönyvét 13 óra 58 perckor lezárta! Eztán újra átmentünk az úttest másik oldalára, és felvettük a Brad Pitt-Paramount-Plan B-Filmanyag maradék részét, aminek utolsó kockáit a járdán elindulva rögzítettük, még közel a Pest Megyei Bírósághoz.
 
 Miszori László romagyilkossági tanácsvezető bíróval nyílt levélben közöltük, a Világhálón publikáltuk (idézzük):
 
 "Mivel orbánpatkánynak a romák elleni sorozatgyilkos bűnszervezeti fasiszta, pekingi sarló-kalapácsos sztálinizmusa és hitlerista bűncselekményeinek arzenáljából világméretű botrányok készültek, így - és az egyéb, a romák és a magyar lakosság életvédelmével, valamint további halomra mészárlásával elválaszthatatlan összefüggésben az Ön szerepe és tanúságtételei nem elkerülhetők, hanem fokozatosan egyre mélyebben integráltatik az orbáni rekordbotrányokba.
  
  Kérjük e levelet a romagyilkosságok bizonyítékai közé csatolni!"

 
 A Dokumentum Címe és elérhetőségei közül:
 FELJELENTÉS az apartheid pekingi népirtó és hitlerista patkány orbán viktor és romagyilkosságai, valamint világcsúcs-üldözései tárgyában! (Miszori László romagyilkossági bírónak címezve, a bolygón világszerte, sok ezer rendőrségi, polgári és katonai titkosszolgálati, külföldi diplomáciai, továbbá média- stb. szervezetnek és magánszemélynek elküldve!) (KLIKK! stb.)
 
 Mi nem tudtunk azelőtt a Plan B-ről, ami Brad Pitt és két barátja által létrehozott filmcég neve. A Forrásunk azelőtt közölte kamerák előtt a "Plan B" kifejezést, mielőtt a Plan B létezésére Molnár F. Árpád (ELI), a világ Előre Bejelentetteknek Megfelelően a Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanúja értesült annak létezéséről, és arról, hogy a cég, amely társproducere a Zombi Világháború" című Paramount-Filmnek, Brad Pitt és barátai által lett létrehozva.

 


szólj hozzá: A magyarok története (klippel)
"A magyarok története - Kapcsolatok a Hatalommal (videoklippel)" Című Filmünkben a sípolás ezt a kifejezést rejtette el (akkoriban elrejtettük, mert a lakosság tudatlansága és vezetőitől kapott iszonyú ostobasága miatt még nem lehetett nyilvánosságra hozni): "Molnár F. Árpád"...


"Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (Krisztusi Bizonyságtétel arról, hogy Tervezett volt a rekordföldrengés és az atomkatasztrófa...)" Című Filmünket világszerte feltöltöttük; itt is megtekintheti!


"Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig" Című Filmünk Forrásfilm, Kulcsfilm. Alapfilm! Világszerte feltöltöttük; itt is megtekintheti!

 A "Magyarok története" című Filmklippünk (pl. KLIKK! vagy KLIKK! stb.) az addigi Leginkább intenzívebben Tudott Kijelentésfilmünk volt, melyben ugyancsak évekkel előre jeleztük, hogyan válik szélesvásznúvá A Molnár F. árpád Predesztinált, Előre Elvégzett tevékenysége. A Film készítési ideje: 2008. december 8-9.
 
 Mint azt évek óta számtalanszor Bejelentettük, A Molnár F. Árpád-féle Főproject és Hollywood Elkerülhetetlenül, Elháríthatatlanul Konvergálásra kerül, és filmek sorát, világkultuszt teremt, ahol ELI neve, létezése, tevékenysége AZ ISTEN Által a Legfőbb pozícionálásra kerül a bolygón, minden sátáni ellenállást radikális eszközökkel, A FŐHATALOM és a Főhatalmak megbuktatva, letörve, büntetőjogi megtorlások roppant széles skáláját indukálva, TÉVE és ELI Által, az ellenség értelmi és morális, tömeges tönkretételével illetve szisztematikus és példaértékű, Világtörténelmien tanulságos irtásával egyben.
 
 Az akkoriban titkolt tartalmú, Steven Spielberg, Jeffrey Jacob Abrams és a Paramount nevével fémjelzett Super 8 című Film első trailerét (tehát előzetesét) úgy Kaptuk, hogy a Film készítéséről addig soha nem hallottunk. A Film Küldő Forrása ezzel Végezte bevezetni, ezért Előre is Jeleztük órákkal, hogy az indonéziai JAVA (azaz JHVH-Kód) szigetén vonatkarambol lesz, amely minden idők egyik vagy legfőbb/legfontosabb katasztrófája lesz.
 
 Azt is Bejelentettük, hogy magjaink annyik lesznek, mint égen a csillag, és a Super 8 által ELI világhírű lesz. Ezt próbálták orbánék eltussolni, már akkor is legalább 100 millió dolláros kárt okozva Steven Spielberg-nek és a Paramountnak, orbán és bandája részéről ellenünk való állandó halálos fenyegetésekkel, fegyveres bűnszervezeti elhurcolásokkal, de hiába, hiszen A LEGFŐBB HATALOM ellen - ahogyan A RETTENETES ISTEN, A JHVH MONDJA Az Ő Szent Könyvében is - az elválasztottai kapcsán egyetlen fegyver sem lesz szerencsés, és mindenkit, aki átkozza az Övét, azt kárhoztatja!
 
 A JAVA szigeti vonatkarambol pedig egyébként a második volt a JAVA szigeti Bejelentett Katasztrófák terén: az első a magyarok által szintén eltussolt Hercules teherszállító katonai repülőgép elleni, Előre Bejelentett merénylet volt.
 
 Ajánljuk e Filmünket is a több százból: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK! vagy KLIKK! stb.!)
 
 A Paramount kapcsán említésre méltó még többek közt az is, hogy Molnár F. Árpád neve mellé hosszú idő óta, Filmről Filmre, a mellékelt szövegekhez odaírjuk:
 
 Directed by
 Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
 
 
 Nos: aki akarja, és nem orbántól való, jelentkezzen! Kérjétek, és a Legtöbb Jót Kaphatjátok!
 
 És - Brad Pitt, Mr. Spielberg, Paramount és a Többiek:
 Nézzetek még Zombi Világháborút!:
 Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (Krisztusi Bizonyságtétel arról, hogy Tervezett volt a rekordföldrengés és az atomkatasztrófa...) (KLIKK! vagy KLIKK! stb.!)
 
 18. december 2011.
 Budapest, 8. kerület, a Próféta helye!


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.